icon

Manžel ma nemá rád, no ja čakám druhé dieťa, ako ďalej?

boba55
24. nov 2019

Ženy....ja to potrebujem niekde dať von. Náš vzťah...sa ani nedá nazvať vzťahom. Manžel sa ku mne správa ani nie že ako k cudziemu človeku, lebo k tomu ste ako tak milý... ale ako k niekomu, koho nemá rád. Cítiť to vo všetkom. Aj by som povedala že je bezcitný, ale nie je, keď sa niečo dotkne jeho osoby, tak zrazu má také city že až. Iba čo sa mňa týka, tak je ako kameň. Dnes má malá narodeniny, 2 roky a my sme sa tak pohádali, že som sa zobrala a odišla. Za mesiac rodím znova a druhé dieťa v tomto vzťahu rozhodne nebolo plánované. Super nie? O dôvod viac, prečo trpieť s takým chlapom, lebo veď dve deti. Kým som nemala dieťa, a počúvala som o takýchto vzťahoch, nechápala som prečo kvôli deťom tie sprosté ženy ostávajú. Už to chápem. Otec je veľmi dobrý. Pretože malú má rád a vidno to. Keďže mňa nemá rád, tiež to vidno... Ja už nevládzem fakt. Som žena a mám city, mám dušu. Ale on ma ničí.sedim v aute a rozmýšľam kde nabrať silu...

boba55
autor
24. nov 2019

@marseillefan vieš keď si myslíš, že si našla dobrého muža, pretože všetko tomu nasvedčuje, rozumieš tomu, že žiadny by nebol 100 % vo všetkom dokonalý. Lenže si ťa niečím získa, máš ho rada a máš ho rada aj s tými "nedostatkami" pretože pozitíva prevažujú. Nebol nikdy taký ukecaný ale to nebol problém, pretože mi lásku prejavoval aj inak ako hodinovými rozhovormi. Rozhodla som sa byť s ním pretože bol iný ako chlapi s ktorými som mala vzťah predtým. Bol starší, rozumný, konečne to vyzeralo na vyzretého chlapa, ktorý sa neprezentuje tuningovým autom a pri tom si pýta od mamičky na cigarety, chápeš ma? Ale vravím, že som nemohla vedieť čo bude nasledovať. Že bude z neho taký zahorknutý človek.. ktorého ego nedovolí zmeniť postoj...

boba55
autor
24. nov 2019

@saskia_98 aha. Naozaj mi chceš povedať, že kvôli tomu že som niečo také urobila je to dôvod ukončiť manželstvo, vysrať sa na všetko, čo bude s deťmi, s rodinou. Je to dôvod už nikdy neodpustiť, držať v sebe roky hnev, horkosť, ublíženie. Hoci by ťa človek na kolenách prosil úprimne o odpustenie, a snažil sa o nápravu? Nie, s tým nesúhlasím.

saskia_98
24. nov 2019

@boba55 zavisi od cloveka ale keby som to spravila ja manzelovi, tak ano je. Uz nikdy by so mnou neprehovoril o nicom. A uz toboz by mi nedal ani syna ..
A mohla by som byt stastna ze sa so mnou nerozvedie. Na tvojom mieste sklopim hlavu a šucham nohami. Mozes byt rada ze este ste manzelia..

boba55
autor
24. nov 2019

@ivca88 to nie je jedna vec, čo vtedy dokázal...za čo som tak vybuchla. Ožratý šoféroval, buchol niekomu auto a ušiel. Mne klamal, že bol inde, o ničom som nevedela. Až keď prišla cudzia žena na mňa ziapať, že ho má na kamere, nadávala mi, kričala po mne že ho ide udať a podobne. On sa k ničomu absolútne nevyjadril keď prišiel domov, povedal mi že to je jeho vec, čo sa stalo. Podobných scén bolo viac. Ale ide o to ako sa k tomu postavil. Nikdy sa za nič neospravedlnil, iba sa obhajoval.

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2019

@boba55 Podla toho, co pises, nebude az taky zrely, ako si si pred svadbou myslela, len potom nerozumiem, naco ste isli do dalsieho dietata, ked mate vztah o nicom? To chcete, aby bolo viac nestastnych ludi? Uz davno ste mali byt v nejakej poradni, aby sa ten vzah bud urovnal (aspon kvoli dcere), alebo ukoncil. Namiesto toho splodite dalsie dieta. Kde je tam ta zrelost?

boba55
autor
24. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl snažím sa vysvetliť, že normálny človek nereaguje takto bez dôvodu. Je to fér že ja som súdená a už aj dávno odsúdená za niečo čo by sa nikdy nestalo, keby on vedel, kedy sa zastaviť? Nedá sa niečo trpieť donekonečna, každému prasknú nervy, a je normálne že každý reaguje inak. Zabite ma všetci za to, že som ho udrela. Jasné, žena je šibnutá, bezdôvodne chudáka bila, treba ju odpísať, už nie je cesta späť, neodpustiť jej nikdy, veď ja som dokonalý, on mi Nemá čo odpúšťať. A takto to presne u nás funguje. Len ja odpúšťam. Len ja sa za všetko aj čo nepokazím ospravedlňujem. Človek ktorý urobil niečo zlé skončil raz a navždy hej? To je tá správna cesta? Dobre teda ja som ho udrela, tak podľa teba môžem ísť podať žiadosť o rozvod áno?

karolinakr
24. nov 2019

@boba55 najdi si ineho a ked ho najdes, od tohto odid

pupavocka101
24. nov 2019

@boba55 tak tomuto rozumiem, lenze aby sa to niekam posunulo musite chciet obaja, ked on nechce, tak kam to speje? naco potom mate byt spolu? treba si sadnut pozhovarat sa o tom a ked nenastane zmena tak ist od seba, bude to lepsie potom aj pre deti

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2019

@boba55 A Ty aj citas, co Ti pisem? Uz davno ste mali byt poradni, riesit vztah. Nie, vy neriesite vztah, vy splodite dalsie dieta-takto normalni ludia nefunguju. Vy ste obaja mimo.

eliska13
24. nov 2019

@boba55 tak asi nebude az taky dobrak ako pises.Budete sa s takymito povahami hadat vzdy.Ty sa budes citit ukrivdena, lebo ho nezaujimas aj, ked on to mozno citi inac.On je tlaceny do niecoho co mu nie je vlastne nevie rozpravat o "nicom"Aj moj muz je menej komunikativny, akoby nevedel prezivat nevie sa otvorit ja presny opak.A tiez som ho raz v zlosti v hadke udrela, lebo uz som nevladala a nemohla pozrerat ako nic neriesi a je kludny ako baranok.Co by sa malo zmenit, aby si bola spokojna?
Viac si Ta vsimat?to, ze Ti nevie nieco odpustit to su len take keci a jeho ego.Citis sa nedocenena,prehliadana....Spravila by som si s dcerou pekny den vratila domov a nic nerozobera musite sa zmenit obaja jeden pridat druhy zvolnitla

boba55
autor
24. nov 2019

@pupavocka101 ja som mu už povedala, že takto to nemá zmysel. Že buď sa rozhodne, že chce a bude sa podľa toho aj on správať alebo nech ide riešiť rozvod. Prečo ho nerieši? Prečo keď som taká hrozná to konečne neukončí? Neodpovie na to. Jedine kvôli deťom.

boba55
autor
24. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl prepáč ale skús sa zamyslieť predtým ako tvrdíš, že sme obaja mimo, lebo sme splodili dieťa. Možno si myslíš, že sa to nemôže stať, ale môže, proste sme mali sex keď som mala plodné dni a kondóm bol buď deravý predtým alebo praskol počas, ja neviem. A vieš ako sa hovorí, že na posratého aj hajzel spadne? Presne tak posledné po čom sme túžili bolo druhé dieťa. Nesrali sme na to, použili sme ochranu, ale zjavne to niekomu hore prišlo vtipné hodiť nám druhé dieťa. Nie som tak mimo aby som do toho šla dobrovoľne

boba55
autor
24. nov 2019

@saskia_98 výborne. Tak si mala hneď povedať, že ja ako človek, ako manželka som len kus handry, s ktorou si môže utrieť riť, pretože jeden môže všetko a druhý má "sklopiť hlavu a šúchať nohami" keď by som sa chcela cítiť ako nula, ktorá si nezaslúži nič, tak by som si život zariadila inak

boba55
autor
24. nov 2019

@eliska13 asi si to presne opísala. Vidíš ale u vás to, že si ho udrela nespôsobilo taký masaker ako u nás. Keby ti tvoj muž nepdpustil a reagoval ako môj, tak ste v podobnej situácii. Máš šťastie, že tvoj muž je iný.

saskia_98
24. nov 2019

@boba55 moja zlata, ty ho nemas co bit. V tych situaciach co porobil si sa ty spravala ako jeho matka a nie manzelka... sama si sa dala do takeho stavu v akom si. Preco by sa mal tvoj manzel rozvadzat ? Ved nohy mu roztiahnes, spovedat sa ti nemusi, navarene tiez ma ... Bud skludnis hormon a pojdes k psychologovi alebo do poradne alebo mas smolu. To sa neda tak fungovat. Psychicky ty uz nevladzes a uprimne ani ja by som nemala chut s tebou rozpravat ked si taka vypäta ..

aksunah
24. nov 2019

Hlavne nerob rozhodnutia v hneve. Buď pokojná a pokorná,vás si ho stále aj keď ti ubližuje.Neodchadzaj od neho.Si silná,ty to dokážeš.Pre lásku sa trpí.Snaz sa,aby bol on pri tebe spokojný.Ver,že sa to zlepší.

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2019

@boba55 ja mam sex s muzom, s ktorym si rozumiem. Keby sme si nerozumeli, tak by ani ten sex nebol. Ale to som ja, niekomu je to mozno jedno, s kym. V kazdom pripade, uz kvoli tej prvej dcere ste sa mali snazit vztah urovnat. A neboj, ja rozmyslam predtym ako niekomu nieco napisem, ale dobre by bolo, keby ste aj Ty a Tvoj muz pouzivali mozog. Nemusela by si teraz vypisovat, co mas robit. A preco si vlastne dcere pokazila utekom oslavu? Co take sa stalo?

boba55
autor
24. nov 2019

@saskia_98 je blbé čakať že človek ktorý nás dvoch nepozná, bude vedieť objektívne zhodnotiť. Najbližší známi, ktorí nás poznajú aj v týchto veciach, posielajú k psychológovi jeho. Každý by si mal skúsiť žiť s takým človekom a potom dokázať ani raz nevybuchnúť. Lebo keď je raz niečoho veľa, nikto nečaká, čo z neho výjde. Či si myslíš, že to je moja bežná rutina niekoho udrieť? To bolo zúfalstvo... keď si tak bezmocná že reaguješ aj fyzicky

saskia_98
24. nov 2019

@boba55 tak ale naco si sem potom pisala ? Ked teraz toto vypotis ? Ked ti je pri nom az tak zle ako to opisujes, sak sa zbal a chod od neho prec. S tebou ani z voza ani na voz. Sama nevies co chces.

laila22
24. nov 2019

@boba55 podľa mňa sa nezmení. Časom sa rozvediete, lebo Ty nebudeš vládať ťahať vzťah sama. A keď ho prestaneš ťahať, vtedy bude koniec. Blbé je, že čakáš s nim druhé dieťa. Možno ma niekde milenku a vyhovuje mu, že ma doma navarene, oprane, upratané a on sa nerozvedie, lebo mu to vyhovuje. Návrh budeš písať ty, alebo skončíš na psychiatrii.

laila22
24. nov 2019

@saskia_98 nie vždy je to také ľahké zbaliť sa a ísť... Kam do azyloveho domu? K rodičom? Co potom? Keď sa žena rozhodne odísť, musí mať vyriešenu budúcnosť a nejaký plán, trochu penazi. Podľa toho čo tu autorka píše, je jej muž riadny pako a ani sa nečudujem, že vybuchla a neraz.

boba55
autor
24. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl na jednej strane sa mám snažiť všetko dať do poriadku a byť dobrá manželka a na druhej mám odmietnuť sex? Najzákladnejšiu potrebu muža? Každá dobre vieme, že chlap je hotový keď nemá sex, pre nich je to jednoducho zaradené medzi základné životné potreby, proste sú tak stvorení... asi by sa mi vykašľal aj na koláčik, aj na upratanie, aj na pekné slovo, keby mu manželka odmietala sex. Akože čo, za to že sa hádame, tak ešte priložím, že nebude mať doma ani sex, nech si ide túto potrebu naplniť inde, aby som potom už naozaj mohla žiadať o rozvod kvôli nevere? Rozmýšľaj čo je lepšie. Dcéra mala oslavu včera s celou rodinou. Všetci sa bavili, iba manžel na každého zazeral, a tváril sa akoby tam sedel za trest. Celý čas bol ticho a ja som sa zaňho hanbila. Bolo to trápne, pozerali na mňa, na neho, s otázkou v očiach, že čo mu je...viem ja? Proste má v riti sa prekonať a byť trošku milý keď je u nás rodina. Ale že to jemu nebolo trápne, nechápem. A čo sa stalo dnes? Bol nasratý že dal za oslavu veľa peňazí a nevrátili sa mu. Že by sa tešil koľko krásnych darčekov dostala malá a nie lacných a aký pekný zážitok máme? Nie, on čakal od rodiny peniaze, lebo oslava bola drahá. Aj za toto by som mu najradšej zabila, že sa nehanbí. To je presne to o čom hovorím, nič mu nie je dosť dobré, nepoteší sa z ničoho. Je mi z toho zle.

saskia_98
24. nov 2019

@laila22 ale nechapes, ona sama nevie co chce. Jej muz sa nezmeni, ona sa psychicky trapi a zachvilu zlozi a napise ze je blbe ked my tu zhodnotime jej vztah... Naco sa tu potom pytala ? Na nic. To dobre spravila ked pokazila dcere narodeniny ? Vobec nie .. Co sa tyka bytovej otazky, nech zbali veci manzelovi a nech ide on prec. Toto uz je fakt najmenej...

laila22
24. nov 2019

@saskia_98 to hej, len z čoho bude platiť ten byt. Ona ešte stále dúfa, že sa to spraví, koli deťom, že ho dieťa zmení, ale nezmení ho nič. Už len o tej oslave co píše.. Robiť oslavu a čakať, že sa mu vrátia peniaze? Choré.. A podla mňa ona je už z neho taka zmagorena, že už nevie posúdiť situáciu. Stále dúfa, že bude lepšie. Ale nebude.

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2019

@boba55 Mozno by vidina sexu bola pre neho dobra motivacia konecne to dat do poriadku, ale tak, rob ako myslis, chcela si poradit, rady sa Ti nepacia, tak si porad sama.

boba55
autor
24. nov 2019

@karolinakr nooo tak toto znie rozumne 😂 ver mi že najradšej by som to urobila. Ale ja som sa vydávala s tým, že budeme spolu naozaj v dobrom aj zlom. Je otec mojich detí a iný k ním môže byť dobrý, ale nebudú jeho. A predstav si pocity ženy ktorá zažila s mužom sklamanie, že posledné čomu verí je, že sa to nestane znova. Musela by som iného dobre poznať, aby som do toho šla ešte s dvoma deťmi. Asi by sme sa ťažko mohli dobre spoznávať, kým som v manželstve...

saskia_98
24. nov 2019

@laila22 ved som jej napisala nech ide k psychologovi, pomoze jej to a fakt jej to pomoze a ona odpise ze ma ist k psychologovi manzel ze ona je ok .. Tak ja uz neviem

boba55
autor
24. nov 2019

@saskia_98 byt je jeho, mal ho pred svadbou, vyhodiť môže tak on mňa.

boba55
autor
24. nov 2019

@saskia_98 pozri, pred rokom som bola u psychiatričky, pretože som mala z tohto manželstva depresie. Všetko sa riešilo, aj lieky som mala. Už si spokojná??

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2019

@boba55 Inak, k tej oslave-to ste spolu pred oslavou neprebrali, ako si to predstavujete? To on o tom nevedel, ze tam budu aj ini ludia? Chcel on tu oslavu? Vies, normalni manzelia sa dopredu o vsetkych podstatnych udalostiach poradia, spolu sa dohodnu a potom sa nemaju dovod navzajom urazat.