icon

Manžel ma podviedol

myaja
27. jan 2014

Nemozem tomu uverit,uz druhy den sa spamatavam,ale stale nic. V sobotu poobede,ked som si musela z prace odskocit domov kvoli niecomu co som zabudla,nacapala som manzela doma s nejakou zenskou. Milovali sa v posteli v ktorej ja spavam kazdu noc. Nevidel ma ani jeden. Tu zensku som nevidela dobre,ale mam pocit,ze ju nepoznam. Nemozem tomu uverit, sme spolu uz 8 rokov, ako manzelia 4-ri, momentalne som v siedmom mesiaci tehotenstva. Konecne sa nam po rokoch podarilo babatko a on nam spravi toto? Nerozumiem tomu. Co mam robit? Nic som mu nepovedala,bojim sa, ze sa zrutim. Chcem mysliet na dieta a nestresovat sa,ale to sa neda. Poradte mi niekto, prosim.

Strana
z2
uglybetty1234
28. jan 2014

@andreadca tak ak tam spala doteraz,tak asi az taky problem v tom nevidi.
Pre mna je to teda tiez bleeeee. Pripadne moze hodit vyhovorku a spat na gauci.
Lenze chlapi su strasni sraci. Tak nech sa pripravi radsej na vsetko.

andreadca
28. jan 2014

@uglybetty1234 🙂...nejdem odbiehať od témy, lebo zakladateľka má asi väčší problém ako to kde bude spať, ja osobne by som nemohla po prvotnom šoku s chlapom dýchať rovnaký vzduch...a 100% súhlasím s tým, že chlapi sú sráči /česť výnimkám 🙂 /

kveta
28. jan 2014

@myaja Premysli si, ci chces rozvod alebo bojovat o muza. Kazdopadne ako Ti radili zabezpec si pristup k financiam, sobasny list, zbieraj uctenky.

Nasad si preventivne magnezium. Navstiv psychiatra kvoli utlmovacim liekom, aby sa nestalo nieco dietatku. V tehu som pre hroziaci porod brala aj akesi myorelaxancia s utlmujucim ucinkom na psychiku. To by mohlo byt teraz pre Teba dobre riesenie. Je to na predpis.

Dlhodobe depresie v siedmom mesiaci su obzvlast nevhodne, lebo "prebuduju" mozog dietatka rak, ze bude depresivnejsie.. Rozumnejsie je par krat narazovo sa vyplakat a v medzicasoch presuvat myslienky na nieco ine.. Ja som pozeravala do zblbnutia komedialne serialy, aby som prisla na veselsie myslienky. Vysledok: usmievave babo.

Pri konfrontacii riskujes rozvod. Chces ho? Si nan pripravena?

Ten pocit, ze si pred zrutenim, je posttraumaticky stresovy syndrom. Zvaz aj navstevy u psychoterapeuta, nech sa rychlejsie spamatas.

Fazy, ktorymi prechadzas, su:
1/ sok
2/ popretie /tu si teraz/
3/ smutok
4/ vyrovnavanie sa so situaciou.

Drz sa. Ak nieco budes potrebovat, pokojne mi napis IP.

sante81
28. jan 2014

neverím tejto téme ani slovo 🙂

lussyka
28. jan 2014

a prečo keď spolu sexovali si nevtrhla do izby a neriešila to hneď na mieste?

lilysk
28. jan 2014

@sissy27 A manzel je nezamestnany doma sexuje s inou a tehotna v 7 mesiaci chodi do prace 🙂
To ma len tak mimochodom napadlo ked som si precitala tvoj prispevok 🙂

elkey
28. jan 2014

hmmm, ja by som asi mu rovno povedala, ze som ich videla... a cakala by som, co on navrhne.. Ako sa poznam, urcite by som mu uz nevedela verit a asi by bolo najlepsie sa rozviest... aj napriek tomu, ze cakas babo... ja by som sa len trapila, tak radsej by som bola sama... Mozno by to naozaj bolo tazke, no nedokazem pochopit zeny, ktore su vo vztahu s muzmi, ktori ich podviedli... a niektori opakovane...

sissmiss
28. jan 2014

@lilysk kamos nacapal manzelku doma s inym ked si pre cosi odskocil z roboty. Vraj len povedal ze ked pride vecer z prace tak aby boli prezlecene periny... je rozvedeny a druhy krat zenaty, neviem ci to bola byvala manzelka alebo sucasna, ale on jej tiez nebol nic dlzny, milenku so sebou vodil na akcie a zena bola doma a netusila 😖

adri266
28. jan 2014

@janinah a vies, ze ja by som asi konala rovnako? Bola by som v soku, a musela by som odist, aby som sa pozbierala. Sme rozni ludia a rozne pristupujeme k takym veciam. Niekto nema problem zavrazdit cloveka, prejst zviera autom,a inemu sa to protivi

celasapremenim
28. jan 2014

mna zarazilo na tom najma, neukamenujtema, ze to urobil u vas doma
zahol, ale vo vasej spalni, to je nevyspytatelne hajzlovstvo, ja by som volila novy zivot...neverila by som mu ani nos medzi ocami, ine je, ked sa muz buchne a zahyba a taji to pred zenou, lebo jej na nej zalezi a snazi sa nejak dostat zo situacie, ktoru posiera kontinualne sice dalej, ale aspon ma tu tendenciu nepovedat zamlcat, lebo chce napravit....ale toto? aky pozor si dal? psi cumak, od takeho prec

maria1989
29. jan 2014

@kveta sa mi strašne páči ako racionálne každému odpisuješ 🙂

kveta
29. jan 2014

@maria1989 Hej, druhym sa radi lahko. 😉

dulkagabulka
13. feb 2014

ak si pripravena na rozvod, zober rozum do hrsti, urob to, co ti radili baby ohladom financii atd..potom si sadni s nim...dotkni sa jeho ruky, divaj sa mu do oči...a povedz čo si videla a ako sa citiš..ak budes chciet plakat, plač..kludne si predtym daj predpisat nieco na upokojenie..

a spytaj sa ho, ako mieni pokracovat vo vasom vztahu

v zivote sa mozu stat rozne veci...aj ten co podvadza sa moze spamatat...
zariad sa podla toho,ako sa zachova potom, co sa s nim porozpravas..
velmi ta obdivujem za tvoju rozvahu a drzim palce, aby sa dialo to, co bude dobre pre teba a tvoje babatko

Strana
z2