Manžel mojej kamarátky sa snaží so mnou flirtovať
Ahoj, rada by som sa opytala na nestranny nazor, lebo uz neviem co si mam mysliet. Ja s muzom mame v pohode mnazelstvo, mame deti. Nase deti sa kamaratia s detmi kamosky a jej manzela. Spoznali sme sa davno na ihrisku, cca 5-6 r.je tomu, tak nejak cez deti sme sa skamaratili, najprv ja s kamoskou, potom uz aj chlapi. Nase deti sa maju velmi velmi rady, naozaj spolu travia dost casu, kedze spolu chodia aj do skoly aj na kruzky, cize tym padom sa stretneme aj my rodicia. Teda viac ja s nimi, moj muz pracuje dlhsie. Ide o to, ze nie sme teda doverni kamarati, ale da sa povedat, ze dobri...teda pokecame, zasmejeme sa, obcas si s tou kamoskou zaolam, pomahame si, ak cosi treba, bezne veci. Nikdy, podotykam nikdy som si nejak nevsimla zvlastne spravanie kamoskinho muza. Bezna mila komunikacia, cau cau, ako sa mas, co nove...posledne dni sa vsak sprava zrazu inak a mne to pride cudne. Zacal mi pisat na facebooku. Teda aj predtym raz za pol roka napisal, ale par viet a tym to padlo. No teraz fakt divne. Trebars piekla som, pisem mu, ze nech sa nehneva, popiseme neskor, lebo som cela od muky..a on ze urcite musim byt na zjedenie. Potom zacal ci dostane aj on kolacik, ja ze nech mu urobi manzelka atd. Jednoducho snazim sa na tento typ viet nejak nereagovat. No vcera mi uz zacal vazne pisat, cely vecer do polnoci mi vkuse pipal mobil. Mam pocit, ze so mnou fakt flirtoval. Ani slovkom o detoch ci manzelke, len take ze "tazka kombinacia, ked si krasna a vtipna zaroven"...to ze som krasna napisal snad asi 5x, potom zas ze som rozkosna, atd. Naozaj mi je blbe neodpisovat, vzhladom na to, ze sme fajn kamarati a casto sa vidime, nechcem teraz byt nejaka divna, ze sa nebavim. Ale na druhej strane je mi hlupe s nim pisat, kedze jeho manzelka je moja dobra kamoska, a co viem, aspon navonok su tiez stastni, taki typicki pohodaci, ktori si uzivaju zivot s detmi a vedia si zariadit program aj bez len s kamosmi. Ja nechapem, co to do neho voslo zrazu :/ mam ho rada ako kamosa, ale zas nie som blba, aby som nejak reagovala na tie reci. Ked som sa uz slusne vyhovorila, ze idem spat, tak zacal ze bola by skoda,ak by som sla spat, lebo som rozkosne ukecana (pritom som ten pocit nemala, kedze som odpisovala skor strucne). No nakoniec predsa len som sa rozlucila a sla spat s tym, ze hadam sa len bavil. No rano zas zapipal mobil, ze dobre rano... ???? nikdy mi nezazelal dobre rano, zacal zas rozvijat debatu, napisala som, ze nemam cas pisat, ze sa venujem domacnosti a on ze zisla by sa potom osviezujuca sprcha, ja ze no ano. Tak on ze uzasna predstava...to co ma byt??? a takto ide den, ja medzitym varim, upratujem, peciem zas kolac, on uz siel do prace, hovorila som si, ze bude klud, lebo v praci nebude mat cas...omyl, pise mi aj odtial. Je manager v jednej restike, a ze mi prinesie uzasne jedlo...ja ze kedy?naco?ved som varila obed (vedel to)..a on ze kedy chcem. Potom zas z zmrzlinu, ci nejdeme...poobede sa urcite uvidime, teda na 90%, kedze deti maju trening..a urcite tam bude aj jeho manzelka...odkedy mi takto tych par dni pise, sme sa zatial nevideli...a ja vobec, ale vobec neviem, ako sa mam teraz spravat...je mi hlupe sa na neho co i len pozriet, nerozumiem preco to robi a co tym sleduje...a hlavne, ked doteraz za cele roky nic, fakt ani naznakom. Alebo si hovorim, ze si len namyslam a o nic nejde???
Jezinku zeny vy teda ste😄😄😄😄a ja uz tu cakam na dalsi príspevok co z toho vylezie a hen, len ďalšia sci-fi 😄😄😄
Neviem preco by som nemala reagovat. Mam na tu temu co ste tu hadzali link aj logicke vysvetlenie. Vzhladom na to ze mam deti a moja sestra tiez, obe fungujeme aj tu na MK. Nebudem pod svojou fotkou a fotkami deti predsa vypisovat nejaky problem, ktory nechcem roztrubovat kade tade medzi kamaratky a znamych. Chcela som si zalozit iny nick, ale zhodou okolnosti som volala so sestrou a ze ked chcem, ze ona ma jeden taky kde ho nepouziva, zalozila ho ked potrebovala tiez cosi take riesit a mimo rodiny. Takze netreba hned sudit ani si robit posmech a staci mozno len slusne sa opytat.
@mamulka211 si vyprosim taketo posmesne vyjadrenia a pod. Ja som tu pekne napisala svoj problem, resp.som len chcela vediet nazor a nie aby ma tu niekto takto komentoval, ked to nie je pravda.
@luciferkax to je dost blbe, ak svagor, nie?? a teraz aky mate vztah? komunikujete v pohode?
@lelulenka prepac, ale pri prvom podozreni na to, ze komunikacia nie je celkom ok si mala prestat komunikovat a nie opisovat akonides do sprchy a naozaj nechapem ako jedna dospela vydata zena a matka neviemnkolkych deti si vypisuje cely den az do noci s niekym na fb. Vy s manzelom nekomunikujete? Kazdy zalezete a vypisujete si s kadekym alebo ako? Je to od teba nefer, ze si pisem takymto sposobom s muzom svojej kamaratky a modli sa, aby to nebolo zneuzite proti tebe. I tak z toho uz vydes ako piiiiip... a k nickom nuz ja neviem, ale tvoja vec
@petra7777 este som mu nehovorila o tom, akym stylom mi pise...asi to berie ze ved sme kamosi, tak len piseme, resp.aj bol taky ze to co ti tolko vypisuje? ale dalej to neriesil. Ja som sa len teraz vratila domov, jeho som nestretla, bola som pocas treningu nasich deti s nou na kave a sme kecali. A sa zmienila ze ten jej je dnes dlho v praci, cosi riesi, chvalabohu. Bolo mi uplne hrozne, aka bola na mna neskutocne mila, milo ma oslovovala, rozpravali sme sa a mne v hlave vkuse myslienky na to, ze ako to urobit, aby som nerozbila nase vzajomne priatelstvo. Potom mi aj napisal, ze ahoj, mam toho vela, popiseme vecer. Ja som mu napisala, ze Prepac, nemyslim si, ze toto je spravne, prave odchadzam z kavy s tvojou zenou, je skvela, uzasna, bud rad ze ju mas a neries somariny. Ja ti uz viac neodpisem. Jeho reakcia? Asi chces dostat na zadok. Uz som viac neodpisala.
@lelulenka akoby sa tebe pacilo, keby si tvoja kamaratka takymto sposobom vypisovala s tvojim muzom. Myslim, ze nemas 15 a vies kedy a ako a najma akou komunikoaciou sa provokuje resp.odpalkuje muz.... tak sa zamysli
@maciatkolulu ale samozrejme, ze komunikujeme, ale tak vysiel vcera tak vecer ze manzel pozeral hokej a potom siel spat.
@lelulenka a teraz nam povedz tu o Cervenej ciapocke este..... 😀
@lelulenka to dlho si rozmyslala, kym si zo seba vypudila tu hovadinu o sestre a jej starom nicku? 😉
@lelulenka prepac, ale nemam dojem, resp. neverim, že si hned od zaciatku netusila "kamaratov" zamer. Kolko mas preboha rokov? Tieto prizemne narazky si mala zastavit hned ako prisli. Dalsiu chybu co robis, že dotycnemu vysvetlujes, preco si s nim pisat nebudes. Naco? "KAMARATOVI" uz horí v slipach a svojimi rozvitymi vetami ho len utvrdis, ze si "slaba".
Dovodom preco si to dalej neprajes nema byt jeho mila zena, ale TY, lebo mas v zivote jasno.
Takze ziadne vysvetlovanie, pevny postoj aj za cenu straty "akoze kamarata".
Kamaratke by som urcite naznacila, nech si skroti plne vajcia partnera. Aspon bude mat aj ona jasno s kym zije.
@lelulenka ja ti chcem len napísať podporu. úplne chápem, že si ho hneď neposlala do kelu. stalo sa mi niečo podobné a nevedela som hneď ako reagovať, pretože som chcela byť slušná. tiež mi istú chvíľu trvalo, kým som pochopila, že mu tým iba asi dávam nádej a rázne som to skončila. ono niekedy aj dlhšie trvá, kým veci dojdu do harddisku, že vôbec niečo takéto sa deje. a mám pocit, že až tu medzi komentármi žien si pochopila, že ten divný pocit, že sa deje niečo, čo sa ti nepáči bol úplne správny. je veľmi dobre, že si o tom povedala mužovi. veľmi sa mi páči, čo si napísala tomu kamarátovi. tú sms alebo komunikáciu určite nevymaž, ak by aj niekto (jeho žena, tvoj muž) mali niekedy potrebu vidieť, ako si to ukončila - nikdy nevieš. držím ti palce, aby priateľstvo vydržalo. on to akiste bude skúšať aj inde, ale to už nebude tvoja starosť.
@lelulenka vidame sa.len v kruhu rodiny. Aj kym mi pisal tak nikdy nespominal pisanie..ze preco nepisem a tak..len cez spravy bol frajer
Alebo ti to lichotí a nechceš si to priznať... 😕 vie o tom muž že ti píše?
Ako ja nechápem to s tým starým nickom tvojej sestry. To ti ona dala svoj nick a heslo, veď nie je lepšie mať svoj vlastný nick? Nemá to logiku. Vytvorenie vlastného trvá len malú chvíľu. K téme, na kamaráta nereaguj, len mu tým dávaš nádej. Ignoruj ho. Ja by som ho na FB vyhodila z priateľov.
@lelulenka o sestrinom nicku neverim, ak by som mala taky problem, tak bud by som to prebrala so sestrou a nie tu na nete, alebo by som sa pred nou hanbila a urcite by som jej nick nepouzivala, aby neprisla na to, v akom pruseri som.
V pripade, ze toto je realny problem, vyrabas si ho sama odpisovanim na jeho spravy. Jednoducho neodpovedaj, neodpisuj a nech si telefon pipa a pipa. A keby Ta stretol a pytal sa, preco nepises, povedz, ze nemas cas.
@lelulenka moj nazor je taky, ze ci chces ci nechces nepriamo sama reagujes na jeho vypisovanie, ako s tou sprchou ani to ano si mu nemala napisat...iba si mu nahnala vodu na mlyn pre dalsiu komunikaciu....ja by som mu ani neodpisovala ani nijak nereagovala pripadne si ho dala prec z fb...vec vyriesena a mohlo si to takto vyriesit uz daavno.....lebo si zapamataj, ze keby to manzelka objavili ty budes ta zla, nie on...to je vzdy tak....
@adri266 ale oni su so sestrou rovnake, aj tamta ma zenateho, teda, ak to je naozaj sestra :D
@mamulka211 oba vymyslene pribehy 🙂 Keby som bola nejaky ITkar, rada by som si pozistovala, ci vsetky tie vymyslene pribehy nejdu z jednej IP adresy 😎
@lelulenka Tak chyba, ze na neho reagujes - to ho urcite povzbudzuje. Sama si s nim vymienas smsky,logicky sa mu to paci a ide dalej, Ale mam pocit, ze trochu aj sama chces....Ze sa to paci do urcitej miery aj tebe. Davala by som si na toto velky pozor, nakolkto to moze mat dost vaznu dohru
@lelulenka 🙂 citujem ťa písala si to tu 18.19
"ze ona ma jeden taky kde ho nepouziva, zalozila ho ked potrebovala tiez cosi take riesit a mimo rodiny"
takže ona chce niečo riešiť mimo rodiny, a potom to všetko vyklopí sestre tým, že jej povie svoj dvojitý nick, a taktiež ty chceš niečo riešiť mimo známych, nie pod fotkami svojich detí a použiješ jej nick ...
zvláštne ...
@adri266 ved uz len styl pisania a diakritika...rovnake

@natalym 😀 sobasna podvodnicka