Manžel má mimomanželský vzťah
Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.
@laskavocka ja len dufam ze si svojimi drbnut.mi recami rozveselila zakladatelku tejto temi..ta totiz teraz riesi naozajstne problemy...
@laskavocka 5 stran tvojich vyplodov ma dobre rozosmiali. Ale s tvojou diagnozou hypersexualita si podla vsetkeho v uplnej (censored), kedze jediny chlap ktoreho spominas je pan doktor a aj to ta pretiahol len raz.
Sucitim s tvojim psychickym (potazmo fyzickym) utrpenim. Nemavas takto po veceroch krc v zapasti a prstoch?
@sklamanaanestastna akoze SORRYYYYY???? dobre citam???? Tak on si "vybral teba". WOW! Bud poctena. To uz aky chlap.Ja viem,ze mate dve deti ale ja by som ho vyhodila z bytu.potom si moze ist ukoncit ten vztah do toho jej bytu kolko len chce lebo su aj telefony.na ukoncenie sa mozu trebars niekde aj stretnut.no a ak by mna a moje deti chcel naspat tak to nie ze on by si nas vybral, to by sa zasa musel snazit o to aby si nas ziskal naspat a nie ze bude mat ustlane vedla mna na posteli lebo ho stale milujem.treba mat rochu sebaucty a nerobit zo seba handru.takto mu len ukazujes ze on si moze robit co chce a ty mu to vzdy odpustis.nehnevaj sa, ale krutim tu hlavou....
@sklamanaanestastna Ahoj, tvoj príbeh je mi blízky a o tom svojom som tu už na MK popísala dosť. Píšem, lebo si myslím, že kráčaš po mojej ceste, aj ked ja som už o hodný krok vpredu. Sumarizujem moje skúsenosti.
1. Pred dvoma rokmi: Zúfalstvo - päťročný vzťah s milenkou .
On: Ja som na vine: málo som ho chválila, venovala sa deťom( on nie, nebol doma a ked bol, tak mal vždy niečo iné bez nás) a jeho zanedbávala, preto k nej odišiel.
2. O mesiac nato: Je mi hrozne, cítim sa menejcenná, obviňujem sa.
On: Vrátil sa domov, lebo som fantastická žena - gazdinka, matka, partnerka - ona je len sex, sľub, že sa s ňou pomaly a najbezbolestnejšie rozíde( chápem, jasné, začínam si myslieť, že naozaj som fantastická žena)
3. Po roku -Je mi všetko jasné, hovorím si, aká som bola naivná, nechcem ho späť, chcem, aby išiel k nej.
On vraví: Stále ju to bolí, nedá sa rozísť, je ťažko na ňom závislá, ale láska z jeho strany tam už nie je, dokonca aj vášeň kríva, nech ten vzťah sám ,,vyhnije".
4. Po dvoch rokoch - už je mi to takmer jedno, len jeho návštevy mi to pripomínajú, pri jeho zdôvodneniach sa usmievam, nechcem na túto tému s ním debatovať, on je iniciátorom debát.A pretože chcem, aby si sa na veci pozrela s istým časovým predstihom, tak tu je zhruba obsah našej poslednej komunikácie:
On: ,,S ňou sa už pomaly nestretávame, za posledný mesiac iba dvakrát, mám nedostatok sexu, ale nedá sa to, ona mi stále vyčíta, že som jej nasľuboval veci a teraz ich neplním. Ona chce viac, nie len takýto vzťah a nechápe, že od rodiny neodídem, tak je naštvaná. A ja neodídem, lebo si myslím, že my dvaja sme veľmi inteligentní ľudia,( on je vyštudovaný filozof, pozor), ostatní sa len tak podvádzajú, ale my nie sme na to odkázaní, my môžeme žiť na inom leveli - sme perfektní rodičia, ekonomicky to spolu úžasne ťaháme a každý môže mať svoj vlastný citový a sexuálny život, ved nech nikto nehovorí, že ho môže priťahovať partner po dvadsiatich rokoch, to iba človeka, ktorý je málo inteligentný. S tebou by som chcel ale dožiť život, aby sme sa jeden o druhého starali, ked príde choroba ( a v neposlednom rade budem mať vyšší dôchodok ako ona), staroba a iné problémy."
Milé, že? A keďže ma tak poctil inteligenciou, tak som mu na to povedala: ,,Vieš, ty tomu hovoríš vyšší level, ale na to je iné slovo a keď už sme takí inteligentní, nehodí sa, aby som ho vyslovila."
PS: Nie si ty náhodou tiež fantastická žena?
@1234lubka no ale že tak sa zachoval tak to je čo za chlapa načo urobil žene druhe dieťa ked už mal vyhliadnutu inu ženu načo aby sa sama starala o dve deti krasa ved verim že každemu sa raz všetko vrati je to veľmi ťažka situacia poradiť ked uplne niktora z nas nevydi do problemu hlbšie
@sonice sklonuje sa to podla ulice, takze do 3,14če je spravne 😝
@edita56 s Armani Lakatosom som sa osobne stretla asi pred 2 rokomi, ked som bola kupovat Tamarke topanky. Je to racky ciganik.. Hrali sa v obuve s Tamarkou.. Mala som dost a cakala som, kedy uz vypadneme.. Racka cigana mu hovorila, povedz dievcatku jako sa volas... On je Armani, Armani Lakatos....😀
Pomylila som si temu...😀
@diusik mne sa zda, ze on(a) si obcas otvori litrik vina a potom trosicka nabumbany(a) sa realizuje na MK... Tak okolo polnoci mu(jej) uz ruka trpne, aj vincisko dochadza, tak to zabali... Ak je to ona, tak mozno v nedelu po obede ked ju uz prestane aj kokoska boliet sa nestaci cudovat co popisala ...
Ci ako je to, @laskavocka ?
@fidka79 Asi zle citas, ja som nechal ju, nie ona mna. Na dieta kaslala uplne, ked som bol obcas dlhsie v robote, ani poriadne jedlo malej nenachystala. A kym som ja chodil s malou na korcule, do aquaparkov, ci po cirkusoch, zena sedela za pocitacom a parila Farmwille, Angry birds a podobne hluposti. Teraz je mala so mnou, zena na nu uplne kasle, od leta ju mala dokopy 3 dni. Tak neviem, o com pises...
@romanovic No ono je to s bývaním trošku problém. postavili sme spolu dom, máme tri deti, študujú a ten najmladší má 17, je na strednej škole. Ten ma ešte potrebuje. On sa doma zdržiava raz za štyri týždne tak zhruba na týždeň - dva. Zatiaľ sa to dá ustáť. Samozrejme, že každý bývame vo svojej izbe. Jeho odtiaľ nedostanem, vyslovil sa niekoľkokrát - veď aj teraz s ňou rieši tento problém: ona ho chce tam a on nie je nadšený predstavou, že by mal vymeniť svoj dom za dvojizbový, pôžičkou zaťažený( 1,6 mil. Kč) byt. Rada by som odišla, ale nemám kam, mne na tom dome až tak nezáleží. Oveľa dôležitejší je kľud a pocit, že nikomu nerobím dobre platenú slúžku či handru.Ale verím, že sa raz osamostatním, nevzdávam sa tejto myšlienky. Musím však ešte chvíľu vydržať. Nie som nejaký akčný typ, čo rieši veci s horúcou hlavou( aj keď niekedy by bolo treba), ale zas na druhej strane, keď sa pre niečo rozhodnem, dokážem ísť za tým aj veľmi dlho a vydržím.A ja som sa rozhodla.
@romanovic
@puklica13 On pracuje vonku, ona je Češka a ja tu na východe, to má dobre vymyslené. Má tam prenajaté bývanie, takže boli ( sú?) stále spolu - buď on u nej, alebo ona uňho( ona je na invalidnom dôchodku, takže nie je ničím viazaná, vdova -trojnásobná!!!, deti odrastené a samostatné. O tom, ako žijú teraz neviem, lebo ono sa to pokazilo trochu tým odtajnením a hlavne tým, že nezostal natrvalo. Je to logické, tlačí naňho, aby sa už konečne presťahoval a on tu stále trčí..je to ich vec. A pokiaľ ide o to druhé, tak on má ,,zvláštnu" logiku odjakživa. Jemu príde normálne a férové, že práve ja sa postarám , on ma tým vlastne,,vyznamenáva", lebo mňa si ,,vybral zo všetkých tých žien". Niekedy sa pýtam, či je fakt tak vedľa, alebo či je to exemplár bez akejkoľvek súdnosti.
@laskavocka teraz ti nerozumiem,
6969eva....ja som časovo zhruba tak isto na tom ako ty a teda chápem čím si prešla aj emócie, ktoré tebou lomcovali vtedy a teraz po rokoch...len som nejako nepochopila to, čo ti navrhol muž a teda to, že spolu akože žijete, ale každý si rieši city a svoj intímny život s inou osobou. to je pre teba akože neakceptovateľné??? alebo ako??? pre mňa je to totiž najlepšia cesta po rokoch a po vychadnutí akýchkoľvek citov, či už pozitívnych alebo negatívnych voči bývalemu partnerovi. nepochopila som to a celkom ma to zaujíma, lebo ja som sa napr. rozviedla, ale stále žijeme s ex spolu, každý má svoju izbu a mne to celkom vbyhovuje, pretože nie som na dcéru úplne sama a ked potrebujem "babysitting" je po ruke, čiže pre mna úplne praktická záležitosť. city k sebe neprechovávame žiadne, on má svoje kadejaké ženské okolo seba, ja svojho partnera a všetko je ok. každý je spokojný....je pravda, že mi chýba súkromie a to, že sa ti po byte motá už kvázi cudzia bytosť, ale .....nie všetko je ideálne
@6969eva. Som najlepsia, fantasticka a uzasna zena. Presne jeho slova. Ja uz fakt neviem,ako my dopadneme ☹
@sklamanaanestastna pozri, a mozno to tak aj je... ked si sa rozhodla ze mu odpustis, tak nerozmyslaj, netrap sa.... uvidis casom ako sa to cele skonci, kam to pojde... spravila si maximum podla mna, a teraz su kocky na jeho strane.... musi sa on snazit dokazat, ze to naozaj skoncilo...
drzim vam palce ;)
@lvka dakujem, asi mas pravdu, ale stale na to musim mysliet
@nuvaring Jeho predstava o živote je takáto: Nemožno ľúbiť partnera po dvadsiatich rokoch spoločného života, pociťovať vášeň a je prirodzené, že sa objaví vždy niekto, kto takéto city( pocity?) vyvolá, ale začať budovaťinú rodinu už nemožno. Už na to nie je čas a ani chuť, lebo kolotoč by sa točil rovnako ďalej. So mnou ako gazdinkou, matkou jeho detí, opatrovateľkou...je nadmieru spokojný a myslí si, že je zodpovedný otec a spoľahlivý( v zmysle zaopatrenia) partner. Bolo by dobré, keby som si našla aj ja iného sexuálneho partnera, ale tak, aby to nijako nezasiahlo chod rodiny, nesmiem ho ale priviesť do nášho domu( rovnako ako on nechce priviesť ju) a mám to urobiť v tichosti pred všetkými. Verí, že časom ho tá pobláznenosť za ženami a za ňou prejde, alebo to všetko ukopeme v trojke, štvorke....a spoločne budeme budovať náš domov, starať sa o deti....To, čo mi navrhuje on, je vlastne pozícia najstaršej ženy v jeho súkromnom háreme, ktorá si za svoje celoživotné zásluhy môže dovoliť nezáväzné sexuálne radovánky, ale vie, kde je jej miesto a aké z toho vyplývajú jej následné povinnosti.
Tak ďaleko ako ty s manželom my ešte nie sme a ani asi nikdy nebudeme. Myslím, že nie je schopný zbaviť sa majetníckeho spôsobu nazerania na mňa. Ja zasa nie som typ, ktorý by tvrdo presadzoval svoje, nerada mám konflikty, namiesto toho ustupujem, aj keď je to často klamlivý ústup, pretože vo vnútri mám zato pevné mantinely. Nateraz som rada, že veci sú také aké sú, že som schopná ustriehnuť svoje hranice a vnútorne byť tak slobodná ako sa dá. Nového partnera zatiaľ neriešim, dokonca mám pocit, obavy, že spôsobil, že sa na všetkých mužov vo svojom okolí dívam podozrievavo a neverím. Mojím cieľom je vnútorný kľud a iný, ale spokojný život.
@6969eva no, ten Tvoj "filozof" by si mal dat vymenit piliny, uz mu asi splesniveli 😝

@laskavocka ktora konkretna cast?