icon

Manžel má mimomanželský vzťah

sklamanaanestastna
25. nov 2014

Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.

laskavocka
29. nov 2014

@zita19
Dakujem ,az ma brucho bolelo... 😅

zita19
29. nov 2014

@laskavocka pred plastikou vaginy ci az po nej ta zalomil? Pre mna je toto dolezity fakt

laskavocka
29. nov 2014

@zita19
Samozrejme ze uz po operacii,ved on je prva liga

zuzkaanicka
29. nov 2014

Prva liga? 😕 😀 ... co sa tu clovek nedozvie 😀

stellamaris
29. nov 2014

@zuzkaanicka ze prva liga,aha 😀 ako v sporte.....boze to ma niekto burlive sny 😝

bombulka
29. nov 2014

@zuzkaanicka predsa najlepsie z najlepsieho 😀 😀 😀

laskavocka
29. nov 2014

@zuzkaanicka
Ja naozaj nemam obycajny zivot a tie venusine gulicky som musela okamzite vysadit,stavala sa zo mna agresivna nymfomanka

zuzkaanicka
29. nov 2014

@laskavocka ja myslim, ze kazdemu je uplne jasne, ze nemas obycajny zivot 😝 ... len Tebe asi nie je jasne, ze taky zivot by ziadna normalna zena asi nebrala ... takze sa tu celkom dobre bavime-na Tebe, na Tebe 😝

zita19
29. nov 2014

tak tu nieco nehraje:
9. oktobra pises
@laskavocka @masinka
Tak uz som si tie venusine gulocky kupila ,tie najkvalitnejsie zo silikonu,ruzovej farby stali asi 24 eur,uz ich pouzivam 6 tyzdnov a badam zmeny,len pri menstruacii ich vynechavam z hygienickeho hladiska.Mne predavacka poradila nosit ich pol hodinu denne aspon po dobu 6 tyzdnov,vraj to staci,ale ja ich pre istotu budem nosit dlhsie.
9. okt o 09:54 • Odpovedz • Páči sa mi to • 2 • Pošli IP •

Chcela si ich pouzivat 6 tyzdnov. Takze to by bol tak skoro koniec novembra. Mozno si ich pouzivala dlhsie...
Kedy si si bola dat funu zmensit? Po plastike sa odporuca sexualny post aspon mesiac. To by vychadzalo tak cca na koniec decemra. To ta ten prudko obdareny doktor prefikol este na sale kym si bola v narkoze aby oproboval ako sa mu podarilo? Lebo nejak to casovo nesedi. A zas nemozes byt az taka truba aby si si nechala chamjdu opravenu za tazke tisice potrhat. Ci hej?

laskavocka
29. nov 2014

@zuzkaanicka
Ja by som zase nechcela mat taky obycajny zivot ako mas napr. ty!Ja si viem utahovat aj to seba a neberiem zivot vobec vazne!Naco?

stellamaris
29. nov 2014

@zuzkaanicka nechaj ju a nekaz zabavu 😀 tu sa dozvieme iste aj detaily stretnutia s panom doktorom

zuzkaanicka
29. nov 2014

@laskavocka ved ja Ti neponukam vymenu 😅 ... ja by som nemenila s nikym 😉 ... a je fajn, ze neberies svoj zivot vazne, to je chvalyhodne 🙂

maminuska
29. nov 2014

@zita19 bože dostala som taký záchvat smiechu že aj tá slza alkoholu čo som si naliala mi zabehla. Jáj dobre si to slovne vyjadrila.

zuzkaanicka
29. nov 2014

@stellamaris fajn, tak ja prcham, aj tak sa neviem prestat smiat a potom sa mi horsie pise 😅

maminuska
29. nov 2014

@zita19 však si vymýšľa len tak hučí 😀 , a neviem či k nej nepatrila aj téma o zlomenom chlpe na zadku a správne vyholenie.... no chlap s plnými onými.

stellamaris
29. nov 2014

@maminuska ale dobra zabava,aj moj manzel sa bavi skvele 😀

edita56
Autor odpoveď zmazal
edita56
Autor odpoveď zmazal
laskavocka
29. nov 2014

@stellamaris
najviac som nadrzana na modrookych doktorov,neviem si pomoct...

stellamaris
29. nov 2014

@edita56 😀 tak o tuposti sme tu dnes pocitali teda dost.Skvela zabava 😀

edita56
Autor odpoveď zmazal
zuzkaanicka
29. nov 2014

@edita56 potom ale zvysne dva uhly su riadne ostre 😝

laskavocka
29. nov 2014

@stellamaris
Aj ja sa na vas dobre bavim,este keby tu napisali neaki chrumkavi mladi modrooki doktori to by ma potesilo

zita19
29. nov 2014

@laskavocka chrumkavy modrooky zeriavnik by ti nestacil? Keby bol nadpriemerne vybaveny? Ci tebe ide hlavne o MUDr.? To ostatne je len bonus...
No tak kedy ti tu chamajdu zmensili? Nejak sa vyhybas odpovediam a melies stale to iste...
Tak mi vychadza, ze chamajda je nadalej vytahana ako postarska kapsa a chrumkavy modrooky doktor zo zlatym nadpriemernym (Tych +40% bolo na dlzku, ci na hrubku, alebo 20 do dlzky a 20 do hrubky?) zlatym bimbasom co ta oprel o kredenc sa ani nekonal...

zuzkaanicka
29. nov 2014

@edita56 inak, ja tipujem, ze tu ide skor o kosostvorec, ako o trojuholnik 😝

edita56
Autor odpoveď zmazal
edita56
Autor odpoveď zmazal
zita19
29. nov 2014

@edita56 @zuzkaanicka toto tu je prirodny ukaz. Ako taky by si zasluzil pozornost vedy... Ktohovie co by sa zistilo... 😀 😀 😀

laskavocka
29. nov 2014

@zita19
Inac som sa na tvojich predchadzajucich prispevkoch nasmiala ale toto co si teraz napisala uz hranici s agresivitou a nie je to vtipne

zita19
29. nov 2014

No odpovede sa asi nedockam, takze idem spat. Budem do rana napata ako guma v gatach, ci sa dozviem o vektoroch obdarenia pana doktora 😀 😀 😀
A mozno sa ani nedozviem. Lebo dnesny tichy litrik vinka vypcha a @laskavocka si pojde spytovat svedomie.. Len nevim ci sa v nedelu davaju odpustky. Ale ak sa toto dostane do spovednice tak pan farar bude mat tazke noci...