icon

Manžel má cucflek

mimusa94
31. máj 2014

Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(

stefka33
31. máj 2014

@saska.t Reagovala som na príspevok: uprimne? 23 rocny mladenec nema co mat deti ani manzelku, v tomto veku si ma uzivat slobody,volnosti este nedospel na taku zodpovednost a preto a toto deje,ja osobne by som v tomto veku nikdy nedospela k rozhodnutiu mat zenu/muza dieta,v tomto veku mas spoznavat svet a pripravovat sa na rolu matky/manzelky,muza/manzela zbieranim skusenosti zo Zivota - Kde tam je máloktorý mládenec?

saska.t
31. máj 2014

@stefka33 v dalsom prispevku a kde si napisala,na ktory prispevok reagujes?

amadora
31. máj 2014

@saska.t to nie je o veku, ja som s manželom od jeho 16-tich a už vtedy sníval o rodine, brali sme sa keď mal 20, teraz sme spolu už 11 rokov, stále šťastní a zamilovaní, máme dvoch synov. naproti tomu môj brat má 37 a skľudnil sa len pred cca tromi rokmi, niektorí jeho kamaráti rovesníci sú nezodpovední a nepripravení na rodinu ešte aj teraz. s vekom to absolútne nemá nič spoločné....

stefka33
31. máj 2014

@saska.t Ako som mala vedieť, že kým napíšem svoj príspevok, tak sem stihneš trepnúť ďalší v ktorom si upravíš predchádzajúci názor? Ty si z ľudí čo si s prepáčením ondia do huby.

popelka5000
31. máj 2014

Nerob z toho tragediu ,nahnevala si sa ,ja by somsa tiez ,ale skus mu odpustit a hlavne jasne mu vysvetlit ,ze si to nezelas. A druhykrat uz neodpustis. Pre toto sa nerozvadza. Neboj ono sa to utrasie.drzim palce.

bellss
31. máj 2014

Ako pisala baba vyssie, tym ukazal pred kamaratmi (nimochodom asi by bolo fajn pouvazovat nad zmenou akoze kamaratov...), ze si nevazi ani Teba ako zenu, ani ako matku, ani Vasu dceru a ani Vasu rodinu. Narobila by som doma taky cirkus, ze by este dca tyzdne prosil o odpustenie a 100x by olutoval, ze vonku siel. A hlavne...ja by som svojho manzela o 2 rano von s kamaratmi nepustila. Nie preto, ze by som bola nejaka mrcha papuca, ale preto, ze viem, ze manzel ma dost rozumu a vazi si nas natolko, ze by nic take nespravil a ak by prisiel s tym, ze o 2 chce ist von s kamaratmi, tak by mi v hlave trklo, ze nieco nie je v poriadku. Nechcem vyzerat nejak staromodne a ako suchar, tiez som za kazdu srandu, ale ist sa opit o druhej rano a prisr domov s vucflekom a hrat trapnu hru, ktoru hraju dievcata na zakladnej skole? Moj manzel vzdy ak ho niekto ponukne alkoholom alebo ak mame navstevu, tak maximalne si pripije zo slusnosti. A vies preco? Lebo mame male dieta. Moze sa kedykolvek cokolvek nedajboze stat a on si nevie predstavit, ze by kvoli tomu, ze je ozraty nemohol rychlo pomoct dcere, odviezt do nemocnice a podobne. Clovek musi obcas nieci ibetovat a vzdat sa niecoho az sa rozhodne mat rodinu. Coho sa vzdal ten Tvoj? Je pekne, ze ho milujes, ale poloz si otazku, ci je on ten pravy, koho chces mat pre svoje dieta, ci v nom mas oporu a mozes sa na neho spolahnut. A ak je odpoved ano, tak sa s nim o tom porozpravaj, ze mu davas este jednu

bellss
31. máj 2014

A poslednu sancu.

stanulienkat
31. máj 2014

Preboha, ved ste obaja deti. Prepac, ale co si cakala, ked deti maju deti? Taky chlap (aj baba) si maju uzivat zivot a rodinu len planovat. Vy ste asi neplanovali, ze?

vefi89
31. máj 2014

@stanulienkat nesúhlasím s výrokom deti majú deti... veľa "detí" to zvláda lepšie, ako vyzretý!

mimusa94
autor
31. máj 2014

@celasapremenim si uzasna dakujem 🙂))

mawka
31. máj 2014

@stanulienkat nejde tu o vek, ide tu o to. kto je aky mentalne vyzrety. ja som sa vydala ako 22 rocna a pre mna skoncili diskoteky a taketo zurky divoke. moj ex bol o desat rokov starsi, sice nezuroval, ale vzdy si nasiel nejaky objekt svojich zaujmov. proste neodospel nikdy.

z cucfleku by som nerobila rozvodove konanie, ale dala by som mu to vyzrat. uz po vsetkych skusenostiach by dostal len jednu sancu a na druhy krat by letel z domu.

zakladatelka este nevie, ci ju po 30. nechyti druhy dych, aby sa necudovala, co vsetko su zeny schopne urobit na nejakej zurke po sto rokoch /aj tie z dobrych rodin/

a najviac zurovat chodia taki chlapi, ktori doma stratili zenu. myslim take zeny, ktore sa odovzdaju dietatu a domacnosti a zabudnu na svojho muza. mali by ste pocut niekedy, o com sa bavia chlapi, co ich trapi. ze sme viac atraktivne ked ideme kocikovat nez s nim doma, v posteli. ze nasou hlavnou temou su plienky a sopliky, ze prestavame byt zenami, ze nie sme partacky, ze nikam s nimi nejdeme. neviem, co je na tom take zvlastne, ze dam postrazit deti a vyjdem si so svojim na rande bez deti. alebo s priatelmi sa dohodneme na nejakom zabavnom vecere po dlhej dobe.

nie je chyba vzdy len v chlapovi.

horsie je to vtedy, ked je zena atraktivna pre svojho chlapa, je mu partackou, venuje sa aj jemu a napriek tomu od uteka resetovat sam, to je uz divne.

zuzanockamt
31. máj 2014

@mimusa94 je to o tom, ze ste prilis mladi, nevybureni a jednoducho vhupli ste do rodicovstva nepripraveni ... moj muz nem potrebu sa schadzat po nociach s kamaratmi a hrat hry pre pubertakov 😝 ... mozno si povies, ze je to blbost, ale aj ty mas len 19 rokov, mozno ta teraz iny zivot nelaka, ale ver tomu, ze to raz pride ... nuz a co teraz ... asi by som takemu muzovi uz neverila

7zahrad
31. máj 2014

@mimusa94 Celkom by ma zaujimalo preco citila ta zenska potrebu na seba upozornovat manzelku cez cucflek. Podla mna ten vztah s nim berie vazne, ked takto zakerne o neho bojuje..

ceresnicka1990
31. máj 2014

Neda mi nenapisat...preco odsudzujete mladych chlapov,mlade zeny,mlade pariky?ja tomu nerozumiem.tak ako aj 23rocny vyvedie volovinu,tak ju moze vyviest aj 30 aj40aj50rocny chlap.pozerate na vek,ale sama z vlastnej skusenosti viem,ze niekedy je taky 30tnik mentalne mladsi ako taky 20rocny...a ze by sa nemali zenit?preco?ked to tak citia a dvaja sa lubia a neberu sa koli detom,ale preto,ze chcu..nemam rada take odsudzovanie,ani mladych mamiciek,ci mladych chlapov...kazdy robi chyby bez ohladu na vek

janinah
31. máj 2014

@ceresnicka1990 súhlasím,nie je to o veku,je to o zrelosti

mawka
31. máj 2014

@7zahrad ta zenska ani nemusela vediet, ze je zenaty. mohla to byt nejaka cudzia z nejakej diskoteky, kde sa tam bavia ludia nakopu, spoznali sa, nejake drinky, rozjarena nalada.. niekedy chlap nemusi chciet a zenska ho dostane tam, kam chce. ale tak MUZ sa dostat nenecha a chlapec, ktoremu nieco chyba alebo si chce dokazat sa zlomit da vzdy.

ked niekto nevie drzat na uzde svoje emocie a spravanie, tak nech nepije.

booze, moj tatko narobil par krat somariny, keby sa kvoli tomu mali nasi rozvadzat, tak dovi dopo. je fakt, ze dnesne manzelstva nevedia riesit krizy, je to imrvere o vycitkach a hadzania spiny nez na dohodach. kedysi si to chlap vyzral, mal tichu domacnost, zenska mu nevarila, este sklopil usi, drzal hubu, ospravedlnil sa, kupil gold alebo nieco podobne, doniesol kvet a snazil sa to dat do poriadku. dnes? este to aj odpapuluje a snazi sa ta presvedcit, ze sa vlastne nic nestalo.

s muzmi treba vediet pracovat, ale ono sa to da az potom, ked ma clovek viac skusenosti.

mima4
31. máj 2014

nemám rada slovo "vyburenie"... pretoze je to len vyhovorka nezrelosti a vôbec to nezavisi od veku cloveka...

mam vo svojom okoli kopec mladych ludi okolo 20 rokov, ktori absolutne nemali a ani nemaju potrebu sa vyburovat, ozierat, spravat sa takto... proste boli v rodie vedeni k urcitym hodnotam, k urcitemu spravaniu sa, vazia si seba, aj ludi okolo seba.... a nepotrebuju si nic dokazovat...

"vyburenie" je len prejavom dusevnej frustracie cloveka, u ktoreho nie je naplnena potreba lasky, sebaprijatia, prijatia ostatnymi... cize clovek je mentalne a citovo nezrely... a moze mat 15 aj 50 rokov...

@mimusa94
porozpravaj sa s manzelom, viac s nim komunikuj. Travte viacej spolu casu, chod, viac sa mu venuj, vaz si ho ako muza... ziadne take..ze ho supes spat do detskej sameho..ako to robia hlavne buduce adeptky na rozvodove konanie 😉
Bud k nemu uprimna a hovor mu o svojich pocitoch, hovorte o tom spolu... nebud teraz na nete..ale venuj sa jemu...
Manzelstvo je niekedy drina, ale samotny kvalitny vztah musi prejst aj ohnom....

ceresnicka1990
31. máj 2014

@janinah ved prave to,ze deti maju deti a hold poznam mladych co maju deti a sravaju sa zodpovednejsie ako niektore 40rocne

mima4
31. máj 2014

@ceresnicka1990

ja nesudim mlade pariky ale som toho nazoru, ze mladucke dievčatá 17-22 rokov maju podstatne vyssiu pravdepodobnost, ze sa daju dokopy s miestnym trulom a vztah skonci rozpadom, pripadne aj rozvodom... Proste, ledva vyjdu strednu, su mladucke, nemaju zivotne skusenosti... vedia sa este najivne zalubit a nevidiet mnohe veci... a su extremne ovplyvnitelne - ta kamoska sa vydava, henta caka babatko..jeeej krasne brusinko 😀 😀 😀 😀 😀 no proste mentalne su este v tomto deti... Netvrdim, ze sa to nemoze stat aj 30 rocne zene, ale podstatne vyssia "sanca" je u mladulinkych zien - narazam tu na partnerstvo, nie schopnost postarat sa o deti...

Vacsina mamiciek tu do 22 rokov, co ziju so svojimi priatelmi (vacsinou to ani nema sancu ist do manzelstva) uz o 10 rokov budu zit s uplne inymi muzmi...

ceresnicka1990
31. máj 2014

@mima4 nehovorim,ze to tak nieje, ale netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca...ja mam tiez mladsieho manzela, ja som tiez mlada a brali sme sa lebo sme chceli, zijeme spolu uz 4 roky a som velmi spokojna...netvrdim,ze URCITE spolu zostaneme do konca zivota, ale pokusim sa spravit vsetko preto,aby to tak bolo...a ked svojho muza porovnam s jeho rovesnikmi ,tak sa mi rozum zastavi,ze je na uplne inej urovni....a sama dobre vies,ze v tejto dobe sa rozpadaju manzelsta, ktore trvali aj 20 rokov...a este {nechcem nikoho urazit je to vseobecne} moj nazor je ten,ze zeny po menopauze{urcite taka budem aj ja} a muzi ,kt. sa dostanu do druhej puberty{urcite to caka aj mojho muza} su horsie DETI ako mlady ludia :D

mima4
31. máj 2014

@ceresnicka1990
ja s tebou suhlasim, ze netreba ludi davat do jedneho vreca, ani ich nechcem davat... preto som hovorila prave o tej pravdepodobnosti. To ze manzelstvo mladuckych vydrzi naveky vekov a bude harmonicke a krasne.. je fakt vzacnost a Bohuzial ojedinelost...
Po tych 20 rokov a vacsinou rozvadzaju prave tie pary, co sa brali mladucke... vychovali deti...to jedine ich spajalo... inak si manzelia zili separatne zivoty..zena obvykle zila iba pre deti, muz sa jej prisposobil a zil pre svoje zaluby...a ked deti vyrastli, tak sli od seba.

ceresnicka1990
31. máj 2014

@mima4 to ano...ja tak vnimam pariky ,ktore sa brali koli tomu,ze zena ostala tehotna...nikto z nas nevie ako skoncime...ja si preto uzivam kazdy den spolocne chvile s mojim...a este jedna vec, ak ta je adresovana zakladatelke...zisti si presne ako to bolo s cucflekom....a pokial ide o neveru, tak ked od neo odides, sice zostanes sama s dietatom,ale mas cely zivot pred sebou ,aby si si ho zariadila po svojom, ked s nim ostanes, davaj pozor na to,ze to urobi v buducnosti zas{zakazane ovocie najlepsie chuti} a vtedy si musis sama uvedomit tak ako pise @mima4 ,aby ste spolu neostali koli dietatu ap otom ked dieta odrastie ,tak vy sa rozvediete a vtedy uz bude problem, lebo uz nebudes mat 19 a polku zivota uz budes mat za sebou ...

mawka
31. máj 2014

@ceresnicka1990 presne. dieta vztah ani nezachrani ani neudrzi. ostavat len kvoli dietatu spolu, ked to nefunguje nema zmysel.

moni244
31. máj 2014

@mima4 no napr. aj my sme sa spoznali mladí, žijeme spolu už 8 rokov a až tohto roku sme sa brali, máme malú dcérku, čiže nie je to o tom, že keď si v 20 nájdeš chlapa, dokonca mladšieho, že o 10 rokov s ním už nebudeš, to nie je o tom, nevyzretý chlap v 23 bude nevyzretý aj v 30, mala som kolegyňu, jej priateľovi tiahli na 40 a správal sa horšie ako 16 ročný pubertiak, to nie je vo veku, to je v človeku

tatko_bebe
31. máj 2014

pre jeden cucflek odist a zrusit vztah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kde zijete???

mawka
31. máj 2014

hej a preto je pokec plny zenatych chlapov, ktori si hladaju milenky alebo prilezitostny sex, lebo ta ich na nich doma kasle. ved pokec by sa dal studovat, tolko chlapov... a potom zeny, ktore si myslia, ako im to doma klape. chlap sa moze spravat aj dost zrelo a hrat divadielkko, ale moze mat niekde aj iny zivot. proste treba byt v strehu. vztahy su komplikovana zalezitost. a ja chlapom uz neverim.

ceresnicka1990
31. máj 2014

@tatko_bebe nikto nehovori o zruseni vztahu... 🙂

zuzanockamt
31. máj 2014

ja nesudim vek, ale je to proste o tom ... ked si v mladosti neodzije svoje, tak sa to casom ukaze a prejavi, skor, ci neskor ... ja som s mojim muzom od jeho 28-mich rokov ... dnes je to takmer 40-rocny muz, al enikdy sme problemy tohoto typu nemali ... mal za sebou nejake vztahy, uzil si, co bolo treba a nemal a nema potrebu nahanat zenske a ozierat sa s chlapmi

mima4
31. máj 2014

@moni244
ja ta chapem, a suhlasim s tebou, len faktom je, ze pri kazdom veku je nejaka ta pravdepodobnost urcite spravania sa, napr. sposobu vyberu partnera... a vztahy ako mas ty su skor vynimkou, velmi peknou vynimkou 🙂 To vsak pravdaze neznamena, ze to nemoze fungovat, len kym 10 z manzelstiev uzavretych u ludi do tych 22-23 rokov realne bude o 10-15 rokov zdravo fungovat 1-2, tak napr. u 28-30 rocnych ludi je to 4-5-6 manzelstiev...

mima4
31. máj 2014

@zuzanockamt
ja napr. vobec nemam potrebu "odzit si svoje"... mam sa rada 😉 vazim si seba... nikdy som nemala a ani nemam potrebu striedat muzov, uzivat si s nimi sex... chlastat, diskotejkovat... fajkat travu... Ja proste v tom nevidim zmysel, prospesnost pre moj zivot, prinos pre moj zivot... a to idem mat 30 tento rok...
a poznam aj kopec muzov ktori veci takto vidia a vedia zahanbit aj niektore zeny...