Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
@ilianalu mas pravdu. A co by si napisala autorke, ak by sa nechala dalej otlkat? Ak by nechcela odist lebo xy vyhovoriek, lebo on sa zmeni on ju lubi atd. Ja by som dceru za usi dotiahla domov nedopustila by som, aby jej niekto ublizil ale ako donutis odist niekoho kto nechce?
@anonym_18ad34 myslim si, ze my nie sme v pozici, aby sme dokazali autorku prehovorit, aby odisla od partnera, ktory ju tyra. Na to je tu jej rodina a priatelia, zial, nie my. Ale urcite sa jej neotvoria oci, ak ju tu budu zeny len zhadzovat, takato negativna motivacia nefunguje, skor nadobudne status "obete" a stotozni sa s tym, ze ved ona si to zasluzila, a to je to najhorsie, co sa moze stat. Naopak si ale myslim, ze ak tu bude mat 100x pod sebou napisane, aby sa s nim rozisla, lebo je to nasilnik a bude sa to len zhorsovat, je tam sanca, ze sa aspon zamysli nad tym, aby odisla. Ale podkopavanim sebadovery sa tu robi presny opak
@anonym_autor Vieš čo. Ak si prežívala stres pravidelne. Nečudujem sa, že si ho udrela. Tvoja amygdala (orgán v mozgu, zapína sa pri vysokom strese, ohrození) usúdila, že si v ohrození, vtedy vypína myslenie a donúti ťa zaútočiť, alebo utiect. V malom byte, dome, priestore, proste tam kde nie je možnosť ujsť, si udrela. Možno ani sama nevieš ako. BOLA SI v OHROZENí. Takže si nič nevyčítaj, kto prvý a čo bolo spúšťačom. Smer psychológ, únik, útek. Nič iné .
@zazka666 jasne že si tonnevycitam. Lebo má vyprovokoval mega
@anonym_18ad34 myslim si, ze my nie sme v pozici, aby sme dokazali autorku prehovorit, aby odisla od partnera, ktory ju tyra. Na to je tu jej rodina a priatelia, zial, nie my. Ale urcite sa jej neotvoria oci, ak ju tu budu zeny len zhadzovat, takato negativna motivacia nefunguje, skor nadobudne status "obete" a stotozni sa s tym, ze ved ona si to zasluzila, a to je to najhorsie, co sa moze stat. Naopak si ale myslim, ze ak tu bude mat 100x pod sebou napisane, aby sa s nim rozisla, lebo je to nasilnik a bude sa to len zhorsovat, je tam sanca, ze sa aspon zamysli nad tym, aby odisla. Ale podkopavanim sebadovery sa tu robi presny opak
@ilianalu ja viem že by som. Mala odísť. A rozist sa. Bude sa násilie stupňovať len momentálne to nejde asi
@anonym_autor naco si si zobrala muza, ktory ti hovori bezne, ze zavri klapacku 🙈🙈🙈🙈 to, ze ta buchol do hlavy 2x ani nekomentujem. Uz by som tam nebola.
@betulinka1 tak asi bežne to nevraví....len keď je nasraty..
@anonym_932c36 je sklamaný zo seba že to urobil. Ale vyčíta to mne že ja som. K nemu zla. Že on chce od ženy aby ho podporovala a bola vždy k nemu dobra a uctiva
@anonym_autor tak ale povedz mu, ze nezije v 16 storoci. Respekt ma byt vzajomny a akekolvek urazky na tvoju adresu su jeho porusenim. Ty si musis uvedomit, ze je to nasilnik a zrejme aj narcis, ktory tebou takto manipuluje a tlaci ta do toho, aby si mala vycitky, lebo vie, ze tak ta vie ovladat. Zasluzis si chlapa, co ta bude lubit, ak tohto neopustis, budes si to o par rokov strasne vycitat
@ilianalu ja viem že by som. Mala odísť. A rozist sa. Bude sa násilie stupňovať len momentálne to nejde asi
@anonym_autor tak ak od neho nechces odist aspon si uvedom nasledky svojich cinov. Vies, ze si sama zodpovedna za svoje stastie. Aj to, kde si teraz a kam ste sa s manzelom dostali je aj tvoja zasluha, kedze si od neho neodisla pri naznakoch ani prvych bitkach. Velmi nerada by som citala, ako dalsi muz rozstvrtil manzelku macetou. Len si prosim nerobte deti, tie si taky zivot nezasluzia.
@anonym_autor jak ze momentalne to nejde? a kedy to pojde, ked budes mat tri deti?
@deedol lebo ho miluje, to je mk klasika, co nevies?
@anonym_autor ale ide to. Len urobiť ten prvý krok je na tom najťažšie. Aspon zo zaciatku a potom bude uz len lepšie. Aj keď môže aj po rozchode/ rozvode robiť problémy, ale netreba sa nechať zlomiť, aj keď nie je to jednoduché.
Buď rada, že nemáte deti. O to ľahší bude odchod od debila. Držím ti palce.
@anonym_autor ty by si mala namiesto vypisovania sem ísť k lekárovi a povedať čo sa stalo, aby si mala papier v ruke z vyšetrenia, potom od neho odísť a požiadať o rozvod. Načo chceš ostávať v takom vzťahu s násilníkom? Poznám jednu, čo síce časom od takého odišla ale vkuse jej nedá pokoj lebo majú spolu dieťa a ona sa ho stále bojí... v pôrodnici som sa pred niekoľkými rokmi spoznala s jednou mamičkou čo v takom násilnom vzťahu žije dlhodobo a nedá si povedať, len vyplakáva teraz s tým hovädom čaká 6 dieťa zo znásilnenia - komu niet rady, tomu niet pomoci...
@anonym_7d24e7 nie steroidy ale užíva nejaké povzbudzujuce kapsule na niečo.. Lepšia nálada či co a dáva si toho Mega denne a tak.. Neviem nieco take.. Voľno predajne.
A inak nič nepije nedroguje nič. Je to nervak jak hovado rupne mu v bedni a má za temné no a zatmeno
@anonym_autor pekne odfoť čo užíva na náladu. Kukneme sa na to.
Už len to ze mi môj muž vynada do pi....by ma bolelo viac ako nejaký úder. To je proste koniec toto,dúfam,že si to konečne uvedomíš aj vďaka tejto diskusii. Takéto správanie nie je od milujúceho muža. Takto sa nemôže jeden muž chovať k žene a za žiadnych okolností, neospravedlňuje ho to ze ty si ho buchla prvá ....malo ho zastaviť to vedomie proste,že si jeho žena. Prosím ťa neostávaj s nim je to jednoducho surovec agresívny a môže sa to zle skončiť.
@anonym_autor prečo to momentálne nejde ASI? Odsťahovať sa môžeš behom týždňa, bez jeho vedomia. Ako bezdetná môžeš ísť bývať aj do zdieľaného bytu na konci republiky. Podáš na súd jeden zdrap papierika, že trváš na rozvode kvôli rozdielom pováh, ktoré sa ukázali po svadbe, koniec. Na súde môze byť za teba právnik. Spoločný majetok sa dá tiež rozdeliť bez tvojej účasti. Ty mu prakticky už nikdy nemusíš pozrieť do očí, tak ľahké to môže byť. Hore písala kočka že kým ešte máš silu, utekaj.
@ankare a to sme sa vzali pred 5 mesiacmi. Nikam som neesla . Navrhla som. Mu dnes ráno dočasnú odluku a pauzu
@anonym_autor Preco len docasnu?
@anonym_4b4606 ja som Hysterka? Kde m
@anonym_autor nereagovala som na teba,ale aj ty si hysterka keď otlkas chlapa
Ešte si urobte deti.
@huxy udrela som ho mierne plaskla po ramene nie silno to nie je udretie....on na mňa zaútočil riadne a silno ako chlap buchol do hlavy a spadla som a zhodil má. To je rozdiel.
Druhá vec na jeho odborné a drze správanie by každá žena asi reagovala takto ako ja a možno aj by dostal jednu päsťou medzi oči . Ja som ese mierna voči nemu. Napr moja krstna by mu dala taku že by mal monokel
@anonym_autor Preboha, vy ste co za rodinu ? ....Ze krstna by mu dala taku zeby mal monokel...no, nic , vy sa asi pohybujete v takom nasilnejsom prostredi, vyzera to tak. Pre vas facky, monokle su asi v poriadku. Nie ste z nejakej tmavsej komunity ?
@zazka666 presne tak. Ľahko tu ženy súdia. Ale títo manipulátori sú úplne súper na začiatku prejavujú sa neskôr
@anonym_autor podľa tvojich príspevkov sa prejavoval už dávno. Prečo si s nim uzavrela manželsto?
Ako dobre,ze si si ho vzala,ked na teba utocil fyzicky uz predtym. Jaj zabudla som,to nebolo do hlavy,to sa nerata🫣 Aj ten sex ste uz mali dufam,aby si sa mu ospravedlnila🙄 Fakt by ma zaujimalo,co zeny na takychto chujoch vidia? Ma vela penazi,alebo velkeho?
@anonym_autor "s tebou mě baví svět"🤣🍿 úžasný párik toto.
@anonym_18ad34 tak nebolo to znásilnenie keďže som pptom podľahla a bola som s tým orálom ok nakoniec.. Nejak má *presvedčil" Pomocou dotykov a bozkov. Tak som sa vzdala
@anonym_autor aj ked si neskor "podlahla", je to znasilnenie, ak isiel cez tvoj nesuhlas. Vela obeti aj zneuzivania v detstve nevie, ze boli zneuzivane, lebo sa im moze stat napriklad, ze dosiahnu orgazmus. A potom to maju v hlave popletene, ze to asi chceli, mozu za to a bla bla... Na vine je ale vzdy agresor.
Napis mi, prosim, spravu.
@huxy udrela som ho mierne plaskla po ramene nie silno to nie je udretie....on na mňa zaútočil riadne a silno ako chlap buchol do hlavy a spadla som a zhodil má. To je rozdiel.
Druhá vec na jeho odborné a drze správanie by každá žena asi reagovala takto ako ja a možno aj by dostal jednu päsťou medzi oči . Ja som ese mierna voči nemu. Napr moja krstna by mu dala taku že by mal monokel
@anonym_autor mne to nevysvetľuj,už som sa vyjadrila, ani jeden z vás nie je normálny, keď na partnera dvíhate ruku. A vlastne u vás je to asi zvykom sa mlátiť, keď by mu tvoja krstná spravila monokel.

@anonym_18ad34 s každou takou bitkou ťa bude ešte viac nenávidiet, lebo to svoje zlyhanie pripisuje tebe.
Že si ho vyprovokovala, donútila k tomu skratu a nie je na vine on, ale ty a bude sa ,,snažiť,, pri každej príležitosti ťa potrestať ešte viac. Nemá to v hlave v poriadku, jemu proste nedocvakne že je slabý jedinec čo sa nevie ovládať, bude hľadať úľavu od výčitiek a nájde ju, keď niečo zákerné urobí tebe.
@anonym_932c36 je sklamaný zo seba že to urobil. Ale vyčíta to mne že ja som. K nemu zla. Že on chce od ženy aby ho podporovala a bola vždy k nemu dobra a uctiva