Manžel prepadol koníčku - má akváriá
Ahojte, veľmi by ma zaujímal nestranný názor na manželov,, koníček,,. Vždy mal jedno, dve akvária, avšak ako sa nám narodili deti, muž vypratal všetko z našich 2 pivníc a dal tam akvária. Veľmi chcel mať svoju chovňu, avšak dopadlo to za 5 rokov tak, že tomu úplne prepadol. V pivnici nemáme žiadne náradie, všetko je hodené na dvore, zarastené v tráve a pod, dokonca nám ukradli nový krovinorez, lebo ho manžel nechal vonku na zahrade, keďže sa nezmestil do pivníc. Aj muž tam chodí cez úzku chodbičku, lebo všade sú akvária... Do krmiva idú peniaze, na elektrine sme doplacali opäť.. Už nevládzem. Nie sme na tom finančne dobre. Smutné je, že manžel tam je každý večer až kým nejde spať, nevenuje mi ani jeden večer z týždňa. Rozmýšľam nad rozvodom...
Som jediná žena, ktorej to vadí? Vďaka za názor.
Zalozi anonymnu diskusiu a maze prispevky.som jedina kto v tom nevidi logiku?
@jankalukasova ty uz mas 3,si ta oamatam z februaroviek 2017,inak co ta na tych rybach tak bavilo?To zasa ja nechaoem ze niekto tomu vie prepadnut.
@ktochytavzite ano, okrem februarovky 2017 mam este marec 2019 a maj2021 🤣 je to kus ineho sveta v tom nasom. A aby sa tym rybkam darilo, tak ten svet musis vytvarat a udrziavat. Okrem toho mi to prinasa klud. Neraz sme s muzom lezali v obyvacke a miesto do TV pozerali do akvarka. Ono uletiet sa da na comkolvek a je fakt, ze ja som toho riesila az az. Pestovanie orchidei, andulky, rybky.... vsetko mozne ale nikdy nie na ukor deti.
Moj ex tomu prepadol a bolo to nepríjemné. V malej izbe 4 akvária, všade binec bordel, špina prach ale akvaria pucoval každý deň. Prišla som k nemu na víkend, hodiny, fakt neprehaňam že aj 6-8 hodín denne zastrihával rastlinky, hnojil, čistil a rovnako dlho vyváral na sporaku drievka a kamene. Každý výlet skončil hľadaním aquaristiky kde aj hodinu vyberal rybky, rastlinky substráty, nehovoriac o tom že do noci bolo v izbe prakticky vidno, pretože rastlinky potrebujú svetlo a tie neonky boli masaker. Keď sa nevenoval akváriu, zvyšok času pozeral videa o akvaristike. Chceli sme sa spolu navečerať, oprel si mobil a tanier a pozeral... ja som to nedala (nebol to hlavny dôvod rozchodu) každopadne začal sa tomu venovať profesionálne a momentálne si dovolím povedať, že jeden z najlepšich v Európe v tom čo robi.

Jaj, skoda ze autorka zmazala prispevky... konecne dobra tema a uz je fuc.
Akvaristiku nechapem. Nedokazem si vytvorit vztah k rybam. Pride mi to len na ozdobu, preto mi ten uvodny opis pivnice pripomina scenu z nejakeho psychofilmu. Ja by som to stopla uz pri 2 akvariach.
Dat muzovi na vyber. Bud rybky, alebo rodina. Ak by na tom este zarabal peniaze... mozno by sa dali prizmurt oci, ale mat to ako konicek... zavrety v pivnvici, obklopeny hektolitrami vody, vsade ziarovky a plavajuce ryby.... to nie je spravne. Daj nam fotku tej pivnice prosim.