Manžel sa začal zvláštne správať
Ahojte, prosim pred tým ako vlastne porozmýšľate nepíšte mi tu hneď o rozvode. Som s manželom vyše 5 rokov a mame malinke dieťa. Problém je v tom ze už vyše mesiaca sa akoby manžel začal zvlastnejsie správať. Minimálne 1x do týždňa príde v noci medzi 1-4 hodinou a na dosť vypite. Vždy tvrdí že je s kolegami alebo kamarátmi. Je automechanik čiže vždy keď príde ms ruky špinavé. Stalo sa tak znova aj teraz v piatok a v sobotu sa to opakovalo. No veľmi sme sa pohádali a v nedeľu večer som mu povedala ze ešte chvíľu s nim ostanem len kvôli dieťaťu ktoré je na neho veľmi naviazané a Sk sa to nezlepší tak odídeme. Ale ze odteraz s nim budem žiť len ako druhý rodič a už nie ako manželka. Na moje počudovanie povedal ze ôk keď to tak chcem. Zarazilo ma ze tam nieje z jeho strany žiadna snaha. Včera večer o 11 mu vkuse zvonil mobil. To isté číslo mu volalo asi 6x za sebou. On nedvíhal lebo povedal ze nevie kto to je. Keď si išiel ľahnúť, hľadala som svoj mobil a tak som si chcela z jeho mobilu zavolať. A práve prišla správa z toho čísla "už im netrep, a stoj si za svojim" neotvarala som mu mobil a nezistovala viac. V posteli mi povedal ze ma ľúbi tak som mu len povedala aby neklamal aj seba. Povedal mi ze sa nemám báť ze on by ma nikdy nepodviedol. Povedala som mu ze mi povedal ze nevie kto mu vola a zrazu si aj vypisujú tak mi na to nepovedal nič, teraz ráno tiež nič len sa obliekol a odišiel do prace. Chcem počuť čas názor.
No máš doma riadneho rozprávkára.
ked chlapi dokazu povedat cokolvek, co im vyhovuje, neraz som sa o tom aj ja sama presvedcila, pri chlapoch si treba vsimat ciny a nie reci, to je zasadny rozdiel. Lebo nahovorit dokaze ktokolvek a cokolvek.
Ze radšej by sme zomreli, ako išli za niekym inym😁
Toto ti stačí?
Takto vzájomne si svehelit?
Ľudia sa rozchádzajú po 20r 30r manželstva a kdesi na začiatku pri 5r si tiez cvirikali ze navždy..
je to podla mna jedno, v prvotnom prispevku si napislaa, ze s nim nechces byt, tak je uplne jedno, ci ta podviedol alebo nie. no netahala by som to ani kvoli dietatu, kedze si myslim, ze to aj tak takto spolu dlho v jednom byte nevydrzite
Ak by to aj bola pravda. Prečo to nepovedal hneď vtedy? Rozmýšľaj. Normálny ľudia v maličkostiach neklamú, ak áno tak aj vo veľkých veciach.
Myslim, ze v prvom rade by ste mali zacat s uprimnostou vzajomnou. Jedna vec, ked sa nieco deje, tak proste si sadnut, povedat co vies a nech ti povie pravdu, aj ked bude neprijemna. Ked obaja tvrdite, ze ste k sebe uprimni, tak aj budte a normalne sa rozpravajte. A ked tvrdi, ze nic, tak preco zmenil spravanie. Normalne nech povie, co sa deje. Ked mal romanik, to jasne, ze asi nepovie. Ale aj to teda bude o niecom svedcit.
Druha vec, chces odist od neho a podobne... Si ty uprimna? Urobis to alebo cakas, ze sa toho zlakne a rychlo to zacne zachranovat? Co ak mu to bude jedno a povie ti, ze odid? Odisla by si? Lebo zase hovorit do vetra a potom to neurobit, to len podkope tvoju autoritu doma a nebude ta vobec brat vazne do buducna. Vzdy si povie, ze mas len reci, ale realne to nespravis. Preto aj podla mna u vas treba proste uprimnost na oboch stranach.
Ak klame, tak aj ty bud uprimna sama k sebe, ak klame casto a vo vaznych veciach. Ak su to somariny, tak to je zase druha vec. Muzi nie vzdy klamu, muzom sa niekedy nechce hovorit zenam vsetky podorobnosti o veciach, radi su strucni.
pije, lebo ma problém, nemá dlhy?
Dá sa zistiť podľa čísla , že na koho meno je vedené. Na internete nájdeš stránku kde sa dá zistiť komu patrí číslo , akurát je to nejakou malou čiastkou spoplatnené . Takže do toho
Tak ten tvoj je iný " bajkár". By mal motívy na neuveriteľné príbehy písať.
Autorka, doveruj ale preveruj! Ten alkohol ti nevadi?
nemam rada takychto chlapov, co rozpravaju a skutek utek.
ries ako sa sprava, co robi, to je podstatne, nie to co hovori, o com sa ta snazi presvedcit, mala by som sa fest na pozore
z prace by ti urcite nevolal a nevymyslal ospravedlnovacie bajky, keby za nim nebola ta jeho mama, ktoru si zburcovala :D mozno mu aj ona pomohla nieco vymysliet, len aby si cusala..
@radkaradix nie ona zase vždy drží somnou lebo vie ze KN ma niekedy svoje nálady. Každopádne ďalej sa už vyjadrovať nebudem lebo to aj tak bola chyba sem písať keďže sa to tu vždy zvrhne na to ze je potrebný rozvod. V každej každúckej téme :D
Ja nikde nevidím že by ti radili rozvod. Každopádne tvoj chlap sa správa veľmi zvláštne. Ja by som takého klamára a bajkara vedľa seba nezniesla.
ved si ho nechaj teda a trp dalej :D nikto ti ho neberie :D (teda mozno len za tvojim chrbtom, ale to ty asi nechces vidiet)
Verim, ze si tu nepisala poslednykrat. Zase "vidime".
Prečítaj si po sebe celý príspevok..... Pekne od začiatku ako to ide....to ako mu neveríš potom zvláštne správanie telefonáty a príchody neskoro vnoci..... Nemá k tomu čo povedať atď atď.... Potom on ide do práce ma celý deň na to aby si vymyslel nejakú bájku o Tom ako to bolo.... A ty mu to úplne zozeries .... A teraz nás tu presviedčas vlastne o Tom že ty mu veris a nemáš dôvod mu neveriť atď atď........ Pre boha živého si uvedom že keby nemal výčitky svedomia tak by ti z práce nevolal ako to asi bolo celé a kto mu asi volal.... Neriešil by to ... Skôr by bol nasratý že mu neveríš a zisťujes..... Popravde so strašne naivná keď toto si mu zožrala.... A keby to bol nejaký ten človek ako veabwo čo mu volal vnoci.... Tak prečo by si vypol zrazu telefón?????veď by dvihol povedal ahoj ja som Fero atď volal som kvôli tomu a tomu..... Ale on si to z každej strany poistil lebo je pekne vychcany ..... Milenke povedal nech dá pokoj alebo nech sa vypne akože to bolo len také číslo nejaké..... Inak s ňou skončí...... Tebe mal celý deň v práci na to aby vymyslel peknú historku..... A od dnes bude všetko ok.... 😂☝️👊Waaaaaau kto tomu uverí tam musí byť riadne naivný..... A nie neradim ti rozvod..... Radim ti aby si mala svoju hrdosť a dôstojnosť ale na druhej strane si zisti pravdu a potom sa rozhodni čo chces ďalej...... Lebo on ti na 100% klame...... A to ti garantujem.
A typické pre ženy ,čo zadajú diskusiu ,najprv nakydajú na mužov a potom si ich začnú zastávať,že to vlastne ani tak neni ,že to len tu ženy im chcú ublížiť a vidia v nich len to najhoršie ….načo potom zakladáte diskusie ?Klameš samú seba 😃
@autorka tak volal ti z roboty ohľadom zbitého uja a potom sme to pozerali na kamere, a to ste kedy stihli či ešte pred telefonátom či potom, Superman. On robí v dielni sám? Bajka 16 ročných chlapcov. A ešte aj po tom čo rodičia boli odoznameni o situácii tak ešte mu aj niekto volá 😵☘️, a niekto mu píše to tiež niekto z tých chlapcov a aj to sa zavolá rodičom?
@xsuzannex ja tiez a kedze muz zatlkal,zistila som si meno slecny,zavolala jej a stretla sa s nou a ta mi s radostou po 2rokoch slubov od mojho vtedajsieho manzela porozpravala ako to je...a bol to celkom mily rozhovor
samozrejme,ze vsetky sme sa zrutili,ale da sa to prezit a ist dalej,lepsie ako zit cely zivot v klamstve
a nechapem co sa mas co obavat zobrat jeho telefon,opisat cislo a volat..
Niekedy sa nestačím čudovať čomu všetkému sú schopné niektoré ženy uveriť, resp. aku obrovskú schopnosť zatvárať oči pred problémami majú. Ach jaj, no tak ten klamal predtým, klame teraz a bude klamať aj potom aj navždy a to z úplne jednoduchého dôvodu - pretože ty mu všetko spapáš. Tak ako si si nastavila hranice, tak to máš. Ale ty tie hranice vlastne nemáš.
@mk22 su zeny ktore vedia hned a su zas aj take, ktore proste nechcu vidiet. Tak ci tak si myslim, ze kazdy takyto vztah casom proste stroskota. Zatvarat pred tym oci nema zmysel
Nenapísala som tu úplne od slova do slova presne ako to bolo s tým telefonátov a tak. Ale vidím ze stačí vynechať jednu jedinú vec a už sú tu scenáre ako z 1000 a 1 noci 😂😂 ale dobre sa na tom smejem lebo niektoré ste tu také blbé ze ste ani len nepochopili o com som v príspevku písala a v komentoch sa hráte na múdre. No nič, my sme si to vysvetlili a vy ste si pouražali 😀
Nie take veci sa nedeju len vo filmoch...to som si aj ja myslela pokym sa to nestalo mne osobne....

Žieňa zlaté, tebe niet pomoci. Píšeš, že si na nervy, nevieš čo máš robiť, že ti pravidelne klame a nevieš, či mu môžeš ešte veriť. A zrazu ti zavolá, zrazu z ničoho nič ti povie nejaký príbeh a ty hneď píšeš, že veď zase až tak neklame. A zrazu máš na všetko argument. Presne pre tento tvoj postoj ste na tom ako ste. Že ty máš na každé jedno jeho divné správanie argument.