icon

Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval

andromedka7
30. apr 2013

Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak

Strana
z13
lady511
16. máj 2014

@jozefba možno ani nejde o tvoje sukromie ani o tie nicky...skor to že si ponal príspevok trošku"po svojom" ...zobral si to z mužského hladiska(ak si vobec muž) ...ale ako som ti písala v mojom prvom príspevku všetko sa nedá odpustit ako si písal ty..a už vobec nie URAZKY!!!!!!!!

lovela1
16. máj 2014

@jozefba mna si nazval pokrytcom......tvrdil si,že tvoja manželka vie o každej tvojej myšlienke,že si k nej úprimný.......ty si tu anonymne tak ako tvoja žena........zrazu tvrdíš,že sem chodí tvoja žena a číta tvoje príspevky,nechceš tu pretriasat svoje súkromie..........ty si pokrytec,....a serieš si svojimi príspevkami sám do huby.......amen

zuzana2342
16. máj 2014

@adri266 to bolo velmi pekné,až ma to rozplakalo ☹ ,pretože presne toto som skúšala aj ja na toho mojho neverníka a ,,nič,, ☹ ....hoci ak ma ešte naozaj lúbi ako vraví, bol by to už dávno urobil aj sám od seba , žiadna obrovská kytica ktorou by mi ukázal že mu na mne záleží ,,žiadna lútost za to ako mi hrozne velmi ublížil,žiadne úprimné slová od srdca,ktoré by mi aspon trochu pomohli zmiernit bolest na srdci, ☹ a ked to nedokáže spravit,tak ma to žial utvrdzuje len v tom,že voči mne svoje city žiadne nemá,pretože ich má voči niekomu inému,aj ked sa s tou osobou už nestýka... už sú tomu pomaly 5 mesiacov a stále som v tej neistote čo ak s tym znovu začne, velmi sa trápim a to kvoli vlastnému manželovi s ktorým by som vlastne mala byt štastná....verila som v to, že sa to trošku časom napraví no on je príliš hrdy na seba a stále je toho názoru že to čo urobil je úplne v pohode ☹ trápi ma to a velmi to bolí, každým dnom viac, pretože viem že ja jeho zmýšlanie nezmením a viem že z jeho strany zbytočne očakávam zmenu nebodaj lutost alebo pokoru,však ked povie že jemu je dobre aj s nami no vie si predstavit život aj bez nás ☹ hm čo k tomu dodat....
ono je velmi jednoduche podviest človeka ktorý tomu druhemu úplne doveruje,ale napravit takuto pohromu,rozpadnutú rodinu, je velmi tažké,no ked sa človek o to ani len nesnaží a myslí sí že sa to časom aj samo zahojí.si vestlujem ako nezáujem...
ešte niečo žienky k tomu @jozefba a jeho nickom....kašlite na to aj tak to nikam nevedie nenechajte sa vytáčat niekym koho vobec nepoznáte, nemá to význam,sú ovela horšie veci s ktorymi musíme mi podvedené ženy žit a bojovat, zahodit život plny lásky štastia a pokoja ktory sme si roky budovali,deti porodili a zrazu sa zmierit s realitou že ten človek vás odkopol a bez problémov podvádzal,nevediet ako dalej či sa vám chce ešte dalej žit po takom sklamaní,čo so zničeným životom a s ranou na srdci,ked vám ho ten najbližší človek zničí,čo s detmi a ich buducnostou a čo s vašim štastím čo s tým ked už nevidíte zmysel v ničom a všetko je čierne....to sú veci na zamyslenie,a tým štastným žienkam ktorým sa to nestalo im prajem nech ich to zdaleka obchadza aby nikdy neprežívali takéto peklo a žili štastne so svojou rodinkou.....

jozefba
16. máj 2014

@lady511
ja som tu nikoho neurazal .. ak sa niekto urazil za moj nazor a chcel mi to oplatit osocovanim, to je jeho problem, mna sa clovek, ktoreho osobne nepoznam nemoze dotknut

@lovela1
nejak si sa v tom zamotala, praveze som vzdy tvrdil jedno a to iste a to, ze sem okrem mna chodi aj moja zena, cita moje prispevky a sme tu obaja voci okolitemu svetu anonymne. Ked chces este nadalej nieco v tejto suvislosti riesit, ries mna a nie moju manzelku. Bodka ... 🙂

adri266
16. máj 2014

@jozefba jajajaj. co take urazlive som povedala? Cim som TA osocila? Ze si nevernik? Sam si to povedal, ze si. Ze si klamar? Si, pretoze si tvrdil, ze ine nicky nemas. A stavime sa o pivo , ze aj tie dalsie nicky su Tvoje? Idem pisat adminovi. Na jednej strane tvrdis, ze si tu mozes pisat co chces, lebo je to verejne forum, ale mne pises, ze Ta nemam urazat? Cim som Ta urazila? Pravdou? Tym, ze nevidis, co si vsetko spachal, aku bolest si sposobil a ze Tvoje spravanie ovplyvnuje spravanie inych ludi a aj Tvojej zeny? Ze nemas v sebe kusok cti a pokory?
Co take som spomenula z Tvojho sukromia? Sam si sa pochvalil neverou. Sam si o tom pisal, nemusel si na ziadnu nasu otazku odpovedat.

Dala som Ti niekolko dobrych rad, ako napravit to, co si pokazil. Ty si si nevybral ani jednu? Tak zial, v Tvojom pripade niet pomoci pre vas vztah.

lady511
16. máj 2014

@adri266 zbytočné si dret prsty na klávesnici..komu niet rady..tomu niet pomoci..a ked už tak velmi tvrdí že jeho žena CITA jeho príspevky a on sa pochváli neverou...tak to je teda goool 😀 ked si to (podla jeho slov) prečíta 😀 😖

izabelkas
16. máj 2014

@lady511 @adri266 Neverim ze jeho zena to tu cita, ale verim tomu ze je to schizofrenik, na jednom nicku je za Jozefa a na inom za jeho zenu Ancu. Mozno je gumena a mozno si ju posadi na kolena ked je prihlaseny za nu a spolu daju like na jozefov prispevok. 🙂 Nikdy nevies ake vseliake choroby pozna tento svet, Jozef nas este urcite ma cim prekvapit. 🙂

lady511
16. máj 2014

@izabelkas ked si predstavíš že človek si tu možno píše s rôznymi deviantmi alebo tak,,,je to otras...a vraj stránka pre mamičky 😒

lady511
16. máj 2014

@lady511 a to akože chce povedat že ked si to lajkne tak akože sa niekomu páči alebo niekto suhlasí s tým čo píše???SMIESNE 😀 😀

lady511
16. máj 2014

@izabelkas asi si myslí že ked mu to NIEKTO(jasné že on) lajkne tak si budeme mysliet že niekto suhlasí s jeho názormi 😀

izabelkas
16. máj 2014

@lady511 Ano presne tak, aby nebol za debila, ze nikto jeho prispevky nelajkuje. 😀

izabelkas
16. máj 2014

@lady511 Ale na chlapa divne chovanie, vacsinou baby sa takto bavkaju. Preto pochybujem o jeho pohlavi muzskom. 🙂

ishkaa
16. máj 2014

necitala som vsetky prispevky, ale presne to sa stalo mne ale po 4 rokoch manzelstva...a co urobit? vyrovnat sa s tym..kym som bola urevana a na dne akoby to toho mojho tesilo...potom som pozbierala zvysok sil a ukazala mu ako sa mi da zit bez neho, ze sa viem postarat o seba aj o maleho a ze ho vlastne nepotrebujeme..a z divadielka sa napokon stala realita a skutocne ho nepotrebujem 🙂 kto podviedol raz, podvedie aj druhy krat...navyse pri takom pristupe aky ma by som nevahala ani minutu a kopla ho do riti :D mne moja naj kamoska velmi pomohla tym, ze pri mne stala..to bolo vsetko co som potrebovala...nemala som pocit ze ju obtazujem alebo nieco, kedykolvek bola ochotna ma vypocut...myslim ze to je jedine v com jej mozes pomoct...dat jej najavo ze pri nej stojis a ze aj ked zavola o polnoci si tu pre nu...zradila ju ta najblizsia osoba, teraz bude potrebovat citit, ze je tu niekto kto ju chape a moze sa onho opriet...

jozefba
16. máj 2014

@adri266
je to cele inak. ja neviem, ci to tu treba zvlast kazdemu polopate napisat, ze manzelka sa stale vyrovnava s mojou neverou, trapi sa kvoli nej a takato diskusia jej nijak nepomaha ??
Pozri, aby si teda pochopila aj ty, manzelka sem zacala pisat, dozvedel som sa o tom a tak som sa tu zaregistroval aj ja. Napisal som par prispevkov s tym, ze zo zaciatku ani nevedela, ze som to ja, no neskor som sa k tomu priznal. Zena ma potom podpichovala, ze mi moje komenty lajklo len par zien, co je na zenskom fore aj pochopitelne, tak som si len kvoli nej okrem inych pridal par lajkov aj ja. Vobec mi neslo o nejaky vseobecny nazor, kedze tu aj tak okrem manzelky nikoho nepoznam .. to je cele.
Nick manzelky nechcem riesit a ked niekto nevie rozoznat vazne pisany prispevok od prispevku, ktory treba brat s rezervou, tak to fakt moj problem nie je. Osocovanie od ludi, ktorych nepoznam mi problem nerobi, no mojmu vztahu s manzelkou ani nijak nepomaha, skor naopak, takze aj tie tvoje rady, ak by boli uprimne, mala si ich namiesto rypania napisat hned. Admina som uz poziadal o zmazanie mojho nicku a vsetkych mojich sprav.. snad bude v jeho silach to riesit 🙂 takze mozes byt v konecnom dosledku rada

evkasus
16. máj 2014

@jozefba Sam si tu odhalil svoje sukromie. Tak sa nemozes hnevat, ze niekto zacal do teba vrtat. Ci?

Necudujem sa tomu, ze "ze manzelka sa stale vyrovnava s mojou neverou, trapi sa kvoli nej a takato diskusia jej nijak nepomaha".

Ale dovrzal si to sam, tym, ze si tu odhalil vase sukromie, ked vies, ze to ona cita.

p.j.jacky
16. máj 2014

@jozefba citujem : " tak som si len kvoli nej okrem inych pridal par lajkov aj ja." chcel si jej zasa "klamstvom" ukazat ze tvoje nazore su spravne.
Neviem preco mam pocit ze sa kochas v jej bolesti s tvojej nevery. Ako keby ti to fakt hladkalo tvoje ego,ze trpi.

evkasus
16. máj 2014

Musim napisat, Jozef je obraz moderneho muza, ktory je uspesny a ma "vsetko".
Az na to, ze nepochopil, co je to manzelstvo a co je to milovat niekoho. Na skodu nielen pre neho, ale aj pre jeho manzelku.

adri266
16. máj 2014

@jozefba pozri, prestan pisat v prvom rade Ty. Ty si pisal, ze nevera je ok, ze manzelke by si dozicil, a ine dalsie bludy. Skus si to vsetko cele spatne precitat. Alebo daj to precitat manzelke, a nech Ti vysvetli, co je v Tvojich prispevkoch nespravne.
A miesto toho, aby si pisal tieto hluposti, klamal tu, a lajkoval sa, porozpravaj sa normalne s manzelkou, aky problem vlastne mas. Lebo Ty si jej ublizil kazdou svojou neverou, a este jej ublizujes aj tymto 😔 😔 😔

jozefba
16. máj 2014

@p.j.jacky
Ak by som sa kochal v jej bolesti, tak nenapisem, ten prispevok, co je vyssie .. ja netvrdim a ani som nikdy netvrdil, ze su vsetky moje nazory spravne, su len mozno v niecom ine ako je pre vacsinu ostatnych bezne. Nikto predsa nie je dokonaly, teda predpokladam, ze nechces povedat, ze vsetko co si prave ty o niecom myslis, musi sediet na 100% aj ostatnym 🙂

jozefba
16. máj 2014

@adri266
nikde som nepisal, ze je nevera ok, ale o tom, ze je to o uhle pohladu. Niekomu vadi, inemu nemusi. Nic viac nic menej a fakt koncim tuto debatu, ktora nikam nevedie. Snad admin vyhovie mojej ziadosti a zmaze moje prispevky .. 🙂

p.j.jacky
16. máj 2014

@jozefba ja nikde netvrdim ze moje nazore su 100%. Ale nemam potrebu si robit dalsie nick a "lajkovat" si ich aby som niekomu nieco dokazala.Ved si sa ktomu prave priznal.
A ano podla mna sa kochas jej bolestou. V tvojich prispevkoch(podla mojho citenia) chyba pokora.
Vies ze tvoja zena chodi na tento web a pises tu o vasom skromi o tom ako tebe by nevadilo ak by niekoho mala atd atd... Ziadnej zene by sa to lahko necitalo....

evkasus
16. máj 2014

@p.j.jacky To vies, Jozef je zalubeny do seba...a (seba)laska zastiera zrak. Tak na dosledky svojho konania uz nedovidi.

moonlight1210
16. máj 2014

@jozefba a nie je tato diskusia pre teba iba obklukou, ako svojej zene zdovodnit tvoju neveru?

robis z vas taky cudny parik.
ty si podvadzal, preto teraz doprajes neveru aj manzelke, co podla tvojho pisania uz aj vyuzila...
ste ako dvaja, co si z toho urobili sport a teraz si dorovnavaju skore.

kveta
16. máj 2014

@jozefba Ked vies, ze Tvoju zenu nevera ranila a nevyrovnala sa s nou, preco v tom pokracujes?

ushuaia
16. máj 2014

@lady511
@adri266 , caute baby...tak znova...teda aj dnes, tak jeho manzelka sa vyrovnava s neverou, a tato diskusia by jej nijako nepomohla, no hlavne ze takyto psychopat tu ide ,,pomahat a radit,, inym... 😠

lady511
16. máj 2014

@ushuaia noo ved ked jej nepomáha takáto diskusia...tak prečo to vlastne číta???..ak on jej pomáha na to zabudnut(čo dost pochybujem to by skor nemal sediet za pc) ,,ale venovat sa jej,,rozprávat sa,,spoločne skusit žit dalej a zahrnat ju láskou..celá táto diskusia s týmto "típkom" je smiešna 😀 😀 ...ved preboha ked na to chcu zabudnut(na neveru)..prečo su valstne tu na mk?kde každa 3 tema je o nevere?...ked na to chcu zabudnut tak radšej sa takým príspevkom vyhýbat ako do nich prispievat komenty nie????jojoj LOGIKA 😠

lady511
16. máj 2014

@jozefba ..ty asi nevieš čo robit ked žene zahneš že?....nemal by si jej ukazovat takéto príspevky s tematikou NEVERA..to je LOGICKE..mali by ste byt v prvom rade jeden pre druhého,,vela komunikovat,,absolutne sa odstrihnut od takýchto článkov..alebo čo..chce si obhájit svoju neveru?...tu tažko...tu žiadna žena nebude suhlasit s neverníkom.. 😒 . ..uvodný tvoj príspevok si podla všetkého myslel dobre..čítala som si ho niekolkokrát..napísal si svoj názor...na to ako muž(alebo žena) ...ale ako som ti písala niektoré veci sa nedaju zabudnut...miesto toho by si si s nami ako ženami skor mal pokecat ako tvojej žene ulahčit toto trápenie čo myslíš??? 😉 ...nieje to lepší nápad?...

mima2222
16. máj 2014

@zuriva nooo podľa mna nie je úplne v poriadku takáto muzska akcnost na viacmenej zenskom fóre.. 😀

nickyni
16. máj 2014

@mima2222. Ta muzska akcnost by snad ani tak nevadila.... Keby nepisal take hluposti.... Ja byt jeho manzelka tak ma to akurat ponizi este viac....

Strana
z13