icon

Manžel robí peklo za moju rodinu

8. jan 2022

Ahojte, mam taky mensi problem. Manzel nenavdii, ked k nam niekto z mojej rodiny pride na navstevu. Je strasne neprijemny, bud ich ignoruje, ale ma sproste poznamky. Ledva caka, kym za sebou zatvoria dvere. Nikto mu nikdy nic z nich zle neurobil, bol proste tak vychovany a nechape, ze sa mame radi a chceme sa stretavat. Ked vie, ze maju prist vacsinou sa pohadame, ze kedy si ma on konecne oddychnut. Chodia tak maximalne 1x do mesiaca a to len na par hodin. Mame male babo, mama by chcela prist aj castejsie a pomoct, no on je k nej tak neprijemny, ze sa uz aj boji prist. S babom mi pomaha minimalne, ale mamu na pomoc, to nie. Ta jeho zaujem neprejavuje. Ako by ste riesili taktu situaciu? On vlastne neznasa koholvek na navsteve, cize tu nejde len o moju rodinu, ale celu spolocnost. Pride mi to uz ako psychicke tyranie. Kym nebolo babo, zobrala som sa isla ja ku rodine, ale teraz to az take jednoduche nie je, predsa len stale lietat hore dole s malym dietatom…

Strana
z4
lija22
8. jan 2022

velmi by som sa hanbila za takehoto manzela, velmi. Ale mne by sa to nestalo som ostra a by som mu povedala velmi priamo, ze takto hulvatsky sa spravat nebude uz ikdy, a bude sem chodit nanavstevu kadekto a on zatial moze aj dve hodiny srat na hajzli a ak nesuhlasi moze si samotu uzivat naveky bez vas dvoch. debil sorry ako debil uplny

maminkadeticiek
8. jan 2022

Hrozneho debila si si zobrala.

autor
9. jan 2022

@zuzinapipina no ja velmi silno zvazujem rozvod, to mi mozes verit, mozno este skusim na tvrdo si povedat a ak nepomoze, tak mi je luto a odchadzam

autor
9. jan 2022

@lija22 ver mi, ze sa aj hambim

cacianka
9. jan 2022

Skús, rázne sa vyjadrí, ako sa hovorí daj poslednu šancu, aby si mala dušu na mieste že si sa snažila, rozvod okato nespomínajú
Ale - pripravuj sa na odchod, doklady, dokumenty, výpisy, šetri peniaze, rob zásoby veci vopred, nevieš čo ti môže vyvádzať urazene ego manažéra. Výživné sa bude vyhrážať že nezaplatí, alebo iba smiešne drobné lebo chudáčik nemá. Takže všetky papiere doma prelustruj a vytried. Veľmi sa ti zídu.
Lebo ego ak nastúpi, bude rošambo

cacianka
9. jan 2022

Verím ti, aj ja som sa za toho môjho, že čo som to privliekla do rodiny.....

zuzinapipina
9. jan 2022

Držím palce 💜

karolinakr
9. jan 2022

Rozvod kvôli tomuto,fúha....no aspoň sa chytí za nos a zamysli,či niečo nepokašlal

autor
9. jan 2022

@karolinakr len aby, sa zamyslel…

autor
9. jan 2022

@cacianka presne, posledna sanca, potom by som sa aj uz sama pred sebou hambila, nechcem. Aby takto vyrastalo dieta v takejto atmosfere

autor
9. jan 2022

@zuzinapipina dakujem❤️

monka105
9. jan 2022

Dala by som mu ultimátum, bývanie je spoločné, rovnako si môžeš pozvať na návštevu kohoľvek ty ako aj on, vnúča sa potrebuje stretávať so starými rodičmi a s tým pomáhaním s dieťaťom by som jednoznačne nastavila povinnosti tak, že sa bude zapájať aj on, bezohľadu na to, či ti chodí pomáhať mama alebo nie. Dieťa je rovnako tvoje ako aj jeho, obaja ste rodičia, obaja máte zodpovednosť, keď sa nechcel starať o dieťa, nemal si ho robiť. Keď má problém s návštevami, nech ho rieši u psychológa.

autor
9. jan 2022

@monka105 problem je v tom, ze si on mysli, ze psychologa potrebuje vsetci ale nie on. Ma pocit dokonalosti, velmi vela uraza a ale ked jemu niekto nieco povie, hned sa urazi a nadava.

janickacrazy
9. jan 2022

To je zrkadlenie, na všetkých vidí to, čo robí on, len on si to žiaľ neuvedomuje.

sashka22
9. jan 2022

Prosím Ťa, nájdi si na youtu.e Spoznaj sveho psychopata od Dvoraka. Sedí ako rit na serbel. Hovorí v ďalších častiach aj o tom ako od takéhoto človeka odísť.

autor
10. jan 2022

@sashka22 dakujem, urcite si to este dnes pozriem 🙂

0silvia0
10. jan 2022

Moje nervy, s tymito dokonalymi psychopatickymi urazacmi sa tusim vrece roztrhlo... chod od neho co najskor, toto lepsie nebude.

janulla35
28. máj 2022

Ja to mam podobne..tiež manžel neznáša keď k nám niekto príde..a neznáša aj keď ja niekde idem..Je to proste žiarlivosť..nedovoľte mu aby to dopadlo až tak ze ani vy nebudete môcť nikde ísť.. už som sa naučila ho ignorovať a už sa tak neponáhľam domov keď idem na nákup...a ak potrebujete pomoc k babetku od mamy tak ju proste zavolajte..muž to musí tolerovať a ešte keď vám nepomáha...už som sa naučila ale až po 25r...ze odtiaľ-potiaľ

cacianka
29. máj 2022

Dúfam že sa to zlepšilo, alebo si to riešila radikálnejšie ?

cacianka
17. jún 2023

Ešte toleruješ ?

Strana
z4