Manžel odmietol so mnou tancovať
Ahoj potrebujem počuť váš názor na toto:S manzelom sme boli u kamaratky na oslave.
1 krát ked sme tam boli somnou vôbec netancoval tancoval s kamoškinou sestrou celý čas.Sla pomalá piesen a ona mu navrhla nech si zatancuje somnou on to odmietol.Normalne ma to zarazilo inak mame v pohode vzťah nikam nechodí ziadne podvadzanie a ta
2 krát sme išli znova teraz mal jej muž narodky.Isla som naschvál pretože vtedy som sa s nim koli tomu pohadala,tak som chcela vedieť ako sa zachová teraz.Ju uz tancovať nevzal určite sa bál somnou teraz tancoval len v kruhu s ostatnými ale zase si.ma akoby nevsimal akoby sme ani neboli manželia.Tancoval s kamarátom a s ňou čiže trojica.Kamaratkyn manžel tiez len s ňou tancuje (je to jeho svagrina)s manzelkou tiež netancoval .Ja som tak len tak sedela a ostatný ma volali tancovať ale môj skvelý manzel nič.Hovori mi ze som rozmaznana a robím s komara somara ale ja som sa fakt zle citila velmi trápne ze si ma vôbec nevsimal inak mame spolu dobry vzťah pozname sa od mala cize sme predtym boli super kamaráti mame spolu 3 deti uz ani neviem ako to riešiť som z neho veľmi sklamaná potrebujem počuť aj iný názor..A ešte keď som mu to spominala povedal mi ze aka som falošná ze nanu ziarlim a pritom len s ňou tancoval.Som strasne sklamana rozculena z neho.
Ja osobne by som nechodila tam, kde sa tancuje a je ta zena s ktorou tancuje...mam manzela ale chranim si ho...mozno sa mu trocha paci. Dobreho chlapa si treba strazit 🥰 A ked sa s nim budes hadat, bude ta zena vyzerat v jeho ociach oproti tebe este lepsie...bod pre nu. Jednoducho nechod kde chodi ona a hotovo 😍. A lub si chlapa svojho, staraj sa o neho....normalnych chlapov je teraz malo ♥️👣
@lenuska333 možno si bola taká istá,že by na tebe ani mucha nechcela pristáť🤣však preboha,čo sa deje,mala si si achnalnut chlapa a povedať,ideme tancovať,alebo sa zasmiať a povedať,zábav sa dráhu,idem klebetiť,idem hento,tamto a nie ako nasratý sup...
@zacharovi dobrého chlapa si netreba strážiť,dobry chlap sa stráži sám.... A navyše ,neustrážis si,keď sa raz rozhodne,že mu stráženie ide na nervy a povie si dosť,stráž si niekoho iného. A rovnako hľadanie,tak ak stráženie môže narobiť viac zla ako si myslíš.
Mam kamosa, co ma priatelku ale dievca s ktorym tancuje....s nou aj ide do postele...hrozne! A su kokety co sa v tanci krutia a balia chlapov.,..takze radsej bud tancuj s nim, alebo nechodte na take akcie...
My ked sme niekde na oslave, svadbe, tancujeme len spolu. Ked som videla na posedeniach z roboty, ako pri tanci niektori zenati chlapi oblapavali ine zeny, tak dakujem pekne...ine je nejaky skupinovy tanec v kruhu
asi tak nejak, malo kedy sa stane, ze ak niekam takto ideme tak by sme boli tancovali s niekym inym, praveze si to chceme spolu uzit. bohvie co sa mu vtedy honilo hlavou
@lenuska333 tak toto by sklamalo a urazilo aj mna
To je debil... Ja by som mu to dala poriadne "vyžrať". Mala sú ísť aj ty tancovať s inými chlapmi a nie sedieť ako zúfalá chudera s prepáčením... Potom by mu docvaklo. Omg... Doma by som si ho nevšímala, nahodila sa a bez slova odišla do mesta s kamoškou. Videla by si aké by sa jemu začali vynárať konšpiračné teórie 😀
@zacharovi nemal by sa skôr chlap starať o ženu? 🤔 Žena sa stará o deti
@lenuska333 Cahpem ta, pochopila by som, keby netancoval vobec. Toto ale nie a tiez by ma to nahnevalo
Ale pokial sa za teba nebodaj hanbi, Vase manzelstvo nie je ok ako tvrdis. Ziadala by som vysvetlenie velmi razne, je to dost nevhodne sa takto zachovat
Tak môj manžel vyslovene nepôjde pre inú ženu, napriek tomu, že mu sama poviem, že nemusí len so mnou tancovať. On mi vždy na to odpovie, že chce len so mnou. Nemá však problém, keď ja tancujem s inými. Toto by mi urobil prvý a posledný raz. Nezniesla by som to.
Každopádne je to divne..
@lenuska333 podľa mňa sa manžel zahľadel do kamoskinej sestry...
akože tieto reči,, no a čo, veď nech sa baví aj s inymi....,, pribrala si, hanbi sa za teba...a podobne, nehnevajte sa, vžite sa do jej situácie. Keby ste boli na zábave a váš partner by sa bavil s inou dobre vyzerajúcou ženou tak to je podľa vás normálne, že vás by ignoroval? Vy po 3 deťoch s postavou už nie naj, by ste to mali na háku? Nemám rada tieto a podobné hrdopyšné reči. Baviť sa má partner so svojou partnerkou, ak vytancuje kamošky po troške ok, ale jasne dá najavo kto je hlavne po jeho boku a nie pri slaďákoch ju ešte odmietne. Potom reči že sa za ňu hanbi, taký chlap je s prepáčením idiot, porodila mu 3 detičky a píše, že nieje obézna, kilá pribudnú postava sa meni, aj ten chlap sa mení, toto je posledné, aby sa chlap hanbil za svoju manželku, taký muž je proste bezcharakterný hlupák. Mne keby urobil toto môj manžel,tak je pobalený. A nepíšte tu, že veď sa zabával, pozor, zabávať sa a kašľať na partnerku je rozdiel, či vy tie čo to píšete by ste s tým boli v pohode, hej?
@lenuska333 toto mi raz urobil muž, kým sme spolu chodili, akurát to malo iné pozadie. Volala som ho tancovať na jednej svadbe, nechcel ísť, ale nejaká mladá baba ho vzala a s ňou šiel. Bola to svadba v jeho blízkej rodine, vôbec sa mi nevenoval, aj ostatní sa čudovali, prečo sa tak správa. Normálne som sa vzala a odišla. On si všimol, že odchádzam, tak šiel preč so mnou. Na druhý deň sme si to vykecali, on vôbec nechápal, že mi to mohlo vadiť a povedal mi, že on po večeri potrebuje trochu kľudu, že vtedy nerád tancuje lebo chce pretráviť a že keď ho nejaká cudzia vzala, tak mu bolo blbé odmietnuť. Odvtedy po večeri tancujem bez neho asi hodinu a potom sa pridá a sme už len spolu.
Mna napada len jedina vec a to je to, ze s tebou tancovat nechcel.🤪Vies tancovat? Tancujes asi rada ked ta to trapi. Takze bud nevies tancovat tak ako si to on predstavuje a ta zenska tancuje lepsie a proste sa mu s nou lepsie alebo sa hanbi za teba🤷♀️musis to z neho dostat a ziadne kecy, ze prehanas. Nieco sa isto deje.
@lenuska333 v momente ako by odmietol tanec so mnou a s inou by tancoval by som odišla ! Doma by som mu to dala pocítiť štýlom,že deti sú na 1 mieste potom domácnosť - práca a on až niekde na konci
@lenuska333 možno si jeho tanečné schopnosti v minulosti kritizovala a veď predsa nebude tancovať s niekym, kto niečo stále kritizuje . Tak si zatancuje s niekym kto nemá vysokú tanečnú laťku ... Avšak očakávam, že si ho nikdy nekritizovala iba dala ''milion'' podnetných rád ako to zlepšiť a to sa predsa ako kritika ''neberie'' 😅
@dominikamacakova Chodievame na manzelske poradenstva a take akcie...na povzbudenie. Starat sa....myslim vzajomne dbat ako manzelia jeden o druheho, vzajomne. Jednostranny vstah nikoho nebavi. Starat sa- navarit mu, zaujimat sa o neho. Ako sa mal v praci, oprat mu,....take bezne veci. Niekedy zeny chcu len prijimat od chlapa, ale on neciti ziaden zaujem zo strany manzelky...nevravim ze tu je to tak, len vysvetlujem ako som to myslela 😊 Napr. Kniha 5 jazykov lasky o tom pekne hovori.
@dominikamacakova K tomu praniu, ked ma cas si poprat sam, tak to je bonus 😍 Ja tiez zabudam casto pri detoch na manzela, ideme v jednom kole...a potom mi povie, ze on neobedoval este, ze som zabudla na neho, alebo sa zabudnem spytay kam by chcel ist on alebo co by potreboval a pod....potom sa citi ako 5. Koleso na voze...a to nie je dobre.
@zacharovi a on si nevie nabrať obed sám ?? Šak je rodič taký istý ako ty .. či ty si jeho matka?
Starať sa = že si navarila aj pre neho
On tebe naloží na tanier a povie oddychni si ja sa postarám ?
@brisilda a toto ti príde ako správanie zrelej ženy v manželstve? Veď to je správanie hodné trojročného decka v škôlke. Takto sa problémy nekomunikujú a neriešia. S takýmito radami sa nečudujem, že je toľko rozchodov/rozvodov.
@linduska86 Jasne, manzel robi z domu a ma toho vela, popri tom este hliada deti (ked idem uspat po jednom mensich) takze on je taky, ze si neda jest a bude cely den hladny...takze moj prejav lasky je, ze robim jest nam, tak nalozim aj jemu, s laskou mu donesiem/pride k nam jest ak moze ♥️
Vies, to su male prejavy lasky, ktore nic nestoja. Ale ked mu das Ty s laskou na tanier, usmejes sa na neho, podas mu a milo mu povies: "Paci sa...". Chlap sa usmeje, citi sa lubeny, uvidis v jeho ociach ako jeho srdce ozije...
ruku na srdce, nepriala by si si aj Ty, aby niekto s Tebou tak pekne zaobchadzal s laskou a uctou? Alebo aby Ti odvrkol: "Naloz si, ved mas ruky!"
Hm...asi by si sa necitila lubena...a pri 3 malych detoch mam nervy doma, takze vela krat sa musim vedome rozhodnut to tak urobit rozumovo (je to hlupost ze laska su IBA emocie, ako vo filmoch ...a potom dojdu a hned rozvod?!) a vsetka ta laskavost sa mi skutocne vrati. A hned mam lepsi den...dokonca aj manzel je potom ku mne laskavejsi...takze sa to vo vztahu aj vracia ♥️ Myslim, ze po 8 rokoch pekneho manzelstva, kopec kurzov a knih o manzelstve ....je to pre mna najdolezitejsi poznatok (urcite je ich mnoho a pre kazdeho mozno ine).
@brisilda Ked si berieme niekoho, je to druha polka nasho srdca...ako ta moze mat rad, ked davas na prve miesto deti a domacnost?
To Ti naozaj za nic nestoji? To je smutne.
Keby ze ja tak poviem manzelovi, tak to akoby som mu rovno povedala: "Chod a najdi si zenu, pre ktoru budes na prvom mieste...Tu nemas miesta."
A nečudovala by som sa, keby tak urobil.
Manzel ma byt na prvom mieste, deti na druhom a ostatne potom...bodka. Potom ten vztah aj pekne funguje (tiez sa to poradie ucime 8 rokov v manzelstve, ale pri 3. Detoch malych do 5 rokov by sme to v manzelstve nedali, keby ze nedrzime to poradie 😄).
Deti na druhom mieste, lebo nakoniec aj tak od nas odidu ale manzel zostava do konca nasho zivota.
@zacharovi ak sa ti všetka ta láska ktorú dávaš manželovi vracia tak áno toto je najviac vo vzťahu ❤️ ale musí byt chlap hodný toho aby žena preňho toto robila . Proste to nemôže ísť len zo strany jedného vo vzťahu. Sú chlapi ktorí si toto obskakovanie od ženy nezaslúžia a berú to ako samozrejmosť a nevracajú jej to láskou ale mnohokrát klamstvami a podvádzaním
@kika147 no ale prečo si takého berú?
@spadnutaslivka ľudia sa menia , poznám mužom teda vzťahy kde boli perfektný partneri ako náhle spolu začali žiť mať deti tak šlo dolu vodou. Nechápem tých chlapov asi si myslia že už keď spravia žene dieťa tak sa ich povinnosť alebo ako to nazvať skončila. Alebo si myslia že si takto ženu pripútajú a pomaly sa ukazujú v pravom svetle🤷🏼♀️ samozrejme nemyslím tým všetkých sú aj “normálny muži “
@zacharovi ja nalozim aj mužovi s on na oplátku urobí aj mne ,ale keď nie sme spolu naje sa sám yaj po sebe umyje riad ... Nečaká kým prídem a naloxim mu na tanier.
@zacharovi nehnevaj sa ,ale môj muž ti odkazuje ,že mu to príde tak ,že tomu svojmu robíš slúžku .. s dieťa má byť na 1.mieste nie na neviem akom..
A keď máš s ním 3ndeti tak by mal ficat ako vrtula ...a pomáhať ti
Keci o láske mi písať nemusíš
Ja mám milujúceho muža ,ale nechce od mňa aby som mu robila Full servis iba preto lebo máme deti .podelené úlohy máme ,a nemusíme chodiť na kurzy ...
Asi máš na prd manželstvo keď musíš chodiť na manželské kurzy. Keby po 28 rokoch manželstva nepoviem ale po 8 rokoch ?!

Otazka, preco tancuje s nou? Vie tak dobre tancovat, je nejaka tanecnicka? Spytala si sa ho preco s nou tancuje?