icon

Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?

lucia33366
30. sep 2014

Čaute baby,
prosím o názory na muža ktorý má manželku aj milenku. Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti. Je mi s ním veľmi dobre a to isté tvrdí aj on. Avšak, že by sa chcel rozvádzať, o tom niet nejako náznaku. Viem, že mu to takto z časti vyhovuje, ale nemôže to ísť donekonečna. Neviem si predstaviť, že by sme vzťah ukončili. Myslíte, že je dobré ostať s rodinou, aj keď k manželke už nič necíti a ostáva len kvôli ďeťom? Alebo radšej sa rozviesť, ísť za svojím šťastím, za tým čo ho napĺňa a byť s "rodinou" v kontakte?

romanovic
6. okt 2014

@tea4 Ty kokso! Ale zase ty mas stastie, ze odisiel k milenke, lebo si sa zbavila debila a mas sancu stretnut niekoho normalneho! Zato milenka bude zatinat zuby, ked z "jej" rozpoctu pojdu alimenty a na vikendy jej pribudne "cudzie" dieta so svojimi narokmi a potrebami....

adamuska
7. okt 2014

@tea4 co tu citam,tak len tolko,zivot je riadny pes.A to si s nim planovane otehotnela?9 mesiacov mu trvalo kym sa odstahuje,som zvedava akocim za to bude v zivote obdareny.Drzim ti palce.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
tea4
8. okt 2014

@adamuska ahoj, on dokonca odišiel, keď som bola v 3- 4 mesiaci tehotenstva, aby "pomáhal" svojej milenke....u nás to vzdal, lebo sa hanbil pozrieť svojej manželke do očí, jednoduché....mne nepomohol ani v tehotenstve, ani potom.....čo už, nech si žije tak ako si vybral, "dotyčná" už asi pochopila, že "zlato" nevykopala i keď nieje pri nej isté či je dieťa môjho manžela

adamuska
9. okt 2014

@tea4 tak vlastne nemáš prečo za ním smútiť, určite je to ťažké, ale na druhej strane máš sa lepšie ako tá jeho nová. Určite by sa ti pri ňom a jeho čine ťažko žilo, trápila by si sa. Ži si vlastný život, hádam po čase nájdeš skvelého partnera, ktorý bude aj dobrým otcom pre tvoje dieťa. Držím ti palce 🙂 Keď si si sama preskákala v tehotenstve takú bolesť, tak teraz zvládneš všetko sama 🙂

moncsi1208
13. okt 2014

@lucia33366 ze kto zvitazi?samozrejme chlap.dostane vsetko,co sa da dostat.je mu prijemne v takom vztahu.vzdy hovoria o tom,ze jest kazdy den chlieb s maslom?to je vecny zakon,ze z takej bitky sa neda vyjst vytazom.ty,ako milenka,nikdy nebudes na takom urovni-zeby kvoli detom ostava v manzelstve?nebud smiesna,nevidis do ich spalni..ked chces,tak ti mozem pisat do ip,mozno sa dozvies nieco uzitocne,aby sa ti lepsie rozhodovalo🙂 pekny vecer...

klaudise
Autor odpoveď zmazal
medovka7
14. okt 2014

Nepoznam tvojho priatela, ale...
"Zenac, ktory chce dostat do postele cudziu zenu v manzelstve trpi, jasna vec 🙂 Manzelka mu nerozumie, uz sa ani nemiluju, ze mu je s tebou dobre, preco by mu nebolo? nemate spolocne starosti... nerozprava o rozvode, naco, ma co chce, zenska naivita je nekonecna. 😕 Manzelka caka, ze romanik skonci, milenka, ze sa rozvedie... Muz podvadza naraz dve zeny a citi sa ako pan tvorstva. Od manzelky ide vo vyzehlenej koseli a milenke prinesie kvety, Myslim si, ze jeho manzelstvo je fungujuce, inac by sa rozviedol, ze je s manzelkou kvoli detom je blbost, je to len vyhovorka. Ktory muz by sa nerozviedol, keby bol nestastny v manzelstve a nasiel by lasku svojho zivota?

babajaga2
14. okt 2014

V mojom pripade "vyhrala" milenka a ja som ostala s dietatom sama. Ked to mam s odstupom casu zhodnotit, tak som v podstate vyhrala ja 🙂

oladuna
19. okt 2014

@lucia33366 ty si stretla ZADANEHO muza. To si si myslela ze prave ty ho zmenis? Teba nenapadlo ze prave takyto typ vasho vztahu mu vyhovuje a ze on sa nikdy nevzda svojej zeny? Poznam asi styri take iste pribehy ako tvoj. Ver mi, ten chlap nikdy svoju zenu a dieta neopustil. Otvor oci a hladaj "stastie" niekde inde.najlepsie v naruci nezadaneho chlapa 😀

janickacrazy
20. okt 2014

@tea4 Poznám podobný prípad, stal sa mojej známej, ona chodila s chlapom, ktorý chodil okrem nej ešte s inou babou a obidve ostali skoro naraz tehotné a ten kretén vyhlásil, že ktorá porodí syna tú si zoberie za ženu a tak aj urobil!!! Tá moja známa porodila dcérku, takže mala smolu....alebo štastie? No neviem vlastne....ale je to fakt neskutočné niektorí tí chlapi 😠 😠 😠

romanovic
20. okt 2014

@janickacrazy Tieto typy by mali byt kastrovane pri odovzdavani obcianskeho 😠

mamulka211
20. okt 2014

Zvitazi ta, ktora sa od takeho dementa oslobodi prva :D

prasiatko30
20. okt 2014

@janickacrazy tvoja kamoska si moze gratulovat a kebyze ho pri jeho hlaske rovno bola poslala do riti tak to je ta najvacsia vyhra

medovka7
24. okt 2014

@janickacrazy smolu mala, ze stretla takeho debila, stastie, ze sa ho snad zbavila, len aby mala rozum a nedala sa nim po case obalamuti, ked ho prestane bavit manzelka 😖

malabiba
24. okt 2014

@lucia33366 milá moja, tieto fóra tu, treba brať ako individuálne názory žien v rôznych situáciách, hlavne mamičiek s menšími deťmi, určite nie ako rady....ja napíšem vlastnú skúsenosť - rozviedla som sa s 2 deťmi, 5 a 7 ročným, pretože manžel si NAŠIEL MILENKU....bolo to pre mňa vykúpenie, nežili sme vôbec dobre....ja som teraz šťastne 2. krát vydatá a manžel už cca 9 rokov žije s tou druhou a vyzerá to tak, že tiež šťastne, takže žiadne katastrofické scenáre....zatiaľ, lebo človek nikdy nevie...deti sú už veľké a sú u otca ako to vyhovuje im, prispôsobujeme sa my dospelí....srdcu sa nedá rozkázať a keby sme sa celý život riadili iba rozumom, konvenciami a tým, čo druhí povedia, za čo by ten život stál

vililienka
17. mar 2017

Uz su to tri roky....tak akooo to dopadloo?

smajlik222
15. aug 2017

@vililienka aj mna by to zaujimalo 🙂
bola som milenka 2 roky , teraz som 5 rokov manzelka mojho milenca a citim sa ako najstastnejsi clovek na svete a nikdy by som svoje rozhodnutie nezmenila

obsadenemeno
15. aug 2017

@smajlik222 ty nemas vsetko v hlave v poriadku, ze???

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/milenka/

a uz mas dalsieho milenca, ze....

smajlik222
15. aug 2017

@obsadenemeno GRATULUJEM TI WOWO TY SI ZA CHYTRULINKA :* LUBIM TA

mandala77
15. aug 2017

@obsadenemeno veď v tej téme za štyri strany ani raz nezareagovala, asi sa tu zabáva a vymýšľa témy na tému milenka 😘

obsadenemeno
15. aug 2017

@smajlik222 aj ja ta lubim, ty dievca popletene..... 😍

obsadenemeno
15. aug 2017

@mandala77 keby jej to aspon casovo vychadzalo....ved mohla hned v tej prvej teme napisat, ze BOLA milenkou zenateho a ze sa koli nej rozviedol. A nie si vymyslat....no ale ktovie, mozno to vzruso zo zakazaneho uz opadlo tak si to chce pripomenut....

ja ti nevim, nebolo by rozumnejsie proste napisat temu, podla skutocnosti a nevymyslat?

mandala77
15. aug 2017

@obsadenemeno som vždy odsudzovala baby, keď písali, že vymyslená téma, ale časom mi príde, že niektoré sa asi fakt zabávajú a vymýšľajú si, alebo sa naobťažujú ani reagovať. Tak potom ani nechápem, načo vôbec zakladajú diskusiu. Asi aby diskutovali ostatné 🙂
Inak som na Teba myslela, lebo tequelinka mala dve témy cez víkend a Ty si tam neprispela 😲

obsadenemeno
15. aug 2017

@mandala77 cez vikend som pracovala, takze nebol cas na kona 🤐

boli aspon zaujimave?

mandala77
15. aug 2017

@obsadenemeno tak ona má nadanie osloviť a rozvíriť debatu 🙂 jedna bola o jej budúcej svadbe dade v zahraničí a druhá, overal na svadbu frajerovej sestry. Ti poviem... 😨
Náhodou som na ne klikla, lebo som videla, že tam stále niečo riešia a bola som zvedavá, do takých tém nechodievam. Ale jednoducho mi nedalo

obsadenemeno
15. aug 2017

@mandala77 pocitam, az sa budem nudit....ja som sa zamotala do debaty o maturite z cudzieho jazyka....to bolo ine zuzo, ti poviem 😉

loulou02811
Autor odpoveď zmazal
luckaajanko
30. júl 2019

@jolinka taák toto si tak perfektne napísala waw

juditaaaa
3. nov 2021

@lucia33366 nie je dobré byť milenkou. Milenky obvykle nezvíťazia. Viem, som bola.