Manžel pracuje v zahraničí, píše si s inými ženami cez mobil

11. jan 2020

Ahojte, viem, ze nas je tu vela takych, ktore ziju ,same s detmi lebo ich muz pracuje v zahranici. Uz je to skoro rok,co sa to tyka aj mna, a dost s tym bojujem. Manzel mal totiz mobilove aferky( islo o pisanie a flirt, bez stretnutia ).
Takze je pre mna tazke mu verit, on mne tiez neveri a vyraba ziarlivostne sceny aj ked nemal nikdy dovod,tak ako ja.
Stalo sa to,ze on mi nasluboval tie klasicke rozpravky,ze sa to nezopakuje,ze sa ponaucil a taku chybu uz nespravi a bla bla bla.
Ale kedze som to uz pocula tieto sluby asi 7x tak som urobila nieco taketo.
Falosny profil kde som mu napisala a on odpisal. Prehodili sme par viet. Mam v tomto pokracovat?? Utvrdila som si svoju intuiciu ,ze su to len kecy zas. A mozem cakat od neho iba klamstva a pripadnu neveru.
My sme boli rozhadani a teraz cez sviatky sa to vsetko utriaslo vela sme si vyjasnili a dohodli natom ze ideme dalej spolu nemysliac na minulost. Ale mala som stale zvlastny pocit tak som urobila toto a teraz sama neviem co. Sama som sa chytila do pasce.

stanulienkat
11. jan 2020

Naco ti je taky vztah? Ja nechapem tieto kvazirodiny kde je jeden z rodicov roky v zahranici, zije si svoj zivot a zena je vlastne slobodna mamicka.

miadi
11. jan 2020

Kamoska toto urobila s frajerom co boli krafko tiez fake profil a chcel rande a pisal ze niekoho mà ale nema ju rad a chce sa rozist. Tak mu hnet na to volala co je za ch@&) a rozisla sa snim.

deti95060810
11. jan 2020

@stanulienkat niekedy nie je inej možnosti...najmä na východe. Chlap príde o robotu a musí ísť min. do Ba, alebo do zahraničia...Sesternica tak žije už roky cca 20 r.

stanulienkat
11. jan 2020

@deti95060810 20 rokov? Ok, ak je v Ba,tak je vikendy doma. To beriem. Ale ak chodi zo zahranicia domov raz za 1-2 mesiace, to uz neberiem ako manzelstvo,hlave 20 rokov. To nie je funkcna rodina.

miadi
11. jan 2020

Ze to su flirty bez stretnutia vies ako ? Od neho?

autor
11. jan 2020

@miadi ano on aj od tych jeho vypisovaciek lebo on im klamal, ze nema zenu a deti tak da nasrali na neho a same mi pisali a screeny posielali co im pisal.

Bude chodit kazde 2-3mesiace na dva tyzdne. Mna drzia deti a financie. On ako vidim je schopny mat frajerky a domov chodit ako keby sa nic nedialo. Klamat mi stale dokola.

adusa1987
11. jan 2020

Moj ujko chodi do zahranicia roky a jeho zena mi minule povedala ze kazdy jeden chlap co je vonku je nestastny a zenu podvadza preto utekaju...zasa moj je tiez vonku ale ked odrazu dosli 2 deti necakane a tu zarabal malo a hypo auti atd musel odist...ale chodi na 3t tam a 1 doma v lete 2 v zime 2 az 4 doma...mojej mami susedy muz kamionista chodi za kurvami na ukrajinu ale jemu aj z oci bije ze je to hajzlik 😆 ty ked si to raz apuatila s tym pokecom tak to aj dokonc ale znlvaz aky koniec to bude mat...bud ho odhalis dohodnes stretko a nacapas ho na hruskach ale vies ze ai pripravena odist a mas kde atd alebo zatvor oci a neries a trp ako vetsina zien...inej cesty niet...

elleloup
11. jan 2020

Ja by som na tvojom mieste skúsila si s ním písať a to tak, že sa budeš sťažovať na svojho manžela ako ti stále klame a že ťa to nebaví... proste mu napíšeš tvoj reálny duševný stav a možno mu to docvakne, že on možno robí chybu pri svojej žene. Ale to je len taká moja fikcia.

lenkakravcova
11. jan 2020

Je to na prt keď ta klame.
Poznám jednu pani, ktorá je druhou manželkou jedného muža zo zahraničia. Chodí na mesiac k jednej manželke. Potom na mesiac k druhej. Oni ale o sebe vedia a ta prvá s tou druhou súhlasila (ta druha samozrejme vedela do čoho ide).
Takto poza chrbát ako to robí tvoj muž je úplne odveci. Milenky.. Neváži si teba a ani tie ženy. S ktorými ta podvádza.

0kristina0
11. jan 2020

Toto uz je len na tebe ci mu to budes tolerovat. O dovere tam nemoze byt ani reci a verit mu uz nikdy nebudes.

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
11. jan 2020

@retatka Oni žijú v polygamii,, obe sú právoplatne manželky so všetkými dedicskymi právami.
Tu dotycnu manžel možno podvádza ktovie s koľkými a ani nemá toľko cti jej to povedať na rovinu (nie to ešte tej ďalšej garantovať manželské práva). Takýto muži budú vždy,, Ale aspoň by sa mohli správať k tým ženám férovo.

Inak ja to úplne nechápem, ja by som v polygamii nedokázala žiť (jedine ak by som bola možno postihnutá z nejakej nehody a nechcela by som žeby muž má len celý zvyšok života "živil")

adusa1987
11. jan 2020

@retatka ona je moslimka preto toto pise a v tych krajinach je to normalne tu nie...

adusa1987
11. jan 2020
retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
11. jan 2020

@retatka Nie, nie. Oni to majú tak ze jedna je vo Veľkej Británii, a druhá je niekde v Ázii. Poznajú sa a sú kamarátky (trávia čas aj spolu ak sú na dovolenke). Ono to je asi úplne iné, lebo u nich ta prvá žena chcela aby si muž našiel druhu (často cestoval do VB a ona sa bála aby tam nemal milenky + oni nemohli mať deti a on po deťoch túžil). Takže teraz sú taka väčšia rodina. Obidvom ženám ten muž kúpil dom, živí ich, takže im nič nechýba.

Toto co ale opisuje autorka je typické pozachrbtove podvadzanie, klamstvo. Jednu klame že nemá milenky.. A druhu, tretiu, alebo koľko ich je (na jednu noc) že nemá manželku a deti.

katkati
11. jan 2020

Jedna vec sú dievčatá, s ktorými si píše na mobile a ty si presvedčená, že si iba píše a druha vec je, že on ich chcel, len oni ho prekukli. Takže ty si myslíš, že v reálnom živote a ešte k tomu v zahraničí, si dá pokoj so ženami? Tam je z neho zrazu slušný človek? A keď stretol ženu, ktorá ho neodmietla, tak sa zrazu spamätal a nepodviedol ta? Viem, že to, čo ti píšem je smutné, ale kým nedotiahnes konverzáciu na falošnom profile do konca, budeš žiť v neistote a budeš sa iba trápiť. Tak aspoň budeš vedieť, na čom si.

nefertiti5843
11. jan 2020

@deti95060810 A keby "náhodou" prišiel o robotu a ostal doma, tak sa pozabíjajú☹

autor
11. jan 2020

@katkati mas uplnu pravdu! Nemusim to uz ani tahat do konca , vidim co jej, teda mne pide . uz viem ze tomuto cloveku som dala vsetko a on vsetko vzal a zahodil znicil....uz nikdy mu nebudem verit

nefertiti5843
11. jan 2020

@adusa1987 A si s tým v pohode? Akože mu veríš, však?

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkati
11. jan 2020

Chápem ťa, bojíš sa. Tak máš aspoň malú nádej, že to nie je pravda.

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adusa1987
11. jan 2020

Verim lebo on ma taku povahu ze na zenu ani nepozrie nie to oslovi..kolko x aom ja hovoeila aha aky ma tamta fajny zadok a on nic 😆 alebo porno nepozrie ani za bozicka ze on chce holu vidiet len mna...podpichujem donho stale a verim mu 100% on keby mna podviedol asi by som sa zosikala smiechom..ale tak to sme mi doma ma dostatok sexu a pozornosti...ja na tvojom moeste ako zena zvedava by som ziatovala preco zenu cize teba podvadza..co ho k tomu vedie...

autor
11. jan 2020

@adusa1987 vyzvedam ho a jemne s nim flirtujem. Uplny osol,ludsky hnoj uz pre mna iba je. Ako uz vedel klamat fuj takto do oci. Prosikat o odpustenie a jebs hned par hodin nato uz vola na dovolenku inu ze jej bude robit sprievodcu

adusa1987
11. jan 2020

A co spravis ked si popyta fotku...mala by si to zriesit aby nezistil ze je to podvod...kks na dovolenku vola inu no tak to je riadny ch...tieto konverzacie si fot aby si mala ako dokaz pred sudom

autor
11. jan 2020

@adusa1987 mam aj fotky aj fotky sprav, uplne mi natoto skocil...ako on opusta deti male ale daku cudziu zensku co ani nepozna si k sebe ubytuje hned. Deti jasne zaprel hned....

adusa1987
11. jan 2020

Cize v podstate on ta nepodvadza ale on si rovno hlada novy vztah...bo keby pen podvadzal slo by mu len o sex a nie ze si ju stahuje k sebe

autor
11. jan 2020

@adusa1987 ano on vzdy ked si zacal pisat tak klasicke recicky iba..nevolal hned na sex ale tvaril sa ze bud zijeme od seba alebo neexistujeme. On si hladal teda vaznu znamost vztah a nie len pobavit sa .jasne ze to zvalil na krizu a skrat haha....no skrat budem mat ja ked mu poslem tieto screny . ma stastie ze je prec asi by som ho zabila