Manžel mi stále hovorí, že som tučná
Ahojte dievčatá. už som naozaj zúfalá, som 5 mesiacov po pôrode a manžel mi stále vyčíta že som strašne tučná. V deň pôrodu som mala rovných 100 kg,teraz mam 72 kg. Snažím sa zdravo stravovať, cvičím, robím všetko pre to aby som sa dostala na pôvodnú váhu ,ale ide to pomaly. už neviem čo mám robiť. Vždy ma strašne raní keď mi povie že či sa nevidím v zrkadle aká som tučná.
@malabiba to je, ale tak berme priemer, asi 165-168 je priemerna vyska na SK, nie?
a snazi sa, za 5 mesiacov skoro 30kg, to si zasluzi skor pochvalu, nemyslis? Nemame vsetky ukazkove tehotenstvo podla noriem, kde ziarime ako slniecka plne tehotenskych hormonov, vlasy ako z reklamy na L'oreal, energie kopec a priberieme presne tie odporucane 4 kilecka..... 😕
Kazda sme ina. A to, ze ty si nepribrala v autorkinom pripade znamena tak prd....jej to nepomoze, ze jej ine, co maju ine tehotenstvo/metabolizmus vykrikuju, ze takto sa vyzrat je masochizmus.
Mam kamaratku, ma uzasnu postavu, mlade zaby co maju 20 rokov menej jej zavidia. Ma dve deti, rozdiel medzi nimi 12 rokov. Pri kazdom nabrala cez 30kg. A to je zena, ktora sa zdravuje stravo, cvici a mimo tehotenstiev ma pri vyske 170cm vahu okolo 60kg. A co teraz, mal ju jej muz nechat alebo vykrikovat jej, ze pribrala? Alebo mali sme ju my kamosky odstavit na vedlajsiu kolaj, lebo je "masochistka" a vyzrala sa? Tehotenstvo je komplexny stav a kazda ho prezivame inak.
Baby co pisete ze je to debil a nech si vypichne oci... Ono to nie je take jednoduche. Ja to mam z druhej strany moj muz ma 140kg ja 55. Nech robi co robi neschudne. A uprimne vobec ma takýto nepritahuje. Na jednej strane chapem aj toho chlapa, telo sa sice meni ale na truc vyzierat chladnicku? To co je za radu...ja chapem ze je to tazke aj moj muz je nestastny aj ja som nestastna ale jednoducho aj nejaka chemia musi fungovat.... To nie je len tak... K autorke skus este nejako vydržať, cvic dalej ak nie pre neho tak predovsetkym pre seba...realne ked sa na to pozries tak ak budes tucna gula tazko si najdes niekoho kto vas bude mat s dietatkom rad...nevravim ze to je vylucene ale je to len taka blba útecha... Proste chemia musi fungovat a inak to proste nebude. Udrz si vahu co mas 72kg, ak dojcis ono to pojde este dolu a manzela popros nech to este nejaky cas vydrzi. Mozno som to kruto napísala ale tak to vidim ja lebo to mam z opacnej strany... Drz sa.
@obsadenemeno pochopila a prekrutila si si to po svojom...
@kamajka presne tak...tiez moj mm mal nadvahu, sice iba 15 kg, ale zmenil sa aj v aktivitach a odniesli si to kolena...az lekar mu nariadil schudnut a je z neho iny clovek, nielen vzhladom...je to problem vsetkych krajin, kde sa "mame lepsie" prejedame sa...a to, ze je zena tehotna, neznamena, ze ma jest co vidi
tak zas 100 kg je naozaj príšerne veľa, to si ani nedokážem predstaviť, to ja mám 62 kíl pri 173 cm a to už aj to ,sa mi zdá strašne moc, tvoj manžel ti to nemá však čo vyhadzovať na oči. je to netaktné a neslušné, mal by ťa ľúbiť,ale vieme akí sú muži,chcú iba vychrtnuté, aj mne naznačuje partner,ked priberiem,že by som mala schudnúť, a 100 kg je veľa, bohvie koľko si mala predtým a koľko máš teraz a či sa vôbec snažíš byť chudá, tak aby si s apáčila chlapovi,ale popravde,aj môj chlap,kebyže zrazu priberie na 100 kg tak by sa mi absolútne nepáčil, a nepriťahoval by ma, je to o povahe všetko. V tvojom vlastnom záujme, je aby si schudla, a druhýkrát mu povedz, že ty nie si handra a porodila si dieťa, tak nech má strpenie kým schudneš.A on tiež určite neni Eros...
No... Tak.mu povedz, ze nech nerecni a nech riesi... Nech postrazi drobca ked cvicis... Nech si ide zabehat s tebou a nech drobcovi zariadi opatrovanie...ale nie je to fer voci tebe.!!!
@kamajka sorry, ale ani sa necudujem, ze ta nepritahuje...144kg???!!!!
A pises, ze neschudne, nech robi, co robi???? Tak tomu neverim.....a co robi? Bol u lekara, je zdravy? Ak ano, proste len to, co robi, robi nespravne. On potrebuje pomoc od niekoho, kto sa na taketo pripady specializuje. Je to komplexny problem, strava+cvicenie.
Tak nech skusi napr Macingovej 28cku. A popri tom kazdy den nejaka aktivita. Zacat aspon s prechadzkami, potom pridat bicykel alebo beh.
Ak nie je typ, co by sa namotivoval sam, musis ho pritiahnut, vziat deti a podme do parku, do lesa na dlhu prechadzku. A mozno vziat loptu, ci badminton a zahrat sa.
kazdy dokaze schudnut pokial samozrejme chce
Napriklad aj mne môj muž povie že som tucna ..že je má zaco chytiť...a podobné.. A to mam este menej kil.. Ako ked sme sa spoznali... Ale to sú také podpichovacky...zozaciatku som to tiež brala zle...no viem že ma miluje takú aká som... A môj chlap si stále robí srandičky...
Ty musíš vedieť akeho máš chlapa...akú má povahu..vieš on si možno ani neuvedomuje že tebe to ubližuje..a možno to myslí vážne..a ublizuje naschval...to ja už neviem posúdiť...
Hlavne je nezufat.. Keď budeš mať sebavedomie...tak ta nič nerozhodi.. Pracuješ na svojej postave a to je hlavné ..žiadna žena nieje dokonalá...a naši chlapi sú ovplyvnení telkou a internetom kde samé umelé krásky...ale pokiaľ má rozum tak vie že to nieje realita..
@tiper24 nie vzdy....mam znameho, co ma vzdy frajerku, co ma minimalne 20kg viac, nez on....sam hovori ze take palice, co nemaju ani cici ani rici nechce, lebo zozadu vyzeraju ako chlapci....... pre neho zena musi mat oblinky........ 😉
@obsadenemeno no ja tiez tie suche nemusim nech je nieco aj hore aj dole 🙂
@tiper24 to úplne záleží od chlapa...niektorým sa páčia vychudnuté...iným tucnejsie...ale skôr ide o to že u obidvoch je dôležitá pevnosť postavy..
No a nakoniec zalezi hlavne natom že je to tvoja žena.. A všetko čo ste prežili..detičky... Láska medzi Vami a vzajomna príťažlivosť...postava je už posledná vec ...ale jasné že obaja by sa mali o seba starať..
Na jednej strane muža chápem, chce mať doma ženu ako pred pôrodom, na druhej strane ide o to, či žena chce so svojim aktuálnym vzhľadom niečo robiť. Sama žena sa vo svojom tele musí dobre cítiť.
zhodila si za 5mesiacov zo 100 na 72 .... ved to je ze waw ... je to len 5mesiacov neviem ci kojis alebo nie ?? ale ak ano co chce aby si prisla o mlieko ? ak nie tak aj tak .... a hlavne nech sa on pozrie do zrkadla na svoju dokonalu tvar a postavu och :// znechutena som za teba ... a naozaj ako pisu ostatne nech postrazi male a nech ti kupi pernamentku do fitka alebo na plavaren a ty vybehnes z kamoskami aj kazdy den na neaku aktivitku ide leto zase to bude ine .... a niesi tucna !!! on je dement :D
my ked sme s tym mojim zacínali, mala som 62 kg, potom schudla na 58 a dostala helicobartera do žalúdka, odvtedy ci jem viac ci menej proste priberám, za 8 rokov som sa dostala na 95kg, aj si obcas vypocujem nejake tie narázky a vtedy si este na just otvorim velku milku a do kávy dám riadnu porciu slahačky, nech vie, ze recami nic nedosiahne 😀 pretoze aj popri skole mi nefungoval ziaden rezim.. ked som zacala cvicit a ybat sa, hned slo dole aj 10 kg a potom cez skuskove ked bolo treba sediet doma a ucit sa slo na vrch aj 15. teraz som síce tehotná, ale dostala som sa na rovných 100. No zasa nieje 100 ako 100. nikto by mi tolko ani teraz netypoval. Ale vycítat zene po porode ze ma par kíl nadváhu a este takýmto sposobom?? no neviem, asi by si aj on vypocul. a ked sa mu nepácim?? no prosím, nech si ide a nájde si krajsiu, chudsiu .. zaobisla by som sa aj bez neho.
mala si 100kg a teraz mas 72?, ved si zhodila ak dobre ratam 28 kg tak co ešte chce, kamaratka pribrala pocas tehotenstva 30 kg, jej dcera ma uz 3,5 roka a doteraz sa tych kil nevie zbavit, jej manzel jej nic nevycita a ma ju rad taka aka je..nechapem tvojho muza
@lenka2589 takt nie je silná stránka tvojho muža, ale to si vedela už keď si si ho brala, nie? Čo s ním teraz? Tu ti každá pritaká, aký je to debil a ty si chudinka, ale čo ti to pomôže? Snáď sa kvôli tomu nerozvedieš. Neviem, aká je tvoja výška, ale ak nie si veľmi vysoká, tak 72kg je dosť. Ak máš útlu kostru, tak toho tuku je asi veľa. Manžela nezmeníš, zmeň seba. Nie kvôli nemu. Ignoruj ho, alebo sa dobre naštvi a makaj. On bude zrejme ten typ chlapa, ktorého tučné ženy nepriťahujú. Ani bacuľky. No a dáva ti to najavo spôsobom, ktorý je úmerný je EQ...
Mohla by si napisat svoju vysku. Lebo ja mam 176 cm a 73 kil a teda necitim sa tucna, ani sa mi nikde nehompala sadlo, nevravim, ze ho nemam, ale je to ok. Muz zo mna salie, dokonca je nestastny, ked schudnem, na ulici ci na plazi lo mne pokukuju a teda nie pohladom, ze co si obliekol ten hroch..
@amelie2017 ideal vyska vaha 🙂
Ja mám 170 a veru presne toto, pri 65 kg som bola úplne štíhla, brucho ploche, nikde tuk. Záleží od kostry
V tehotenstve som nabrala 10 kg, po pôrode som zhodila ihneď ešte v nemocnici 13 kg. Mužík: sex bude až keď schudnem!!! Pravdepodobne má inú známosť.
@juja78 no ty kks, baby nezávidím takéhoto chlapa a celkovo takýchto ch....v
@pillipilli to máš dobre odpozorované 😁, správne napísané

@lenka2589 ahoj ja som mala pred tehotenstvom 55 kg a to som bola rada ze som na tom dobre,lebo som mavala aj menej,mam 178 cm. Vzdy som bola extremne chuda ale proste som mala taky metabolizmus. Po porode ze 86 kg a zhodila som na 68-70 kg. Stary mal take tiky (akoze pre neho sraaasna sranda ) ,ze som tucna,tak som zacala to iste v ruzovom. Kedy tedy som mu pripomenula,ze niesom jedina kto pribral, pankovi aj osediveli vlasy,ochabla tvar, a kondicia zajka bojka v posteli je vryta v nasich pamatiach... celkovo zostarol. Takze pochopil ze aj chlapi sa menia.
Uz nesranduje,praveze ho obcas sledujem ako hladi do zrkadla so smutnymi ocami. Na co asi mysli ... 😉