icon

Manželova trojdňová služobka s kolegyňou

ivmila
12. feb 2015

Ahojte.Hanbím sa, že píšem sem, ale potrebujem radu a pohľad viacerých hláv. Máme s manželom fungujúcu laskyplnú rodinku, krasne tri deti, všetko je v pohode. Dnes mi oznámil, že ho šef posiela na tri dni do Nemecka aj s kolegynou, ktorá je kosť a má o 5 rokov a 20 kíl menej ako ja!!! Idú tam na nejakú výstavu či čo, a vraj to nemôže odmietnuť. Som z toho na nervy...ja viem, mala by som mu veriť, pracuju spolu už dlho, ale ona je fakt kočka (oproti mne) a viete ako to je...pár pohárikov a ktovie.... tak daleko od domu, nikdy by som sa to nedozvedela. Ide ma roztrhnúť!!!! neviem, ako reagovať, nechcem byť nejaka histerka alebo stíhačka, ale toto je na mna moc. Čo by ste robili na mojom mieste? dakujem

moonlight1210
13. feb 2015

dolezite je, aby sa v pohode domov vratil.

lebo ak sa nieco stane, budes si hlavu buchat, ze ty si riesila ako najvacsi problem celej sluzobky, ci ta nahodou nepodvedie, ak si vypije.

zuzka_puska
13. feb 2015

@ivmila zas na druhej strane- ty sama poznas svojho muza. ak vies, ze je suknickar, a rad si obcas zaflirtuje, tak samozrejme za 3 dni v nemecku sa moze udiat cokolvek 🙂 🙂 🙂 ale ak vies, ze je fajn, miluje ta a nepotrebuje k zivotu flirt so zenami, a ine taketo zenske kontakty, tak mu proste ver, ver aj tomu ze ty si ta najkrajsia(aj napriek kilam navyse) a bude to OK. mysli na to, ze zenske sebavedomie je ovela krajsie ako ktorakolvek cast zenskeho tela. A ktory chlap by uz chcel ziarlivu hysterku??? oni chcu sebavedome selmy, sebestacne zeny na urovni 🙂 drz sa, a spravaj sa podla toho,aky typ muza je ten tvoj - sama ho najlepsie poznas!! my o nom nic nevieme. PS: ked vyzera ako bred pitt, posli fotku 🙂 🙂

sofia2008
13. feb 2015

@ivmila zacni sa o seba starat, aby si bola tiez kocka 😵

atrami
13. feb 2015

Kľud, ak by chcel podvádzať, tak to urobí dávno. Môj manžel chodil pravidelne s kolegyňou na služobné cesty, je to o dôvere.

adri266
13. feb 2015

@ivmila Moj pohlad na vec:
On nepotrebuje ist na sluzobku, aby Ta podviedol. Chlapom na to staci aj kabinka vo WC v praci. To len tak, pre pokoj Tvojej duse 😉 Ak by si chcel vrznut, uz to davno robi, chapes? Takisto nepotrebuje ist s krasnou kolegynou. STaci, ak by siel sam ci s kolegom a vecer urobil nabeh do verejneho domu.

Dalsia vec, na ktoru som prisla po precitani x pribehov je, ze muzi nepodvadzaju manzelky, ak su s nimi nespokojni. Naopak, ak maju istotu, ze doma je vsetko ok, maju manzelky v akejsi financnej aj citovej zavislosti od nich. Takze prosim, vypust z hlavy slova, ktore tu niektore pisu, ze ci ma pricinu Ta podviest. Chlapom netreba pricinu, len miesto 😉 .

Byt ziarlivym je ok, znamena to, ze sa bojis, ze prides o svoju lasku. Ale prenasledovat, kontrolovat, nespravat, namyslat si uz ok nie je. Co sa ma stat sa stane. A co sa uz stalo, sa neodstane.
Na Tvojom mieste by som si robila vrasky, ak by sa tesne pred odchodom vyholil tam dole 😝 , alebo si zobral zo stolika celu krabicku kondomov 😎

A co robit na Tvojom mieste? Ak mozes, dohodni si babsku jazdu s kamoskami, deti zaparkuj u babky aspon na dve tri hodiny, chod si dat urobit novy uces, chod na masaz, na manikuru, ku kozmeticke. VSetko predtym, ako odide na tu sluzobku. A potom ho nebombarduj telefonatmi ci smskami.

mircalla
13. feb 2015

@adri266 Mudro🙂

minutka
13. feb 2015

co oci nevidia,srdce neboli ... 😀 ale nie. chill out! pevny vztah dospelych ludi nie je predsa len o krase

blevka
13. feb 2015

Ahoj, tak asi tri roky dozadu som aj ja bola mlada, vysportovana, slobodna kocka a chodila som s kolegami pravidelne na sluzobne cesty....A vies co, nikdy sa nic take neudialo a ani ma nikto z tych kolegov nebalil....takze bud v pohode.... 🙂

tanuki05
19. máj 2015

Keby chcel, tak uz to urobi. Na druhej strane po takej jednej "sluzobke", po par mesiacoch, ako mi ukazoval nejake fotky, sa nechtiac prepol aj na predchadzajucu, kde bola na nom zavesena nejaka zenska. "Niic sa nestalo, len sme sa rozpravali" Takze neviem, ja by som uz asi zosalela po tomto, keby este niekam ide :/

digysa
19. máj 2015

@ivmila Tak ako dopadla sluzobna cesta??? 😎

macka334
20. máj 2015

Nafukuješ niečo čo nie je. Stať sa to môže aj doma. A keby chodil na takéto cesty pravidelne? Mala by si popracovať na sebavedomí. Držím palce.

mirka17
20. máj 2015

keby aj tvoj muž chcel, prečo si myslíš že by chcela aj ona? aj pre mňa je môj muž najkrajší, ale to ešte neznamená že každá žena po ňom ide.

megika1
20. máj 2015

kde je napísané,že kolegyňa si chce niečo začať s Tvojím mužom 😉

silvia62256
20. máj 2015

A ja ta uplne chapem 🙂 tiez mam muza fesaka,som 9 mesiacov po porode cize tiez ziadna "kost" podla mna. A ak by mal ist tak ako tvoj tak by som tiez mala stavy. Ale ano,musis sa pretvarovat 🙂 vecer pred odchodom by sme si dali vanu,vino a nejake to skotacenie :P vyjadrila by som akoze zo srandy svoje obavy,ze bude prec dve noci a este k tomu s takou frndou vyfintenou,nato by ma ubezpecil ze teda ani nahodou sa nemam coho bat a ze iba mna miluje najviac na svete a bolo by 🙂
Urcite by som nehadzala ziadne vazne vycitky,ono by ho to mohlo aj riadne urazit, si to zober s tvojej strany,ak by teba poslali niekam s fesnym chlapom,hned by si po nom skocila? Alebo by si celu dobu basnila o svojej rodine? ;) to druhe,vsak...

tanuki05
20. máj 2015

Tak ale podla mna svoj nemaly podiel maju media. V zenskych magazinoch sa pise velmi casto "ako ma opustil kvoli inej", "po 200 rokoch manzelstva si nasiel milenku", "na sluzobke som sa vyspala s kolegom, bol ale cerstvy otecko, nic vazne"... Tak sa ani necudujem, ze potom zeny takto uvazuju. Ak by velmi chcel, kludne si s kolegami zajde do 'domu potesenia', nepotrebuje kolegyne. Ak nema velmi priatelsku kolegynu (mojho chcela jedna fesanda zobrat na dovolenku, potom chcela ze vraj doucovanie, tak to uz mi vrela krv). Takto ale podla mna naozaj netreba stresovat. Zabavat sa tam bude, no je na kazdej, ako tomu svojmu veri.

katka1981
20. máj 2015

@ivmila, snad ho uz za tie roky poznas aky je. Su chlapi ktori podvedu a su taki, ze zena moze byt kludna. Tazko ti k tomu radit, ked ho nepozname. A tiez ani tu kolegynu. Zbytocne sa nervacis, ajtak nic neovplyvnis.

sense
20. máj 2015

Neprecitala som vsetky prispevky...ale urcite by som nevysilovala kvoli sluzobke...a je jedno ci ma kolegyna o 5rokov menej al. Nie...trochu dovery nikde nie je napisane ze po par poharikoch ta podvedie ...ved keby ta chce podviest s tou kolegNou urobi to uz davno...

Tiez som bola na sluzobke aj sme si vysli na poharik a nic sa nestalo...vratiki sme sa do hotela a kazdy siel po sve....

vvrka
20. máj 2015

@tanuki05 v podstate suhlasim s tym, co si napisala, az na ten detail - podla mna pre chlapa je nieco uplne ine ist do bordelu a ulovit kolegynu. To pre im mozno da nejake potesenie, ale to druhe je pre nich ovela vacsie vzruso a hlavne masaz ega, ked si dokazu, ako na nich este zenske letia. Je rozdiel zaplatit si stetku (podla mna to robia len zufalci) a dokazat si, ze je macho.

vvrka
20. máj 2015

@ivmila myslim si, ze najvacsie peklo si vie clovek sposobit sam. Ako pises, nikdy by si sa nedozvedela, ako to tam naozaj bolo, ale tvoja hlava ta umara uz teraz. Mozno sa tam nic nestane, a ty sa napriek tomu budes nicit myslienkami "ona je krajsia nez ja, ja som hrozna, nemozem sa mu pacit, ona sa mu urcite paci, urcite ma podvedie, ja na nu nemam, ja nestojim za nic, lebo som skareda a tucna..." a casom to moze uskodit nielen tebe, ale aj vasmu vztahu.
Je pravda, ze chlapi su ako zvieratka, netreba byt naivna, sama som si presla tym, ze nas s malym ex manzel opustil kvoli kolegyni, ale uz by som to riesila inak. Zrela zena vie, ci je ich vztah naozaj v poriadku a nevera v nom ma miesto. Ja som mala klapky na ociach a bola som naivna, neskusena, nezrela. Odporucam velmi triezvo a bez prikras sa pozriet na vlastny vztah, ci ma naplna, ci mi ten druhy dava, co potrebujem, ci aj on sa tvari, ze ma vsetko, co potrebuje (do hlavy mu nevidis, ale vonkrajsie prejavy su viditelne), a clovek si spravi obraz. Niekedy dost desivy, ked zisti, ze jeho rozpravka stoji na hlinenych nohach, ale vzdy lepsie, nez zit v klamstve a pretvarke.
Neviem, ci to vsetko dava zmysel, pisem to, ako mi to napada.

sendy182
20. máj 2015

@digysa uz je neaktivna 😀 😀 😀 ktovie....moze uzatvarat stavky.....

tanuki05
20. máj 2015

@vvrka jasne, je to vacsia trofej. Predsa len, ta teta je od toho platena, kolegynu treba dobyvat (aj ked niektore sa hodia samy pod nohy, nastastie sme sa na tej kolegyni zasmiali, tak dufam, ze to bolo naozaj tak, ako mi povedal). Ale lovit takto podla mna moze len nezrely chlap. Clovek fakt nevidi do mysle ineho a teda aspon ja, ak mi nieco chyba, tak to normalne poviem. Nehram divadielka, ako niektori/e, co si tym neveru ospravedlnuju- ako mi uz nerozumie, zijeme len kvoli detom atd...

vvrka
20. máj 2015

@tanuki05 zo zvedavosti som prelistovala par predoslych odpovedi a musim sa len trpko zasmiat. Nechcem nikomu sposobit nekludny spanok, ale na vlastnej kozi som si zazila, co je to byt sakra prekvapena. Zila som v tom, ze sa mame radi a sme si sudeni, ze mame krasnu rodinu, vsetci nam hovorili, ako sme sa nasli, boli sme spolu sedem rokov. Muzovi som vzdy hovorila, ze ked sa mu nieco nebude pacit, nech mi to povie, lebo problemy treba riesit, nie nechat vyhnit. Bola som otvorena, bavili sme sa o vsetkom, verila som mu na tisic percent, ruku do ohna by som za neho dala. Inteligentny, vzdelany chlap, povest velkeho dobraka, rodinny typ - atd. atd. A zrazu som prisla na to, ze polroka spava s kolegynou. :D Viete si to predstavit? Vsetci okolo z toho boli vyvaleni a nemohli tomu verit. Kazdy hovoril, ze by to na neho nikdy nepovedal.
Odvtedy som veeeeeeeelmi skepticka vzdy, ked pocujem, ako zena hovori/pise, ze svojmu manzelovi veri, lebo on by ju urcite nepodviedol. 🙂 Mile zeny, neviete ani ň. Aj uzasne otec troch deti a ospevovany manzel na zenskom fore moze cez pracovnu pauzu opierat kolegynu v kuchynke. Chlapi su uplne ini nez zeny, oni to beru uplne inak. Ved doma ma zenu a deti, tie ma rad, vsetko fajn - kolegyna je LEN TAK, sak o co ide, ne? Vela z tych, co pisu o svojich skvelych manzeloch, by boli prekvapene, keby vedeli, ako je to v skutocnosti.
Smola mojho ex bola v tom, ze sa do tej nadhery zamiloval. 🙂 Uz su spolu skoro tri roky, drzim im palce. ;)

nuvaring
20. máj 2015

@vvrka plne s tebou súhlasím! veľmi múdro píšeš a vďaka tejto skúsenosti ti už nechýba nadhľad. presne takto to v živote funguje, ale dovolím si tvrdiť, že 90% žien sústredných tu, sú jednoduché ovečky, ktoré kým nedostanú facku, budú stále tvrdiť hentie nezmysly. 😅 😅 😅 😅 chlap nikdy neostane pri jednej žene! nikdy! 😎

steinarka
20. máj 2015

@vvrka mas uplnu pravdu.. chlapi to beru len ako ulet... horsie je, ked sa zamiluju....

bielavila
20. máj 2015

ja niektore zeny nechapem, maju fungujuce ako pise autorka aj laskyplne manzelstvo a potrebuju si vyrabat problemy, sak nepoznas svojho muza tyzden, na com je potom zalozeny vas vztah ked mu neveris? a co ze ide s nejakou kolegynou co je kost, ved ked mu veris a poznas ho nemas sa coho bat, ked mu neveris nikede je vo vasom vztahu problem...ziarlivost neni normalna v normalnom vztahu nech sa uz ludia ohanaju ako chcu trapnymi formulkami o tom, ze kto neziarli nemiluje...ja som nikdy nemala problem verit mojmu muzovy aj ked ide von a viem ze ta bude pekne zeny, ved ma kost aj doma a nebojim sa ani ze by sa vrhol na kazdu peknu kost po par panakoch...zeny nepozerajte tolko "holivudskych" folmov 😀 a este jedna vec, preco si myslis, ze by ona chcela jeho 😀??? odporucam ti nestresovat a verit mu, nie kezdy chlap je zaletnik a ostava dufat, ze ten tvoj neni 🙂 popraj mu peknu cestu a nech ti prinesie nejyk pekny darcek zo sluzobky 🙂 a naznac mu, ze ked sa vrati bude ho cakat prekvako...napr ty ako sexy kost v novom pradielku 😀

nevelyn
20. máj 2015

ja som zase patrila k tym peknym stihlym kolegyniam (podla vyjadrenia okolia), ktore casto chodili so zadanymi kolegami na sluzobky do zahranicia. A aj ked to bolo iba vo dvojici, nikdy k nicomu nedoslo, ani k puse. Maximalne spolocny vylet do mesta, pripadne pivo, ale inak nic. Takze to, ze niekoho manzel a otec ide so zenskou na sluzobkou, neznamena, ze sa musia hned spustit ( zenaty fotrik fakt nie je pre mladu kolegynu ziadne terno, navyse ona sama moze byt zadana). Je to proste od povahy oboch. Poznam chlapov, ktori vyuziju kazdu prilezitost a urobia navrh i recepcnej na hoteli (takze zalezi od dotycnej, ako sa rozhodne), i takych, ktori sa zo vsetkych sil snazia byt verni. Nehadzala by som vsetkych dojedneho vreca a spoliehala sa viac na to, ako ho poznam. Ono aj tak sa neda na dialku ovplyvnit, ci tam k niecomu dojde alebo nie, tak preco sa trapit.

vinifred
20. máj 2015

už po prvé je zle,že si o sebe myslíš,že si "škrata"? a po druhé,keby chcel, tak Ťa podvedie a nemusí ísť ani do Nemecka..
Myslím,že si celú situáciu len sama v hlave zhoršuješ a je dosť smutné,že neveríš svojmu mužovi,tak potom to asi taký super vzťah nebude.. 😉

vvrka
20. máj 2015

@nevelyn kolegyni mojho ex manzela nevadilo, ze je zenaty a ma doma polrocne babatko. aj ona bola zadana. ;)

marinablue
20. máj 2015

Keby moj manzel isiel na sluzobku s kolegynou tak by som mu verila, kedze mi doteraz nedal ani najmensi dovod o nom pochybovat.

libka1
20. máj 2015

pravidelne som chodila s kolegami na sluzobky... pravidelne sme zasli na poharik a pravidelne sa nic viac nestalo 😉 ale mozno som skrata 😀 v kazdom pripade pre opiteho muza je vraj kazda zena krasna 😀
nerozmyslaj takymto sposobom lebo si nieco zle naozaj privodis 😉