Manžel sa opil pred zajtrajším rodinným výletom do zahraničia
Ahojte, zajtra mame ist prec na tri dni, do zahraničia, cesta bude trvať par hodín. Manzel išiel von s kamarátmi, ktorí prišli na sviatky, hovoril, ze nebude dlho, že príde max do polnoci. Okolo 23tej som mu písala, že ako sa ma, on že ok a že príde o chvíľu. To sa natahovalo, všimla som si už aj dosť preklepov a takú cudnu komunikáciu, tak už som mala tušenie, ze asi sa to rozbehlo. Ešte chvíľu sme písali, že príde, príde, nakoniec síce prišiel do pol hodiny, ale v hroznom stave. Nevedel poriadne artikulovat, o chôdzi nehovorím, no cele zle, proste ožratý namol. Som neskutočne sklamaná, dlho sme z objektívnych príčin nikde neboli, tešili sme sa aj s deťmi, že konečne niekam vypadneme, aj počasie ma byt ideálne, mame rezervovane a zaplatené ubytovanie, naplánovaný program... úplne sa mi hnusi, deti znechutene, lebo videli v akom stave prišiel a chápu, že asi nikam nepôjdeme. A ja neviem co teraz. Podľa mňa ani nebude ok na šoférovanie, ale hlavne ani nemám chuť s nim niekam ísť, strašne ma týmto sklamal a neviem vlastne ako sa zachovať, nemienim takéto niečo akceptovať a dat sa odbiť recickami. Som z toho velmi smutná a sklamaná. Plus strašne ma mrzí sklamanie deti... co by ste robili na mojom mieste?
@mandzula nie nemoze za to samozrejme zena, ale naozaj teraz zo seba idem robit chrumkavu? Tak tesi sa dlho aj ona aj deti s teraz nikam nepojdu lebo debilko sa ozral. Prepac ale kvoli tomu si svoj cas s detmi nepokazim a hladam riesenie. Ak nechce ist sama s detmi tak debila possdim za volant a ci sa mu paci ci nie na vylet nas odvezie.
@mirage tu nejde o toleranciu. Ja sa vyjadrujem k tomu ze ked sa cela rodina alebo teda aspon ja a deti tesime na vylet, nepridem o ten vylet vylet len preto ze debilko sa ozral. Bud udem sama, alebo jo donutim nas odviezt. Ona tu vyplakava ako ma pokazeny vylet. A ja zas tvrdim, ze by sim su ho ozranom pokazit nenechala.
@zuzanockamt aj tie samotné zeny , co ho obhajujú môžu mať problém s alkoholom , počet alkoholiciek hlavne medzi matkami stúpa
@wieruska1 jasne, posadit chlapa po opici za volant, to je extremne dobre riesenie, unaveneho, pripadne so zvyskovym alkoholom. A kukat sa na neho aj s detmi, ako mu je blbo, to uz len bude vylet. A to, ze ma ist bez neho, pisem aj ja, ale napisat, ze ona nieco pokazila, to je silna kava. Pokazil to len a len on.
Ja neverim, ze dospely clovek nevie, kolko znesie a nedokaze sa kontrolovat. Ked chlap napriklad minule vypil 10 piv a 4 borovicky k tomu, a uz bol ozraty, pre nealkoholika so zdravym rozumom je jasne, ze ked idem zajtra soferovat dlhu cestu, dam si max. 3 piva a idem domov, ked uz potrebujem s kamosmi popijat.
To zabava musi byt taka, ze hlava otrestena od alkoholu? Ja som mojho muza nikdy nevidela ozrateho. Kontrolovat sa nevie asi clovek s nabehom k zavislosti, alebo pijan.
Ano nezodpovedne, ale ak kamaratov videl po dlhom case a ked zacne niekto pit tak uz nevie ani kedy ma dost, dohovor mu ale zasa drama ako rozchod to urcite nie.
@wieruska1 chcela ísť na výlet ako rodina, nie sama s deťmi. Tak je právom nahnevaná, nebola debata s jej manželom o tom, že vieš čo, idem ja dnes večer von a možno to prezeniem, ráno rátaj s tým, ze asi pôjdete sami. On sa nemal dôvod opiť, tak ako sa opil keď sľúbil rodine výlet. To vážne si nevedel nájsť iný deň, keď už musel sa takto strieskat? A aj ja, aj muž a kopu ďalších ludi majú kamarátov a známych a nie, neopijeme sa s nimi po obraz boží.
@mischy00 keby nevedela stáť? to je ešte nič….keby sa tu žena ozrala že oští celu kúpeľnu, muž to musí po nej ešte umyvat, deti vidia že mama je ozrata tak že sa až pošťala a kvôli nej sa možno výlet nekoná lebo veď na druhý deň bude mat opicu…. to si neviem ani prestaviť pod aku čiernu zem by ju tu na MK niektoré poslali. Ale v opačnom prípade keď to spravil muž tak ona je hystericka…nonsens
@zuzanockamt ako píšem - ona to spomenula až v štvrtom príspevku…
Myslim, ze si hysterka.Nechapem co robili o tom case hore deti.Podla mna ich zobudil bordel ktory si pri jeho prichode robila.
@biba_18 No a? To je jedno, v ktorom príspevku. Je to alkoholik. A je smutné, že to spoločnosť obhajuje a zo ženy robí hysterku.
@maminkadeticiek Skus si prečítať celu diskusiu a asi zmeníš názor
@maminkadeticiek nie,tu je to "rutina",akurát teraz mali odcestovať,čiže alkohol "vadil".
Podľa mňa i odišli.Spolu.
Mamina sa potrebovala vyrozprávať,ocko bude 2 týždne sekať dobrotu a všetko bude v najlepšom poriadku.
Diskusia sa nedá zmazať,inak by to urobila hneď po príchode na ubytovanie.
@zuzanockamt tak ak niekto (ako ja napr.) jej napísal že robí z komára somára je dosť od veci vyčítať mu, že zľahčuje alkoholizmus - keď vtedy keď písal príspevok o žiadnom alkoholizme zmienka nebola že…
@biba_18 Presne tak. Autorka podstatné info dopísala až neskôr v ďalších príspevkoch. Ale to je nepodstatné. Niektorým stačil popud, aby osočili ostatné, všetky máme doma alkoholikov, najnovšie už aj my pijeme.
Taká vďačná téma na hádanie.
Pritom tu cca 99% konanie jej manžela odsúdilo, ale to už je nepodstatné.
Autorka má manželov problém s pitím riešiť celkovo a nie až v okamihu, keď naruší plány rodiny.
@abbey1 a neviem preco,ale podla mna to dopisala preto,lebo komenty sli proti nej. Inak by to napisala hned a nie,ze sa to deje len obcas
@petulda333 tiez si myslim ze umelo dotvara realitu podla prispevkov, aby ju trosku utesili ze chyba je v chlapovi predovsetkym....pripadne to pisu zas adminky aby konik nestagnoval
@petulda333
@klementinka58 Asu tak. Toto sa tu deje často. Začne sa s A a končí sa pri Z.
Deti sú z toho sklamané, lebo ty robíš z toho najväčší problém pod slnkom. Píšeš, že inokedy nepije. Tak asi je to aj pravda, keď o pol druhej ráno príde naliaty ako čík. O 9:00 môže byť fit a o 10:00 ste mohli ísť na výlet. Ak ste nešli, je to vlastne len a len tvoja chyba. Tak sa zamysli nad tým, z čoho tu robíš problém, že je treba o 1:19 v noci to rozobrať na MK 🙈
@janamoto78 Pije aj inokedy, nebola to výnimočná situácia.
@autorka och tak to je strašné, čo píšeš.... Nemá mieru?... Hádam to aspoň popratal po sebe.
No, čo si pamätám z detstva, bol ten každodenný strach v akom stave da otec vráti večer z krčmy a čo zase bude vystrajat. Ráno si samozrejme nič nepamätal, bol ako baranček, ale ten nekonečný strach... Úprimne, neznášam alkohol a všetky karčmy. Je to prekliatie.... No veľa síl. Ale tvoj muž je na tom lepšie ako môj otec, hádam sa spamätá kvôli vám.... Ak nie, netolerovala by som to. Veľmi držím palce a síl...
Bože môj tak sa opil a ty si zase hysterická a robis drámu. Pravdepodobne to podcenil a co ;)) Počkaj nech to vyspi a vyrazte neskôr. Ty nerobíš chyby? Jeho trestom bude bolesti hlavy a z teba neubudne keď odpustis.
Autorka, tak ako to dopadlo?
@zuzanockamt ty pises akoby si s nimi zila 🫣
@petulda333 Je to predsa jasne pochopiteľné z autorkiných ďalších príspevkov.

Už len to ze ja mu tolerujem takéto výjazdy..wtf? Aj on by toleroval svojej žene keby sa pár krát do roka išla ozrat tak, že nevie stať na nohách? Výjazdy tolerujem, ale také ze manžel ide s kamarátom na ryby, voziť na stvorkolke , hľadať hríby alebo variť guláš...nie ze ožran vyjazdy. Nech si tam dá kľudne pivo aj pol deci ale aby mi chodil domov ako prasa, to určite....