icon

Manžel má milenku, do ktorej sa zamiloval

andromedka7
30. apr 2013

Ahojke kocky....chcem sa s vami poradit....nejedna sa priamo o mna ale o moju blizku osobu a mna to strasne trapi a neviem ako jej pomozct. zili s manzelom 10 rokov podla mna velmi pekne manzelstvo , maju 2 krasne zdrave deti....No muz si nasiel v robote milenku do ktorej sa zamiloval a akoby mu preplo....zmena o 180 stupnov....Chce odist od rodiny zenu ponizuje a hovori jej ze jej zoberie deti , vychvaluje len milenku, ....hovori take veci ze sa mi ide rozum z toho zastavit .....dokonca ked zena kontaktovala milenku ona bola este na koni vobec sa nehanbila za to ze rozbila rodinu este sa k tomu stavia hrdinsky a je na seba pysna.....moja kamoska to nezvlada , nezvlada to ze po tolkych rokoch si ju nevazi ani ako matku svojich deti .....ja sama nechapem preco ked on urobil chybu este ju trapi psychicky....Chcela by som vediet ci ste si niektora tym presli a ako to zvladnut.....lebo ja sa snazim byt vzdy k dispoziici na pokecanie ale inak neviem urobit nic, alebo neviem co by som este mohla.....a chcela som len dopisat ze by sa mal muz uz odstahovat od zajtra do podnajmu lebo jasne ze milenka ho k sebe nechce , zatial lebo aj ona ma dve deti......tak

sue
13. máj 2014

@jozefba ...bud mas doma pokornu zenu,ktora sa necha tyrat, alebo pride den, ked bude bez nej... Mozno ju docasne nahradis nejakou cickou, alebo inou pokornou zenou... Ale uplne uspokojenie nenajdes... Ono jd to naozzaj pravda,ze silni muzi maju zdrave rodiny,slabosi milenky...

nickyni
13. máj 2014

Dobry vecer, tak ja si dovolim povedat svoj nazor.... Som aka som, a len ja sama chcem rozhodovat o tom ci chcem alebo nechcem zit vo vztahu kde sa moj manzel okrem mna miluje s aj s inou.... Zial ja uz jednu znamu poznam ktoru muz nakazil hpv a dnes bojuje s rakovinou.....

lovela1
13. máj 2014

🙄
@jozefba hmmm....možno to nazvat aj pokrytectvom........kde bol jeho charakter,ked nám rok za chrbtom prášil nejakú ........a s kludným svedomím nám potom pozeral do očí......pán vážený podnikatel,vážený manžel a otec rodiny......rok viest paralelný vztah,len aby neprišiel o ten navonok status váženého človeka......hmmmmm.....pokrytectvo......mám otázku......bol b si taký tolerantný manžel,keby tvoja manželka vo vašom vztahu prvá zahla ?.....hmmmm

lovela1
13. máj 2014

@lovela1 oprava-rok viest tajný paralelný vztah....tajný....to je pre mna pokrytectvo.......ak by mal gule a miluje ju pozrie mi rovno do očí,prizná sa a može íst o dom dalej......ostal by u mna charakter.....

zuzana2342
14. máj 2014

@lovela1 vieš mna ten moj podvadzal rok a pol a dokonca s dvomi a za každym pekne zaplatil ako som písala vyššie....áno chodil domov s úsmevom na tvári,akoby sa vobec nič nestalo ☹ ,akoby sa vobec nevracal domov k manželke ale k mamičke ,každy mesiac raz pravidelne pretiahol tu svoj štetku a bol maximálne štastny so svojim výkonom,neraz mi totiž o tom hovoril ked sa to prevalilo ☹ ....neuvedomoval si vobec že svojim konanim zničí úplne všetko o čo sme sa 10 r snažili,že by kvoli tomu mohol stratit rodinu.aj ked sme sa vela pred tym rozpravali o nevere vedel že by som nikdy s tym nevedela žit a napriek tomu všetkemu vobec nemal problem klamat a podvadzat ma, ☹ klamaním a pichnutím si inde vo mne zabil čistu lasku a vášen, a nedokáže ma pochopit že pre mna už ten sex s ním nie je pochuti,nechápe to že ma strašne ponížil tym že ma vymenil za obyčajnu šlapku aj ked vraj peknu ☹ a ani už nemám síl mu to vysvetlovat...,stále si myslí že je všetko ok,nič sa nestalo,necíti to ako strašne trpím koli nemu každy den,ako to bolí ked ju obhajuje predo mnou pretože sa buchol do nej do obyčajnej štetky ktora sexovala s ním len koli peniazom hlavne že viem ako si to s nou vraj žíval že to bolo super a chutilo mu to.....je mi z neho a stej bolesti ktorú nosím od vtedy v sebe, doplaču každé ráno ked sa zobudím... ☹

zuzana2342
14. máj 2014

@domincek už si sa rozišla s človekom ktorého si celym svojim srdcom milovala a myslela si si že je to ten najlepší chlap a že ty si tá najštastnejšia žena,lebo si ho stretla a chceš s nim prežit celý život a si sto percentne presvedčena o nom že tento človek by ti nikdy v živote nedokázal ublížit,lebo vieš že ta miluje,hovorí ti to a aj to tak cítiš.......a teraz zrazu príde šok že on má milenky a ty si len tá dobrá pekná starostlivá a milá žena pri ktorej aj ked má úplne všetko,nestačí mu to 😠 ... vieš si predstavit aké je to strašne tažké rozíst sa s človekom s ktorym si chcela žit a teraz musiš začat odznova ☹ ,čo ked to niekedy nejde....ked je tu male dieta....ktorému nechceš vziat otca ,ja už 5 mesiacov premyšlam každy jeden den nad tým že ako budem žit dalej....a stále som sa nerozhodla,velmi ma trápi ked sa o tom bavíme a ked ju obhajuje . ked vidím že ju má ešte stále v hlave ☹ neviem či má ešte niečo význam ked dokázal mne povedat do očí že sa do nej buchol,ale miluje aj mna,čo sa podla mna nedá,ale rozmýšlaš nad tym že čo ak by sa predsa zmenil,v kutiku duše si to strašne želáš no nemožeš s tym žial nič robit,lebo nevidíš do jeho hlavy a nedokážeš ovládat jeho myšlienky ☹ ....... ukončit život s niekym s kym si prežil 10 r života a bolo to pekné,je velmi tažké ☹ .....no neviem si predstavit ani to ako budem teraz žit s človekom,ktory ma takto ponížil ako s ním budem fungovat ked som ho milovala prave koli tomu že aj on miluje mna,mám žit s tym vedomím že on nemá problém to urobit znovu lebo to je dnes uplne normalne,alebo sa pripravit na vyhovorku že znovu mu preplo ale vratil som sa k tebe ? od chlapa s ktorym som ochotna žit po tom všetkom by som očakavala uplne ine zmýšlanie ☹ .....ale viem že budem ešte velmi dlho trpiet kvoli nemu a pozerat sa pritom na jeho štastny úsmev....

eeffka
14. máj 2014

@zuzana2342 nuz v prvom rade je mi to luto, v druhom preco si s nim? nejde o to ze zahol ( stava sa vselico) ale on to robil systematicky, bez vycitok a aj po prevaleni sa tym chvali, sebareflexia nula, co je pre mna = ze ak to nerobi stale, urobi to znova.

Ze ste spolu 10r, tak ste, nemas 80 mas kopec rokov zivota pred sebou, sa chces trapit do 75 kym ho nesvihne dakde o zem a si povies ze konecne?
Mozno teraz vidis le ciernu buducnost, ale po tom ako sa od neho odstrihnes a zacnes zit svoj zivot neskutocne sa ti ulavi, a ked zistis ze zit bez hajzla je lepsie, ma cestu naspat zarubanu.
Je mi velmi smutno ked citam o takýchto bezcharakterných sviniach, ktore sa este citia super, ako si to zariadili...

kveta
14. máj 2014

@zuzana2342 Zazila som to. Presne poznam ten pocit somu, ze moj najblizsi clovek nahle brutalne zranil. Mala som ale to "stastie" v nestasti, ze som poznala "zakonitosti" vyvinu vztahov po nevere a aj zvlastnostiam toho, ako sa nevernici spravanu po odhaleni nevery. Takze par teoretickych faktov:
1/ Nevernik slapku spravidla obhajuje este par rokov po ukonceni pomeru. Az neskor zacne vidiet racionalne, ze to bola stetka za peniaze.
2/ Nevernik je ako na kokaine a tak s rozziarenymi ockami rozprava o stetke. Jedina pomoc: ukoncovat debatu, insk sa dozvies detaily, ktore bolia este viac.
3/ Ano, moze milovat aj Teba aj ju.
4/ Ked si budes spajat platenu suloz svojho manzela s Tvojou hrdostou, tak Ti z nej moc neostane. Co keby si spajala svoju hrdost s vecami, ktore si sama dosiahla. Napriklad s tym, ze si dobra matka, vzdelana, neslapes.. Odvijaj hrdost od seba, nie od podleho spravania nejakeho zradcu.
5/ Cim dlhsie budes zit v takomto marazme, tym z Teba bude vacsia troska. Vid Iveta Bartosova.
6/ Zrejme si este nemala dost. Kazdy ma inu hranicu tolerancie. Ked ju partner prekroci /napriklad zabije Ti dieta/, tak vies, ze si s nim skoncila. To, co Ti teraz robi, este nepresiao Tvoju hranicu tolerancie. Navrhujem, aby si si stanovila hranicu, co musi partner urobit/neurobit, aby si sa na neho vykaslala.
7/ Ak chces zachovat manzelstvo, tak nenadavaj pred nim na stetku. Zbytocne Vas to rozdeluje.

No nic. Drz sa.

kveta
14. máj 2014

@zuzana2342 Jaj. Este jedna vec. Budes kvoli nemu trpiet tak dlho, kolko sa rozhodnes. Je to Tvoje rozhodnutie, ze este kvoli nemu trpis. Keby si poslednych pat mesiacov stravila pracou na tom, aby si sa od neho odtrhla /napriklad aj pomocou psychoterapie/, uz by si sa netrapila. Viem to podla seba. Po piatich mesiacoch som uz bola niekde uplne inde..

jozefba
14. máj 2014

@zuzana2342 @lovela1

ked obaja partneri maju zaujem o zachranu vztahu, cesta sa najde, aj ked uznavam, ze vsetci sme ini a niekedy je to velmi tazke .. prikladam nazor psychologov na tuto problematiku priamo z clankov urcenych pre zeny

http://casprezeny.azet.sk/clanok/92300/manzel-m...

http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/never...

http://casprezeny.azet.sk/clanok/92256/zavislos...

Myslim, ze na 99% je tam dopodrobna rozpisane vsetko, co je vo vasom pripade podstatne

zuzana2342
14. máj 2014

@kveta bolo to celkom poučné dakujem,ale až na ten koniec...mám snád viest rozhovor s tou šlapkou s úsmevom na tvári ako on? však mi zničila život tym že ho namotavala a robila všetko len aby mu ten chudak platil čo najviac a zjavne sa jej to podarilo,lebo napriek tomu čo je zač ju vykresluje ako jedinu ženu na svete hoci ju ani nepozná .....to by som ju nebodaj mala začat chválit aj ja,? 😠 no super nemám jej snád zaplatit aj ja? viem od nej že ma pred nou zhadzoval a povedal jej o mne velmi nepekné veci,aby ho lutovala ,však citovo na nu peniaze nezabrali tak prečo nepošpinit ešte manželku, čo najviac....a ja sa mám vyjadrovat o nej v dobrom spolu sním aby bol ešte viac štastnejší,aby som sa ho náhodou nedotkla?,ved to sa nedá .... 😠 a čo on ? on mi mohlo ubližovat ? mám mu byt zato vdačné..... 😠
čo sa týka tej hranici tolerantnosti tak mi nebudeš verit ale už ju dávno prekročil....... 😒 a dokonca dva krat,lebo raz som mu už odpustila,ked mi slubil,že ak s ním zostanem tak on mi to už nikdy neurobí,no po 4 mesiacoch ju znovu kontaktoval a dohodavali sa na dalšom stretku.....je to velmi tažké pre mna a cítim že všetka moja snaha je úplne zbytočna,cítim sa pri nom strašne neštastná osamelá,ponížená,zničená,zabíja vo mne všetku dobré ,energiu,štastie lásku nehu city všetko pekné čo som v sebe mala 😒 ....nechce sa mi vobec žit...ž nevládzem bojovat a už ani nechem ☹

adri266
14. máj 2014

@kveta @admin @eeffka baby, budte take laskave a vsimnite si nicky, ktore davaju like jozkovi 😉 je to
@deniana a @janka989
zaujimave, ze obe sa prihlasili v maji, ze obe maju rovnaky datum porodu a ze doteraz ani jedna neprispela ziadnym prispevkom. Chcela by som teda poprosit admina, aby zistil, ci nahodou @jozefba a dotycne nicky nemaju tu istu IP adresu. Necudovala by som sa 😉 😎
A tusim tam boli aj ine nicky zalozene v maji tohto roku, ale uz sa mi nechce hladat 🙂

sue
14. máj 2014

@zuzana2342 zuzi, neprekročil hranicu, to už by si s ním nežila... ale ten deň verím, že príde...

kveta
14. máj 2014

@zuzana2342 Nie, nemusis ju chvalit, ani o nej pekne hovorit. Len ju nespominaj, ak chces mat s muzom pokojne manzelstvo. Nenadavaj na nu pred nim. Sama vidis, ze momentalne mate na tu stetku rozlicny nazor. Pokojne na nu nadavaj pred kamoskami, rodinou, na konikovi, ale pred nim nie, lebo to narusa Vasu pohodu.

Chapem, ze Ti bolo hrozne ublizene, zazila som to.. Ale kvi Tvojej psychike Ti radim: Nepremielaj si stale dookola v hlave svoju krivdu. Neopakuj si co vsetko Ti urobil, ako Ta ponizil /sorry, ale fakt nevidim ziadne ponizenie v tom, ze plati kurvu.. Voci Tebe tam nie je ponizujuce nic.. On sa tym dokonale zhodil. Tvoja sebaucta s tym nic nema../. Sebalutost je svinstvo. Vedie len k hlbsim depresiam!! A to teraz zazivas.

Pust si Gloriu Estefan I will survive. Alebo Lucii Bilou Sms. Alebo Hush hush hush od Pussycatdolls. Vsetko najdes na youtube. Tieto piesne by mali byt Tvojou hymnou momentalne. Nie sebalutost. Ale nastvanie sa a vstavanie z popola. Ci Ti tento chlap stoji za to, aby si sa utrapila a nechala sa znicit?

Ja som mala pri rozvode okrem inych hesiel aj heslo "Tento chlap ma neznici, lebo nestoji za to." Skus prebrat zodpovednost za svoje prezivanie. Zastavuj sebalutost, zi pre dnesny den, rob si drobne radosti.. Nezi v nenavisti. Vylez z ulity, povenuj sa sama sebe. Kozmetika, kadernik, fitko, proste zainvestuj do seba na zlepsenie nalady.

A nezabudaj, ze tento exemplar, co mas doma, za sebevrazdu fakt nestoji. 😉

jozefba
14. máj 2014

@adri266

😀 ja nejake like nepotrebujem riesit, forum je anonymne a teda ani neviem na co by mi to bolo .. podla tvojej teorie by som ale kludne mohol byt aj alena125, radkanika, marlene, atd 😀
skus sa ale radsej vyjadrit k tym clankom, myslim, ze su viac k veci ako tie nase bezvyznamne natahovacky .. 🙂

domincek
14. máj 2014

@zuzana2342 ja som len pisala k tomu, co pisal ten pan. Ze naco riesit nieco co sa ta netyka. a stale dookola. A na margo toho, co ste napisala.Ja neveru nezastavam. Ale vzdy je to odvoch.Niekedy sa dvaja velmi malo poznaju, vezmu sa a nakoniec zistia, ze nepoznaju jeden drueho a su prekvapeny z konania partneraúpartnerky. Ano chapem, ze to nie je je jednoduche, ked Vas podrazi niekto koho celou dusou milujte. Mam malo rokov, ale zial stali sa aj v mojom manzelstve urcite veci,nebola to nevera v pravom slova zmysle,skor taka virtualna, a ano bolelo to. Avsak odstupom casu, ked nad tym tak premyslam povzniesla som sa nad to. Lebo je na kazdom, ci je ochotny si veci vysvetlit, odpustit a tak fungovat dalej. 🙂 Ja svojho muza milujem, viem, ze aj on mna. Vsetko sme si povedali a ideme dalej. No nie kazdy je taka povaha,niekto s tym zit nevie. A ak vy s tym nedokazte zit dalej, nenatahujte to, ukoncite to, teraz kym je diata male a nie potom, ked uz bude vacsie a bude vsetko viac vnimat. Naco samu seba trapit. Naco zostrvat v niecom, co nefunguje a ani fungovat nebude. My zeny sme niekedy jak prastene, snazime sa za kazdu cenu zachranit nieco, co uz zachranit nejde. Radsej sa budeme utapat v ziali, revat do vankusa a obvinovat cely svet namiesto toho, aby sme veci riesili. Viem vsetky riesenia nie su jednoduche, ale mame len jeden zivot, a urcite nie je niec moc ho stravit "buchanim si hlavy o mur" ze preco som neurobila to a to,ked uz bude neskro. Tak Vam zelam, aby ste nabrali odvahu vyriesit to tak, aby ste mali pokojny a naplneny zivot.

nickyni
14. máj 2014

Adri... No a? Aj ja som sa zaregistrovala vcera a co tym chces naznacit? Ze neviem o com pisem? mozno mam s tymi zenami viac spolocneho ako by si si dokazala predstavit... To ze som sa zaregistrovala az teraz neznamena ze tieto diskusie necitam uz dlhsie.... A ked pomyslim na to akym fenomenom dnesnej doby sa stava nevera, mozno je takych zien ovela viac...

deniana
14. máj 2014

@adri266 ja tiež len čítam a nevyjadrujem sa. Nevedela som,že sa to tu nesmie. Moja IP istotne nie je rovnaká ako tvoja, jozefba, alebo niekoho iného

adri266
14. máj 2014

@domincek nie je to vzdy o dvoch. Vdzy je to o tom, ze jeden z nich sa vec rozhode riesit veci svojim sposobom. Su tu zeny, ktore boli dokonale, doma ziaden problem, chodili do prace, zarabali rovnako ako chlap. SEx casty, ziadne hadky.
Napriek tomu chlap dostal prilezitost a vyuzil ju. TAkze toto co hovoris Ty, sa moze stat, ale castejsie byvaju nevery bez priciny. To, co spravila Jozefova manzelka, je vynimka, maloktora manzelka ma zaludok na neveru z pomsty.

adri266
14. máj 2014

@nickyni myslis zien, ktore podvadzaju svojich manzelov a pre ktore nevera je normalny jav?

adri266
14. máj 2014

@deniana nuz, ked tu budes castejsie, zistis, ze vela veci, ktore sa tu pise, su vymyslene. Prides na to, ze si tu pisu ludia pod roznymi nickmi, len aby vzbudili diskusiu ci sucit.
Takze sa mi zda tak trochu podozive, ze jednak mate podobne nicky, deniana = Jana, a aj druha kocka je Janka.
Ze ste sa zaregistovrali bez toho, aby ste zacali o sebe rozpravat, ale rovno ste sa dostali tu, do tejto temy o milenkach, a pacia sa vam komenty Jozefa.
Ale samozrejme, mozno Ta upodozrievam nespravodlivo. 😉

domincek
Autor odpoveď zmazal
adri266
14. máj 2014

@domincek opat, nie velmi suhlasim, ale neberiem Ti Tvoj nazor /vsetci si tu tykame 😉 /
Casto sa stane, ze ta milenka je skaredsia. Ze je rovnaky typ ako manzelka. Ze v posteli je len klasika. Nic nove.
Problem je, ze vacisna tych nevier zacina PRAVE tym flirtom, prave tym, ze si robia bulavu vrbu jeden druhemu a nakoniec skoncia v posteli.
No a co sa tyka toho, co je a nie je nevera. Beriem, ak to mate s manzelom dohodnute, ze pusa ano, ale sex nie, tak ok. Ale ak ste sa dohodli, ze ani pusa nie a on si obalupuje kdejaku sekretarku, tak pre tu manzelku to uz problem je.
Tiez beriem pary, ktore su otvorene, ale obaja partneri suhlasia,z e mozu spavat s kym chcu. Je to na nich.
Lenze toto, co urobil Jozef, tam nepatri. On napisal, ze ziaden problem s manzelkou nemal, az na ten, ze si boli viac menej ako kamarati. T.j do ich vztahu prisla rutina. Ale je toto dovod na neveru?

deniana
14. máj 2014

@adri266 Janku nepoznám a okrem tejto témy som čítala aj iné. Páčilo sa mi tu viac komentov, nie len Jozefove. Keď sa nemýlim, sú medzi nimi aj niektoré tvoje. Mám rada veselých ludí a humor, vlastných problémov mám sama dosť, preto klikám viac na vtipné príspevky

zuzana2342
14. máj 2014

@domincek no pozri tiež sa ta nemá týkat to čo tu reišim ja nepytala som sa ta na nič ,a ten pán reagoval na moje komenty ako prvy a nie raz tak nechapem čo so mnou tu riešiš,ak sa ti to nepáči tak to nečítaj, a len tolko ti poviem ak ta raz tvoj drahy vymení za nejakú lahšiu,čo sa podla opisu toho tvojto raz aj tebe stane ked už teraz má take myšlienky vtedy uvidíš ake to je, sama vravíš nepozastavovat sa nad tym a íst dalej že ty si sa cez to povzniesla,a bolo to len virtuálne ale bolelo ta už aj to ! tak potom ? počkaj o pár rokov,príde to ked to budeš najmenej čakat,tiež som mu zožrala slová o tom že ma lubi... .to že sa ten tvoj zmenil a vyformoval podla mna len predstiera aby si mu dala pokoj a verila mu,tiež som bola naivná ako ty....až ked zažiješ to že nie si pre neho jediná a nestačíš mu až vtedy to pochopíš aké to je tažké a možeš si svoju hlavu buchat o mur aj ty...

domincek
Autor odpoveď zmazal
adri266
14. máj 2014

@domincek nedala som like kvoli poslednej vete, len aby si ma chapala. Kludne si komentuj, ved je to diskusia 🙂

6969eva
14. máj 2014

@jozefba Pridám ešte pár slov na záver, keďže som to vlastne začala. Zhodli sme sa na tom, že muži a ženy sa pozerajú na sex a sním spojenú neveru inak. Aj keď je to tak, neverní nebývajú len muži, ale aj ženy. Myslela som si, že patríš k tým , ktorý chápu svoju neveru ako problém, vybočenie z normálu. Tvrdíš, že to nie je tak a s manželkou ste pristúpili na otvorený vzťah. Predsa len, muži nečítajú" babské" časopisy, nemajú radi klebety a neriešia vzťahy ako ženy. Ak si sa sem nezatúlal z profesionálnych dôvodov, ale zo zvedavosti, tak si na to asi mal dôvod. Niečo mi hovorí, že malý čertík pochybností by tam mohol byť.Neviem, možno ste s manželkou z rovnakého cesta a takýto otvorený vzťah je len prirodzeným vývinom alebo len klin vybila klinom. Ak je to ten druhý prípad, tak vedz, že nie je šťastná a ignorovať jej neveru je horšie ako byť neverný.

nickyni
15. máj 2014

@adri266 .... Ahoj, keby si si precitala moj prvy prispevok tak by si pochopila.... Ja nepatrim do skupiny mileniek ale manzeliek... Ja absolutne neuznavam neveru ..... Nikomu som tu zatial "like" neudelila... A jozefovi by som ho nedala, lebo jeho vyjadrenia sa mi nepacia - akurat to s tymi linkmi malo co to doseba... Taktiez uplne chapem lovelu, ze premysla tak ako premysla... Dnes ludia malo robia preto, aby si pestovali svoj vztah - myslim ten oficialny... A ja to nechapem.... nevernici sa obhajuju vselijako - medzi inym aj napriklad ze ho vlastna zena uz tak nevzrusovala... Ale aj dlhorocny vztah moze byt vzrusujuci - staci len sby sa dvaja porozpravali po com tuzia - a mozno by sme boli prekvapeni.... No proste si len myslim ze v krizovych situaciach mame pouzivat mozog - na to ho mame... Strata rodiny len tak " z roztopase" je podla mna prilis velka dan...

jozefba
15. máj 2014

@6969eva
babske casopisy necitam, no obcas si nieco nastudujem na nete a je pre mna dost nepochopitelne, preco sa okrem clankov urcenych pre zeny na nete nic v suvislosti s neverou najst neda, vsak pre muzov su vzajomne vztahy so zenami rovnako dolezite ako pre zeny
Neprekvapuje ma, ze je na neveru muzsky pohlad iny. Zeny, ktorych sa nevera osobne tyka, nehladaju racionalne odpovede na svoj problem, nejde im o pochopenie ale skor o sucit. Potrebuju sa vyrozpravat prip. vypisat, aby s niekym zdielali svoje citove rozpolozenie. Muz hlada na kazdy problem racionalne vysvetlenie a niekedy mozno aj tam, kde nie je.
Ja fakt nerad pretriasam moje sukromie na verejnosti, myslim, ze je to zbytocne a nikomu to tu nepomoze, napisem k tomu vsak este tolko, ze s manzelkou nemam otvoreny vztah a ani sme sa nedohodli na tom, ze sa budeme navzajom podvadzat. Skor naopak, vyslovene mi dalsiu neveru zakazala a stale ju ta moja nevera trapi. Jej neveru voci mne neignorujem, no mne jej nevera nemohla ublizit tak ako ublizila jej ta moja. Tym, ze som sa obcasne stretaval aj s inou zenou som sa nejak spontanne naucil neziarlit. Ziarlivost ide ruka v ruke s negativnymi emociami, kvoli ktorym sa clovek zbytocne trapi a ktore mozu vztah medzi muzom a zenou este viac narusit. Ak jeden z dvojice citi potrebu riesit nieco mimo vztah, je zbytocne ho v tom obmedzovat, pretoze ak sa rozhodne zahnut, ten druhy s tym nic nespravi. Niekedy je iluzia krajsia ako realita a tak teda aj navod na idealny vztah je nekontolovat partnera, zit svoj zivot a netrapit sa..