icon

Manžel mi tvrdí, že ma miluje, ale nevie o mne povedať žiadnu peknú vec

15. dec 2020

Len tak som sa spytala manzela ze co ma na mne vlastne rad, lebo som vypisovala synovi taku knizku, kde to je, taka otatla .... nevedel mi poriadne povedat ani jednu vec .... ked uz som na neho pozrela, ze ty nevies povedat jednu vec, ktoru mas na mne rad tak povedal ze vsak tak celkovo a takto to zahral do outu .... som z toho smutna ... hlavne preto, ze ked sme sa tak dva roky dozadu bavili len tak o byvalych, tak mi hovoril, ze byvalka bola dobra, mudra a mala pekne vlasy .... tak celkom som sklamana, ked o mne svojej zene, ktora som mu porodila dieta nevie povedat normalne jednu vec, ktora sa mu na mne paci .... co si o tom myslite?

Strana
z4
mladena
23. dec 2020

Podľa mňa je to dosť hlúpe od neho, že povedal o bývalej že je upratovací typ keď s ňou ani len nežil.... má dáke nereálne predstavy iba v hlave.

autor
23. dec 2020

@leskovael mne ani tak nevadi ze povie na nu nieco pekne, ale ze na nu povie pekne nieco vo nema nikako podlozene, napriklad toto, ze je upeatovaci typ a pritom s nou nezil a nemal to ako posudit a aj tak to bude tvrdit, keby to povedal po tom, co by s nou zil tak si poviem ze asi teda taka bola, mne skorek vadi ze ju chvali aj vo veciacj ktore nema vlastne ani nicim podlozene, ako keby ju proste chce chvalit vo vsetkom, aj ked to nemusi byt pravda

jana_eyre_2
23. dec 2020

Nechápem načo ti vlastne rozpráva aký typ bola jeho bývalá, načo ju vôbec nejako komentoval? Robil to aj inokedy, či len pred tými dvoma rokmi? Teraz to niekedy riešil? Ja vlastne ani neviem aká bola vážna priateľka môjho muža, bolo to teda už dosť dávno ale nevidím dôvod akokoľvek komentovať zle alebo dobre vlastnosti našich ex.. sú to info čo sa do uší aktuálnych partnerov nemajú čo dostať..

A už povedal niečo čo na tebe ľúbi?

leskovael
23. dec 2020

Keby ste neviedli takéto debaty o bývalých, ktoré sú úplne zbytočné, mohla si byť bez starostí. Podľa mňa ta trápi úplná blbosť

autor
23. dec 2020

@jana_eyre_2 tak my sme sa tie dva roky dozadu tak vseobecne len bavili o vztahoch a tak sme si rozpravali, ale teda toto mi tak zostalo v hlave ze ju chvalil aj za nieco co ani nevie posudit

Strana
z4