Manžel má cucflek
Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(
@mima4
nechcem písať že nesúhlasím, ale u mňa je na prvom mieste dieťa, vždy bolo je a bude....pre môjho muža tiež....sú naším zmyslom života....
@tatko_bebe 😀
@zuzanockamt
dovolím si tvrdiť že nie si iná, si úplne normálna osôbka, našťastie....tiež som poznala tých dokonalých čo mali jedného partnera, pár rokov im to vydržalo, vodili sa za ručičky hore dole, som sa napočúvala ako sa našli...až raz manželík sa zahľadel inde a bolo po láske....neverím tým čo tu vypisujú, že mali len jedného partnera...či už oni, alebo ich manželia....aby jedného pekného dňa nezistili ako sa mýlili....ale to už je ich problém
@amanda0405
ja so mala len jedneho partnera a to je moj manzel, taktiez moj manzel mal jedinu zenu a to som ja 😉
Jasne, ze zaruku nemas nikdy v cloveku, teda 100 % zaruku, tu mam iba v Bohu, ale pre mna osobne ist do vztahu, kde si neviem predstavit manzelstvo s dotycnym, nemalo vyznam... Uz ked sme zacali spolu chodit, mali sme jasne stanovene smerovanie vztahu a tym bolo manzelstvo...
Mozno je to tym, ze som velmi citlivy clovek a veci robim z celeho srdca, nedokazem mat povrchne vztahy a hlavne si chranim srdce... Nikdy ma nebavilo ist do vztahov len aby som bola vo vztahu..alebo oooo to je krasavec 😀... ale to je aj tym, ze ja som vzdy bola a aj som velmi narocna zena.....
@amanda0405 poznám 3 ženy a jedného muža,ktorí dlhé roky žijú s prvým a jediným partnerom,takí ľudia ozaj existujú 😉
@amanda0405 ja som napr. rada, ze moj muz nemal iba mna ... neviem si predstavit takeho muza 😀 ... a teda stretla som ho pred jeho 30-kou, cize by to bolo aj dost divne 😀 ... ak teda chodia spolu velmi mladi, tak este OK, ale v neskorsom veku sa pocita s tym, ze ma clovek nejake vztahy za sebou
@amanda0405 nezavid, ze niekto to dokazal, za to, ze iny nie...kazdy sme sis trojcom svojho stastia.... za to, ze ty toho nie si schopna, neznamena, ze taki neexistuju 😉
@zuzanockamt
ja si myslim, ze vobec nie je divne, ked clovek nema predtym vztah, aj ked ma uz napr. blizko 30tky. POdla mna to co tvrdis, su typicke slovenske predsudky, kedy na zaklade toho, ci clovek minimalne bol v nejakom vztahu (nezalezi, ze to bol vztah na hovno v trvani par tyzdnov) je akoze "v poriadku", je "normalny"...
Pre mna vobec nie je divne, ked clovek "nevztahuje", proste su ludia, ktori sa chcu sustredit na veci, a aj vztahy, ktore maju vyznam... a nechcu stracat roky zivota budovanim niecoho v com nevidia zmysel.
to všetko babulky čo tu píšete je veľmi pekné.....ja by som však nikdy ruku za druhého do ohňa nedala....nikdy....aj keď si myslíte, že vy ste ich jediná, alebo poznáte takých čo tak navonok žijú, realita býva väčšinou úplne iná.....to všetko ukáže pán, ktorého meno je čas....mám už nejaké tie roky odžité a viem o čom píšem....
@mima4 kazdy vztah, ktory mas, ma pre teba v danom momente vyznam ... a ludia nam vstupuju do zivota z nejakeho dovodu 😉
@amanda0405 to je fakt, verim najviac sama sebe....ale viem, co mam v rodine.....to je tiez odzite a sorry, ale svojich najblizsich si poznam asi najlepsie....a za manzelstvo mojich rodicov ci starych rodicov ruku do ohna dam...lebo to je totiz polstorocia..... (maju odzite viac ako ty...)
@zuzanockamt
ale kazdy vztah v tebe niečo zanechava, hlavne pokial do neho davas cele srdce, pokial ides do neho s tym, ze tento clovek je ten, s ktorym si tuzis zalozit rodinu, zostarnut... byt mu nablizku.... a zacinat a koncit x takychto vztahov...zanechava hlavne v zenach aj dost bolesti, zatrpknutosti,... s kazdym vztahom odchadza kus zenskeho srdca... a ja som chcela dat cele srdce iba jednemu muzovi, kompletne, celistve, zdrave srdenko 😉
@sorciera24
moc som nepochopila čo mám závidieť a čoho nie som schopná, ale veď nevadí... 🙂
@stefka33 vies co, to je relativne, napriklad moj manzel v 23 deti uz jednoducho chcel
vyjadrenie, ze nema co mat deti v 23 chalan skor poukazuju na to, ze mas mozno nejaku zlu skusenost sama s takym mladym chalanom, nevyzretym, ale to este neznamena, ze su taki aj ostatni
naozaj nie su
@mima4 ja som ako 18-19 rocna nesla do vztahu s tym, ze aha buduci otec mojich deti, vtedy som neriesila ziadne zakladanie rodiny ... ani o mojom muzovi som v zaciatkoch vztahu neuvazovala takto - vsak som mala po 20-ke, takze zakladanie rodiny ma este stale nezaujimalo 😝 ... ak by som teraz riesila nejakeho chlapa, tak by ma zaujimalo, aky by bol otec, hoci deti uz nechcem
tak ja za ziadneho cloveka ruku do ohna 😀 😀 😀 😀
Svojho muza vsak poznam, mam s nim blizky vztah... viem vsetky jeho platonicke lasky uz spamati... vacsinou bol teda on cielom tych zien....
chapem, ale pre mna je zbytocnost ist do vztahu, ked sa nechcem vydavat, zalozit si rodinu,... ja v tom vztahu nevidim zmysel...
@tatko_bebe prepac, Tvoja partnerka bezne chodieva domov s cuclekmi od cudzich chlapov? Pekne.... 😎
@celasapremenim Asi si si ma pomýlila. Ja som sa postavila na obranu mladších párov. Ja mám pozitívnu skúsenosť. Takže neviem o čom točíš. 🙂
@sorciera24
áno a toho polstoročia si aj ty s babkou a dedkom ležala v posteli 😀 😀
@mimusa94 moja rada? Treba vychladnut. Ak potrebujes, chod na aerobic, box a dostan zo seba tu zlost a hnev.
Nechaj to tak na dva tri dni, a potom sa poriadne porozpravajte. S chladnou hlavou. Cucflek je blby. To, co manzel spravil, ci nespravil /nezastavil dotycnu/, je riadna nerozvaznost. Porozmyslaj, co teraz od neho chces. Zvaluje to na alkohol? Tak od teraz maximalne jedno pivo ma *povolene*. Ak sa chlapec nevie ovladat, tak nech nepije, nie? Nepaci sa Ti, ze chodieva von bez Teba? Tak to ukonc., STe rodina, ak sa nevie spravat slusne bez Teba, tak nebude nikde chodit sam 😝 . A este sa ho spytaj, akoby reagoval on na Tvoj cucflek.
A tiez si vsimaj jeho spravanie. Zvaluje vinu na TEba? Super, je teda korunovany idiot a mozes sa lahsie rozhodnut.
Je mu to uprimne luto, doniesol Ti kvietok, je extra pozorny? je to na dobrej ceste.
Co by som urobila ja? V prvom rade cirkus ako Ty, vyhodila by som ho z bytu, a mal by po chlebe. Ale ak by sa nepotvrdilo to, ze sa s niekym aj vyspal, tak by som sa nerozvadzala. ALE bola by som velmi opatrna, co sa bude diat dalej.
Drzim Ti prsty, aby sa o u vas urovnalo.
@mima4
ach jaj....ale veď drvivá väčšina párov ide do vzťahu, lebo dvaja sa do seba zaľúbili....či? potom zistia či im to klape, či si majú čo povedať, čo majú spoločné, či budú spolu alebo nie....to by musel mať každý jasnovidecké schopnosti....to že ty si čakala na svojho princa a dočkala si sa ho, aj keď to tvrdíš ty, je veľmi ojedinelý jav....
@mawiya nedá mi nepovedať moju skúsenosť môj takto 30 r partner chodil furt po nociach ja dona tehotná a potom dcérka žiadna zmena každý týždeň chodil..a jeho maminka že sme sa rozišli že som ho obmedzovala aká ach..a nakoniec to do rána neboli kámoši ale milenka s ktorou teraz žije..a na vine som vraj ja lebo som ho vyhodili😀
@amanda0405
ale zalubenie nestaci... a okrem toho spoznat muza mozes aj bez chodenia... Napr. my s muzom sme boli velmi dobri praitelia... hodiny sme prekecali... nehovoriac o dalsich niekolkohodinovych telefonatov... 😀 a az po cca 1,5 roku kamaratenia sme sa dali dokopy...
@amanda0405 je to o priroitach a rod. hodnotach...ano, zalubis sa a spoznavas, neskacem hned do postele.....taky vzro som mala v rodine.....a tiez som cakala ojedinele ako mima...ale nemyslim, ze je to az take ojedinele...len bohuzial ludi s tvojim zmyslanim a s nasledne preberanymi hodnotami je ako vidis fakt malo......ale nie kazdy zymsla a kona ako ty!..... popravde ide z teba zatrpknutost a nedovera..... ale to nie je moj problem, ty tak zmyslas, preto sa ti to zda a deje....... a ukonciom to ozaj este raz, kazdy sme si strojcom svojho stastia.....a naozaj za svoje konanie mozeme len sami....aj to, ci cakam na to prave ci nie.....nechces, necakaj....ale necuduj sa ludom, kt. cakaju alebo cakali....
cucflek,ze hra odvahy😀😀 Myslim,ze toto ani komentovat netreba ,pochopi kazdy...

@mawka
už dlho som sa tak nenarehlila.....idem hľadať lavor 🙂 🙂 🙂 dnes večer to vyskúšam a zajtra vám tu všetkým dám vedieť ako je na tom ten môj vták 🙂