icon

Manžel mi tvrdí, že ma miluje, ale nevie o mne povedať žiadnu peknú vec

15. dec 2020

Len tak som sa spytala manzela ze co ma na mne vlastne rad, lebo som vypisovala synovi taku knizku, kde to je, taka otatla .... nevedel mi poriadne povedat ani jednu vec .... ked uz som na neho pozrela, ze ty nevies povedat jednu vec, ktoru mas na mne rad tak povedal ze vsak tak celkovo a takto to zahral do outu .... som z toho smutna ... hlavne preto, ze ked sme sa tak dva roky dozadu bavili len tak o byvalych, tak mi hovoril, ze byvalka bola dobra, mudra a mala pekne vlasy .... tak celkom som sklamana, ked o mne svojej zene, ktora som mu porodila dieta nevie povedat normalne jednu vec, ktora sa mu na mne paci .... co si o tom myslite?

panelacikova
16. dec 2020

@mrkvicka060 hovoríš mi z duše 🙂

mrkvicka060
16. dec 2020

@jana_eyre_2 tak ja toto vnimam ako dve rozdielne otazky: "preco ma lubis?" a "co/aka vlastnost sa ti na mne paci?". A na tu druhu by mal kazdy partner vediet odpovedat.

janickacrazy
16. dec 2020

Tak niektorí chlapi sú proste takí, že sa nevedia vyjadriť v týchto veciach, aj keď svoju ženu milujú. Môj našťastie vôbec taký nie je, aj sám od seba mi často povie, aká som krásna a čo na mne miluje. Viem, že to nie je samozrejme.

sono2
16. dec 2020

@janickacrazy koľko ste spolu?

janickacrazy
16. dec 2020

@sono2 sme spolu 11 rokov

maciatkolulu
16. dec 2020

Mala si sa opýtať, čo mu na tebe leze na nervy a co neznáša, nenavidi😂😂😂😂mat tvoje starosti, dúfam, že ho castujes podobnými somarina mi častejšie a máš zarobené na titul rozvedená.

maciatkolulu
16. dec 2020

@mrkvicka060 a keď neodpovie, rozvooood

mrkvicka060
16. dec 2020

@janickacrazy moj tiez tak. Tiez sme spolu 12 rokov.

autor
16. dec 2020

@cervenaruza123 to znie fajn, ma to logiku ☺️ Tak asi to tak bude, asi len hladam problem, kde nie je

autor
16. dec 2020

@sono2 asi to tak bude, mozno byvalu tiez nevedel ocenit ked bol s nou ale az spatne si povie ze bola taka alebo taka, ze mozno nevie ocenit nieco, co ma aktuálne a ako hovoris samozrejme

autor
16. dec 2020

@moonlight1210 dakujem za fajn prispevok, asi pravda, asi to aj tak ma hodnotu ked povie sam od seba a nie takto ze sa opytam a ako pises mozno fakt keby vymenuje nejake veci zacnem riesit preco nepochvalil tie dalsie 😂 ktovie

autor
16. dec 2020

@mladena nemyslim si, ze konkretne na nu ziarlim, len skorej na to, ze ju konkretne za nieco pochvalil .... asi keby ju nepochvalil tie roky dozadu tak by ma ani nenapadla

sono2
16. dec 2020

Určite!

autor
16. dec 2020

@maj98 skusim, mozno budem prekvapena, co si precitam ☺️

autor
16. dec 2020

A dakujem vsetkym, ktore sa po mojom prispecku opytali muza na tu otazku a dostali rovnaku odpoved, tak ma to podporilo, ze muzi asi tak hned niekedy nevedia odpovedat a ze naozaj asi treba pozerat na ciny, lebo manzel sice byvalu pochvalil tie roky dozadu, ale ked si vezmem ciny, neurobil pre nu ani desatinu toho, co pre mna .... cize asi to treba brat do uvahy ☺️

anita6666
17. dec 2020

Samozrejme,že spomína na bývalú lebo je bývalá a už nie je dosiahnutelna a všetko čo je doma sa neráta,vždy bude lákavejšie a vzrušujúcejšie to,čo nemáš....

nikinikiniki17
17. dec 2020

Kto vie prečo miluje nemiluje

babydesire
22. dec 2020

@nelca0510 A inokedy ti co hovori?hovori ti komplimenty? Mozno sa mu vtedy nechcelo rozpravat, bol unaveny,zamysleny..tak nechel byt drzy a rychlo to zhrnul.. Mne moj casto hovori aka som pekna,co sa mu namne paci vcom som ina (lepsia) ako jeho ex ...

nelca0510
22. dec 2020

@babydesire ahoj. To asi nie je mne🙂

autor
22. dec 2020

@babydesire ano, povie mi hocikedy pekne nieco ... no neviem, mna aj totálne vytocilo, ked este o tej byvalke povedal, ze ona bola upratovací typ a ja nie som, pritom fakt sa nam to doma leskne, kohutiky v kupelni vypiname laktom, aby sa nezaspinili a najlepsie ze s nou len chodil, stretali sa len u jednym alebo u druhych rodicov, ani spolu nezili a tak som mu povedala, ze ako mozes tvrdit ze bola narozdiel odo mna upratovaci typ, ked si s nou ani nezil a nevies ako by fungovala v domacnosti a so mnou zijes a leskne sa to tu, ze sa poriadne nicoho ani nechytime a on ze to je take jeho vnimanie, ze on to tak proste vnima

simina127
22. dec 2020

No možno keby sa sním nerozisla tak je snou😁

kassandra25
22. dec 2020

Ze je to zlé.

kubkovamama
22. dec 2020

Počuj,a nevytaca teba viac,že si na ňu spomenul pred dvomi rokmi (čo by som si zas ja nespomenula,že si spomenul)🙂 a všeobecne jeho bývalá ako to,že nevedel na tebe označiť konkrétnu vec čo sa mu páči?Akoby si megažiarlila na to,že niekoho mal.Ste spolu už dosť dlho,vzal.si ťa,máte spolu dieťa.Asi žiadne problémy vo vzťahu.Vybral si teba,je stale s tebou,čo riešiš.🤦Chlapi nevedia takto konkrétne definovať.Co ťa po jej vlasoch.Moj povie,že som krásna,na druhej strane mi ale povie,že som hroch(som tehotná) A to sa mám uraziť alebo žiarliť,že pred x rokmi mal bývalú krásnu štíhlu s vlasmi po pás(lebo ja nemám a ser..e ma to)Nikdy sa nepýtam takéto veci,veď keď cítiš,že ťa má rád a manželstvo máte pekné,nerob si úplne zbytočné stresy.A s upratovaním bože,každá žena inak vedie domácnosť a on ako chlap ako to má opísať a načo,keď ste spolu už x rokov.Mozno ta byvalka je dávno plešatá a bordelarka

autor
22. dec 2020

@simina127 je to mozne, lebo tak ona sa rozisla s nim, nie on s nou

autor
22. dec 2020

@kubkovamama tak hlavne on s nou ani nezil, cize mna ti stve skorej z toho hladiska, ze povie na nu nieco pekne v oblasti, ktoru vlastne ani nema ako posudzovat, ze ako keby proste na nej pochvalil aj hovno s prepacenim alebo aj to, co napriklad mu mozno ona o sebe vravela aka je puntickarka tak on to tak berie ale pritom nie na zaklade cinov ktore videl ale so mnou zije a hovorim stale sa tu upratuje a on mi povedal ze ona bola viac upratovaci txm ako ja?! Nechapem na zaklade coho toto moze porovnat ked s nou nezil a nemal domacnost a so mnou ano .... ze toto ma vytoci, ze ako keby ma porovna za horsiu v niecom, co zazil len pri mne

rik01lulaka
22. dec 2020

Keď som tak čítala príspevok...ani mňa nič nenapadá, čo na mojom mužovi milujem a verím tomu, že ani jeho by nič nenapadlo😂😂😂 Proste ľúbosť❤️

anita6666
22. dec 2020

Práve preto,že s nou nežil, bude v jeho mysli vždy viac lebo sa nestihla stat súčasťou stereotypneho inventaru...a zrejme ju lúbil viac ako teba,inak by to nemal za potreby rozoberať...to,že si ťa vzal a má s tebou dieťa nemusí vypovedať nič o tom,čo a ku komu skutočne cíti

autor
22. dec 2020

@anita6666 ano to som si aj vravela, ze tym, ze s nou realne nezil ju ma mozno taku zidealizovanu .... no ono to nebolo ze vyslovene sam by rozpraval, normalne sme sa rozprávali o vztahoch byvalych a tak tam sem tam padlo nejake ze ona toto alebo ja som vravela o byvalom ze on toto, nebolo to zamerne ze by mi zacal sam rozpravat ze ona bola taka a taka v porovnani s tebou, ale medzi recou a sakozrejme ked povedal ze bola upratovaci typ tak ja ze ako moze vediet ked s nou nezil a ze on to tak vnima

leskovael
22. dec 2020

Podla toho co píšeš máš podľa mňa problém sama so sebou... Niesi vyrovnaná s tým že mal pred tebou babu, ktorá sa rozišla s nim a sem tam ju spomenie v dobrom...resp ako píšeš, ze ju spomenul vtedy, ked ste sa normálne rozprávali o bývalých a sam od seba ju pred tebou nespomína..Takže tu nieje chyba na strane tvojho muža, to ty máš nejaký komplex (bez urážky, neviem ako inak to nazvať, tak som použila slovo ktoré to vystihuje) a vadí ti, že o bývalej povedal konkrétne veci, ktoré na nej boli dobré alebo ktoré na nej mal rád a ty si chcela počuť teraz po ktovie akom dlhom čase tiež nejaké konkrétne veci a tebe to nepovedal.. Miesto toho povedal ze teba má rad normálne celú so všetkým. Tu ide len o tvoje žiarlenie.

babydesire
23. dec 2020

@nelca0510 autorke,leni to tu niekedy nechce prepisat nick,alebo skoci iny,ked mi sekne fon a si to nevsimnem