icon

Manželka sa mi nevenuje

vysuflik
1. okt 2012

Ahoj. Snazil som sa najst na internete diskusiu na tuto temu, ale nasiel som iba "manzel sa mi nevenuje"... Zvlastne, asi som prvy manzel ktory ma taky problem. Na zaciatok lahky uvod: Sme spolu 9 rokov, svadba pred 4 rokmi, dvaja synovia. Ja robim (som doma kazdy vecer), manzelka nerobi a je doma cely den. Uz parkrat sme mali krizu, ze sme sa dlhsiu dobu vobec nerozpravali, ale nakoniec sme si to vzdy nejako vydiskutovali. V obdobi "po krize" manzelka chvilu "poslucha" a snazi sa, venuje sa mne aj domacnosti aj rodine, mame castejsie sex a pod. Ale po case to opat sklzne do stereotypu, kedy manzelka cely den nepohne ani prstom (doslova: spinave riady a aj ine veci presne na tom istom mieste ako rano), manzelka cely den spi, potom cely vecer a celu noc cita knihu alebo pozera na internete mangu. Napriklad minuly vikend bola s kapelou hrat, cely vikend som strazil decka (to je v poriadku). A ked sa v nedelu vecer vratila, pytal som sa ci nejdeme nieco spolu robit (dal som niekolko navrhov). Povedala ze nie, ze je unavena a ide spat (to je tiez v poriadku, ma narok byt po hrani unavena). No v noci o pol druhej som sa nahodou zobudil a ona sedela pri pocitaci. A taketo mame na dennom poriadku. Casto rano o pol siestej vstanem do roboty a ona este stale cita, celu noc. Ked ma chut na sex, ide radsej do sprchy s vibratorom ako za mnou, ale moje navrhy odmieta (boli ma hlava, nechce sa mi, som unavena, mam kramy, atd). Nezanedbava iba mna, ale aj deti. Ked s nimi musi nieco robit (napr. domace ulohy), je nervozna a iba na syna krici. Decka maju pravidelne na veceru chrumky, lebo vobec nevari. Ja obcas navarim, ale tiez sa mi kazdy den nechce ked pridem vecer z roboty a mam este varit a poupratovat a riesit decka, navyse ked vidim ze to mohla (a mala) urobit zena cez den. Potom to vyusti do krizy, lebo ma to hneva a prestanem sa so zenou rozpravat. Jej to vsak ocividne vyhovuje. Potom ked uz je situacia uplne vyhrotena, prerusim mlcanie, poriadne sa porozpravame a chvilu je zas vsetko v poriadku. Uz ma tieto cykly (kriza-diskusia-ok) nebavia a velmi ma to ubija. Ake su vase nazory? Myslite, ze sa taky vztah da nejako zachranit, alebo ozivit, alebo zmenit?

vysuflik
autor
1. okt 2012

@fiffinkaa o piatej. Velky chodi do skoly sam, maleho vodi zena.

nikolet_89
1. okt 2012

@vysuflik neviem ale mne to pride, akoby jej vobec nezalezalo na vasom vztahu a asi ani na rodinnom zivote...mozno keby si jej polozil ziadost o rozvod na stol, ze to myslis vazne a ze das ziadost aj o zverenie deti do vlastnej starostlivosti by zabrali...ale nemyslim, ze kolil tebe, ale skor koli detom...podobny pripad riesi aj moj svagor...manzelka ho podvadza a este k tomu caka dalsie dieta s inym...tiez nepere, nevari, nezehli...proste nic, dokonca aj tehotenstvo zapiera i ked je evidentne, ze tehotna je...

malinkaaninka
1. okt 2012

z toho čo píšeš je zrejmé,že je závislá.a treba ju liečiť.čo rodina,aký má na to názor?jej aj tvoja rodina.chodia k vám návštevy?

maminuska
1. okt 2012

No ja osobne sa domnievam že na druhej strane nie je hádam ani muž. 🙂 , takto opísané nedostatky druhej strany vie opísat len žena.
Okrem iného ak by teraz malý nastupil do škôlky a ona teda len čítala a cez den spala, kde je starostlivost o neho , to ako spala pri nom a on bol celý den sám?
Osobne sa domnievam že ta má plné zuby , teba aj detí a jedinou jej šancou ako uniknut su knihy a PS, pre mna to bola práca ( v prvom manželstve.) Je to spôsob vyhorenia.

12smile12
1. okt 2012

Podla mna kazda normalna zena ked je doma s detmi , navari , uprace , ozehli , operie a potom moze cakat aj odozvu od manzela - teda pomoc .. ked sa Ti zena takto sprava , podla mna vas ma ocividne na haku , ale riesenie by bolo mozno aj to keby si jej navrhol ty bud doma a ona nech ide do prace .. aspon bude aj nieco robit!!!

nanulik
1. okt 2012

@vysuflik nechce sa mi čítať všetko tak len budem na tvoj uvod reagovať. podla mna záleží aj vela na tom v akom prostredí tvoja žena vyrastala. ako bola vychovávaná k domácim prácam a tak podobne. a na tvojom mieste by som jej dala ultimátum. ale tak aby si ho aj splnil ak bude treba. toto nie je normálne aby sa tak žena správala. ja mám tiež záluby a niekedy sa stane že neupracem hned ako sa urobí bordel ale toto čo ty píšeš je extrem. držím palce aby si tuto situáciu vyriešil. a hlavne aby boli deti na poriadku. pretože môj názor než žiť s mamou ktorá sa o ne nezaujíma a nestará to radšej so žiadnou

vysuflik
autor
1. okt 2012

Mozno som v mojom uvodnom prispevku bol prilis negativny. To preto, lebo som sa sustredil iba na negativa. Nevravim ze by sme sa topili v spine a jedli kazdy den iba chlieb. Je to asi tak, ze manzelka urobi co treba, ale len to najnevyhnutnejsie. Napr. ked uz mame 20kg spinaveho pradla a nemame co nosit, tak cely den perie a vsetko operie. Ked uz nemame nic na jedenie tak zajde do obchodu. Ked uz su vsade chumace prachu, tak sa vychyti a povysava. Ako hovorila niektora mamicka, proste ju domacnost nebavi a nepocituje potrebu mat vsetko naporiadku. To citanie/PC celu noc tiez nie je pravidlo, nie je to "pravidelne kazdy druhy den". Niekedy je to tyzden v kuse a potom zase tyzden nic.
Ked tak citam vsetky vase ostre prispevky (je zavisla, pohrozit rozvodom atd), rozmyslam ze mozno ze som na zenu prilis prisny. Ved ani mne sa nechce kazdy den varit a upratat; a chumace prachu by som mohol raz za tyzden povysavat aj ja. Je sice fakt ze chodim do prace na plny uvazok, ale nie je to narocna praca.
Skusim sa dnes so zenou porozpravat a navrhnut viac spolocnych aktivit a nejake rozdelenie prace, napr. "ty varis a ja upratujem" alebo nieco na ten sposob, aby nemala pocit ze je na vsetko sama, a zaroven aby som mal aj ja argumenty v buducnosti ze "ja som urobil svoju cast, tak ty urob svoju".
Co sa tyka deti, naozaj si myslim ze sa im venuje malo, ale je fakt ze hladne nie su, chore nie su, spinave nie su, takze aj ked nerobi nic navyse, zaklad robi.
Nechcem aby po nociach citala, ale zase nechcem aby to vyznelo tak ze namiesto venovania sa konickom musi mat 100% domacnost.
Za mesiac zacinam pracovat "z domu", tak uvidime kam sa organizacia nasej domacnosti posunie. Budem mat na vsetko lepsi dohlad, tak snad to budem vediet lepsie zorganizovat a dohliadnut na nu.

aduskatt
1. okt 2012

@vysuflik a preco by mala robit viac ako to najnevyhnutnejsie? ................a dohliadnut na nu? ona nie je svojpravna?...................🙂

barbora01
1. okt 2012

kocky, keby toto napisala zena o muzovi, tak hned by ste jej pisali, nech sa rozvedie a teraz tu obhajujete lenivu zensku? Je mi jasne, ze je to opisane len z jednej strany, ale to je tak isto aj ked takto pisu zeny o muzoch. Ja neviem ako vy, ale ja poznam zopar zien, co su cca. 12 rokov doma s detmi, lebo sa im musia "venovat" a pritom deti do skoly nosi muz, aj ich zo skoly vybera a manzelka vecer ide s kamoskou na kavu, lebo si potrebuje oddychnut, cez den uvari len polievku a neupratuje vobec. Osobne si myslim, ze takychto zien je velmi malo, ale preco nepripustite, ze mozu existovat? a @maminuska naozaj poznam zenu, co decku zapla rozpravky a ona sedela cely den pri PC a ver mi to dieta sa casom naucilo, ze ju nema otravovat. Ja si myslim, ze vy to hodnotite podla seba, ale naozaj existuju zle matky - co by ste povedali o zene co vypina v zime decku radiator, aby nebolo prilis aktivne? (ano dieta je potom zabalene v paplone a da jej pokoj)

vysuflik
autor
1. okt 2012

@aduskatt preco by mala robit viac ako to najnevyhnutnejsie? Napriklad preto, aby deti robili doma aj nieco ine nez len ze cumia na telku. Take tie "volnocasove aktivity", ved vies. Nasypat im do misky ciniminis alebo vytiahnut z chladnicky jogurt je "to najnevyhnutnejsie". Zahrat sa s nimi, precitat im rozpravku a pod, to uz je viac ako nevyhnutnost. Takze, mozes si na svoju otazku odpovedat sama, preco by mala robit nieco viac. Ja si myslim ze by mala.

aduskatt
1. okt 2012

@vysuflik nemyslela som na deti, ale na pranie , upratovanie.ja tiez neperiem kazdy den, ale ked sa nazbiera, cize ked to je na tri pracky, tak 15 kg pradla a nerobim si tazku hlavu.................tuto sobotu som zamietla upratovanie a dali sme si lenosivy vik a vsetci sme tu🙂 a nemame teple vecere kazdy den, resp skoro vobec...jasne, ze jest je doma vzdy co a ked sme doma vsetci, tak sa normalne vari, ale aby odo mna cakala muz, ze budem lietat s prachovkou a denne prat a zehlit, no neeeeeeeee, nehrozi🙂 .ale tak Tebe asi vyhovuje iny styl zivota a Tvojej partnerke iny....mozno, ze prave ona ma pocit, ze chces po nej full servis a miesto manzelky v nej vidis upratovacku, kucharku, zasobovacku, pracku a az potom osobnost a takto proste " strajkuje".nad tym si nepremyslal? .............samozrejme vobec netvrdim, ze mam pravdu, ale napadol ma aj tento mozny pohlad na vec🙂

vysuflik
autor
1. okt 2012

@aduskatt je fakt ze nad tym som nepremyslal. Cela tato diskusia mi dala vela podnetov, budem si ju musiet este niekolko krat celu precitat a riadne sa zamysliet nad tym co chcem, co ocakavam, co by mohla chciet a ocakavat ona, co by sme mohli zmenit, co je vlastne "normalne".
Dakujem tebe aj vsetkym ostatnym, co sa zapojili. Urcite to nebol premarneny cas.

aduskatt
1. okt 2012

@vysuflik velmi drzim palce, vidim, ze nehadzes flintu do zita, to je fajn🙂)ja som kedysi mala doma vsetko porobene, ako sa ocakavalo a nerobilo to dobrotu, zmenila som pristup.akoze navsteva moze dojst kedykolvek, to zas natolko upratane mam.ale proste ked sa dva tyzdne nedotknem zehlicky, nikto ani nemukne🙂 na svete su dolezitejsie veci............mozno by som fakt sustredila pozornost uplne inde a nie na to, co sa od nej ocakava ako od zeny....proste nebude nakupene, tak bez vycitiek si vybehnite von na veceru, alebo objednajte pizzu a zahrajte si karty.a ten riad tiez z umyvadla neutecie🙂) proste pohoda, klidek......a mozno ju to nakopne🙂

barbora01
1. okt 2012

@vysuflik vies co? myslela som si, ze si fakt dobry muz co sa stara o rodinu a deti a vadi mu leniva manzelka, ale z tvojho prispevku o 19:49 mam presne ten isty pocit co mala @maminuska (ano maminuska mala si pravdu 😉 ) najprv pises, ze nevies byt prisny, zrazu si na nu velmi prisny, uz sa trochu aj stara o deti a dokonca aj trocha upratuje a sak aj ty mozes povysavat.... akoze sory takeho tutmaka ako si ty, co nema nazor, tiez by som na teba srala.

maminuska
1. okt 2012

@barbora01 ale ano , ja viem že existuju aj lenivejšie ženy , ale toto je podla mna vyhorenie.
akýkoľvek nátlak je kontraproduktívny, zakazovať a blokovat niekomu počítač je ... však nie sme deti nie ? Ako som napísala lezie jej muž na nervy, lezu jej aj deti , každý deň to isté ... veď ešte aj tie cykly ako budú nasledovať pozná. Možno len ona sama čaká kedy @vysuflik príde s návrhom na rozvod a v konečnom dôsledku sa jej uľaví, preto sa utieka ku knihám - iné príbehy , iné životy, odklon od reality, útek z vlastneho života.
V každom prípade, ja jedninu šancu vidím v tom že sa absolvuje psychoterapia, ale nielen manželky ale aj manžela 🙂

gerdusha
1. okt 2012

A ja si myslim,ze vysuflik je niekto,kto vas pekne taha za nos. Takto chlapu istotne nestylizuju...tot moj odhad

barbora01
1. okt 2012

@maminuska ano ano, uz som ti dala za pravdu, ja som len taka naivka, ze verim kazdemu, ale z tych jeho poslednych prispevkov mam aj ja pocit, ze to pise nejaka zenska co sa chce zabavit a ked nie, tak je to chory muz a necudujem sa jeho zene - muz, ktory svoj nazor zmeni za par hodin asi 5x nie je muz, raz mu to vadi, potom nie celkom, raz to jeho zena robi stale potom nie vzdy, tak akoze to sa jeho zena moze aj rozkrajat a jemu nikdy nevyhovie.

maminuska
1. okt 2012

@barbora01 no veď v konečnom dôsledku zistíme že je uplne normálna, perie , varí , aj navarí , deti nechodia ani špinavé , ani hladné, zas až taký bordel teda doma nie je ......
ako som napísala, je normálna žena, čo sa pre muža nepretrhne a tak to má byt .... nezabudajte na jednu vec, podvádzané su hlavne tie vzorné , ochotné z nás.

maminuska
1. okt 2012

@gerdusha ano , chlapi sa vyjadruju uplne inak , hrubšie, strohejšie a podstatne menej empaticky.

"Cela tato diskusia mi dala vela podnetov, budem si ju musiet este niekolko krat celu precitat a riadne sa zamysliet nad tym co chcem, co ocakavam, co by mohla chciet a ocakavat ona, co by sme mohli zmenit, co je vlastne "normalne". "

ako môj manžel povedal, ak toto napísal muž , tak je buď prihriaty alebo to od chlapa má ďaleko ......

fiffinkaa
1. okt 2012

@vysuflik celé to tu čítam a držím Ti palce, riešiš to podľa mňa správne..a vidím že nechceš rozvod ako to tu niektoré odporúčajú.. Ja ti to určite neodporúčam, praštiť len tak 9 ročný vzťah za hlavu,máš peknú rodinku, ktorá potrebuje aké také úpravy a jemne namotivovať manželku...
A vidíš sám aké my ženy sme 😀 😀 😀 do všetkého rýpeme , sme najmúdrejšie a chytáme za slovíčko, ale sa mi páči že sa nenecháš zdeptať .... 😉
Podľa mňa sa hlavne musíte rozprávať vy dvaja o tom, tu môžeš dospieť len k dvom záverom:
1) manželka ma milenca, nestará sa o nič, Rozvod!! 😀 😀 😀
2) ty máš prehnané nároky, manželku vykresluješ v zlom svetle a všetky by sme sa s Tebou už dávno rozviedli 😀 😀 😀
Budem čítať ďalej, veľa štastia 🙂

nicky182
1. okt 2012

@vysuflik ahoj, ako som predpokladala, tato diskusia sa nakoniec zvrhla proti tebe - tu je v podstate normalne ....precitala som si vsetky prispevky a musim ti povedat, ze v prvom rade by si si mal ujasnit, co vlastne od manzelky chces...odporucam manzelsku poradnu, ak chces vztah zachranit, lebo nadej mate 🙂 nevzdavaj to, zelam vela pevnej vole ..

viera27
2. okt 2012

@maminuska juuj, ale to su riadne predsudky. Ja sa 90% casu vyjadrujem stroho a EQ mam na urovni traktora. Som preto lesbicka?
Ver never, su muzi, ktori su velmi muzni a popri tom maju aj inteligentne vyjadrovanie a silnu empatiu. 😀

verkom
2. okt 2012

Ja by som mala radu, ale je to Internú poštu.... Ak máš záujem napíš mi.... Naozaj sa dajú aj takéto vzťahy zachrániť, ide však o čas a o to, či naozaj chceš ty a až potom tvoja manželka..... Napíš mi.

katarinka32
2. okt 2012

ja si myslim, ze tvoja zena sa tazko zmeni, ja na tvojom mieste byy som od nej utekala kade lahsie

tinki
2. okt 2012

@vysuflik páči sa mi tvoj postoj..držím vám palce

vysuflik
autor
2. okt 2012

Ahojte. Ako som vcera slubil, porozpravali sme sa s manzelkou. Prinasam teda kratky popis rozuzlenia.

Moja manzelka nema ziadneho milenca a nic ju netrapi a nikto jej na nervy nelezie. Je leniva preto, lebo jej to dovolim. Nic nerobi preto, lebo nic robit nemusi. Neciti ze by mala nejake povinnosti ktore "musi" urobit. Upratana domacnost nie je nieco co MUSI urobit, ale len nieco co BY MALA urobit. Tak isto venovat sa detom nad ramec uplnych nevyhnutnosti nie je nieco co MUSI, ale iba nieco co BY MALA. A kedze ju k tomu nikto nenuti, nerobi to. A kedze to nerobi, ma potom dost casu na robenie inych veci, ktore ju bavia viac. Ako napr. citanie knih. Citi ze by sa mala starat viac, ale kedze je leniva, nechce sa jej a nerobi to. Ma pocit ze potrebuje "pevny rozvrh", ktory by jasne rozdelil jej cas na povinnosti a zabavu. Takze sme sa dohodli ze do konca tyzdna spolu vypracujeme "rozvrh", ktorym si urcime kto kedy vari, kto kedy upratuje a pod. Zaclenime tam aj to spolocne chudnutie. Pekne sme sa o tom vsetkom porozpravali a potom sme sa poriadne pomilovali ;)

Pevne verim ze jej (nam) toto predsavzatie vydrzi a ze ked plan spravime, budeme ho aj dodrziavat. Velmi by som si zelal, aby to fungovalo tak ako sme to naplanovali a aby sa z toho casom stal dobry zvyk, a nie iba nutnost dodrziavat plan.

Zaver: Komunikacia je SUPER!

A este par slov k niektorym poslednym komentarom z tejto diskusie.

Mozno mam od chlapa daleko, ale nehanbim sa za to. Nebojim sa zmenit svoj nazor, ked vidim ze moj predchadzajuci nazor nebol spravny. Nebudem si tvrdohlavo stat za tym, co som povedal na zaciatku len preto aby som ukazal, aky som poriadny chlap. Nebojim sa priznat svoju chybu. A pokial to zo mna robi "prihriateho", tak nech.

Nikdy som nechodil na pivo s kamosmi, ani na futbal, ani na ryby, tak ako to robia "poriadni" chlapi, vzdy som bol radsej doma, venoval sa rodine, varil, venoval sa domacim konickom apod. Nemyslim si ze VSETCI chlapi sa vyjadruju "hrubsie a strohejsie". Nebudem sa vyjadrovat hrubo a stroho len preto aby som mohol byt jednoznacne hodeny do vreca s napisom "chlapi". Ludia sa nedelia iba na "chlapov" a "baby"; delia sa aj na dobrych a zlych, citlivych a hrubych, rozumnych a hlupych, ludia su rozni.

Keby som na zaciatku presne vedel co chcem a ako to dosiahnem, nezakladal by som tuto diskusiu. Zalozil som ju prave preto ze som nevedel ako moj problem riesit, a ci to vlastne je problem ktory potrebuje riesenie.

Este raz dakujem vsetkym ktori sa snazili pomoct mi a navrhnut riesenia, velmi si vazim cas a srdce a skusenosti ktore ste do toho vlozili. A tym ktore si myslia ze som zena co si robi srandu z mamiciek... je mi luto ze ste v zivote poznali iba hrubych chlapov a dufam ze niekedy spoznate aj inych muzov, ktori napriklad dokazu citit a vyjadrovat svoje pocity bez hanby a zistite tak, ze aj muzi su rozni a maju pocity, nie len zeny.

kvetinqa
2. okt 2012

@vysuflik drzim palce!

katika2104
2. okt 2012

co ocakavas od manzelky?
co ocakavas od seba?
co ocakavas od vasho vztahu?
uz si uvazoval nad manzelskou poradnou {min. 10 sedeni, ak nepojde manzelka, mozes chodit sam, i to je prospesne}?
co si ochotny spravit ty pre zachranu vasho vztahu?
preco si myslis, ze "tichou" domacnostou nieco vyriesite {ved nie nadarmo sa hovori, ze nememu ani vlastna mat nerozumie}?
docitala som sa tu v tvojich prispevkoch nieco v tom zmysle, ze tebe nevadi, ze nie je krasna {z tohto si mozem, ale tiez nemusim spravit zaver, ze chudera tucna a skareda sa moze tesit a rucky, nozky ti bozkavat, ze si ty krasavec s takou seredkou...je to s nadsazkou 🙂 ale taky zaver si mozem spravit...} spominas, ze i ty mas nadvahu, myslis, ze ked ona tebe pride nepritazliva, ty si pre nu pritazlivy?
neviem, ako ostatne damy na tomto fore, ale myslim, ze clovek dokaze vycitit pocity druheho a pokial jej davas najavo, ze pre teba nie je krasna, ze nie je taka, akou byvala {mimochodom, ty si stale taky, akym si bol, ked si ta brala?} tak co cakas? tiez by som sla pri takom domacom ovzdusi radsej do sprchy s vibratorom {a nie je to pre teba vyzva, ze pod a konaj??? ved nevies citat jej myslienky, len jej konanie vysvetlujes svojim pohodlnym sposobom, co ked caka v tej sprche, ze dojdes aaaa ze bude nieco???}... neviem, ked sa necitim ok, sex pre mna nie je to, co by som chcela... sex ako forma chudnutia? a preco nie, s usmevom na perach a s dobrym pocitom po sexe :D este by bol zabavnejsi :D vies ty chlape o tom, ze sex je forma relaxu a ona nechce relaxovat s tebou? preco asi? a mozno aj relaxovat chce, len ti to hovori neverbalne a ty nechapes :D :D :D a tu sa stazujes :D
tiez sa obcas zabudnem pri knihe ci pri pc a mam potrebu citat a citat, lebo je to to, co cez den pri sarkanoch nestiham}, co nespracem ja, nesprace nikto {aj keby to mali prekracovat, ci preliezat}... a ked sa aj pri knihe zabudnem do druhej, tretej v noci, to este neznamena, ze musim nutne spat cez den...
riady vo vylevke tiez este nutne neznamenaju, ze som cely den lezala hore kantom... nuz, ale kto sa nespyta, odpved vacsinou nedostane... a prist domov a pohladom zhodnotit stav domacnosti a spravit si svoj zaver... si s detmi raz za cas, ked je ona s kapelou...
a nakupy? ja nenakupujem potraviny, teda okrem peciva... ostatne nosi moj manzel, som na materskej, on zaraba, preto on skor spravi velky nakup a bez nahanania deti po obchode a dovezie to, ako ja a trepat sa aj s detmi.. co tak 1 az 2x do mesiaca sa nevezmes a nespravis velky nakup? lebo ona je doma? nemozes spratat riady, ked vidis, ze nie su spratane? jaaaaj teba to nebavi robit stale :D jaaaj, ju to ma bavit, lebo taky je manual zeny??? ahaaaa 🙂 🙂 tak vela stastia...
je lahke ukazovat prstom na druheho, on je taky a taky... priamo umerne k tomu je tazke ukazat prstom na seba a objektivne zhodnotit situaciu...
a zdravim vsetky damy, ktore radia, aby od nej utekal... len pozor, aby sa to kazdej z vas nevratilo obratom ako bumerang, pretoze sudit je fakt lahke...
ked chces doma princeznu, chovaj sa ako princ, ked chces doma kravu, chovaj sa ako vol... kazdy si z toho vezme, co chce...

katika2104
2. okt 2012

@vysuflik taaaak chlape, myslim, ze si si z diskusie vzal presne to, co si potreboval.
predbehol si ma svojim prispevkom, preto ti davam palec hore...
este dodam, ze skus prestat delit na MANZELKU A TEBA... ste par, ste tiiiim :D a ve dvou se to lepe tahne :D :D :D
ze ste pokecali, je super. vzdy, ked budes citit, ze nieco nie je ok, preberte to. z tichej domacnosti nevies usudit, co chce, ci nechce povedat...
myslim ze ste to zobrali z toho spravneho konca, drzim palce a prajem pekne dni, nielen tebe, ale i manzelke
mimochodom, to, ze na pivo, ci na ryby nechodis, myslim, ze to vobec neva, moj muz tiez nie, to neznamena, ze nie je chlap, pride z prace, vyblbne sa s deckami, ja zatial uvarim veceru, niekedy pride tak unaveny, ze lahne a spi... a niekedy pride z prace a ja lahnem a spim... ved nie kazdy den je nedela...
ale komunikujeme a to je dolezite i pre vas ... pre kazdy par :D

cica99
2. okt 2012

@gerdusha presne. aj mne je to stylizovanie podozrive, aj take to "rozjimanie" o sebe samom. Vobec mi to na muza nesedi.A niektore veci si tam akokeby odporuju. Ja som to uz tiez pisala,ze jednoducho ma to nepresvedcilo. Neverim. 🙂