Manžel sa opil pred zajtrajším rodinným výletom do zahraničia
Ahojte, zajtra mame ist prec na tri dni, do zahraničia, cesta bude trvať par hodín. Manzel išiel von s kamarátmi, ktorí prišli na sviatky, hovoril, ze nebude dlho, že príde max do polnoci. Okolo 23tej som mu písala, že ako sa ma, on že ok a že príde o chvíľu. To sa natahovalo, všimla som si už aj dosť preklepov a takú cudnu komunikáciu, tak už som mala tušenie, ze asi sa to rozbehlo. Ešte chvíľu sme písali, že príde, príde, nakoniec síce prišiel do pol hodiny, ale v hroznom stave. Nevedel poriadne artikulovat, o chôdzi nehovorím, no cele zle, proste ožratý namol. Som neskutočne sklamaná, dlho sme z objektívnych príčin nikde neboli, tešili sme sa aj s deťmi, že konečne niekam vypadneme, aj počasie ma byt ideálne, mame rezervovane a zaplatené ubytovanie, naplánovaný program... úplne sa mi hnusi, deti znechutene, lebo videli v akom stave prišiel a chápu, že asi nikam nepôjdeme. A ja neviem co teraz. Podľa mňa ani nebude ok na šoférovanie, ale hlavne ani nemám chuť s nim niekam ísť, strašne ma týmto sklamal a neviem vlastne ako sa zachovať, nemienim takéto niečo akceptovať a dat sa odbiť recickami. Som z toho velmi smutná a sklamaná. Plus strašne ma mrzí sklamanie deti... co by ste robili na mojom mieste?
@lenkakoc444 baby však čítajte poriadne diskusiu. Už sa to tu xkrat opakovalo. Deti sú na 2.st ZŠ, majú prázdniny, mali rozpozerany film.
@prasiatko30 čo?
Inak deti školáci idú na druhý den zrejme ráno na výlet a o 1 ešte kukaju film?
@janage ten chlap ju manipuluje - on vie, ze on sa nikam bez neho nepohne a preto robi taketo pakoviny - lebo moze, lebo cela rodina ho bude cakat ako na zmilovanie bozie aby mohli nieco robit - narcis a ozran a ona blba, ze uz davno nezacala trenonavat soferovanie na dlhsie trate
Aj by som sa stavila, ze geroj v krcme sa este rehotal, ze nic sa nedeje zajtra ideme na vylet ale kedze zena nesoferuje tak budu musiet cakat kym bude ok - strasne krcmova prca
@lenkakoc444 Deti pozerali film. Otec sa neopil prvýkrát. Je to pravidelné, je alkoholik. A tu to ženy obhajujú 🤦 A jediný problém je, že deti nespali. 🤦 Ľudia, to aké životy žijete, že vám alkoholizmus nevadí.
To, čo Doris spomínala, ja si pamätám tiež pri otcovi, tieto "nehody" na záchode.
Takže mne sa to tiež hnusí. A často sa tu stretávam s tým, že keď sa človek opije sporadicky, tak je to v poriadku.
No nie, nie je.
Je rozdiel dať si pivo s kamarátmi a je rozdiel správať sa nezodpovedne.
Autorka, tvoj chlap je nezodpovedný chruňo. Na jednej strane, možno aj dobre, že ho deti videli, aspoň nebudú mať chuť robiť to tiež. (a áno, je mi jasné, že toto vie byť traumatická udalosť. Ak to autorka nebude zľahčovať, ako tu ostatné dámy, aspoň deti pochopia, že toto sa robiť nemá)
@prasiatko30 Však treba si to nejako ospravedlniť, aby to nevyzeralo blbo. 😏
@zuzanockamt vsak. Ved deti si mohli ešte pospať ráno/ doobeda v aute, kebyže sa ocko sa sorava ako ocko a nie ako kus debila.
“Tak nie je alkoholik, práveže určite takto nechodi domov pravidelne, práve preto ma to šokovalo, ze prišiel takto práve teraz. Ide sem tam na oslavu alebo von v piatok, ale určite nepríde takto doriadeny.”
Potom je uvedené, že teda nie je to prvýkrát a nie je to ani výnimočné… A netrafiť sa na záchode, to už je extrém, to už je za mňa alkoholizmus…
Táto téma je tu dosť obľúbená, sú tu vždy dva tábory a diskusia je potom plodná… A sled diskusie je vždy rovnaký - veľké sklamanie z jednej ožieračky, neskôr informácie, že to nie je prvýkrát, že to je vlastne pravidelné, až sa z toho vykľuje úplný alkoholik, kde sa človek zamýšľa, prečo žena s takým mužov vlastne ešte je… A hádky, kto toleruje, či netoleruje výjazdy, obvinenia, že tie, čo v tom vidia drámu, to majú určite doma, tie, čo sa po jednom excese hneď rozvádzajú…
@zuzanockamt aké životy žijeme? Véd normálne. Nech nikto nehovorí, že sa jej muž ešte v živote nikdy neozral. Aj to patrí k životu. Bohužiaľ. A nie, aj mne sa hnusí ožratý chlap. Ale spraviť z toho taky cirkus, a ukazovať schválne deťom ze, no pozrite sa deti, aký ja vás otec ožratý, je fakt hnusne od ženy.
On vám to robi pravidelne preto si nahnevaná. Chceš radu ako sa k tomu máš postaviť. Tak ze zoberieš deti a na ten výlet pôjdete bez neho. Vykašľať sa nanho ako sa on vykašľal na vas. A najbližšie ked vám zase pokazí sviatky alebo niekoho narodeniny, daj mu rozvodové papiere.
@bielasovicka s tým súhlasím,urobila by som všetko pre to,aby deti otca takto nevideli,nie deti v tomto veku
@bielasovicka Sú muži a aj ženy, ktorí sa neožierajú a neboli v živote opití. Spraviť tu zo ženy vinníka a z alkoholika chudáčika je hnusné.
Je mi to veľmi ľúto. Cítila by som to rovnako, možno až nenávisť by som cítila, okrem sklamania.
@zuzanockamt necitala somdiskusiu len povodny prispevok. Tam je napisane, ze siel von s kamosmi co prisli na sviatky. Pride mi to ako jednorazova vec. Ak pije pravidelne to je uz ine samozrejme v prispevku to, ale napisane nie je. Autorka sa puta co by sme robili. V pripade ak je to jednoraziva vec som uz napisala co ak pije pravidelne tak by som sa rozviedla.
Inak tu vidno ako krásne sa manipuluje diskusiou.. čítala som prvé komentáre a žiadna žena sa nevyjadrila že by to brala v pohode, len píšu že ak sa to stalo raz, tak sa to dá prekusnut a má ísť sama.. žiadna nepíše, že by to brala ako srandu a neriešila by.. A to, že to chlap robí opakovane pise autorka až nizsie a po vyjadrení, že takto sa nechova.. čiže úplne protichodné informácie..
a ako znie už koniec diskusie? Ženy tu ostatné obviňujú že také majú aj doma, ak im to nevadí a pritom to tu vôbec nikto nepísal - aspoň všetky príspevky čo som čítala také obhajovanie vôbec neobsahujú..
A teraz to tu budú opakovať všetky dokola.. na diskusiách krásne vidno ako sa ľudia dajú ľahko ovplyvňovať a podporujú sa v tom.. a potom sa čudujeme prečo fungujú propagandy..
Autorky niet...tak podme tipovať😀
všetci su už v aute cestou na výlet a šoferuje nas.r.atá žena,chlap drieme v sedadle spolujazdca a deťom je to jedno
@bielasovicka tak ja môžem dať ruku do ohňa za môjho muža, že sa neožral, nevidela som ho tak a ani moje deti ho tak nevideli a asi ani neuvidia. On totiž fakt výnimočne a aj ten jeden pohár vína, či pivo má problém dopiť.
@bielasovicka tebe asi pripada normalne davat deti spat pred neskorym prichodom otca aby ho nevideli ozrateho - tak potom to asi fakt myslis vazne
@zuzanockamt a kde som ja spravila z neho chudáčik? Ani mne by sa nepáčilo keby sa takto doriadil pred cestou. Ja tu hovorím len a len o deťoch.
@gab1sol asi je to niekomu nepochopitelne, ze clovek dokaze byt vonku aj do neskoreho vecera a bez toho zeby sa zdral ako prasa🤷♀️
@bielasovicka ...no predstav si.Za 18 rokov.,čo sme spolu s mojím mužom sme sa opití nevideli a neboli.Naposledy sme si dali 1 Fernet keď som mala 18 a on 19.Odvtedy nepijeme vôbec.Dnes máme 35 a 37 a nikdy sme sa nevideli opití pod obraz a nikdy nikto po nikom nemusel utierať žiadne stanky.Moje deti v živote nevideli,že by sme pili alkohol.
@bielasovicka prepáč ale on sa ozral ako prasa, nie autorka...verím, že určite nedrzala deti nasilu hore, že pozrite sa ako ocko vyzerá. To , že on nemá hanby sa takto dotrepat domov, kde sú aj jeho deti, ma byt v poriadku. To autorka mala utekať rýchlo spať, deťom ráno povedať ze ocko spinka, lebo ma migrénu a na výlet sa teda nejde.....
Muž to troska presvihol, troska dosť,najviac by ma nasral s tým ošťatym zachodom, a to by som mu dala vyžrat. No určite by som nekazila rodinný výlet, dáko by som to prežrela a išla. No predtým by sa musel ospravedlniť mne a aj deťom a sľúbiť, že také sa opakovať nebude.
Že poslať deti - teenagerov spať, aby nevideli otca ožratého 😀. Náš otec pil, a keď prišiel ožratý domov, nemusela som ani vstať z postele, robil taký bordel, že som aj tak vedela, v akom je stave

Ja by som šla sama s deťmi. Ožran nech si doma po sebe uprace, keď bude schopný. A cudujem sa všetkým príspevkom, ktoré tvrdia, že dramatizuješ. Wtf?! Naplánovaný vylet, chlap, ktorý vie, že bude ráno šoférovať a kvôli kamosom sa takto sunda? No hnus. Vôbec nedramatizujes. Ženy, ktoré to tvrdia, to asi doma zažívajú často, tak si našli takúto barličku, že hihi haha, Ved no, stane sa. Ja by som toto netolerovala. Ale to som ja.