Manželova najlepšia kamarátka

11. dec 2021

Zdravim vas. S manzelom sme spolu 8 rokov, z toho rok a pol manzelia. Vedela som o tom, ze ma kamosku, s ktorou sa pozna od detstva. No nedavno som nahodou objavila fotky, kedy su spolu na vylete, o com som ja ani len netusila. Manzel totiz chodieval za rodicmi na opacny koniec SK na take dva dni cca raz za dva mesiace. Tiez som objavila nedavne rozhovory s nou, ona sa snazila vyzniet kamaratsky, no on jej velmi chvalil fotky, aka je sikovna, ze je super ucitelka a pod. Pohadali sme sa a slubil mi, ze si uz s nou nebude pisat. Co si o tom myslite? Ja si myslim, ze v nasom vztahu nemame problemy az na toto...a neviem, ci take nieco tolerovat alebo nie...ci je to v ramci nejakych hranic..ako to vidite vy?

h2
11. dec 2021

V tom, že jej píše, že je super učiteľka, by som problém nevidela. Ale čo ten výlet? To by mi asi vadilo, hlavne to, že mi nič nepovedal.

autor
11. dec 2021

@h2 no zle som sa vyjadrila..on jej totiz pise nechutne zdrobneniny..napriklad: je vidiet ze mas rada deticky, ty si ale silovnucka tak sushi urobit a pod. 😕 neviem, ci mam dovod ziarlit alebo je to normalne

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sono2
11. dec 2021

Určite by som mu narovinu a veľmi vážne povedala, že o čo mu ide, že je trápny. Proste by som naňho zjačala a hotovo, veď si to zober opačne, sa takto chovať k nejakému kamarátovi, veď to je nevhodne. Načo to robí, by som sa ho opýtala a výlet teda to neviem čo by som robila. U mňa nemysliteľné

kitycat
11. dec 2021

Vy sa poznate 8 rokov a oni od detstva. Manzel je to tvoj, teba si vybral a o nej vies. Zbytocna hysteria pokial ona byva tam, kde isiel tvoj muz za rodicmi. A nahodou si narazila, hmm? Teraz este ti tu zeny poleju semiacko tvojej nedovery a mozes sa do roka a pol aj rozvádzať lebo on nemoze kamaratku z detstva pozret a odfotit sa s nou... Urob mu scenu zakaudym to je pre vztah naozaj prospesne..

janewithane
11. dec 2021

Neurazala by som, ze je trapny a pod.skor priznala, ze sa ma to dotklo.. Chcela vediet viac, co ho k tomu vedie jej taketo veci vypisovat? Neviem ci som to dobre porozumela - ten vylet sa udial uz ked ste boli spolu?

desore
11. dec 2021

Co chces pocut? Vybral si teba, keby ju miloval, vybral by si ju. Poznaju sa od detstva, nie je to "rychlokvaseny" kamaratsky vztah.
Nezabranis mu v pisani, urobi to a zmaze vsetku konverzaciu. Nabuduce mu necitaj jeho spravy, zbytocne to narusa vztah medzi vami dvoma.
Je to velmi tazke, mozno jedneho dna budes mat dobreho kamarata, ktory ta vypocuje, ked budes potrebovat.

michaela16
11. dec 2021

Poviem to na rovinu, ja by som toto netoletovala v žiadnom smere. Možno vyzniem trocha staromódne?! - ale na čo je ženatému mužovi najlepšia kamarátka? Najlepšou kamarátkou by si mala byť práve ty, jeho žena!

janewithane
11. dec 2021

@michaela16 a co ju ma akoze zmazat zo zivota? Aj moj manzel ma blizku kamaratku, poznaju sa od strednej, vela spolu zazili.. Je sice dost prec takze su spolu malo ale nikdy som sa pri nej necitila neisto.. Citim sa milovana, bez ohladu na nu.. Praveze si na noc cenim, ze sa o nu zaujima ako sa ma, najma ked sa nemala dobre boli viac v kontakte..

kiki68
11. dec 2021

Prilis to riesis, ja mam tiez naj kamosa a. Rozne mi pochvali hocico a ja jemu. Mame kazdy svoju rodinu. Keby chceme, tak sme davno zobrati a mame rodinu. Lenze tymto smerom nas to nikdy nebralo a brat nebude. Lebo vieme co sme za osobnosti a bolo by to manzelstvo z velkeho rozumu. Ako ked si vezmes kamosa a nie milenca. Takze vieme preco to nikdy nebude inak. Moj muz s tym problem nema. On ma naj kamosku jednu kolegynu ( ta pani ma 45 rokov) a naozaj tam nic neni. Cize tiez mu nechavam priestor na komunikaciu s nou. Kvaka s nou aj hodinu jak zaba a cely dom to snad pocuje. Ale som s tym v poho. Poznam ju osobne. Ved keby spolu nieco chceli mat, tak za 10 rokov by mali. Rovnako ako ja s kamosom za cca 27 rokov.

sissy27
11. dec 2021

@michaela16 fúha, ty si po svadbe úplne prerušila všetky kontakty s okolitým svetom? Nemáš kamarátky, kamarátov, s nikým mimo manžela sa nebavíš?
Pre autorku: myslím si, že ti klame a bude klamať v tom, že viac si s ňou písať nebude. Povedal to, aby ti zalepil ústa a aby si dala pokoj a akýkoľvek další kontakt s ňou bude lepšie skrývať. Ja neviem prečo si si toho chlapa brala, veď o jeho kamoške si vedela, tak prečo máš zrazu problém? Mal tak 20 rokov na to ju pretiahnuť, randiť s ňou, zobrať si ju za ženu a predsa to neurobil. A zrejme sa takto infantilne bavia spolu celý život.

michaela16
11. dec 2021

@janewithane pani chce vedieť názor, napísala som jej ten svoj uhol pohľadu. Ak sa Vám nepáči, je to v poriadku 😉

michaela16
11. dec 2021

@sissy27 nie neprerušila, ale nemám najlepšieho kamaráta, máme s manželom spoločných znamich Vonkoncom si neviem predstaviť, že by som sa mala s nejakým stretávať osobne a chodiť s ním na výlety a ešte mu vypisovať!

sissy27
11. dec 2021

@michaela16 nuž každý ako mu vyhovuje. Pre mňa by bolo neakceptovateľné ukončiť kvôli partnerovi všetky predchádzajúce kontakty, vymazať zo života niekoho koho poznám dlhšie ako jeho alebo byť zviazaná iba s ním, nikam sa bez neho nepohnúť…A rovnako by som to nikdy nežiadala od partnera.

lienkashoppingqueen
11. dec 2021

@michaela16 vies, autorka to doteraz tolerovala, ze ma kamaratku a teraz ide o to, ze ci neprehana lebo si to a to pisu a kedy co boli na vylete autorka len zhruba napisala, cize z toho neviem nic.

Autorka, si len ziarliva, vies ze ma kamaratku z detstva, tolerovala si to a teraz uz muzovi zatrhas tento kontakt? Smutne, podla mna prehanas, Teba si muz vzal, nie ju,… a vedela si o tom ze ma kamaratku. Zdrobneniny mi pridu ako keby ju bral ako decko, to mi je take nejake zvlastne. A ten vylet neviem, bol len s nou? Ci ako to bolo?

21oktober
11. dec 2021

Ja som mala kamaráta , dobrého ešte z detstva. Keď sa oženil , mesiac po jeho svadbe mi jeho žena napísala že si neželá aby sme sa stretávali alebo akokoľvek kontaktovali, že sa oženil a teraz má ju . Nechcela som robiť rozbroje u nikoho v rodine , tak som mu už nenapísala prvá , občas mi napísal on , slušne a neutrálne som odpísala ale nijako som debatu nerozvíjala. Bolo a je mi to ľuto . Ako kamaráti a deti sme prežili veľa.
Nedávno som ho aj so ženou stretla u nás v meste, priamo pred ženou ma vystískal a bol veľmi rád že ma vidí . Jeho žena keby mohla tak ma utopí v lyžičke vody. O chvíľu som ich videla , hádali sa ako psy, zrejme kvôli mne. Ako prečo toto niekto robí neviem .

sparrows
11. dec 2021

Sú kamarátmi od detstva, keby spolu niečo chceli mať, už dávno by sa to stalo. Sama si povedala, že sa snažila vyznieť kamarátsky. A možno by ti aj o tom výlete povedal, ale vedel, že ti to bude vadiť..

Ja nechápem ľudí, čo odstránia zo života všetkých kamarátov kvôli vzťahu. Potom, keď sa rozídu, budú vyplakávať, že sa nemajú s kým porozprávať 😐

magnetk
12. dec 2021

Ak je muž ženatý a má popri manželke nejakú najlepšiu kamarátku, tak to nič dobré neveští. Vždy je tam nejaká náklonosť, sympatie, priťahovanie k tej osobe. A to sa môže raz velice rýchlo zvrtnúť k niečomu. Ktovie či by váš manžel toleroval, keby ste mala nejakého dobrého kamaráta a trávila s ním niekedy viac času alebo výlet. Myslím, že veľa mužov by spozornelo a vadilo by im to. Vzájomná dôvera je síce pekná, ale nikdy neviete či práve tá jeho kamarátka najlepšia už roky nemá chuť na vašeho manžela, alebo aj opačne. Anketa - Spýtajte sa viacerých mužov, čo si predstavujú pod pojmom najlepšia kamarátka. Asi by nás ich odpovede viaceré nepotešili. 🙂

magnetk
12. dec 2021

@michaela16 súhlasím 🙂

777januska777
12. dec 2021

Tak ja osobne by som toto tiež netolerovala, keďže toto sú také kamarátstva, ze keď s tým človekom nemôžem byť, tak budme aspoň kamaráti. Nikdy som nemala veľmi dobreho kamaráta takého, ktorý by nechcel niečo viac ,alebo ja som nebola naj kamarátka niekomu co nechce niečo viac. Také normálne neutrálne kamarátstva sú ok, ak to však začalo zachádzať do roviny priateľstva, vždy bolo z nejakej strany niečo viac. Takéto silné kamarátstva už nie sú len kamarátstva.

miadi
12. dec 2021

Akoze nie som extra za nejake take kamaratstva medzi opacnym pohlavym u partnerou ktore by boli novinka.. ale on ju pozna roky moze ju brat ako sesternicu. To ze ju chvalil ze je sikovna a super ucitelka.. by mi totalne nevadilo Ved co je na tom? Asi je ozaj sikovna a super ucitelka. Ved nepisal aka je sexy zena. Preco ti to vadi ? Nemas pocit ze Ta miluje? Ze Ta malo obdivuje? Malo Ta chvali? Nevsima si v com si super ty? Nejak sa mi nechce verit ze jediny problem u vas je ze si pise banality s kamoskou. Bud si nim ista veris mu a mas zdrave sebavedomie alebo nie. Z toho co si opisala nejak dovod na ziarlivost nemas .. az na ten vylet snou o ktorom si nevedela. Ale aj to moze byt uplna banalita ze ju stretol nahodou na prechadzke lesom ci dedinou a cvakli sa. Keby to nejak extra chcel tajit tak tie fotky nenajdes. zakazat dospelemu sniekym komunikovat je take ... Ja v tom flirt nevidim ze ju pochvalil. Trochu sa ukludni a Skus sa o tom normalne porozpravat.

andreatytler
12. dec 2021

Ja neverim na kamaratstvo medzi muzom a zenou. Po svadbe by sa jeho kamaratka mala stat aj tvojou kamaratkou a ked sa ide na vylet tak pozvat treba oboch... jeden moze odmietnut a vtedy mozu ist len oni dvaja. Pisanie by malo byt zverejnene. Napriklad muz by ti mal povedat: Pisal som spravu xy... ukazovala mi sushi co robila a tak som jej to pochvalil. Nemyslim tym ze musi nahlasit kazde slovo o ktorom si pisu, ale len tak v ramci konverzacie povedat ze bol v kontakte s kamoskou.... lebo kedze ona je aj tvoja kamoska tak by ta to mohlo zaujimat co ma nove.

marca12
12. dec 2021

Mne je vzdy luto kamaratstiev,ktore sa musia rozpadnut kvoli ziarlivym furiam. Kamaratia sa od detstva a ziadas od neho,aby s nou prerusil kontakt. To je nemozne. Popracuj ma svojom sebavedomi. Ona nie je ziadna hrozba pre teba.

oktoberka
12. dec 2021

Nemyslím,ze je to o žiarlivosti.
Manželia by mali mať medzi sebou speci,silný,dôverný vzťah
Ak jeden z nich bude svoje problémy nosiť inde,riešiť ich inde,už sa tam narúša dôvernost,intimita.
Ak príde problem-co v manželstve býva,ideme sa vyžalovat inde,niekto nás pochopí,potlapka naše ego,objíme,vypočuje,nie je nazlosteny,atď,atď.....to sú mini krôčiky ku koncu intimity manželstva.
Ja neverím v kamarátstva medzi opačným pohlavím,resp.verim. ale vždy to na jednej strane niekde skĺzne hlbšie. V manželstve to nerobí dobrotu.

klarolinne
12. dec 2021

Autorka prepáč, ale ja na tom tiež nevidím nič divné. No tak má kamarátku z detstva, ktorú pozná celý život. A čo? Isto ju poznáš a zoznamili ste sa. Možno ste si nejako nesadli, to sa proste stáva, ale tvoj manžel je jej najlepší kamarát. Hádam si s ňou nezničí vzťah. Isto spolu veľa prežili, spoločné zážitky... Napriek tomu si ako partnerku vybral teba a nie ju. Možno ti o nej nehovorí lebo ju nemáš rada, žiarliš, alebo to skrátka nepovažuje za dôležité. Keby bol s kamarátom na pive, tiež by ti nehovoril o čom kvákali. Nevidím v tom rozdiel, a on asi tiež nie. Nepísal jej ani nič o tom aká je krásna, sexi a tie jej fotky neboli nahotinky. Áno, mohol ti to povedať, poslať foto z výletu. Ale buď vedel, že sa naštveš, alebo to naozaj nerieši. A že si píšu zdrobneliny. To by som sa skôr zasmiala, že sa zasekli niekde v puberte 😂 a tiež načo mu chodíš do mobilu? Ja toto osobne vážne neznášam. Mobil je moje súkromie a hotovo. Aj keď v ňom nič neskrývam, vadilo by mi, ze sa tam hocikto hrabe.

danica2711
12. dec 2021

no vidíš, keby si mu trápne ako stíhačka nelozila do mobilu, nemáš problém... ja mám najlepšieho kamaráta ešte od základky a ani jednému z nás jakživ nenapadlo nič iné než kamarátstvo, po tých rokoch by nám to pripadalo ako incest

maminkadeticiek
12. dec 2021

Netolerovala by som to.Ziadne kamosky neexistuju.Dokazom toho je vylet a konverzacie o ktorych ti nepovedal.S kamoskami sa neschovavame pred partnermi.KAMOSKY NEEXISTUJU.

lienka9
12. dec 2021

Nestresuj seba ani jeho.pozna ju od detstva,na to pisani nevidim nic zle.a ze boli spolu na vylete,to by som sa ho opytala preco ti to nepovedal..ale osobne by mi to nevadilo,ved nesiel tam vyslovene kvoli vyletu ale spojil to s navstevou rodicov a oprasil stare kontakty.mozno ti to nepovedal prave preto,ze vie ze si ziarliva a naco robit sceny z niecoho co nic nieje..navyse preco si mu citala spravy?

autor
12. dec 2021

@maminkadeticiek tiez si myslim ze priatelstvo medzi muzom a zenou neexistuje..ja som mala dvoch najlepsich kamaratou este v puberte a z mojej aj z ich strany tam bolo nieco viac, ale vzdy sme sa tak tvarili, ze sme iba kamosi..manzel s nou komunikuje ako so mnou, v zdrobneninach..to mi prislo divne..a myslim ze z jeho strany je to podozrive..ona sa sprava ako kamaratka..on nie..nepozname sa vobec, ale dokonca sa pytala na mna ako sa ma manzelka..a viete co odpovedal? ze on sa ma vyborne, ze si kupil to a to..😔😔

breznica
12. dec 2021

🤦 ja mám kamaráta, hovorím o ňom, že to je najlepšia kamarátka, hovoríme si fakt všetko, poznáme sa skoro 20 rokov. Už rok je v zahraničí, nedávno bol konečne doma,tak mi samozrejme zavolal, šli sme spolu von a môj chlap z toho žiadnu kovbojku nerobil.takisto má môj chlap v práci kolegyňu,v mojom veku, sebavedomú kočku,s ktorou chodí na kávu,ona sa mu zdoveruje so všetkým a on to potom všetko hovorí mne,aj keď ma to nezaujíma 🤣 ale toto je dôvera.k tomu výletu- mal ti o tom normálne povedať, keď tak by si mu urobila scénu hneď a bolo by. Čo nenávidím,je zatajovanie,schovavanie sa.to už niečím smrdí,tam je dôvera naštrbená