icon

Manžel nechce mať so mnou sex

krovka123789
11. sep 2016

Ahojte, sme manželmi už tri roky,pozname sa 10 rokov. Počas nášho "chodenia" sme sex mali max 2 krat do mesiaca, keďže môj partner pracoval na týždňovky a videli sme sa len cez víkend. Tešila som sa že keď sa vezmeme a budeme tráviť celé víkendy spolu, že budeme mať sex častejšie, no veľmi som sa mýlila.Dokonca po našej svadbe sme mali náš prvý manželský sex až po 2 mesiacoch. Ale postupom casu som si zvykla a hovorim si ze aspon niekedy.Manzel podstupil pred dvomi rokmi nieco ako zvacsenie uzdicky, cely zakrok bom bez problemov no po 4 dnoch sa mu potrhali stichy a za ziva mu to sili,takze nic prijemne.Teraz ma iny problem na ktory mu dal urolog masticky- dlhodobe liecenie.Ked na vrhnem sex tak sa k ničomu stale nema.Naposledy sme sa milovali v Januari a to uz mi pride ako dost dlha doba.Deti nemame aj ked on ich strasne chce ale ja nie, tiez mam nejake problemy a navyse ked nemam dostatok sexualneho zivota tak po detoch zatial netuzim.Snazim sa s nim o tom hovorit ze preco so mnou nechce sex,ci ho uz nepritahujem,ci tuzi po inej a podobne.On dobre vie co ja od svojho partnera ocakavam,neustale mu to hovorim ze rada by som bola ja ta ktora je zvadzana a nie ze ja budem stale nieco iniciovat ale aj tak nic.Ked poviem ze chcem sex tak povie dobre ale nic sa nedeje a ked uz aj akoze zacne on,tak ja poviem ze nechcem lebo je to podla mna z jeho strany silene.Uz mna nebavi cele dni premyslat kde je chyba a ponizovat sa pred nim.Viem ze ma má strasne rad,je pozorny zniesol by mi aj modre z neba no proste ten posraty sex mi chyba.Zazili ste niekto nieco podobne?Viete poradit?

Strana
z2
simca06022011
12. sep 2016

Prisaham, ze keby som mala cas a nemala vecne nejaky problem tak si najdem milenca a nech si potom mlady pan doma drzi celibat kolko chce, lebo inak my nemame ziadne konflikty a hadky, ak teda neriesime dcerku :D Myslim, ze v takomto stave je to uplne pochopitelne, kazdy zdravy clovek to potrebuje... Ej, dufam ze necita konika po veceroch :D

6326eva
12. sep 2016

@simca06022011 Inak minule som citala ze rozviedli cirkevne jeden par. a bolo to z opacnej strany. manzelka ako sa narodilo dieta vysackovala manzela z izby a on spal na gauci. ona bola iba s malym . takto 3 roky bez sexu ona zila iba pre dieta. on si nasiel inu , a odisiel od nej. takze nakoniec uznali rozvod aj cirkevne ...

dominika6
12. sep 2016

@simca06022011
vy máte spolu dcéru...
žijete spolu 12r.,nieste manželia..
on nechce sexovať,ale chce syna..
nechce sa ženiť..
ak chceš nehu,nebodaj trenie telo o telo,na vine si ty,lebo myslíš na blbosti,namiesto toho aby si napr. upratala? 😀
joooj dievča..a tomuto ty hovoríš šťastie,spokojnosť, do budúcna pre seba a dcéru?

nebolo by ti lepšie samej? on nech si vyperie ručne 😀

sardinka336
12. sep 2016

@simca06022011 tak vieš...ale vratim sa uuplne na začiatok vašho vztahu...vedela si aky je, aky ma vzor v rodine, aky nazor an to ma...čize čo je na nom take super ze si si ho vzala za muža a chceš sa s snim ,,trapit,, do konca zivota? myslela si si ze sa zmeni?
Ja by som mu povedala, ze aj tie deti musi nejako splodit....a poviem ti ze asi by ma aj chut prešla plodit s nim deti nakolko po porode to bude ešte horšie predpokladam...to bude mat vyhovoriek že prečo nie...Ako ja hovorim, ze na sexe by nemal vztah stáť a byt vybudovaný, toje blbost...ale ak sex ako taky chyba tak je to tiez tragedia...skor či neskor stretneš niekoho kto ti toto všetko ponukne, ukaze ti ze si nadherna zena a tvoje telo je uzasne...a uz len stlačit par gombikov a nebudeš sa tomu branit....

dominika6
12. sep 2016

@sardinka336 ona nieje autorka 😀

6326eva
12. sep 2016

@dominika6 ja pozeram teraz tiez ci som mimo ja ci ... 😀

simca06022011
12. sep 2016

@sardinka336 asi si si ma pomylila so zadavatelkou 🙂 my nie sme zobrati a dieta uz mame. Ale aj tak vzor v rodine si clovek vsimne az neskor, toto nie je taka vec, co sa zbada na prvej druhej navsteve... a byvame od nich 200km. Ak by takyto bol na zaciatku, nikdy by som s nim neostala :D Tiez sme neboli spolu denne a obaja sme boli vytazeni,a le teraz to tak nie je.. poslednych 5-6 rokov mame fajront, sme zabezpeceni, volny cas mame kedy chceme, ist mozeme kam chceme, pracu len konrolujeme, alebo urobime narazovo.. cize u nas ani tento faktor unava-stres nemoze hrat rolu.. tak neveim :D

@dominika6 hej to upratovanie :DDDD ja som spokojna, nakolko mi nic nechyba... ak budem chciet milenca najdem si.. slobodna som, co som mu aj oznamila, ked som prisla s tym ze veru ja ho obhanat nebudem, nebavi ma to, ked chce moze kludne aj na gauci spat. Lenze mna to ani nebavi niekoho ineho hladat a riesit, kazdy ma nieco, nikto nie je isty a tie komplkacie okolo toho 🙂) Len som chcela zadavatelke napisat ze nie je jedina pod slnkom a suhlasim s tym ze jej partner nie je v poriadku. Musim povedat, ze keby mal ten moj milenku este by som bola "spokojnejsia" ako takto, lebo to clvoek uz fakt uvazuje nad tym, ci mu prepina, ci je chory alebo co... a ani len na preventivku ho nedostanem k lekarke, nie este daco ine riesit 🙂))

dominika6
12. sep 2016

@simca06022011
ja som názoru,že ked chlap nechce doma sex,má ho inde..
potom sa vyhovára na konflikty vo svete,na spln mesiaca,zlú auru v spálni,neupratanú kuchyňu alebo divnú chuť večere...
namiesto toho aby tresol po stole,povedal,,..moja zlatá mám inú,skončme to,negunguje to..,,
nieee...bude ženu naťahovať ako gumku na gaťkách a hladať vinu...

sardinka336
12. sep 2016

@dominika6 ja viem...sak chce syna či nie? Tak ako ho chce splodit? ok, hovori ze taky nebol v začiatkoch vztahu..alebo si to teda nevšimla lebo ved boli vytazeny.
No čo uz, taj takto ludia ziju...asi by som si kupila robertka, ukazala mu ho so slovami aj ,,toto spravi tu tu robotu lepšie ako ty... 😝 aaale nie...chapem, su tam väzby...

simca06022011
12. sep 2016

@dominika6 no nema ho inde, aj ked viditelne, vela zien tu ma ten nazor.. ja zo svojho okolia teda viem, ze malokedy to tak je, skor zeny si to najdu inde :D
Ale verim, ze ak zena natahuje a neda, tak ten testosteronovy maco si inu hned najde :D Rovnaky efekt maju aj ziarlivostne sceny. Toto tu nie je prva debata o tom ze chlap nechce, ale bohuzial ako to skoncilo nik nenapisal :/

sardinka336
12. sep 2016

@simca06022011 aaale je tu viac debat o tom ako manzel moc ,,nékcé,, len to bolo davnejšie a zalahli prachom...teraz nemam čas to hladať , mozno neskor mrknem...

janickacrazy
12. sep 2016

@simca06022011 no može mať nejaký problém s hormonmi, málo testosteronu alebo niečo také, ked sa mu nechce a teda si presvedčená, že sex nemá inde, ale zase aj ja som mala kamošku, ktorá bola presvedčená, že ten jej je len lenivý a nechce sa mu a že milenku nemá a to mali sex raz za mesiac, no už sú rozvedení a on má dokonca dieťa s tou milenkou, takže tak

simca06022011
12. sep 2016

@janickacrazy jasne su aj take pripady, ale moj to nie je 🙂) a nie ze som presvedcena, ja to viem... aj teraz viem kde je s kym a viem to kazdu minutu dna aj ked nechcem.. nakolko spolu pracujeme, byvame, chodime po malu spolu... aby som ho dostala z domu, musim ho vyhodit doslova nech uz niekam ide aj to ide k rodicom, alebo s kamosom raz za uhorsky rok :D Nema kedy sukne obhanat 🙂 ani kolegyn/sekretarka mu nehrozi, ani nahodna okoloiduca vo fitku, ak by nebodaj pokukoval po susedkach tak to nehrozi, sice su to vsetko kocky mlade pekne ale maju aj mladych peknych chlapov doma 🙂))))
Inak ked pises skusenost tak moja sestra ma taku, chlap chodil s kamosmi kazdy tyzden cvicit do ineho mesta, cize panska jazda a nakoniec vysvitlo, ze kamosi chodilil ale bez neho, kym on chodil a s prepacenim obrabal zenu najlepsieho kamarata.... tieeeez uz je rozvedeny a maju uz aj dieta. Tomu sa neda vyhnut 🙂 Ona tiez mohla aj polonaha chodit po byte a on ani brvou nepohol :D

dominika6
12. sep 2016

@simca06022011 vieš ten názor na milenky má opodstatnenie a to je už len na žene či sa jej pátrať chce alebo nie..
niektorá si žije vo svojej ,,bublinke šťastia,,a radšej nerieši aj ked má podozrenie
a iná zase dá na intuíciu a zistí to skôr...tak či tak žiadny zdravý chlap nevydrží dobrovoľne, bez sexu, v spokojnom vzťahu..🙂

irusa
12. sep 2016

nie nezažila ...

evittam
12. sep 2016

@sardinka336 No, nečítala som to všetko - ale ja si teda vôbec neviem predstaviť, že žijem s mužom, ktorý mi povie ak sa ho chcem dotýkať a maznať sa, že mám radšej ísť upratať.....(a teda by to myslel vážne) No by pratal - ale on.....Celé zle. Áno vzťah založený len na sexe nie je dobrý ale sex a milovanie je vec, ktorá je pre šťastný a normálny vzťah potrebná a ak chýba tak sa ľudia budú hádať aj o gombíkoch, ale podstata bude úplne niekde inde. "Toď" môj názor. 😉

moonlight1210
12. sep 2016

@krovka123789 sice len hadam, ale tie masticky mi pridu akoby mal kvasinky. a tie sice mohol dostat aj sam. ale castejsie ich chlap chyti, ked sexuje s babou, co ich ma.

@dominika6 po stole tresne az ked si je isty tym novym vrabcom v hrsti, alebo ked to praskne, alebo ked vidi, ze to coskoro praskne aj samo.
inak vyuziva situaciu a snazi sa nepokazit si ten luxusny nadych vztahu s milenkou (ziadne bezne rodinne problemy ako "kto zas zabudol kupit toaletak, do prcic?!!!", len vzacne prchave ukradnute sladke okamihy "Ach! keby sme tak mohli byt takto spolu naveky!" *bôľny pohlad uprety do blba* (obcas na blba)).

povahy, kde niekto ukonci vztah hned, ako si uvedomi, ze uz mentalne podvadza (mysli na inu), a urobi to z ucty k tomu druhému, aby ho neklamal, su po certoch vzacne.
no a jeden co si nevedel vybrat medzi milenkou a manzelkou, to natahoval tak dlho az praskli nervy aj manzelke aj milenke. nakoniec mal peklo ako u jednej, tak u druhej a vyriesil to typickym spôsobom slabocha: spachal samovrazdu. aj tak sa da.

krovka123789
autor
12. sep 2016

😂😂😂 nastastie je moj manzel na 100% na ženy.Co sa tyka rady typu ja dnes sex budem mat idem na kofolu, pobavilo no aj nieco podobne som skusala.Tiez mu navrhujem sexuologa aj psychiatra,lebo mam pocit ze ma zo seba komplexi aj ked nechapem preco a navyse ten spominany zakrok mu na tom nepridal.Na druhej strane mame ukazkovy vztah a rozvadzat sa kvoli tomuto zatial nemienim.Tak dufam ze coskoro nieco poriesime a vyriesime nas problem.Hold uvazujem nad tym ze ho budem "znasilnovat" 😂😂😂 a uvidime ci to zaberie.Dakujem za Vase nazory,vela z nich je podobnym tym mojim.Nase rozhovory na tento problem su asi take ze teda ja zacnem chcem riesit a on iba pritakava ze ano mas pravdu a nakoniec to skonci tak ze sa rozpravam sama zo sebou a hovorim si nahlas ze aka som skareda,tucna a pod. Takze nikam to nevedie,tak preto asi odbornu pomoc.

honey4101
14. jan 2021

Ja osobne si myslím, že chlapi su mačovia a ktory si pred druhym chlapom prizna, že ho sex nebaví. Že mu stačí raz za dva týždne, mesiac? Moj je taky isty, este keď sme sa snažili o bábätko tak ano, potom mal obdobie chvíľkové, že sa podarilo 2x do týždňa a tak zase obdobie, že bieda...mne to vadilo vždy, v podstate od začiatku si pamatam ako som revala v posteli, že on hned zaspal. Niekedy sa dokážem tváriť, že mam v rici ale ak nie a náhodou načnem tému, katastrofa. Hneď je to moja vina a s ničím nie som spokojná a co by som este chcela atd atď.... Takže je nas podla mna oveľa viac ako tvrdia chlapi. tí budu medzi sebou vždy žrebči

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2