Manžel má mimomanželský vzťah
Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.
@monicka28 Neviem či by to bola žiarlivosť alebo zlosť. V minulosti sme toho zažili veľmi veľa, vie byť nenormálne pomstychtivý. Zbytočne nedráždim a ani nemám v úmysle. Myslím, že najviac ho aj tak naštve môj nezáujem a to, ked vidí, že ,,som nad vecou", že mi je jeho život a ona voľní.
ze v minulosti ste toho zazili velmi vela, a dobreho ci zleho? a to zle si prehodnocovala? mstivy chlapik moze byt vcelku psychopat, a pri tej jeho predstave spolocneho zivota by si mal dat na hlavu obklad 🙂 , za cim svojim si ides? myslim, ze dlhodobo sa takto zit neda, aby si potom v starobe pozrela za seba a bola zo svojho zivota nestastna
Ženo ty máš nejakú hrdosť??? Do jej bytu??? To už ste všetky zdegenerované dnešnou dobou natoľko že tu podchvíľou čítam ako tá alebo oná odpustila slávnostne neveru, alebo ju dokonca toleruje??? Ja sa opýtam takto, ste CHORÉ?!? Nie ste schopné kopnúť do prdele chlapa, ktorý chodí obrábať nejakú štetku??? Preboha zobuďte sa konečne, kam tento svet speje??? Na svete je miliardy chlapov a ty chceš takéhoto chrapúňa??? Že rozlúčitˇ sa k nej, počula som už všeličo ale ano toto chlapec zabil. Nemám slov!!! 😔
6969eva, ja musím povedať, že tvojho muža úplne chápem a myslím si to isté....zdieľam jeho názor a tú jeho filozofiu, ale určite by som sa rozviedla, ked už.....minimálne z morálneho hľadiska...to, že tam (spolu) budete žiť do konca života a vonku každý z vás bude mať kdesi partnera je ok, ale ja za seba hovorím, že iba ako rozvedená (tak ako som, v stave vydatá by som sa do "experimentov" s inými mužmi nedokázala zapliesť, hoci by ten môj právoplatný bol akýkoľvek nemožný)....ja takto fungujem a mna takýto život uspokojuje....pre mňa muž (partner) prestáva byť zaujímavý a príťažlivý v okamihu, ako by som s ním začala žiť pod jednou strechou a mala riešiť všetky tie bežné a všedné udalosti života, vidieť ho v nelichotivých situáciách a pod., stratiť svoje súkromie......čiže tvoj muž má v tomto pravdu....s každým novým partnerom by k tomu skôr či neskôr došlo a načo si kaziť a zabíjať príjemné chvíle a čas randenia s niekým s kým mi je dobre riešiením problémov bežných dní?
ja fakt nechapem zijeme v roku 2014 nie v dobe kamennej je to len nevera a co ze si nasiel bokovku??? ale o zenu a deti sa stara vzorne tak neviem preco z neho robite nejakeho netvora.... horsie by bolo keby sa vysral na zenu aj na deti a bol len s nou..... boze zeny sa zobudte kazdy chlap podvadza len malo ktora na to pride..... 😅
@luciafackova no, kazdy clovek ma ine hranice ... Tebe asi nevera nevadi, ale su zeny, ktorym vadi ... a to ako vies, ze kazdy chlap podvadza? ... to si ako zistovala? 😕 😅
@luciafackova to nemyslis vazne vsak? ze kazdy chlap podvadza, netreba sa takto udrziavat v pohode milosrdnými lzami, pretoze nie kazdy chlap podvadza
@zuzkaanicka poznam vela zien a velke mnozstvo z nich muzi podviedli alebo podvadzaju a niektore to ani nevedie ale cele okolie okolo nich to vie a ja by som za nikoho nedala ruku do ohna. aj tu je kopu takych pripadov ako si mysleli ze by ich chlap nepodviedol a bum bac..... 😝
@zuzana76 ano taky co mu ziadna neda taky fakt nemoze podviest to je pravda ale vravi sa ked suka da pes skoci.....
@luciafackova my sa nepohybujeme v takom prostredi ake opisujes
@zuzana76 tiez si myslim, ze vela zalezi od prostredia 😉
@luciafackova to, ze poznas vela zien, to este neznamena, ze poznas vsetky 😉
@zuzana76 uz to ze reagujes a citas toto tak si v takom prostredi nemyslis? ano niektore zeny radi zatvaraju oci pred realitou.
@luciafackova virtualne sme v takom prostredi ako Ty, v realnom zivote zrejme nie 😉
@zuzkaanicka kazde druhe manzelstvo sa rozvadza koli nevere ci uz jedneho alebo druheho takze uz to hovori o tom aky je dnesna doba takze neviem preco vas poburuje to co pisem....
@luciafackova ked som mala exa, tiez som si myslela ze kazdy chlap pije, klame, nema rad zenu a na decku mu nezalezi. Teraz mam Muza a viem ze existuju taki ktori svoju zenu lubia, nepiju, snazia sa zit cestne, lubia svoje deti. A nejako ako som s nim, tak stretam aj dalsich takych ludi, dalsie rodiny, ktore ziju podla nejakych hodnot. Jasne, nikdy clovek nevie co je naozaj pod povrchom, ale napr. ja neklamem, nek.rvim sa, a nemyslim si ze som nejaka speci vynimka, aj ked ano, poznam zeny co klamu svojich muzov, co nemaju nejake extra zabrany. Ale to je aj o prostredi kde sa clovek pohybuje.
@luciafackova virtualne tu teda clovek cita vselico, ja teraz kavickujem po navrate z prace, kym sa dieta kupe, tak sa trochu bavim citanim, je zaujimave citat, co vsetko si ludia myslia a do konca niektori aj napisu, teraz nemyslim teba, ale je tu teda kopec pozoruhodných tem
@luciafackova nas nepoburuje co pises, len si napisala,ze kazdy podvadza a to nie je pravda
@sissmiss pekne povedane ja som mala tiez exmanzela tiez pil,bil ma hral automaty na dcerku sral a mam teraz takeho co nepije lubi ma a aj dcerku a mame spolu aj synceka polrocneho ale o to tu nejde ja len hovorim a chcem povedat to ze je kopu horsich veci ako nevera a ze zeny by to nemali brat tak strasne negativne mne len ide o toto......
@luciafackova aha. Kvoli nevere. No nie je to tak. Najcastejsi uvadzany dovod su neprekonatelne rozdiely pokial viem ja. Odkial mas info ze dovodom je nevera?
@zuzana76 no ok to som mozno blbo napisala myslela som to tak ze podla mna ked je prilezitost a nalada podviedol by podla mna kazdy chlap.... aj ked nechtiac ale proste stane sa
@luciafackova podvadza ta? podviedol ta? Ano, su aj horsie veci...iste. Ale ak ta niekto nelubi, bije ta, ublizuje detom...tak riesis len to. No ak ta niekto lubi, lubis ho, veris mu, a on ta podvedie...neriesis len to ze podviedol, ale riesis cele svoje bytie, celu svoju vieru v druheho cloveka, zranenia ako napriklad stratu pocitu jedinecnosti, vylucnosti, to su pocity ktore clovek ma v sebe, vylucnost a jedinecnost su atributy milostneho vztahu medzi ludmi. Popriet to u seba je sice mozne, ale nemozes to nadiktovat aj inym.
@luciafackova zase vychadzas len z toho, akych chlapov si doteraz stretla ... nepoznas vsetkych chlapov, tak nepis, ze vsetci by pri prvej (n-tej) prilezitosti podviedli 😉
@sissmiss a co asi za tymi neprekonatelnymi rozdielmi je? pisu to vsade aj mne to tak dali do rozvodu a pritom som tam uviedla iny dovod..... minule to rozpravali niekde v telke.
@sissmiss mi mame taky vztah ze ak chceme zmenu ideme do trojky ale vieme o tom ze sa kvazi podvadzame ako odsudzujte ma ako chcete. ano riesim to len zeny vidia len chybu v chlapovy a nie v sebe kazda tu pise len ze chlap ju podviedol ale ziadna nenapise aky mal na to dovod nie? chces mi povedat ze by si za svojho dala ruku do ohna?
@zuzkaanicka nevychadzam z toho akych chlapov som stretla poznam aj takych aj takych a aj ked sa s nimi o tom rozpravam viem co mi hovoria a verte ziadnu zenu by to nepotesilo keby pocula reakcie tych chlapova vy tiez neviete o com sa rozpravaju vasi muzi s kamosmi...
@luciafackova ja si to nemyslim ze by podviedol kazdy. Myslim ze vela muzov ano, ale nie kazdy. Viem o svojom ze mal kedysi este predomnou jednu napadnicku, fakt kocka, pekna, vtipna, dost po nom sla (aj stale ide 🙄 suka 😅 ) ale on ju viac krat odmietol a ona to sice nejako nechce pochopit...ale aspon sa dri uz v medziach slusnosti. Ked som sa ho pytala ako to, ze ho nezlomila (vtedy, predtym) tak povedal ze proste nechcel klamat vtedajsiu partnerku. Ze ano, je sexi, vsetko, ale ze proste nechcel s nou nic mat, pretoze viac ako sex by tam nebol, necitil k nej nic blizke, len sex. pritazlivost a to je malo. A viem o jeho intimnom zivote bez prikraslovania vsetko, bol ku mne velmi uprimny, a teda o negativach svojich, toto som z neho tahala, nechvalil sa tym ze ju odmietol. Ja mu proste verim ze ma lubi a ze vernost je tiez aj unho dolezita. Nehovorim zeby som mu nedokazala odpustit neveru. Zrejme dokazala, lebo ho lubim...ale mam za to ze taky vztah po nevere (ak nasledovala po dobrom vztahu, nie v problemoch kde moze posobit ako katarzia, ale v kvalitnom vztahu, spokojnom) je tazko zlepit. Ked som si predstavila zeby som ho podviedla ja tak mi je zle z myslienky na ten nasledny zivot, na to divat sa nanho kazdy den, lebo aj on by mi zrejme odpustil. Ale neviem ci by som si to odpustila ja.
@luciafackova Tvoj prispevok o 18,18 h. hovori za vsetko, a to okrem obsahu bije do oci gramaticka negramotnost. Takze do trojky? S dalsim chlapom alebo so zenou? A deti spia vedla v izbe alebo sa odpracete mimo domov a o deti sa stara niekto iny? Sa nediv ze sa na ta vacsina z nas pozera pomedzi prsty, lebo na to su len dve vysvetlenia-alebo si to vymyslas alebo patris k vrstve, ku ktorej by normalni ludia patrit nechceli.....
@luciafackova myslim, ze nerozumies (alebo nechces rozumiet) mojim prispevkom ... ja netvrdim, ze nie su taki chlapi, ktori by si nedali rukav odtrhnut, ale nepoznas vsetkych chlapov, tak nemozes pisat, ze vsetci su taki ... a tiez ak Tebe nevera nevadi, tak to si Ty a asi si s tym vyrovnana, ale nepodsuvaj inym zenam, ze by im nevera mala byt lahostajna 😉

@6969eva Ja by som sa a to nepozerala až tak tragicky. Zober si z toho to najlepšie pre Teba. Ja by som sa aspoň naoko tvárila, že niekoho mám. Krásna, veselá, štíhla, večne sa niekam ponáhľajúca. Červené líca, neskoré príchody a uvidíme chlapca.............