Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?
Čaute baby,
prosím o názory na muža ktorý má manželku aj milenku. Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti. Je mi s ním veľmi dobre a to isté tvrdí aj on. Avšak, že by sa chcel rozvádzať, o tom niet nejako náznaku. Viem, že mu to takto z časti vyhovuje, ale nemôže to ísť donekonečna. Neviem si predstaviť, že by sme vzťah ukončili. Myslíte, že je dobré ostať s rodinou, aj keď k manželke už nič necíti a ostáva len kvôli ďeťom? Alebo radšej sa rozviesť, ísť za svojím šťastím, za tým čo ho napĺňa a byť s "rodinou" v kontakte?
@lucia33366 ako ti uz napisali mnohe stavat svoje stastie na nestasti druhej? dost blbe nemyslis .... tak naozaj stastna by si pri nom nebola nikdy aj teba by podvadzal ver mi...a mozno aj s uz vtesy byvalou manzelkou....ak sa na to citis zatlac.daj ultimatum aj ked je strasne co pisem lebo keby mne nejaka mrcha kradne manzela a otca mojmu malemu tak jej najprv oci vyskriabem a potom je ho vyrazim aj s handrami za nou ale iba tak zistis ci ta naozaj ,,miluje,, ak tu svoju hroznu zenu opusti
@lucia33366 teba miluje. So zenou trpi lebo deti. Ty si jeho statsie, len s tebou je stastny, ale ty ho musis chapat, ty musis mat trpezlivost, ty musis byt toleratna.
A co ty? Si stastna?
Myslis, ze ako dlho dokazes prejavovat scoju lasku prave tym, ze budes drzat ako hluchy dvere a cakat a cakat?
Aka je to laska, ked sa zmoze len na sladke reci, ale nic viac kvoli tebeb neurobi?
Aka je to laska, ked sa nevie rozkyvat? Ani kvoli tebe. Tej, ktora je svetlom jeho zivota.
Aky je to muz, ked milenka musi hladat sposob ako ho nakopnut, aby ju zoficialnil ako svoju partnerku?
Aky to bude muz az ho budes mat?
A premysli si: jeho zena moze robit problemy. Neustale. Aj po rozvode.
Je krasne bojovat bok po boku proti problemom. Do dna ked problemy pominu a vy zistite ze vas nic ine nespajalo. Len ten boj.
Jeho deti ta nemusia prijat.
Ty mozes zistit ze jeho deti neznasas.
Vase spolocne peniaze budu najblizsie roky dotovat aj tu byvalu rodinu.
Az s nim zacnes zit mizes zacat chapat aj jeho zenu. Z prilezitostnych telefonatov, smsiek a stretnuti, dokonca ani keby ste boli kolegovia v praci, stale netusis aku ma naozaj povahu. Mat super naladu alebo byt privetivy na par hodin pocas stretnutia je lahke a klamlive. Teda: jeho zena moze mat dovod, preco ich vztah krachuje (ak vobec tusi ze krachuje).
Ze ta respektuje, lebo je zamilovany a mas pocit harmonie, neznamena, ze ti neplesne ze jeho mama je lepsia kucharka a radsej pojde do restauracie ako jest ten blivajs co varis (ako priklad). Lepsia varianta je, ked povie ze jeho ex varila lepsie ako ty (stalo sa kamoske. Uz ho vykopla.)
Mate kde ist zit spolu, az sa rozvedie?
Teraz ta miluje lebo mu prides ako opora a toleratna chapava partnerka. Az neskor zacnes aj nieco vyzadovat (vsak mas aj svoje naroky, predstavy a svoj zivot), mozes zistit ze si ho velmi sklamala, lebo si sa "zmenila".
Jeho zena si zrejme najde ineho muza casom - mozes zistit, ze tak ziarli, ze ty si zrazu bokom a centrom zaujmu je byvala.
Jeho deti budu nadalej jeho centrom zaujmu a bude teda travit dost casu s nimi a teda aj s byvalou. Zvladla by si take daco?
Zachova si s byvalou priatelsky vztah a kedykolvek bude ona nieco potrebovat, bude jej k dispozicii. Zvladla by si to?
Az vas vztah sa prehupne do stereotypu a pridu aj nezhody a nebodaj aj vazne, nezacnes sa bat, ze je v pozadi dalsia dobra dusa, ktorej hovoir akos tebou iba trpi, ale neodide, lebo deti?
To je len par veci na zamyslenie.
Ale zase ty ho poznas. Aj ked si zamilovana, vravis ze je to par rokov, tak uz musis v pozadi tusit, aky je, aj ked by si ho este stale ospravedlnovala. Musis citit ci to ma zmysel dotlacit ho aby sa rozviedol. Ci tym skutocne nieco vyhras.
@lucia33366 vies kolko zenatych chlapov toto povedalo mne?Ver mi..toto nie je cesta
Toto je tak provokačná téma že až. Preto taká diskusia...a zakladateľka sa už ani neozve mám pocit. Všetko inak bolo povedané, nie je čo dodať.
ja uvediem este jeden priklad z praxe: mojej zial bohu. Balil ma jeden chlapek, strasne fajn, ze iba kamosi atd. no jasne, spustil obohratu platnu,ako je s tou jeho len kvoli detom,ze keby ja chcem s nim byt a ze bla bla,ze on si s nou uz nerozumie,len ze ona je akoze dobra matka,ze su dohdonuti,ze co si robi on je jeho vec a bla bla a potom idem do obchodaku, vidim jeho, s deckami a aj s manzelkou,co nebola zrovna do stareho zeleza. Tak sa chlapec na mna ledva usmial,ked zrovna jeho zakonita vyberala volaku mrkvu z regalu. Co Vam poviem...tam skoncia vsetky tie ich sluby o nesmrtelnosti chrusta a modromz neba. Jednoducho milenky su v blbej pozicii, tie manzelky snad este v horesej. Nikdy nebude vitaz a porazeny, to je proste tragedia, ked su deti v tom celom a niekto zisti,ze sa prepocital.
@kiki68 je iba jeden vitaz. Ten chlap. Ma zazemie doma, odkial chodi rozprestierat kridla na volny let po svete a ma milenku, ktora mu dviha ego tym, ze mu dava najavo ze je jeden nedoceneny clovek, uzasny a skvely.
No a ten pocit, ze je muz dvoch zien a vybera si, je pre neho tiez na nezaplatenie.
Sice tiez len do chvile, kym to nepraskne. 😉
@moonlight1210 to si zabila, fakt dobre🙂) mna uz ten nazov temy pobavil - ako z ringu....zial smiesne to nie je
@lucia33366 - "k manželke nič necíti" - zaľúbenosť trvá max. 2 roky. Láska nie je zaľúbenosť - láska je rozhodnutie a zodpovednosť. "či má on ísť za šťastím" - samozrejme za svojím (jeho) šťastím v tvojom ponímaní - za tebou - to je láska? to je sebectvo... čo deti? budeš ich milovať ako ich vlastná matka? Asi nie, kedže píšeš o jeho stretávaní sa s rodinou po "bodajbyčonajskorbol" rozvode. Ak ti nezáleží na jeho deťoch, nezáleží ti ani na nom, ale len na sebe - v zaľúbenosti ho chceš pre seba, lebo to v tebe vyvoláva príjemné pocity. Tá pominie, zaľúbenosť časom zaiste pominie - čo potom?
@vililienka áno tak jej treba, to si vravím vždy keď idem za manželom do roboty na spoločný obed 😀
Vidím ju tam sedieť a tvári sa velice ofučane
@lucia33366 stojíš o neho tak veľmi, že si ochotná sa takto trápiť? Skúsi si odmyslieť, že si do neho zamilovaná. Stále je to Superman, neodolateľný, vyčnievajúci z radu mužov, ktorých okolo seba máš a sú slobodní? Je väčší ten jeho potenciál alebo to trápenie?
@lucia33366 no kto ,,zvíťazí?" Predsa ty ,,zvíťaziš." Potom budeš mať doma zodpovedného, spoľahlivého, úprimného, milujúceho muža s veľkým K a keď budeš žehliť bábu plienky a ukladať jeho ponožky tak budeš rozmýšľať, či ho niekde akurát nezasúva, do nejakej milej, nenáročnej, chápajúcej, milujúcej devy, ktorá potom založí diskusiu, že ,,ktorá zvíťazí?"
A potom toto, čo som tu napísala podaj ďalej, nech má kto prebrať štafetu.
Pyramídová hra to je, keď vieš na čo narážam, ale to tvoje ,,víťazstvo," (ak bude) bude Pyrrhovo.
@koala7 Tvoje prispevky su tak rozumne, ze ziram aj bez Viziru.Super, klobuk dole, kiezby kazda mala tolko rozumu ako Ty.Uzasne prispevky, hovoris do duse a cistu pravdu, uplne vo vsetkom s Tebou suhlasim. 🙂
No, neviem či rada pozeráš filmy alebo nie, ale ak nie, mala by si si zopár takých pozrieť kde má ženatý muž milenku a samozrejme ona je taká hlúpa a naivná že uverí všetkému čo jej natára, ale aj tak jej to je jedno pretože ani na to neni schopná aby si našla poriadneho predovšetkým SLOBODNEHO muža, a neustále sa bude len sťažovať aký je život nespravodlivý na miesto toho aby začala samú seba vážiť a nechrápať so ženatým, aj za cenu že zničí JEHO rodinu, a ona bude považovaná za lacnú fľandru... ale tak ked sa ti to páči tak pokračuj.
@pat_mat_minnie Dakujem 🙂
Sissy27 tak to si dala krásne! Podviedol raz, urobí to zas. Len potom pre zmenu Tebe.Keď je teraz taký hajzel, že je mu prednejšia milenka ako rodina neskôr to bude ešte horšie. Moja rada je zbav sa ho kým je ešte čas. Keď otehotnieš, alebo budeš chcieť žiť normálny rodinný život, aj Ty sa mu zunuješ! 😖
@sari24 Prečo by som sa nemala ozvať. Čítam reakcie, hoci sú rôzne, niektoré sú naozaj na zamyslenie sa...
@timi1012 Vieš, nechápem, prečo všetci hádžú vinu na milenku, nevravím že nie je vinná, ale predovšetkým je vinný muž, ktorý to dopustí, aby to prišlo do takého štádia, že si nájde milenku. Keby doma všetko klapalo tak ako má, tak by na to ani nepomyslel, nemyslíš?
@lucia33366 ....Keby doma všetko klapalo tak ako má, tak by na to ani nepomyslel, nemyslíš?.... bud si velmi mlada, alebo neskutocne naivna
80% chlapov ked ma moznost a aspon 51% istotu ze sa mu na to nepride- zahne, 10% chvilu robi okolky ale ked ma pocit ze je neodolatelny "podlahne" aje ked skor prilahne, a len poslednych 10% je bud slepych ze si nevsimnu, alebo vo faze akutnej zamilovanosti...
@lucia33366 pane boze ty si akoze slecna milenka :D, no konecna... ja len este jedna perla muzskej logiky:
milenku su neda podvadzat, lebo s manzelkou to sa nerata a ak sa pritrafi 3tia pani tak to sa prirata k manzelke mala by si viac v muzskej spolocnosti pocuvat co sa bavia medzi sebou, ked si myslia ze ich nepocut
@lucia33366 precitala som len par prispevkou a mozno niekde stala uz aj tvoja odpoved...a ty si s nim stastna za cenu ze sa s nim delis ? vyhovuje ti to? teraz mozno ano ale co o par rokov, stale budes len druha milenka, alebo aj keby manzelku opustil, tak to zrejme urobi aj tebe po nejakej dobe...a urcite to s tou manzelkou take hrozne nie je lebo inak by sa rozviedol....pretoze o deti sa moze postarat aj ako rozvedeny....
a mas pravdu nie vzdy je milenka na vine, velakrat zo zaciatku ani milenka sama nevie ze je len milenkou, ale na vine su vzdy vsetci, len deti su v tom nevinne....
@sense od začiatku som vedela, že je ženatý, aj napriek tomu som do toho šla. môžem povedať, že som s ním šťastná, a vyhovuje mi to zatiaľ tak ako to momentálne je. Pravdou je, že čo bude, to nevie asi nik...
@lucia33366 ok...no ja by som nemohla spat s chlapom kt. si obden alebo aj kazdy den liha s inou zenou do postele a so mnou je len par hodin niekde v sukromi aby vas nikto nahodou nevidel....
@lucia33366 Lucia nie nemyslím si že je to normálne, práve naopak JE TO CHORÉ! A evidentne si aj ty chorá ked ti to takto vyhovuje, že sa v podstate striedaš v posteli zo sestrou s jedným chlapom. A ešte povieš že si šťastná a že ti to vyhovuje, tak sa zamysli či by si bola šťastná keby tvoj muž klátil tvoju sestru 365 dní v roku a teba klátil na striedačku 2 hod v noci. To ani nieje chlap ale chudák a TY si bohužiaľ naivná a hlúpučká MILENKA ktorá nemá chrbtovú kosť, vieš mala by si myslieť hlavne na to aby sa ti to raz nevrátilo. Božie mlyny melú pomaly ale isto. A pýtať si tu rady a písať aká si nešťastná a že ubližuješ segre no zároveň sa ti dobre chrápe s tým chudákom.... čo si čakala že ťa tu budú chváliť alebo čo?! no nemám na teba slov. Bud si nejaká psychicky narušená pubertáčka alebo máš sakramentsky bujnú fantáziu. A ak je predsa len tento chorí príbeh pravdivý A ty si dospelá žena, tak ti odporúčam aby si sa dala liečiť pretože to čo robíš nemá so zdravým rozumom nič spoločné.
@lucia33366 Ten predošlí príspevok nemal byť Vám, Ospravedlňujem sa. To bol ďalší fórum o tom ako sestra spí s mužom jej sestry. Pre Vás odpoved je nemyslím si že chlap ktorí hľadá niečo čo mu chýba doma že to nájde len tak. Tá žena mu musí dať jasní signál že ide do toho. Takže nerobte zase zo seba anjela. Ste vinný obaja to je samozrejme. Ale hovoriť o tom že ste šťastná na úkor tej druhej ženy ktorá mu porodila deti..... ako by ste sa cítili vy keby že o pár rokov budete behať za deťmi, starať sa o ne, rozmýšľať o tom čo budete variť, upratovať, a váš milovaní manžel bude možno práve v tej chvíli obšťastňovať nejakú inú ženu.... páčilo by sa vám to? a že hovorí že už s ňou nieje šťastní a bla bla bla..... pozrite sa chlap vychádza s tejto situácie aj tak najlepšie, doma si užije so ženou, cez deň s vami, a tak sa to pekne strieda, porazená budete aj tak len vy, lebo si môžete byť celkom istá že sa nerozvedie, alebo nebodaj vám aj to nasľuboval, a vy ste tomu uverili však...no tak vám prajem príjemné čakanie na toho vášho drahého mužíčka ktorí vás má iba preto aby si užil niečo iné ako doma svoju manželku... a možno časom bude s toho ešte aj nejaká tretia dáma.. to bude len zábava 🙂 Pekný deň.
@timi1012 v pohode, už som si prečítala ďalej
@lucia33366 ale jasne ze v prvom rade je chlap hovado, resp. ten kto je zadany a najde si milenku/milenca.... ty si neslubila "pred oltarom" vernost az po hrob ;)
ale ked hladas ospravedlnenie, lahko si ho najdes v akejkolvek situacii... tak isto sa ti da oponovat, ze v tomto konkretom pripade je on ten "zly", ale ked zena povie NIE, chlap si "neskoci" ;)
je zbytocne hladat "vacsieho" vinnika, a ked on uz sa teda zahladel do teba a dovolil to zajst az tak daleko, mozno keby si odmietla ty, nasiel by si inu.... ale v tomto pripade, ide predsa o teba, ty fakt chces byt TA...? fakt to stoji za to, ze v zasade si "spoluvinnikom" rozbiteho manzelstva?
proste, zenaty chlap je tabu, je to ako nepisane pravidlo....
Ahoj ,,lucia33366", neviem ci ti moj nazor pomoze, no mam potrebu ti ho vyjadrit. Ten chlap co zahol raz, zahne aj viac krat, mozno je ten tvoj vynimka, no je vacsie percento ze sa to tak stane a ze to bude akurat s jeho terajsou manzelkou. A nehnevaj sa, no aky je to chlap, ked nedokaze svojej zene povedat co ho trapi a ze nie je stastny?! Mal by jej povedat ze ma milenku a ze ju podviedol! Ona mozno naivne doma na neho caka a mysli si ze je vsetko v poriadku, no vo vnutri to zena citi, ze nieco neklape... Radsej nech je tomu pomeru koniec a uvidis, ak si najde inu milenku, nie je to o laske k nej, len z toho, ze je to jeho zabavka... Drz sa a vela stastia do zivota
@lucia33366 Prosim ta, to mas fakt samu seba za taku chuderu, ze si sa musela ulakomit na zenateho s detmi? 😀 😀 😀 😀
Mne sa stalo niečo podobné,ale stojím na opačnej strane.Manžel má milenku,už je odstahovany a paradoxne mne i milenke sa narodilo dieťa v ten istý mesiac.....tak čo je normálne? Mať dieťa s milenkou ,alebo mať dieťa s manželkou.....je to choré a hlavne zo strany muža.

@niki101988 to je super , tak jej treba 😀