icon

Manželova milenka sa zalieča mojej dcére. Čo s tým?

kleo80
18. nov 2010

Ahojte,mam problem so starsou dcerkou.Ma 8rokov,je od mojho exmanzela.Vsetko bolo doteraz ok kym sa moj ex nenasiel priatelku ktora doslova len LETI na jeho peniaze(čo je vseobecne zname).Nezaujma ma ale čo je medzi nimi dvoma.stve ma to ze sa strasne pcha byt matkou mojej malej.Ziskava si ju darcekmy a tak,nedavno jej kupili mobil a vecer jej vypisuje divne smsky typu vydrz onedlho sa stretneme atd....akoby som malu terorizovala alebo čo. 😠 Ona ma odvtedy nepocuva pripadam si ak nejaka macocha pri ktorej sa musi len ucit a chodit do skoly a pocuvat zatial co tamta jej nosi drahe darceky ktore si ja nemozem dovolit.Najradsej by som jej ten mobil vzala nechcem jej ale ublizit.Ktovie čo jej o mne rozpravaju ked je mala u nich 😠 😠 😠 Jednoducho nechcem aby si cudzia osoba robila narok na moje dieta.Som rada ze spolu dobre vychadzaju ale ona to uz prehana.Moj exmanzel je znamy sukničkar ona sa k nemu nastahovala uz po dvoch tyzdnoch chodenia myslim ze tymto sposobom si ho chce udrzat lebo malá je jeho slabost a doteraz sa jej žiadna TETA nepacila.Dokonca si vyzaduje aby ju volala mamkou.Je to vobec normalne??? ☹

Strana
z3
adenka
4. feb 2011

@kleo80 niekedy je to velmi tazke. ja som v opacnej situacii, "vyzenila" som si syna, a exka mojho manzela je jedna strasna krava... ja teda nechcem nikoho sudit, prezili si svoje, podla mna maju rovnaky podiel viny na rozvode, a snazim sa byt maximalne nestranna. ale do vyvrtky ma vie vytocit ked vidim na malom (10r) ako ho ockuje tym ze tatino ho nelubi, lebo ma novu zenu a novu rodinu, ze teraz ma tatino nove dieta a on uz nie je prenho dolezity a podobne dristy...
no ale my sme proste jej hru nehrali..nechali sme to nanho, spravali sme sa normalne, vysvetlili mu ze ho lubime rovnako ci je to dalsie babo alebo nie. a on mal chvilu stavy ze ma nezniesol, lepil sa len na otca a po par mesiacoch to preslo a je vsetko ok... proste to treba len vydrzat, deti maju rozum, vidia falos a vedia sa rozhodnut.
drzim ti velmi palce...

kleo80
autor
6. feb 2011

@adenka Dakujem....modlím sa aby moja mala spoznala pravu tvar svojho otca pretoze ju to hrozne taha k nemu hlavne kvoli darcekom .Ja som ju vychovavala kym on si budoval karieru a toto sa mi vratilo spat.Tiez jej nanho nevravim nič zle no velmi ma bolí ta nespravodlivost.Ne som pomstychiva ale prajem jemu aj tej jeho krasavici aby raz v zivote pocitili tu istu bolest a ponizenie ako ja. 😠 😠 😠

mamavera
6. feb 2011

@kleo80 na tvojom mieste by som išla za tým kňazom a trochu to rozvírila v cirkrvných kruhoch, pretože podľa toho, čo tvrdíš, ide o klamstvá. Nešlo by mi o to, kde sa bude exmanžel ženiť a či bude mať nevesta biele alebo fialové šaty, ale o princíp. Zaujímala by som sa tiež o meno psychológa, u ktorého si údajne bola, určite by som to nenechala len tak.

janinah
7. feb 2011

@kleo80,cirkevný súd predsa nie je jeden kňaz a tiež tam nesedia hocijakí kňazi,takže o nejakom podplatení veeeľmi pochybujem....skôr asi uverili tomu,čo im bolo predložené a nebola to pravda....ak je pravdou to,čo píšeš ty...neviem ako to na takom súde chodí,ale ty si tam nebola?nemala si možnosť povedať a doložiť svoju pravdu?

janinah
7. feb 2011

až teraz som si prečítala úvodný príspevok,mpbil jej bez milosti zober a povedz,že sa stratil,takto mobil narobí viac škody ako osohu a 8ročnej slečne mobil ešte nutne netreba,ak bude treba,kúpiš jej ho ty,hoc aj z druhej ruky

kleo80
autor
13. feb 2011

@janinah nie nebola,mala som rizikove tehotenstvo a smolu.....keby to co ttam napisal a povedal bola pravda tak sa nerozčulujem.Okrem toho ja moc na anulovanie neverím.Co Boh stvoril človek nerozdelí.Je mi zle z toho,že klamal pod prisahou. 🤐 Ja by som sa neodvazila.Dokonca tam pise ze s nikym nezije a so slecnou sa stretava len v zamestnaní....a to spolu byvaju vyse roka.Dalej je tam spoved svedkov kde jeden ktory svedcil proti mne sa v tomto preriekol.Tak neviem.....ja by som s jeho svedomim do kostola nesla,pripadne len prosit o odpustenie za klamstvo.Ale to nech už schne na jeho duši.

akika722
13. feb 2011

@kleo80 ahoj,musím Ti napisať ☹ po prečitani tych troch stran mi beha mraz po chrbte čoho je schopny človek,ktory je "otcom" a kedysi ťa určite velmi miloval ☹ človek si myslí ake to ma v živote ťažke,až kym si neprečíta čosi take...to nie je fer,ty sa staraš o malu a niekto ňou tak manipuluje ☹ no dnešne deti su take...materialne veci,bohužial,no neboj,raz sa niečo stane a malá zisti že matka si ty,že ty jej davaš všetku lasku sveta a nie ta ..... kt,sa vtiera do jej priazne..prajem ti vela vela síl aby sa to čím skôr dalo do poriadku a aby si bola šťastna aj s dcérkou 😉

ani3012
14. feb 2011

@kleo80 tak ja teda neviem,ale cirkevný rozvod neexistuje-iba anulácia sobáša. sa dá uskutočniť iba za určitých okolností a musia obaja osobne podpísať aj vyhlásenie-myslím,že sa to robí len v Trnave pred arcibiskupom ...nedá sa to len tak u nejakého farára-píše sa žiadosť do Vatikánu a trvá to aj niekoľko mesiacov

ani3012
14. feb 2011

@kleo80 môžem sa ťa spýtať ? Odkiaľ si? Máš len tieto dve deti ?

kleo80
autor
14. máj 2011

@akika722 ahoj davno som tu nebola,nastali nejake zmeny mala uz nema moc v laske novu maminku pretože zistila že ocko sa viac venuje jej ako vlastnemu dietatu,vidi ju raz tyzdenne aj to ju uz len hodia k starym rodičom.Nova maminka totiz do rana pokecuje a do obeda spí takže malac si vela neužije. 😒

georgia333
30. jan 2013

@kleo80 gratulujem, čas to rieši

kleo80
autor
31. jan 2013

@georgia333 😉 dakujem,snad to pojde dobrou cestou....teraz tam už vobec nechce chodit.Akurat ex si k nej zacal vela dovolovat,zrazu kontroluje ake ma znamky,a minule na nu vybuchol lebo s nou chcel hovorit cez skype no ona sa do toho moc nerozumie nevedela zapnut videohovor a kym som tam prišla tak sa URAZIL a potom jej už stale skladal. 😖 🤐 A večer dostala smsku nech si bali učenie lebo ju donesu v nedelu večer neskoro to som sa naštvala pretože mna sa nikto nič nepytal len to vyhlasil ako samozrejmu vec.Mala ma byt doma na 17tu.Prisla okolo 21vej.Absolutne so mnou nekomunikuje.V tychto veciach by mohol.

georgia333
31. jan 2013

@kleo80 netráp sa je to zbytočné, teba len môže tešiť, že vzťah s otcom sa zhoršuje, držím palce a verím, že budeš šťastná aj bez neho

zabka88
31. jan 2013

@kleo80 fuuuha, toto je sila.. ale ako sama vidíš , čas veľa vecí vyrieši.. hlavne sa snaž mať s dcérkou dobrý otvorený vzťah, plný dôvery a skús jej v rámci možností poskytnúť čo najviac spoločných zážitkov a aktivít.. dcérka sama pochopí kto ju má skutočne rád..

s tou anuláciou sa mi to inak tiež nezdá, na tvojom mieste si to ešte pozisťujem , je zvláštne že ťa nikto ani nepredvolal ani nevypočul..nič.. rozhoduje tam "súd" o troch knazoch, vypoučujú svedkov ..

didi44
31. jan 2013

@kleo80 ...áno..je to normálne ak ex manželova vážna známosť chce, aby jej jeho dcéra hovorila mama....možno ju má naozaj rada i keď ty vidíš viac ex manželove peniaze ako jeho...ale nie všetky ženy sú rovnaké...sú aj výnimky.... 😀 😀 😀

zabka88
31. jan 2013

@didi44 a ty máš prosím ťa koľko mám? ja žijem v tom že mama je tá jedna žena ktorá dieťa porodí, prípadne ak dieťa nemá vlastných rodičov, žena ktorá si ho adoptuje..

didi44
31. jan 2013

@zabka88 ...nuž milá moja ja mám 48...a som otcom 6 tich detí...a momentálne mám dovolenku a dovolil som si len tak bez ohľadu v čom žiješ ty...vysloviť svoj názor...a poviem ti, ak v tom žiješ už toľké roky, vedz, že sa riadne mýliš....ale tebe tvoj názor ja vyvracať nebudem....ak to nepochopíš...určite to niekto raz pochopí za teba... 😀 😀 😀

zabka88
31. jan 2013

@didi44 podľa toho čo píšeš, hádam že tých šešť detí máš so šiestimi ženami 😅
ja ti tvoj názor neberiem, keď to ženám okolo teba nevadí... a čo sa týka mňa, žena ktorá bude vyžadovať od môjho dieťaťa aby ho oslovovala mama, tak sklidí pravý hák, pekne priamo pod oko 😉 a to som inak vcelku mierumilovná osoba 😀

didi44
31. jan 2013

@zabka88 ...no to by mi ešte chýbalo, aby si mi šahala ešte aj na moje názory... 😀 😀 😀

dorenika
31. jan 2013

tak to je sila co pises ale fakt by si to s tou anulaciou nemala nechat len tak musis ssa branit uz len z principu a hlavne teraz ked je ex na malu neprijemny tak jej musis ukazat ze ty si ta ktora pri nej bude stat vzdy a za kadych okolnosti

129oveciek
6. jan 2025

Ahoj, uz mas dceru asi dospelu, ako sa vam nakoniec darilo?

Strana
z3