Manžel si píše s inými ženami
Ahojte,
neviem či len ja som taká "divná" v tomto, ale môj manžel vypisuje iným ženám a to vždy ako prvý. Nebudem sa tajiť tým, že mu občas nakuknem do mobilu (viem,nemala by som), ale už keď som bola tehotná, som mala také divne tušenie, ze sa niečo deje. Nasla som u neho správy s novou kolegyňou, kde sa to uz uberalo kade tade. Správy typu : chcel by som byť tvojim gombíkom na košeli, môžem ťa zobrať domov, môžem si ísť k tebe zacvičiť a pod. Po tejto skúsenosti mu uz nedoverujem a on to vie. Samozrejme, že jeho prístup sa v tomto nezmenil a stále si píše s nejakou. Je to podľa vás normálne, ak sa ženatý chlap takto správa? Ak mu niečo vytknem, hneď na mňa hodí výčitky, že už sa nemôže ani s nikým iným baviť. A to už ani nerátam kolkokrat mi povedal, že si už písať so žiadnou nebude.
@zoro9836 veď o to ide. Lebo keď dajme tomu, si sadnú a on uvedie povedzme ako dôvod, že sa cíti nejaký odsúvany na druhú koľaj, tak s tým sa dá pracovať, pripadne ak obaja chcú vzťah udržať,a nevedia, ako začať, tak ísť do poradne,
Ale keď debata skončí hadkou, ze ona začne, prečo to robí a on odpovie že či už sa nemôže s nikým baviť, tak ďaleko nezajdu.
Normálne to určite nie je
@zoro9836 výnimočne s tebou súhlasím🙂 ja so svojim mužom nemáme ani zaheslované mobily a načo? On môže v pohode kuknúť môj mobil a ja jeho...Aj tak si myslím, že ak niekto chce podvádzať tak si cestičku nájde
@solange7 to ako ked kamoska ked bola tinedzerka a brigadovala v malickych potravinach... mala tricko s miernym vystrihom a na krku retiazku s playboyom.a jeden 50+ stary slizoun jej povedal ze chcel by som byt tym zajacikom🤢
Čo by si mu nemohla pozrieť do mobilu? Ja by som to robila bez výčitiek, tak isto mi nevadí keď by si muž pozeral môj mobil. Nemáme čo tajiť....To, čo si uviedla tie príklady čo vypisuje ženám sú doslova zúfalé uchylaciny. Chcem byť tvoj gombík 🤦😅 Samozrejme že to nieje normálne správanie muža vo vzťahu pre boha.
Aby sme si to vysvetlili, načo ho toleruješ? pre peniaze lebo by si bola na mizine?
@nicol_10 nevysvetľuj, pristúp k činom, inak bude mať pocit, že máš stále iba reči, ale reálne ho nevypoklonkuješ. Povedz mu, že ste sa o tom rozprávali x-krát, vie veľmi dobre, že ti to ubližuje a aj tak neprestal. Že potrebuješ byť nejaký čas od neho, aby si si v hlave prehodnotila, či pre teba vôbec manželstvo s ním má význam. Uvidíš, či sa spamätá.
ja si nemyslím, že chlapovi vždy chýba sex a preto si nájde takýto úlet. Skôr sa nudí. Mnohé páry si zovšednejú, keďže na vzťahu nepracujú a preto si jeden alebo druhý začne vypisovať kraviny s niekým cudzím, lebo je to vzrušujúce- tancuje na hrane. Nemusí nutne dôjsť k niečomu fyzickému, ale je to niečo nové, riskantné a nevie dopredu, ako to dopadne. Keby chlap musel svoju ženu vždy najprv zbaliť než dôjde k sexu, bolo by to určite zaujímavejšie ako len "tak čo, ideme? / poď, už mi stojí / dnes to bude len rychlovka/ ...." Jasné, že ženu to takto nebaví. A chlapovi sa to tiež "preje", lebo je tvor, ktorý potrebuje dobýjať.
Autorka riadnu hlúposť ti treskol ,že on je spoločenský .Keby bol spoločensky tak píše a volá aj s x-mužmi ,má kopec kamošov ,je ukecaný ,hocikde sa prihovára ľuďom ,proste žoviálny ,priateľsky typ .Ten Tvoj ma objekty záujmy IBA ženy a to môže byt aj introvert .Aj ten dokáže chlipnosti písať cudzím a baliť ich .Toto je povaha chlapa a taký sa nikdy nezmení ,ale to vieš .
Rozhodnutie je na Tebe ,máš dve možnosti .
Nezmeni sa a poslala by som ho do r...i mne by sa zhnusil, ak by som to nasla muzovi.A tie kecy, ze je spolocensky🤣aj ja som a nevypisujem druhym chlapom.Ale, ked ma take basnicke crevo nech napise basnicku tebe nech presmeruje energiu inam.Este je mozne, ze je to typ co len balamuti a, ak by malo o niecomu prist zuteka je hrdina len cez mobil.Si mysli, ze Ta oblbne recami a zivot ide dalej
@nicol_10 Nie, nie je to normálne. Áno, človek si úplne kľudne môže písať s osobou iného pohlavia. Avšak tu ide o to, čo si píšu.
Vie, že ti tým ubližuje, napriek tomu v tom pokračuje. Nepomohol ani otvorený rozhovor. Teraz už je len na tebe, či sa s tým dokážeš zmieriť a spokojne v takom vzťahu fungovať, alebo nie a tam máš dve možnosti: opustiť ho, alebo bojovať o neho, ak ti za to stojí a veríš, že sa dokáže zmeniť.
@autorka A áno môže mat človek kamarátov opačného pohlavia ,je kopec takých ľudí ,kľudne ho predstavia i partnerovi ,bez problémov dajú čitat správy a nemažú ich …len tá komunikácia vyzerá ináč .Tuto je to jasné ako facka.A vôbec nemusí byt chyba v Tebe .Sú muži ,čo majú všetko doma a predsa hľadajú inde …Hold povaha
@zdenkastanka aj mne sa stalo ked som mala 15 podobne. Mala som vystrih a komentoval mi prsia. 50 rocny chlipnici obtazuju 15 rocne deti. V tom momente keby tam stoji aj moje dospele ja, tak mu strelim facku a spravim taku hanbu, ze uz by sa smerom na mlade baby nikdy neotocil.
Ďakujem všetkým za názor, ani som si nemyslela, že sa toľké/í zapoja..zaznela tu poznámka ze asi je len taky hrdina cez správy a presne to tak aj je..stále mi opakuje,že on by ma nevedel podviezt, ze to nikdy žiadnej nespravil..ze keď aj písal také správy,tak potreboval rozptýlenie..ano,niečo bolo v období tehotenstva, kedy sme už sex nemali,nakoľko to nebolo možné po mojej zdravotnej stránke (rizikove tehotensto)..ale potom cca o pol roka niečo podobné prišlo znova, potom zase bol pokoj nachvilu a pred cca pol rokom znova vypisovanie s nejakou z fitka a to rovno na whatsapp kde si museli vymeniť aj tel.cisla..stále som bola v tom,ze asi prehanam, ale ako vidím, väčšina z vás zdieľa moj názor, že to nie je normálne..a ešte dodám, ze nie som s nim kvôli peniazom, žijeme ako normálna rodina, nemáme malo, ale ani na rozdávanie, proste po tejto stránke nám nič nechýba..a ako píšete, sú len dve možnosti
@elizabet173 my to mame presne rovnako.
@nicol_10 sex s chlapom ktorý ťa podvadza a mohol už z nejakou spať. Fuj ved by som sa pogrcala spať s mužom čo ma podvadza.Chcel by som byť tvojim gombikom na košeli bože ved to by ani Hviezdoslav nevymyslel take prirovnanie.Je to kurevník sorry a TY ideš s nim spať mať sex prečo s povinnosti.Ak by som sa ocitla v takej situáci ako TY nikdy by som s mužom nešla spať toto je môj názor.Ani nevieš čo môžeš chytiť a na roky môžeš mať vystrane.Môžeš niečo dostať.
Máloktorý muž sa ti prizna ,že s tými ženami spáva .Väčšinou sa riadia heslom..zatĺkať ,zatĺkať ,zatĺkať .Takže ja by som mu neverila .Tie jeho správy o niečom svedčia ,že tie ženy namotava slizkými správami a niektorá z nich sa určite chytí .A keď je to fešák ,vravíš chodí do fitka ,stará sa o seba ,ženské sa mu samé podhadzuju .Takže ho sleduj jedným okom ,ak to bude pokračovať ,nemá to význam …zrejme je to typ ,čo ženy vníma pozitívne .
@hajajansj 👏👏👏
Rozhodne to v poriadku nie je. Tvoj muž je záletník a skúša to ani kadejaku ,ktorá mu dá. A ver ,že sa ich možno už aj našlo a neostalo to len pri písaní. Určite porozmýšľaj o svojom živote. Charakter muža nezmeníš..on je a bude taký stále. Jemu je to jedno ,lebo vie ,že ho nikdy nenecháš..má v tom istotu že bude len s tebou a ty sa bojíš s dieťaťom odísť. Preto si myslí že si môže robiť čo chce

@nicol_10 presne tak,chyba nie je u teba. Jedina chyba osudu,ze si natrafila na tohto "spolocenskeho chlivaka". By som mu dala,ze spolocensky. Jezisi,ked je spolocensky,nech sa vykecava,ale na urovni a nie vypisovat zenam chlipnosti. Bohuzial mas doma hovado,ktore nedokaze zit s jednou zenou,proste namotavac. Vkuse potrebuje mat nejaku rozrobenu a citit sa vo vytrzeni. A debil este bude na teba hadzat vinu a rozpravat ti bachorky,aky je on spolocensky.