Manžel sa začal zvláštne správať
Ahojte, prosim pred tým ako vlastne porozmýšľate nepíšte mi tu hneď o rozvode. Som s manželom vyše 5 rokov a mame malinke dieťa. Problém je v tom ze už vyše mesiaca sa akoby manžel začal zvlastnejsie správať. Minimálne 1x do týždňa príde v noci medzi 1-4 hodinou a na dosť vypite. Vždy tvrdí že je s kolegami alebo kamarátmi. Je automechanik čiže vždy keď príde ms ruky špinavé. Stalo sa tak znova aj teraz v piatok a v sobotu sa to opakovalo. No veľmi sme sa pohádali a v nedeľu večer som mu povedala ze ešte chvíľu s nim ostanem len kvôli dieťaťu ktoré je na neho veľmi naviazané a Sk sa to nezlepší tak odídeme. Ale ze odteraz s nim budem žiť len ako druhý rodič a už nie ako manželka. Na moje počudovanie povedal ze ôk keď to tak chcem. Zarazilo ma ze tam nieje z jeho strany žiadna snaha. Včera večer o 11 mu vkuse zvonil mobil. To isté číslo mu volalo asi 6x za sebou. On nedvíhal lebo povedal ze nevie kto to je. Keď si išiel ľahnúť, hľadala som svoj mobil a tak som si chcela z jeho mobilu zavolať. A práve prišla správa z toho čísla "už im netrep, a stoj si za svojim" neotvarala som mu mobil a nezistovala viac. V posteli mi povedal ze ma ľúbi tak som mu len povedala aby neklamal aj seba. Povedal mi ze sa nemám báť ze on by ma nikdy nepodviedol. Povedala som mu ze mi povedal ze nevie kto mu vola a zrazu si aj vypisujú tak mi na to nepovedal nič, teraz ráno tiež nič len sa obliekol a odišiel do prace. Chcem počuť čas názor.