icon

Manželka ma odmieta

alatan
9. dec 2015

S manželkou máme už dlhodobý problém a to,že ma odmieta ako muža. Začalo to tesne po sobáši,cca 5 týždňov. Sexu bolo čoraz menej a teraz po 9 rokoch už nie je žiadny. Chápete že to chýba. Rozviesť sa nechcem,rozmýšľal som nad nejakou bokovkou,ale to zase nedokážem. Prieči sa to mojim zásadám. Som z toho zúfalý,lebo som sa ženil ako 40 ročný a za slobodna som bol zvyknutý na každodennosť. Už sa ani necítim ako chlap,ale ako starý,nepotrebný dedo.

borkavan
9. dec 2015

@flipflopi
"presne kazdy musi mat tu svoju polovicku ktora sa hodi k nemu a navzajom tvoria celok a potom by to vsetko malo klapat "

krásne si to napísala, ukradnem ti to. 🙂

worker_falcon
9. dec 2015

@alaguema zaujímavý pohľad na vec. divný výklad. Možno je to o drobných odtieňoch. Sex by nemal byť platidlom, ani spôsobom vydierania, ani trestom či odmenou. Podľa mňa je sex v zdravom vzťahu následkom/dôsledkom/ znakom toho, že všetko funguje. Sex je splynutie duší, nie iba fyzický akt. A väčšinou k nemu nedochádza, keď niečo nie je v poriadku. Napr. sú pohádaní, alebo manžel je dlhodobo lenivý, alebo manželka, alebo, alebo. To nie je obchodovanie ani trest - nebudeš sa správať takto, tak nebude sex. Ale - budeš sa správať takto a takto, náš vzťah bude super a náš sex bude super.
Ja sa divím ženám, ktoré tu vypisujú svoje problémy s chlapmi, a pritom s nimi veselo spávajú. To je ich vzťah fakt iba fyzický? Ako môže žena spávať s niekým, kto ju sekíruje, nedá jej peniaze, ponižuje, má milenku, píše si s bývalou, nechce jej v ničom pomôcť, atď, atď. pre mňa osobne by to bol veľmi divný a povrchný vzťah. A ako vidíš, to by nebolo vydieranie, ani trest. Jednoducho následok - "neklape nám to v živote, nepribližuj sa ku mne, lebo sa pogrciam" 😒 😒
Neviem, či chápeš takýmto drobným a pritom zásadným rozdielom. Ťažko sa mi do dá inak vysvetliť.

borkavan
9. dec 2015

@alatan preboha tú inú nemusíš bozkávať. Uži si. bohužial, vyzerá to tak, že ju vážne nepriťahuješ a vážne už sa to NEZMENÍ.
Ale vyzeráš byť fajn chlapík, srandista 😀 a v pohode, tak ti držím palce, nech ju čosi ovalí a nech sa to zmení 😀
Podľa mňa, ona má chuť na mladšieho, prepáč, ale vážne. Čo ju môže na 48-ročnom už priťahovať??? Nič v zlom.

worker_falcon
9. dec 2015

@natalym hm, ale nie v takom štádiu vzťahu, v akom sa nachádzajú tí dvaja... Nemyslím si, že by to fungovalo. Nepíše nič o ich vzťahu, ale podľa mňa sú to iba spolubývajúci.

worker_falcon
9. dec 2015

@borkavan že nič v zlom 😀 😀 😀 😀 Možno je to športovec, ktorý je vymakaný a nemá žiadne pivný pupok. Aj keď pravdepodobnejší je opak...

terezka1947
9. dec 2015

@alaguema hej,niekedy mam pocit,ze sa to svetske "materialno" presadzuje uz aj v spalnach....sa potom necudujem,ze je tolko rozvodov

terezka1947
9. dec 2015

@worker_falcon velky kus pravdy je aj tomto prispevku....
uplne suhlasim,ked je kazdodenny zivot ok,aj sex by mal byt ok(ak teda nie su nejake ine vazne dovody,kt.na nejaky cas urobia stop)

borkavan
9. dec 2015

@alaguema podľa mňa si to len zle pochopila. To nie je o tom, má dať, dal. Alebo sex za niečo. Ale o tom, že niektoré ženy doslova priťahuje, keď je k nej partner pozorný cez deň... je to taká pomalá predohra, ked jej otovrí dvere, ponesie nákup... spraví kávu... A niektoré ženy to proste nepotrebujú.. je to rôzne proste.
Ak vzťah funguje, tak funguje so všetkým, ak nie sú zdravotné problémy. Ale reči typu, milujem ho ale nemám chuť na sex s ním.. sú blbosť. Nemiluje ho ale si to ešte neuvedomila.

borkavan
9. dec 2015

@worker_falcon a ju práve tí vymakaný športovci nepriťahujú 😀. Chápeš... jednoducho... nemá oňho ako žena zájem a už sa to nezmeníííí. To myslím vážne.

mysicka36
9. dec 2015

@borkavan nič v zlom, ale ona bude mať 48 a on asi o 2 viac. Ako sorry ale mladší by asi zase nechceli ju. Inak toto mi pripomenulo "prúpovídku" môjho muža pred teambuildingom. Neboj sa tie čo by som ja chcel nechcú mňa a tie čo by mi aj dali sú staré 😀 😀 😀 😀

borkavan
9. dec 2015

@natalym ako koho. Ona mu sama ponúkla, nech si niekoho njde a nech ju neotravuje. Je to jasné, má ho v paži. bohužial.

lenadka
9. dec 2015

@worker_falcon ten kotvičník to je vo forme čaju, tablety?

borkavan
9. dec 2015

@mysicka36 😀, ja nehovorím, že ona si toho mladšieho nájde a že ju budú chcieť. Ale možno chce mladšieho aspoň v predstavách... chápeš...
A tvoj muž má pravdu 😀 😀 čo si budeme

mysicka36
9. dec 2015

@lenadka https://www.bodyworld.sk/testosteronovy-stimula... pozri si o tom nejaké články.

aj čaj ale to asi nemá taký účinok.

worker_falcon
9. dec 2015

@lenadka maca aj tribullus sú aj tablety. to je asi najjednoduchšie užívanie.

borkavan
9. dec 2015

@worker_falcon
uplne s tebou súhlasím
""neklape nám to v živote, nepribližuj sa ku mne, lebo sa pogrciam" a toto by si mal @alatan uvedomiť a tam začať.

alatan
autor
9. dec 2015

@borkavan
48 má ona. Ja mám vo Februári 50 ✋👌
@worker_falcon

borkavan
9. dec 2015

@alatan a to vážne máš chuť na každodenný sex? Nič v zlom, ale tiež mám asi divné predstavy o starších. a to ja mám už 40 r. kokšo.
Ona asi v tom prechode...neviem. Osobne sa desím svojho prechodu.. koniec ženy ☹ vo mne.

mysicka36
9. dec 2015

On má už 2r. celibát.

worker_falcon
9. dec 2015

@borkavan hele, ja som to myslel ako vtip, ty to myslíš vážne? (že pätdesiatnici môžu akurát na posteli nacvičovať skok do truhly 😀 )

borkavan
9. dec 2015

@worker_falcon ja to myslím vážne. Ale tak ja mám rôzne divné predstavy aj o sebe a tak...a potom vidím, že zbytočne som sa bála alebo tak. takže pohoda.

natalym
9. dec 2015

@borkavan Každý je frajer, keď o nič nejde. 😉
Prechod je vec riešiteľná, sú na to lieky. Len to by musela chcieť.

natalym
9. dec 2015

@worker_falcon Tak môže ešte nerobiť nič.

fuuuha
9. dec 2015

Ja nechapem, ako sa tu pozastavujete nad jeho vekom. Podla mna dnesní patdesiatnici su OK. Je to zdravy chlap a chce zit. So vsetkym, co k tomu patri. Ze nemal sex dva roky? A co? Tie co ste same ho mate? Tvarite sa tu, ze zivot bez sexu akoby ani nemal existovat. Kolki tak ziju? Ci si vazne myslite, ze kazda slobodna matka, rozvedena, single...aj vdova si obhryza nechty, sex kupuje alebo ho ma ako bartrovy obchod medzi kamaratmi ? Su ludia bez sexu a ziju. Lebo musia, ked nikoho nemaju alebo ich polovicka to ma inak.
Chlap zije v manzelstve, kde to maju kazdy z nich inak ohladom sexu , on to vnima ako problem a snazi sa to tu riesit. A odpovedou mu je - si stary, si chory (ked si to dva roky dokazal), nie si skratka normalny.....Riadne jednoduche videnie a vnimania sveta.

alatan
autor
9. dec 2015

@borkavan
Vždy som mával dosť veľký apetín

worker_falcon
9. dec 2015

@alatan tak o apetíte už vieme (čo je tiež relatívny pojem). skús s ešte vyjadriť k ďalším bodom z môjho príspevku - ako vlastne žijete, aký máte vzťah. Do niečoho sa obuj, odporuj mi, nech sa máme o čom baviť. lebo zatiaľ o tebe vieme iba dve veci - máš 50 a si "abstinent" 😀

worker_falcon
9. dec 2015

@alatan a ešte k tomu apetítu - chlap je lovec. sex je trofej. Veľmi často sa stáva, že keď sa o trofej nemusí bojovať/loviť, tak je prakticky bezcenná. Odpadá vzrušenie a pôžitok z lovu a to už nie je zaujímavé.

natalym
9. dec 2015

@borkavan Možno nevie čo rozpráva. Ešte nezažila keď bude domov chodiť a bude cítiť inou ženou.

fuuuha
9. dec 2015

Ak žena povie mužovi, aby to hladal u inej, je bud tak hlupa, ze nema ani predstavu, ake to je (ked to u tej inej najde) . Alebo jej na nom absolutne nezalezi. Tipujem, ze v tomto pripade je to z kazdej moznosti kusok.