icon

Manžel ma podvádza

lucinda1711
22. jún 2013

mozno to niekto nebere ako podvod ale ja som pred vcerom zistila ze moj manzel oblbuje kolegynu.prisla mu v noci sms od nej ze sa jej paci a ze uz dalej nevladze atd.som jej napisala a ona mi napisala ze to bol omyl,ale som ju donutila aby mi povedala pravdu,prosila som ju,tak mi napisala ze ona s mojim manzelom nemala nic len dva mesiace ju v praci oblbuje ze vraj sa ide rozvadzat a ze ju chce,vola ju laska,slniecko.no tak vlastne vravi aj mne.doma je vsetko v poriadku,kazdy den sa milujeme,vyznava mi lasku,je fakt dobry,stara sa o mna.on vsetko popiera,ale ked som mu povedala ze chcem vypis sms tak nesuhlasil,viem ze je to pravda.zrutil sa mi svet,bol clovek ktoremu som verila,ktoremu som verila ze ma miluje,ze sa na neho mozem spolahnut,vsetko skoncilo

macamac
23. jún 2013

@lucinda1711 keby si už na začiatku diskusie bola napísala, ako znela jej sms (..neposielaj ma už do čerta...), tak by aj odpovede na tvoj problém boli iné
lebo už z tej jej sms je jasné, že s ňou nechce mať nič spoločné
takže zbytočne sa tu rozoberali konšpiračky....
skús mu veriť
čas aj tak ukáže pravdu- či sa ti to oplatilo, alebo nie 🙂

lucinda1711
autor
23. jún 2013

dam tomu sancu,ale bude trvat dlho kym mu budem doverovat ako som mu predtym,ale budem sa snazit.Dakujem kocky za rady ste mi velmi pomohli

lucinda1711
autor
23. jún 2013

@macamac ale ako sa vravi,bez vetra sa ani listok nepohne,mozno az po case ju poslal do certa.

macamac
23. jún 2013

@sonickaka tiež si myslím,že ak by ju aj raz prekotil a bola by pre neho aj tak len handra...tak takého muža by som dupľom nechcela
lebo by mi len ukázal ďalšiu svoju "cnosť" - za čo má ženu, keď mu dá 😝
hlavne,že on je hrdina a dokázal si niečo

toto je zlý pohľad na vec

macamac
23. jún 2013

@lucinda1711 😉 no veď uvidíš
držím palce, nie je to ľahké, chce to čas

lucinda1711
autor
23. jún 2013

keby by mi bolo jasne ze s nou nechce nic mat tak neriesim,a este som zabudla povedat v tel ju mal pod inym menom,zaujimave,mozno chcel len flirt a ked sa baba zblaznila tak ju poslal do certa,moj nazor

aquamarine13
23. jún 2013

toto robia chlapi bezne,internet,zoznamky,flirty,dokazovanie si ich muznosti...no podla nazoru psychologicky su to slabi jedinci lebo normalny muz vie,co chce a svoju polovicku,ktoru lubi nevystavi hanbe a potupe a to nehovoriac o tom ak je tam dieta...zdravy muz nedava zene dovod na ziarlenie a obavy ale ju uisti,ze je prenho jedina...myslim,ze raz sa to da tolerovat ale opakovane urcite nie lebo tam najdes odpoved aky skutocne je...hovorim podla vlastnej skusenosti..

ludkaol
23. jún 2013

@bodka13 No ja si myslím že to čo jej píšeš jej moc nepomôže každý sme inej povahy a každá ma doma niečo iné a niečo iné prežíva a každý vzťah je iný...tu sa nedá porovnávať že nemá toto alebo toto... 😝

@lucinda1711 ja si nemyslím že to že si prečítala sms je niečo zlé,ja by som tiež prečítala,kedže používam jeho mobil a bolo by to pre mna normálne prečítať si sms ked mu príde...
..a poviem ti pravdu čo si myslím...u Vás doma nemusí byť žiaden problem,proste v tom nemusí byť absolutne nič len obyčajne mužské ego ktoré ty doma nepoznáš a je to presne o tom že si niečo dokazuje ale v podstate je mu ukradnutá a je spokojný s Tebou...ale možno každý chlap robí nejaké také hovadiny a my o tom len netušíme..a nie len chlapi ale aj ženy a pritom o nič nejde...len o hovadiny,keby malo možno k niečomu dojsť by cuvol,by si vtedy uvedomil čo má doma...a ešte dalšia vec neviem kolko máte rokov a kolko jeho kolegyna,ale ked je to mladá žaba možno že on je k nej milý a ona sa namotala,ja mám kamoša s ktorým v pohode kecám povieme si aj láska či mojko ale je to len kamarastve a o tom že máme také povahy a nič za tým nehladáme...to je všetko.
Takže neviem ani akej ste vy dvaja povahy..Ty...manžel....
A jediné čo môžeš urobiť je sadnuť a vydebatovať si to,nič iné nezmôžeš 😖 A či mu môžeš veriť je na Tebe ty ho poznáš ty vieš čo máš doma....aj ked niekedy človek zistí že žije s niekým koho nepozná 😕
Ale držím ti palce aby si to vyriešila k tvojej spokojnosti 😉

mamavera
23. jún 2013

@lucinda1711 je super, že ste sa porozprávali, ale na tom výpise by som trvala v každom prípade. Aby si nemyslel, že si nejaká sliepka, ktorú opije rožkom.

aquamarine13
23. jún 2013

@ludkaol ved to clovek naozaj zisti,ze zije s niekym koho vlastne ani nepozna...mas pravdu🙂
v tomto pripade si myslim,ze ju nepodvadza,moj manzel maze vsetko v tel.aj na nete..vzdy sa mi podarilo najst to len nahodou a teraz si dava pozor..ako to urobil raz,robi to opakovane no este nikdy som si neprecitala,ze "chod do certa"...vzdy kontaktoval on prvy lebo to chcel...je to na zaplakanie ake svine behaju po svete..o to lepsie,ze ma zaujem s nou komunikovat a vysvetlit si to lebo moj nechce riesit nikdy nic a peniaze uz vobec nie....oni to zvladnu🙂

lucinda1711
autor
23. jún 2013

nechce si dat urobit vypis,napisal mi ze ci mi nestaci jeho slovo.je nasraty ze mu neverim,najlepsia obrana je utok.ale kaslem na to nejdem uz s nim nic riesit na tuto temu,nech bolo ako bolo,dufam ze sa poucil a nebude sa to opakovat,ak sa to raz zopakuje tak pojde kade lahsie,ja sa nikomu prosit nejdem aby bol so mnou,nechces?odid.

ludkaol
23. jún 2013

@aquamarine13 Ako vidím ty máš doma asi veselo..že? 😖

ludkaol
23. jún 2013

@lucinda1711 nechce výpisi lebo niečo tají a presne možno nejaké oblbovacie sms lebo sa nudil a ked to zašlo daleko tak mal smolu dievča sa namotalo a nedá mu pokoj...ale tích sms sa asi bojí lebo to by nevysvetlil asi že to bol len nejaký flist alebo hra... 😝
Ja som dosť akčná moj manžel ma pozná stále som mala viac kamošov ako kamošiek a stále mam kamaratov s ktorými sa poznáme roky a debatíme spolu a píšeme sms uplne v pohode akoby s kamoškou,ale stane sa že ked ma nejaký vypité príde mi sms že keby mi manžel prečítal nevysvetlím..aj ked je to zo srandy 😒 ale nepodviedla som ho nikdy,v tom mam svedomie čisté a on ie že som takej povahy že s chalanmi rozprávam ako s kamoškami..niekedy sa smeje ked príde za ním kamoš a po pol hodine sa ho opýta že za kým vlastne prišiel 😀 ja som papuľa,ale vie to

mamavera
23. jún 2013

@lucinda1711 jasné, že je naštvaný, ak jej nepísal denne dvadsať SMS, prečo má s tým problém? Keby aj kolegyňa prejavovala o neho enormný záujem a on by ju odpinkol hneď na začiatku, pochybujem, že by si robila nejaké nádeje, najmä, keby jej povedal, že je šťastne ženatý, že manželku miluje a nemieni si život komplikovať nejakým flirtíkom, ktorý k ničomu nevedie a nech orientuje svoju aktivitu iným smerom. Asi sa prejavoval spôsobom jemu vlastným a keď "zabrala" , tak tomu možno len nechal voľný priebeh a vytešoval sa, ako je v kurze ....

lucinda1711
autor
23. jún 2013

@ludkaol no veslo asi hej,ale nehadame sa nekricime nic len sa rozpravame

aquamarine13
23. jún 2013

@ludkaol mam veru,o zabavu je vzdy postarane...horsie na tom je,ze ma zacalo z toho vsetkeho zdravie neposluchat a pridruzili sa choroby,nedostatok lasky,pochopenia,tepla,ucty vezme v manzelstve cloveku vela...este,ze mam moju jedinu lasocku,pre ktoru mam silu ist dalej...ved kvoli nevytancovanemu blaznovi jej nebudem kazit iluziu o jej "ockovi"...naletela som mu na zaciatku uplne slepo a doverovala,ze jeho slova o rodine nam zabezpecia pekny zivot no realita a ciny zacali hovorit ine dejstvo,skoda.

lucinda1711
autor
23. jún 2013

ma s tym problem lebo je vypisoval,a teraz mi napisal ze pre pokoj v rodine si da urobit.ale neda

zuriva
23. jún 2013

@aquamarine13 pozor, s Tvojim nazorom nesuhlasim. Ja som mala a este mam problem s tym, ze manzel chodil vyse 10 mesiacov na pokec, balil tam baby, mal napisane aj tel. cisla k**iev..neviem, ci doslo aj k sexu /tvrdi, ze nie/, to sa asi nikdy nedozviem a teraz sme v takom rezime, ze chodime k psychologicke a stale neviem, co dalej robit. ALE naspat k Tebe, pises, ze zdravy muz by nevystavil zenu hanbe. Vies, co mi moj povedal na celu tuto aferu? Ze keby bol vedel, ze ma to tak zrani, nerobil by to 😠 😠 😠 a zo zaciatku vravel, ze je to normalne, ze si pokeca s inymi kockami ze si pozrie ich eroticke fotky, ze napise inej, a da sa to pozriet aj verejne, citujem, skoda, ze som ta doteraz nestretol 😔 😔 😔 Aj *normalni* chlapi podvadzaju, nemusi byt chory taky chlap. VEd potom by ich muselo byt takych vyse 70 percent populacie 😠

aquamarine13
23. jún 2013

@lucinda1711 povedz mu,ze ak nema co skryvat a je uprimny tak ti ho rad predlozi aby v tebe nevyvolaval zbytocne pochybnosti a ubezpec ho,ze mu veris a o nic nejde.

mamavera
23. jún 2013

@lucinda1711 tak to by som mu dala ako podmienku toho, že mu budem môcť ďalej dôverovať. Len nebuď na neho jemná, najmä keď má tendencie oblbovať všetko naokolo, čo má sukňu. Ako si to nadstavíš teraz v začiatkoch manželstva, tak to budeš mať. Ak zistí teraz, že veď sa až tak veľa nestalo, nebude s tým mať problém ani v budúcnosti. Drž sa, neutekaj teraz z boja, manželstvo je proces, nie hotový stav.

mamavera
23. jún 2013

@zuriva tak to by som nepredýchala....ak sa chce baviť, nech sa páči, nech zostane slobodný a citovo k sebe nikoho nepripútava 😠 😠 😠 😠

dilino
23. jún 2013

😠 ked ta raz oklamal uroby to stale a takemu chlapovi nieje co verit nikdy by som nedokazala zit s chlapom- muzom ktory by ma podviedol a este treba zistit aky dlhy cas to robi co ho k tomu vedie a preco to spravil normalny muz ktory ma doma zenu a aj nejake to dieta by to urobit nemal lebo je to voci manzelke nefer moju kamaratku opustil muz a nechal ju samu z chlapcom ktory mal 7 rokov a na pracovisku si on nasiel zenu ekonomku s ktorou teraz zije velmi plakala chodila za mnou ze nech jej vysvetlim ze kde urobila chybu zial to sa vysvetlit neda a moj cisto osobny nazor je taky ze to uroby este raz ked sa to prevalilo ze tej kamaratky muz mal aferu tak sluboval plakal a prosil a ked sa zdalo ze mu odpusti tak ho nahodne vydela moja svagrina s nou kedze pracuju v jednom podniku tak urcite sa nedaj a bojuj a ked budes vydiet ze to nestoji za to tak sa nanho vykasli urcite si najdes lepsieho s ktorym si vytvoris krasnu novu rodinu lebo sa hovori ze sluby sa slubuju blazni raduju a zbytocne ti naslubuje ked ty ho poznas najlepsie a vies ze to nedodrzi nieje na co cakat ver mi je to moj nazor drz sa a prajem vela zdravia a stastia.

ludkaol
23. jún 2013

@aquamarine13 A vieš že sa viem vžiť do tvojej kože? 😔 Ako u nás nie je problem o tom žeby ma podvadzal...ale ja neverím bohužial žiadnemu chlapovi..žaidnemu...lebo som robila v čechách a bola som svedkom toho ako jedneho užasneho chlapa ktorý so mnou robil rok a pol a mal doma ženu a deti,nerobil nič zle nikdy nijaku nehladal,len pracoval a dve češky sa stavili ktorá ho skor dostane,bola to pre nich výzva....narafičili na neho niečo s ich kamošmi oni ho vzali vypili si a biedak sa ani nepamätal na druhé ráno čo urobil...proste ho zviedla..a dala si spokojnu čárečku.. 🙄
aj chlapi su svine aj ženske su svine...a odvtedy ja neverím žiadnemu chlapovi ani svojmu lebo som bola svedkom toho čo sa stať môže 😖 ...a robila som čašníčku recepčnu v hoteli tam som zažila všetko možne a hlavne videla

aquamarine13
23. jún 2013

@zuriva o tom by sa dalo diskutovat este vela hodin ako aj sediet u psychologicky...nemusis so mnou suhlasit,mas na to svoj nazor..ano muzi maju svoju pudy a su ine ako u zien,ide o to ako ich vedia krotit a udrzat sa..disciplinovany muz s polovickou to nema za potreby...vyvolat malu ziarlivost je tiez v pohode ale musis vediet odkial pokial a ja som reagovala na zaklade svojich skusenosti..slobodni chlapi ma nezaujimaju,ti nech robia co chcu,ved kto napokon nerobil?...clovek sa zavazuje manzelstvom zodpovednosti a nie uletom.mam rada muzov,ktory si stoja za slovom a podla toho sa aj spravaju,zvysok je pre mna nepodstatni...mam svoje hodnoty podla,ktorych zijem a ocakavam od svojej polovicky,ze ich bude zit spolu so mnou ked sa tak rozhodol...uz som mu vela krat povedala,ze nie je stvoreny pre jednu zenu lebo mali sme dobry sex,doma mu nic nechybalo a on stale zohanal,on si nic neuvedomuje lebo to co ma zauzivane je silnejsie ako on a preto sa nedokazal ani dlho pretvarovat..zhruba kazdy treti mesiac ma prekvapil inou zenskou a pritom sluboval,ze prestane....toto vsetko je podla mojho spoluzitia s nim,kazdy je iny vo vztahu a maju ine pravidla na zaklade ktorych robia kompromisy a stanovuju pravidla...pozriet sa mozu,aj my zeny sa pozrieme ale ide o skutky,ku ktorym koniec koncov dojde...a ty to mas ako dlho?

aquamarine13
23. jún 2013

@mamavera presne tak...

31majka12
23. jún 2013

Napisem Ti svoj pribeh,,,lebo ma Ten Tvoj zaujal.
Som vydata 4 roky,,,mame chlapceka,,ktory ma v auguste 2 rocky,,a problemy nstali v case ked som uz bola tehotna,
Najprv mu chodili sms...typu,,chybas mi ,,,kedy prides,,,ale manzel mi ich vzdy ukazal a povedal ze to nejaka kolegyna s prace,,si na neho zistila cislo a ze ho otravuje,
Tak som to nejak extra neriesila...verila som mu,,,lebo ich nikdy predo mnou neskryval.
Potom sa maly narodil...mal 3 mesiace,ked sme odisli na Vychod,,,lenze ako to byva,,,na Vychode nebola praca,,,tak musel v juni minuleho roka opat odist do dalekeho mesta za pracou,,,,
A Tam to znova pokracovalo,,,uz v septembri bol iny,,,,v decembri...pri upratovani auta,,,som nasla par kondomov,,,aj novych aj pouzitych,,,na Velku noc,,,mi vykrical...ze len ja som chcela dieta,,,a tak som zacala konat,,,zacala som riesit rozvod,,,koncom maja prisiel domov,,,zbalil si svoje veci,,,a znova odisiel...ziadost je uz podana,,,a mne vcera napisala ta jeho ze kedy mame pojednavanie lebo sa chcu vziat,,,,To ako to skonci,,,dufam ze dobre v moj a maleho prospech,,,a u neho je mi to uz jedno,,,
Tebe prajem vela sil ,,,,,

aquamarine13
23. jún 2013

@ludkaol ani ja neverim len sama sebe...aj moj robi v hoteli a dokonca masera,robi sa tam ciste svinstvo a kazdy s kazdym sa tam obcuje,je to ako morktory nic rodiny a vztahy...

lucinda1711
autor
23. jún 2013

ja som robila v bare 7 rokov,chodilo tam vela mojich kamaratov a kamaratky ktore som poznala dlho,vedela som ze polovica s nich maju vztah,a co si myslite ze c robili v bare?kazde rano niekto s niekym odchadzal akoze domov,a poritom mali doma partnerov,deti.ludia su ako zvery,tym je to tiez jedno,a chlap si nevie udrzat ...v gatiach

aquamarine13
23. jún 2013

@lucinda1711 je to smutne a zhyrale ale je to tak,ten kto ma krasny vztah by si ho mal vazit a zveladovat a taketo svine by sa nemali plantat popod nohy....nech si ziju svoje zivoty a nekazia ich tim,ktori to myslia vazne.

ludkaol
23. jún 2013

@aquamarine13 ved toto je najhoršie že som videla viem ako to chodí prvý rok som bola v šoku potom ma už asi nič neprekvapilo...len jedna naša politička... 😝