icon

Manžel sa mi vyhráža rozvodom kvôli rozlúčke so slobodou

pupava356
29. jún 2021

Ahojte dievčatá, máme doma taký problém a už neviem čo mám naozaj robit. V sobotu má kamaratka rozlúčku so slobodou. Bývame na dedine takže bude to u nás v bare. A potom samozrejme ak by sa niekam išlo do mesta rada by som išla aj ja. Ale mám manžela dve deti. O ktoré bude postarané budú u mojej maminy obe deti. A môj muž si to neželá že by som išla bez neho. Som naozaj ja tá hlúpa keď si myslím že je to úplne vporiadku? Nikde nikdy nechodím nemôžem kvôli deťom. Ale teraz keď mám možnosť on mi to zakáze a vyhraža sa mi rozvodom. Poraďte mi čo mám robit ja som už zúfalá. Mne to príde normalne žeby som išla s babami po rozlúcke niekam. Ďakujem

timing
29. jún 2021

To zavaňa manipulatorstvom. A to ja z duše neznašam.
Si v duchu prehraj jeho celodenny program. Nikam nechodi? Chodi vyhrade iba s Tebou na rozne podujatia?
Ak ma dvojaky meter na svoj zivot a na tvoj. Zena,maj sa na pozore toto fakt fakt na hrane. Vyjst von,dat si vino,odreagovat sa je pre kazdu zenu raz za cas ziaduce. . Pokial tvoja minulost nie je taka,ze sa opijas do bezvedomia, robis hanbu dookola ludom,nedajboze flirtujes ci si schopna si dat rychlovku s chlapom tak v tomto iba v tomto pripade by som sa bala co taky vyjazd s manzelstvom urobi.
Ak taka teda nie si, tak Ti zial neveri. A nutit,Ta zobrat ho so sebou? Hned by som ho vysmiala. Ani on Teba by nezobral, by sa hanbil akompes,ze je pod papucou lebo zena musela ist s nim a strazit ho. A on ti toto chce urobit? Nemaj vycitky. Uzi si to. Ty vase manzelstvo poznas. Ak je to fajn muz tak by som volila miernu formu,ze mu sem tam posles fotku. Napises,ze si ok. Ze si triezva a tak.
Ak je blbec,tak neries cez vecer nic. No dalsi den moze byt husty, lebo on tie svoje nahromadene emocie pusti von. Nevedomost je svina

ninusa221
29. jún 2021

Poslala by som ho do pi a ani by som sa nepytala ale oznámila mu to ako hotovú vec proste že idem. Čo ta ma čo on púšťať ? Však ja oznámim idem do mesta a idem.. neriesim on povie pridu ku nam kamarati môžu? A načo sa ma to vobec pytaš vsak aj ty tu byvas a niesom doma takže pohoda… nechala by som mu deti vsak co uloží ich spat a ma sväty pokoj… musis si aj ty dupnuť nohou a mať ho na haku a ukazať mu že nemôže s tebou zametať lebo sa chuda budeš mať veľmi zle v živote.

marseillefan
29. jún 2021

A vy by ste ženy chlapa pustili na rozlúčku so slobodou, kebyže tam môže byť striptérka? 🙂

kassandra25
29. jún 2021

@pupava356 nooo, tak chod na rozlucku a rozvedte sa. Ked sa mu len o to jedna. Mam otazku: ked idete prec z tej vasej dediny, neprekryva ti satkou oci???? Mna by to pri nom napadlo.

21oktober
30. jún 2021

@marseillefan pokiaľb to skončilo len pri striptíze ja ano . Ale ono to často pokračuje u mužov aj ďalej 🙂 My sa sa s manželom nepúšťame, v manželstve sme slobodní za podmienky rešpektovania určitých hraníc a toto tá hranica nie je .

6mia6
30. jún 2021

Bola som na dvoch rozlúčkach so slobodou. Áno obe začínali na dedine v miestnom bare a pokračovali v meste na diskotéke. Jedna so striptérom, tá bola moja a druhá bez. Stripter zatancoval a hajde na ďalšiu akciu a my už vlastná zábava.
Muž mal tiež svoju, je to už 13 rokov ale čo sa tam dialo neviem. Chodieva na pánske akcie asi 2x do roka a je mi to jedno. Je dospelý.
Samozrejme keď idem von stará sa o naše 3 deti muž.
Tiež sa "nepúšťame".

buberova
30. jún 2021

A povedala si mu aký je plán na tej rozlúčke? Možno sa len bojí že tam bude striptér alebo čo..

elizabet173
30. jún 2021

@buberova a čo keby tam bol striptér? Osobne takýto druh zábavy neuznávam, ale prežila by som to aj ja aj môj partner. Veď nejde na stretko priaznivcov skupinového sexu.

elizabet173
30. jún 2021

@21oktober nepúšťate sa? Prepáč, ale púšťam von psa, malé dieťa, dospelý človek je hádam natoľko zodpovedný, aby vedel posúdiť čo a ako. A že to striptízom nekončí? Striptér sa spakuje a ide na ďalšie tri rozlúčky, čo si myslíš, že sa s nimi baví do rána a vyspí sa s každou? Vieš kde vzniká najviac mimomanželských vzťahov? V práci. Nepúšťaj ho ani tam. Väčšinu akcií absolvujeme spolu, ale niekde idem sama ja, niekde partner, ešte nás nenapadlo pýtať si zvolenie toho druhého, iba si to popredu oznámime, aby sa nám plány nekrižovali. Nevidím nič zlé na rozlúčke so slobodou, nie je to trojdňový záťah v zmiešanej spoločnosti na chate, kde nie je tri dni nikto triezvy.

21oktober
30. jún 2021

@elizabet173 tak nejako som nepochopila tvoj príspevok voči mne 🙂. My sa neprepúšťame lebo sme slobodní , myslela som že z toho je jasné že každý ide tam kde potrebuje a kde chce , za rešpektovanie určitých hraníc. Inak áno , keď idú muži tak na striptíz často to končí tak ako som písala , to však nič nemení na veci .

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sense
30. jún 2021

Hlúposť bola že si dala deti strážiť mame a neostaki s nim, ved je rovnako rodič ako ty...
A on nikam nechodí bez teba a bez deti? Len do prace a naspäť?

elizabet173
30. jún 2021

@21oktober prepáč, asi som to fakt nepochopila takto zrána.

siska53
30. jún 2021

@panelacikova ano, mali si to vyjasnit. Ale mne pride chore, ze ju nechce pustit. Ved rozlucka so slobodou neznamena, ze ta idu robit blbosti a spat s cudzimi chlapmi!
Aj chlapi vedia mat slusnu rozlucku, byvaleho kamosi sli na diskoteku, jeden z nich sa siel zenit ( vtedajsi mal nocnu), my sme tam boli toe, ako kamosky z partie, nakoniec sme sa zabavili spolu, zatancovali, slusne..
Pritom prave ten zenac mal strasne ziarlivu frajerku, ale aj ta ho na rozlucku pustila!!

@pupava356 coho sa obava? Vyjasnite si to.. nie je zvyknuty, ze dakam chodis. To je to.. ak je ziarlivec, stale budes mat problem.. aj ked pojdes do prace..
Toto ja vidim na dlhodoby problem,..

A este jedna vec.. nechodil on na rozlucky, kde sa diali urcite veci?? Vacsinou ziarli ten, co je sam schopny podviest a tak..

julie19
30. jún 2021

Ja by som to spravila tak: s mužom si pokojne sadni, vysvetli mu že už xy rokov sa staráš o deti, domácnosť, že si bola tak ako všetci doma na riti cely lockdown a že teraz máš jednu akciu ktorá sa zas roky nebude opakovať, s kamarátkami, a že tam chceš ísť a pôjdeš, či sa mu to páči alebo nie, nech ti on vysvetli čoho sa tak strašne boji že sa tam bude diať a následne mu ty povedz čo tam idete skutočne robiť (podľa mna má muž len bujnú predstavu ako vyzerá ženská rozlúčka so slobodou) ... a mimo takýchto akcii keď chceš ísť s kamoškami do mesta má kávu/nákupy/večeru...atd ... s tým nemá problém? 🤔 manželstvo nie je väzenie ... ja keď poviem mužovi že v stredu idem s babami na vínko keď skončia v práci tak má tam aj odvezie aj príde pre mna aj masu malú dcéru postráži, obriadi, uspi ... zas naopak, teraz ideme napr za svokrou 140km kde má on kamosov s ktorými sa stretáva pár krát do roka tak už viem že jeden večer proste pôjde von s kamošmi a ja si u svokry spravim s malou program ... dajte si dýchať, život nekončí manželstvom 🙏

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
30. jún 2021

@pupava356 Asi to nie je prva situacia ked ta niekam "nepusti". Predpokladam, ze on ide s kamratmi na pivo, alebo niekam sa zabavit, ale ty sama ist nemozes.

Mala som chvilku taky vztah, bola som mlada a blba (len sme spolu chodili, nemali sme deti). Mali sme stretavku zo skoly a on mi robil sceny, ze si nieco urobi a neprezije to ked tam pojdem. Dovod - budu tam aj byvali spoluziaci, nielen spoluziacky a on dobre vie aki su chlapci. Bud pojde so mnou, alebo nepojdem nikam.
No isto, akurat mi pokazil den, isla som tam aj tak, prisiel pred podnik a vyvolaval mi, aby som isla s nim domov, nevydrzala som to a zo stretavky odisla... napriek tomu som s nim etse chvilu chodila a on to stupnoval, ze naco si davam lesk na pery, naco si lakujem necty, ze JEMU sa to nepaci a ostatni sa nemaju co pozerat na to ze som pekna... nastastie mi to doslo a nenechala som to zajst dalej a nechala som ho.

maris5
30. jún 2021

Mna by zaujimalo co by napisal do rozvodovych papierov. Chcem sa s nou rozviest, lebo isla na 3 hodiny s babami do baru a nezobrala ma.
Este by som chapala, ak by si mu nechala nejake male babo, a boji sa s nim manipulovat. Vsak aj on nech ide za kamosmi, nech si pozrie film, ide si zabehat, nech spi. Co by som ja dala za prazdny byt.

fiafia
30. jún 2021

@pupava356 poslala by som ho pekne do.... To kde sme aby ti takto rozkazoval???

ndrag
30. jún 2021

To co musi byt za ziarlivca s nizkym sebavedomim aby zakazoval ist vlastnej zene von s kamaratkami?

biem22
Autor odpoveď zmazal
h2
30. jún 2021

@marseillefan Či by som muža pustila? A prečo by som ho mala púšťať? Čo je pes? Ale chápem, ako to myslíš, nemala by som absolútne problém s tým, že by tam bola striptérka. Viem, že môj muž už videl v živote aj inú holú babu, než som ja.

jullietka
30. jún 2021

@panelacikova ako fakt by si isla s muzom na rozlucku zo slobodou jeho kamosa? 🤣 Alebo resp.on by nesiel vobec ?

dassena
30. jún 2021

tvoj muz by sa mal trosku nad sebou zamysliet aj ty mas pravo na svoj cas

katkati
30. jún 2021

Deti manželovi, ty sa poriadne zabav a on nech sa rozvedie, keď chce vyzerať ako pako.

kikaaa444
30. jún 2021

Moj bývalý síce len frajer sa mi vyhrážal keď som chcela ísť na diskoteku že môžem ísť rovno aj s kuframi . Tak som sla a aj tie kufre som si nachystala. Smaozrejme ma potom prosil aby som tie kufre nechala doma . Určite chod a nenechaj si skákať na hlavu . Toto je už cez

derdia
30. jún 2021

@pupava356 ahoj sprav to, ze mu povedz, ze ked sa teda rozhodol ze rozlucka zo slobodou je dovod na rozvod tak nech ho poda. Kludne. A bodka viac sa k tomu nevyjadruj.a na tu rozlucku chod. Nie si jeho majetok aby obmedzoval tvoju slobodu az natolko, ze si nesvojpravna. Ty predsa nejdes na rozlucku so slobodou sa s niekym vyspat a ked si to muzicek tak predstavuje tak mu povedz ze nech nepozera vela filmov...inak je to trapne.lebo tym ponizuje seba ked ti toto rozprava.aspon o mojom by som si pomyslela ze je soplave decko.

moonlight1210
30. jún 2021

Nemyslim, ze sa pre taku blbost rozvedie. Len bude sfucany najblizsie dni, bude robit trucpodniky a zahrnat ta vycitkami (mozno teoreticky aj narazkami, ze si ho podviedla).
Aby ti to znechutil a dosiahol, ze nebuduce radsej nepojdes, ako znova absolvovat taku torturu.

On si zvykol, ze si pri detoch. Ze ma pocit istoty. Ze ta ma v podstate pod kontrolou. A z toho citivo spohodlnel, menej si vazi, co ma. Lebo je to iste a bez rizika.
No teraz dostal nieco ako mentalnu facku a z toho strach. Uz zabudol, ake to je si nieco strazit. Snazit sa o teba viac, nez sa mu zrovna chce. Zrazu sa preto citi nekompetentny si ta udrzat (lebo medzi ludmi sa ti naskytnu prilezitosti spoznavat a porovnavat), a citi sa ohrozeny vo svojej pozicii. Proste ziarli vopred na mozne nebezpecenstva a situacie.
A najlahsia cesta odporu je co? Utiahnut retaz k radiatoru.
Takze vyhrozenia sa tym najhorsim, co veri, ze na teba zaucinkuje.

Nie je riesenie ustupit a neist. Tym jeho pocity paradoxne posilnis (ako ked decku ustupis a upraces izbu za neho. Nabuduce o to viac bude ignorovat tvoje poziadavky. Posunies tym hranice vo svoj neprospech.).
Ak sa citi neisty, treba ho naopak zvykat. Ze aj ty mas svoj zivot. Ze si mozete doverovat aj bez toho, aby ste boli na sebe uviazani (resp. ty pod kontrolou).

A este mu povedz, nech sa nikdy nevyhraza takymi vecami. Rozvod je vazna vec. Nie argument do hadky.
Nemoze sa nim vyhrazat pre kazdu hlupost ako maly chlapec.
Dospely, rozumny muz sa takymi vecami neohana len tak. Ked to povie, tak len raz a ma na to dobry dovod a mysli to vazne. A urobi to. Uz ho nezastavis.
No nebude to preto, ze zena si vysla s kamoskami na zurku pri rozlucke so slobodou. To je trapny dovod.
Ak by toto bol dovod, tak realny dovod je: som ziarlivec, vsade vidim neveru, ak nemam mat zenu uviazanu doma, tak ju nechcem.

sissy27
30. jún 2021

@marseillefan úplne bez problémov. Ja som tiež videla nemálo striptízov v živote (aj ženských, aj mužských), pre mňa je to atrakcia, show, aj to nie vždy vydarená 😀 nevidím v tom nič extra. Ak ma bude chcieť podviesť, tak nemusí kvôli tomu ísť na striptíz, takže z tohto ozaj obavy nemám.

uhgara
30. jún 2021

Toto podla mna je len nejaka zamienka a nie adekvatny dovod na rozvod. Preboha, ako ja som na tak striptizoch bola a musim povedat, ze som sa na nich skor zasmiala