icon

Manžel mi je asi neverný

capcarap
8. apr 2015

Ahojte,
neviem, ci mi manzel nie je neverny...ked sa ho na to spytam, vacsinou ho to rozculi. Ale je fakt, ze sex uz pocas tehotenstva takmer vymizol z nasho manzelsta, a to ma mala 2 a pol roka - ale musim priznat, ze hlavne mojou vinou, jednoducho nemam chut, ked je taky neprijemny, nudny, nemam chut mu tymto sposobom vyznavat lasku. Je na mna hnusny, priam alergicky a za hociaku aj nevinnu otazku alebo pripomienku vrci. Niecoho mileho z jeho ust sa dozit to je takmer nemozne,on komplimenty nedava, radsej kritiku. Vlastne koli jeho spravaniu v kombinacii s MD som sa aj dost opustila, co sa vyzoru tyka. Takze nepritazliva zena, ziadny sex - je asi zivna poda k tomu, aby si niekoho nasiel. Aj ked nikdy nebol suknickar.
Ked sme sa na temu nevery bavili v suvislosti s jednym filmom, povedal, ze keby bol dotycny ITckar, tak vie po sebe stopy zmazat (moj manzel je ITckar) . Takze mobil a mail mu mozem kontrolovat kolko chcem. Z prace takmer vzdy chodi v rovnakom case - kratko po prichode vlaku, ale zas vypadne rano a vrati sa az vecer, kedze pracuje v inom meste. Ale bolo zvykom, ze pravidelne pracoval z domu a pred nedavnom prisiel s tym, ze uz to zrusili...Ale najviac mi vrta v hlave situacia, ked nedavno v telke hovorili o rakovine krcka maternice, ze sa prenasa pohlavnym stykom - ten jeho prekvapeny a prelaknuty alebo previnily alebo neviem aky, ale cudny vyraz.
Vymyslam si, ci mozu to byt naznaky nevery?

Strana
z2
juditka_d
9. apr 2015

@natalym tak toto sa ti fakt podarilo 🙂 dobre si to napísala, už len aby si to @capcarap vzala k srdcu 😉

janinah
9. apr 2015

@natalym veru tak,hlavne mozog 😉

capcarap
autor
9. apr 2015

@natalym asi to blbo vyznelo aj jemu aj vam...ale zámerom mojich otázok nebolo, aby zo mna padol na kolena...to uz davno od neho necakam...len som proste mala po dlhom case na ksichte a na vlasoch nieco nove, tak som zneistela, ci tak mozem ist na ulicu...keby pri mne stala segra, kamoska alebo hocikto iny, tak sa to opytam jej...ale tie by mi to asi povedali nejak normalne, ze to uz radsej ten cop a ziadny makeup 🙂 v podstate som sa asi len utvrdila v tom, ze uz sa nemam o co snazit...nemam chut ho akoby balit...

sue
10. apr 2015

@capcarap a prave to je ten tvoj problem 🙂 bez ohladu na to,ci budes zit s manzelom alebo inym muzom a chces mat dlhodobe vztahy, proste sa o ten vztah budes musiet starat - a starat sa neznamena mat oprate, navarene a upratane 🙂 ...vztah je dat najavo,ze lubim, ze tuzim,ze mi zalezi...ze som sebavedoma 🙂 ...su veci, ktore sa s manzelom neriesia 🙂 ver tomu, ze keby si sa ho na tie vlasy neopytala, bud by si nic nevsimol :D alebo by mal len pocit,ze sa nieco zmenilo, v najlepsom pripade by ti ich pochvalil 🙂 ale dolezite je, ci si sa ty tak citila lepsie 🙂 nabuduce sa radsej odfot a posli selfie segre,kamoske,alebo sem - zhodnotime,neboj ;) Kazdy vztah vyprcha casom ak ho nezalievame...kazdulinky jeden...a ver tomu,ze v tomto hrame my zeny vaznejsiu rolu...take tie prve husle...nie je vsetko na nasich pleciach....to ani nahodou,ale my robime atmosku doma 🙂

natalym
10. apr 2015

@capcarap Prečo takto negatívne? Ak sa budeš sama sebe páčiť, nemusíš sa nikoho pýtať či je to dobre. Musíš sa o seba starať, fyzicky, psychicky. Musíš byť na seba milá. A to sa pekne odrazí.

miskap2111
10. apr 2015

@capcarap čo by so urobila, keby ti bol naozaj neverný? Opustila by si ho, alebo by si mu dala ešte šancu? Predpokladám, že asi by si ho hneď nenechala tak, keďže máte malé dieťa a zrejme aj niečo spolu vybudované a predpokladám, že by ti bolo ťažké odísť z jedného dňa na druhý.. Takže nerieš, či je ti neverný, alebo nie. Snaž sa začať riešiť váš vzťah.. A tu ti dobre dievčatá radia- v prvom rade sa daj dokopy- možno zmeň trochu šatník- obnov ho. Ale nemusíš muža na to upozorňovať - proste to skús sama. Muži nemajú radi výrazný make-up, ale taká špirála na očiach a jemný lesk na perách, vie spraviť divy. Radila by som ti kúpiť si pekný župan a pod to pekné prádlo. A keď deti zaspia, tak takto prísť večer k telke.. Možno po tebe hneď neskočí, ale snáď ho to milo prevapí.. Vravíš, že on ťa nepriťahuje, lebo je stále taký negatívny. Mne sa veľmi osvedčilo, keď moj muž frfle, skúsiť na to reagovať s nadhľadom a otočiť to na dobré- ja mu veľakrát zahlásim (podotýkam, nikdy nie ironicky)- "vieš o tom, že si sexy, keď sa takto durdíš?" a hneď je z toho lepšia nálada. Len na to treba naozaj veľky nadhľad- ale je možné sa to naučiť, len treba prekročiť vlastný tieň. A samozrejme, treba naozaj chcieť. Lebo ak ste spolu len kvoli deťom, ak je váš vzťah totálne vychladnutý a nikto sa nechce zmeniť, tak toto bude ťažká cesta. Vždy je však dobré začať od seba, nepoľavovať a trpezlivosť vie priniesť ovocie. Ak neprinesie, tak potom možeš začať uvažovať iným smerom.

miriamikba
10. apr 2015

@jeennyv suhlasim, treba popracovat na vyzore a viac sa snazit..uvarit veceru, zapalit sviecky..milovat sa aj ked to teraz musi byt tazke..skus to a uvidis ako zareaguje..hlavne sa treba rozpravat..nie obvinovat ale rozpravat..

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
miriamikba
10. apr 2015

ale no 🙂

Strana
z2