icon

Manžel mojej kamarátky sa snaží so mnou flirtovať

lelulenka
6. máj 2015

Ahoj, rada by som sa opytala na nestranny nazor, lebo uz neviem co si mam mysliet. Ja s muzom mame v pohode mnazelstvo, mame deti. Nase deti sa kamaratia s detmi kamosky a jej manzela. Spoznali sme sa davno na ihrisku, cca 5-6 r.je tomu, tak nejak cez deti sme sa skamaratili, najprv ja s kamoskou, potom uz aj chlapi. Nase deti sa maju velmi velmi rady, naozaj spolu travia dost casu, kedze spolu chodia aj do skoly aj na kruzky, cize tym padom sa stretneme aj my rodicia. Teda viac ja s nimi, moj muz pracuje dlhsie. Ide o to, ze nie sme teda doverni kamarati, ale da sa povedat, ze dobri...teda pokecame, zasmejeme sa, obcas si s tou kamoskou zaolam, pomahame si, ak cosi treba, bezne veci. Nikdy, podotykam nikdy som si nejak nevsimla zvlastne spravanie kamoskinho muza. Bezna mila komunikacia, cau cau, ako sa mas, co nove...posledne dni sa vsak sprava zrazu inak a mne to pride cudne. Zacal mi pisat na facebooku. Teda aj predtym raz za pol roka napisal, ale par viet a tym to padlo. No teraz fakt divne. Trebars piekla som, pisem mu, ze nech sa nehneva, popiseme neskor, lebo som cela od muky..a on ze urcite musim byt na zjedenie. Potom zacal ci dostane aj on kolacik, ja ze nech mu urobi manzelka atd. Jednoducho snazim sa na tento typ viet nejak nereagovat. No vcera mi uz zacal vazne pisat, cely vecer do polnoci mi vkuse pipal mobil. Mam pocit, ze so mnou fakt flirtoval. Ani slovkom o detoch ci manzelke, len take ze "tazka kombinacia, ked si krasna a vtipna zaroven"...to ze som krasna napisal snad asi 5x, potom zas ze som rozkosna, atd. Naozaj mi je blbe neodpisovat, vzhladom na to, ze sme fajn kamarati a casto sa vidime, nechcem teraz byt nejaka divna, ze sa nebavim. Ale na druhej strane je mi hlupe s nim pisat, kedze jeho manzelka je moja dobra kamoska, a co viem, aspon navonok su tiez stastni, taki typicki pohodaci, ktori si uzivaju zivot s detmi a vedia si zariadit program aj bez len s kamosmi. Ja nechapem, co to do neho voslo zrazu :/ mam ho rada ako kamosa, ale zas nie som blba, aby som nejak reagovala na tie reci. Ked som sa uz slusne vyhovorila, ze idem spat, tak zacal ze bola by skoda,ak by som sla spat, lebo som rozkosne ukecana (pritom som ten pocit nemala, kedze som odpisovala skor strucne). No nakoniec predsa len som sa rozlucila a sla spat s tym, ze hadam sa len bavil. No rano zas zapipal mobil, ze dobre rano... ???? nikdy mi nezazelal dobre rano, zacal zas rozvijat debatu, napisala som, ze nemam cas pisat, ze sa venujem domacnosti a on ze zisla by sa potom osviezujuca sprcha, ja ze no ano. Tak on ze uzasna predstava...to co ma byt??? a takto ide den, ja medzitym varim, upratujem, peciem zas kolac, on uz siel do prace, hovorila som si, ze bude klud, lebo v praci nebude mat cas...omyl, pise mi aj odtial. Je manager v jednej restike, a ze mi prinesie uzasne jedlo...ja ze kedy?naco?ved som varila obed (vedel to)..a on ze kedy chcem. Potom zas z zmrzlinu, ci nejdeme...poobede sa urcite uvidime, teda na 90%, kedze deti maju trening..a urcite tam bude aj jeho manzelka...odkedy mi takto tych par dni pise, sme sa zatial nevideli...a ja vobec, ale vobec neviem, ako sa mam teraz spravat...je mi hlupe sa na neho co i len pozriet, nerozumiem preco to robi a co tym sleduje...a hlavne, ked doteraz za cele roky nic, fakt ani naznakom. Alebo si hovorim, ze si len namyslam a o nic nejde???

spinoscapularnabeta
6. máj 2015

robi to preto lebo si sa chytila...... naco mu odpisujes milion sprav

saxxxana
6. máj 2015

@lelulenka To co robi uz nie je v ramci kamaratstva, mas manzela a on ma manzelku a toto je uz troska moc.....chlapovi treba povedat na rovinu ale fakt narovinu ze ti to je neprijemne lebo ked budes len strucna on to nepochopi ako nezaujem. spytala by som sa ze co by na to povedla jeho manzelka, podla mna mu zmrzne usmev. Ak by to neslo s nim a pokracoval by, preberem to aj s kamosou, nech sa porozpravaju aj ked je skoro iste ze sa poriadne pohadaju.
Na druhej strane si z teba moze kamoska robit srandu a pisat ti z jeho facebooku lebo ma pocit ze jej balis chlapa a ona si to chce overit...(je to len alternativa aj ked tomu moc neverim) my baby sme vseliake ak ide o chlapa 🙂 Drzim palce a daj vediet ako to pokracuje 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jhalena
6. máj 2015

@lelulenka Odpis mu v mene tvojho muza, nieco ako : Cau tu X, Y prave teraz nemoze odpisat, ale pocuj kamo neflirtujes ty s mojou zenuskou.

maminuska
6. máj 2015

😀 mne takto kedysi začal vypisovať manželov kamarát , ukázala som to manželovi a ten mu rovno napísal ....

D ... nechceš takto jednu po papuli ? A viac mi nenapísal a bol kľud.

maminuska
6. máj 2015

@lelulenka zahrávaš si z ohňom , treba to hneď uťať.

sssimi
6. máj 2015

Treba mu povedať na priamo, že si už nepraješ správy tohto formátu, poprípade radšej žiadne. Niekomu stačí málo a už si nárokuje. Možno si sa na neho za tento mesiac viac krát usmiala ako inokedy sa možno sa len dlho odhodlával, kým s tým začne a ty si sa bohužiaľ chytila do pasce. Ak si to naozaj nepraješ, ukonči to a rýchlo, lebo sa zamotáš a potom sa to bude ťažko vysvetlovať.

silvijam
6. máj 2015

fakt mu daj najavo, ze si to neprajes.... Ja som tiež zažila niečo podobné, keď sme žili v UK: Akosi sa tam zaľúbil do mňa jeden Portugalčan. Proste nedal si povedať, bol otravný... Neviem skade nabral moje čislo a začal mi písať, a ja som odpisovala... lenže potom fakt nedal pokoj, az kym nepisal bludy typu ze si raz podrezal zily a podobne, tak som si povedala a dosť do toho sa ja motat nebudem. Dať razne najavo, že si to neprajes a hotovo...

moonlight1210
6. máj 2015

@lelulenka nez to ukazes manzelovi, odpis kamosovi nieco v zmysle: myslela som, ze zartujes, ale uz stacilo, prestava to byt vtipne. uraza ma to.
alebo: taketo veci by si mal pisat svojej zene, nie mne. nemas pocit, ze si uz dost "cez ciaru"?

rozhodne tu komunikaciu zakonci niecim, co jasne preukaze tvoj odmietavy postoj k veci.

uz len pre vlastnu ochranu, az sa tie jeho zapalene lytka preflaknu. aby si zbytocne nestratila kamosku, lebo ta bude upodozrievat, ze si jej flirtovala s muzom a zvadzala ho.
problem je, ze opatrne odpovede, zmierlive odpovede, alebo spociatku odpovede v rovnakom style (lebo si to brala ako zart), sa daju neskor vysvetlit uplne inak a proti tebe. dokonca ich on moze prezentovat zene, ze to vyslo od teba (este mimo FB, osobne), ze on len reagoval na tvoje naznaky (proste sa z toho pokusi vyvliect tym, ze z teba urobi presibanu pokusitelku, co to na neho skusala).
takze sa musis vyjadrit jasne.

enka81
6. máj 2015

paci sa mi nazor ivett1, to, ako to mas ,,zahrat", tym mu das najavo, ze to neberies vazne, a postavis ho do pozicie, ze sa nemusi hanbit postavit sa ti pred oci, lebo ho vlastne ospravedlnis , ze to bol vsetko len vtip aj ked ty budes vediet svoje. Tym nevyvolas ziaden skandal, ktory by mohol narusit priatelstvo dvoch rodin, lebo ako bolo spominane, ak sa to prevali, on to hodi na teba a je po kamaratstve. Ale uz by som si drzala od neho odstup. A vysvetlenie pre ostatne, preco mu odpisovala, lebo to nevie inak. Mala som kamaratku, dobrak od kosti a tiez by sa rovnako zachovala. Urcitym sposobom naivne, ze o nic nejde, ale v kutiku duse strach, ked by citala medzi riadkami. Su to take povahy, nevysvetlite im to. To je aspon moj nazor.

zuzanames
6. máj 2015

@lelulenka zjavne sa Ti to páči, ak by sa ti to nepáčilo, tak neodpisuješ. A predpokladám, že je to ten istý muž, ako v tejto téme, ktorú si pred necelým rokom založila https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ked-cudzi-muz-pobozka-dieta/ Zahrávaš si s ohňom.

gretyka
6. máj 2015

@zuzanames no, a sme doma...
Predpokladam,ze zakladatelka sa uz neozve....

ada274
6. máj 2015

@lelulenka pockaj ked tuto vasu komunikaciu objavi jeho zena. A ze ju objavi sa mozes stavit, potom bude parada a budes mat co vysvetlovat nielen jej ale aj svojmu muzovi. A bude po kacinej svatbe.

Je jasne, ze ti to lichoti, ved komu by nie, ale v zaujme vasho kamaratsva a tvojej rodiny ho proste slusne posli do prdele. Viem si predstavit, ze ked takto komunikuje, ze uz podobne romaniky za sebou aj s inymi zenami. Jeho zienka by mozno vedela rozpravat.

mamulka211
6. máj 2015

Urcite by som do toho netahala svojho manzela, ani nikoho, razne by som s nim ukoncila komunikaciu, proste si na fb daj pozastavit komunikaciu s nim, cize ho ani nebloknes, ani nevymazes z priatelov, len mu bloknes komunikaciu, nebude ti od neho zobrazovat spravy, cize ta nebude lakat na nich odpisovat. Vobec nijako o tom nikoho neinformuj, lebo vam narusis s kamaratkou priatelstvo, aj vasim detom. toto je najhorsie co moze byt, ked si jeden druhemu lezie do kapusty, na tom uz stroskotalo vela rodinnych priatelstiev.

lauricka
6. máj 2015

@lelulenka a naco to tolko rozoberas? Mu napisem, ze sa mi to nepaci, nech sa stara o svoju zenu a ze viac mu nebudem odpisovat, tak nech sa ani nesnazi. A viac neodpisem. A spravat sa budem tak, akoby nic, nebudem si ho moc vsimat, len to najnutenejsie. Naco si s nim vobec pises? Tu niet co riesit. Ak by bol nejaky moc vlezly, tak mu pohrozim, ze to ukazem jeho zene. Jednoduche.

nyusika
6. máj 2015

ja hlavne nerozumiem, naco s nim komunikujes takymto spôsobom. okamzite by som sekla akukolvek komunikaciu, nic by som mu uz neodpisala, nic nevysvetlovala. nadalej sa spravala tak, ako keby sa nic nestalo - slusne, ale odmerane. a v ziadnom pripade o tom nevravela ani kamoske, ani svojmu muzovi.
snad ten chlap pochopi, ak nie, potom by som to dalej riesila raznym oznamenim, ze takyto sposob komunikacie si neprajes a pokial s tym neprestanes, oznamis to jeho manzelke a svojmu muzovi. ale toto az potom, ak by sa to stupnovalo napriek tomu, ze nanhi NIJAKO nereagujes

veronika33
6. máj 2015

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ked-cudzi-muz-pobozka-dieta/

tu píšeš pred rokom že máš syna, teraz zase dve deti, ktoré chodia na oslavy, tréningy ....

luciferkax
6. máj 2015

Mne zacal toto robit svagor.. 5 rokov nic..bezny vztah.. je tp manzel manzelovej sestry...par dni som pusala..potom som dala stopku...najlepsie je ignorovat

mamulka211
6. máj 2015

aj v prvom prispevku pisala, ze ma deti, nie jedno dieta..ale mna by teda zaujimalo, kto bol ten zahadny muz z prveho prispevku, ci nie ten isty, co o nom pise teraz...cele cudne :D

natalym
6. máj 2015

@lelulenka Ja by so na to nereagovala. Proste nič. Snáď by pochopil a prestal.

luciferkax
6. máj 2015

@veronika33 ouuuuuuuu historia na nete je svina... mozno uz zabudla ze bola zamilovana do ineho muza ked teraz pise ze.ma s manzelOm dobry vztah 🙂 🙂 🙂 🙂 ☹

mamulka211
6. máj 2015

😀 veru veru, tak to dopadne, ked niekto vymysla.

natalym
6. máj 2015

@luciferkax Hej, má taký dobrý vzťah, že ho stále pokúša s nejakými flirtami. No šak asi má doma málo roboty.

uzb
6. máj 2015

No tomu ties nerozumiem ........ raz pise tak potom inak ved ona nevie co pisem potom ci chce byt zaujimava alebo chce dokazat aka je ona dracica 🙂🙂🙂

mamulka211
6. máj 2015

cize nakoniec to bude tak, ze doma jej to neklape, tak skusa v cudzich vodach lovit. Teraz uz snad vieme odpovedat na otazku, preco jej zrazu zacal kamoskin muz nadbiehat,Asi preto, ze nanho zacala ona inac pozerat a on si to vsimo a ako typicky muz ju zacal teda balit, preco sa nevyspat s niekym, kto sa mu sam ponuka. 😀

veronika33
6. máj 2015

@mamulka211 aj mne sa zdá, že ten istý, ale zvláštne potom vyznieva veta v tomto úvodnom príspevku, že má v pohode manželstvo, podľa predošlej témy v pohode nevyznieva ...
a v úvodnom príspevku píše všeobecne, že obaja s priateľom majú deti, ale potom píše len o malom synovi, ktorý spinkal a o priateľovi píše, že má s tou chladnou ženou "deti", preto mi z toho vyplýva, že ona má pravdepodobne len malého syna ...

lorela
6. máj 2015

@mamulka211 To už je asi druhý nápadník. Autorka sa cyklicky platonicky zaláskováva 🙂

romanovic
6. máj 2015

Ja som tiez dost zmatena, ci ma @lelulenka 1 dieta a priatela vo faze spoznavania, alebo 2 deti a manzela....

natalym
6. máj 2015

@romanovic Možno aj aj. A je sobášna podvodníčka. 🙂

mimka11111
6. máj 2015

@lelulenka ahoj,ten tvoj kamarát zajde len tak daleko,ako mu to ty sama dovolíš a zjavne si mu toho dovolila už vela, prinajmenšom si mu dala nádej....o tom,či sa len zabáva alebo nie by sme mohli polemizovať...tebe ale zjavne tento jeho záujem imponuje...keby ti to totižto bolo naozaj nepríjemné,nevypisovala by si mi na každú sms,ale zdvihla by si ten blbý telefon a rovno mu zavolala s tým, že si neželáš takúto jeho aktivitu