Manželova trojdňová služobka s kolegyňou
Ahojte.Hanbím sa, že píšem sem, ale potrebujem radu a pohľad viacerých hláv. Máme s manželom fungujúcu laskyplnú rodinku, krasne tri deti, všetko je v pohode. Dnes mi oznámil, že ho šef posiela na tri dni do Nemecka aj s kolegynou, ktorá je kosť a má o 5 rokov a 20 kíl menej ako ja!!! Idú tam na nejakú výstavu či čo, a vraj to nemôže odmietnuť. Som z toho na nervy...ja viem, mala by som mu veriť, pracuju spolu už dlho, ale ona je fakt kočka (oproti mne) a viete ako to je...pár pohárikov a ktovie.... tak daleko od domu, nikdy by som sa to nedozvedela. Ide ma roztrhnúť!!!! neviem, ako reagovať, nechcem byť nejaka histerka alebo stíhačka, ale toto je na mna moc. Čo by ste robili na mojom mieste? dakujem
ja neviem, preco si tolko zien mysli, ze kazda pekna, stihla a slobodna zena sa trasie len na to, aby hopsla na jej manzela...preboha, pekna, slobodna a stihla nie je odkazana na zenatych muzickov., dokonca, uplne neuveritelne, casto maju svojho vlastného partnera.
@ivmila
davaj si velky pozor na taketo scenky, lebo ani sama nevies, ako do toho celého spadnes tak, ze to bude uz neunosne. predpokladam, ze toto je prvýkrát, co k takejto situacii dojde.
vzdy si vtedy nastav zrkadlo - kebyze ty ides na sluzobku so slobodnym fesakom kolegom, vyspis sa tam s nim po par pohárikoch ??
snad nie si taka truba, ze by si si vzala za muza a otca svojich deti bezcharakterne hovado, trochu dovery v neho a najma, sprav nieco so sebou. mlada baba by nemala mat 20 kil nadvahu, najma, ked jej to vadi.
mmch., vies, kolko slobodnych zien cez den stretne ?
ja by som mu povedala aby mi nieco priniesol z nemecka
@ivmila ked bude chciet podvedie ta a ak nie tak ta nepodvedie.
hlavne si nemysli, ze pekne baby cakaju na zenatych bruchatych chlapov. oni si radsej ulovia bohatych a hlavne bez zavazkov, bez deti. takze klud a tes sa ,ze mas tri dni len a len pre seba ...ja by som od radsti tancovala, kebyze mam tri dni pre seba. 🙂
este ma zaujalo: "viete ako to je, par poharikov"...vies ja som si za manzela a otca svojich deti vybrala muza, co nepije. Hlavne preto, ze vela ludi ma voci pitiu akusi falosne zhovievavu toleranciu, nic sa neriesi, az ked je zle.
nemusim premyslat, ze si da par poharikov a skoci na prvu, co uvidi. Urcite mu verim viac ako keby bol ochlasta, ktory nevie co robi.
@ivmila zbytočne nerob konšpiračne teorie ideu pracovať na výstavu po výstave nemusi piť môžete si dohodnuť skype hovor. ak mu veriš tak ho pusti a ver mu. podviesť ak chce ťa môže aj doma po práci s tou kosť kolegyňou. ale je ženatý s tebou a ľubite sa máte harmonicku rodinu ako píšeš tak sa toho drž. na služobku sa ide pracovať nie hýriť na párty. po skončeni výstavy bude aj tak dosť unavený z celeho dňa a cesta tam aj spať ked bude šoferovať je aj tak náročná. nehladaj niečo čo nie je lebo sa to stane
ja by som ti ešte poradila, aby si stiahla paru aj potom čo príde domov a nezačala hneď výsluch v štýle Josepha Goebbelsa 😉 povyzvedať môžeš aj nenápadne v najbližších dňoch a týždňoch, bez toho aby mal chlap pocit, že si "stíhačka", ktorá 3 dni nemala kontrolu nad jeho životom. Sprav si pekné 3 dni a uži si ich 🙂
@ivmila ja som vydatá, kolega je ženatý a bežne chodíme spolu na viacdňové služobky....takmer vždy je v hoteloch wellness (sauny, vírivka - teda príležitosť ako vyšitá pre toho, kto by chcel)...a nikdy som svojho manžela (a ani on svoju manželku) nepodviedla...
@katenka858 jaj hovor za seba 🙂 ci ho strazis v noci?
Moj muz chodi na sluzobky bezne a ani boh nevie,co vsetko moze robit, moze si hocaku cicu objednat na hotel keby chce...ja sa to nedozviem. Ale podla vsetkeho to nerobi a ja nebudem kontaktovat polku Londyna ci Mnichova, aby som ho tam hadam nechala spehovat. Podla mna ak s tou kolegynou pracuje dlho,tak asi su uz na seba zvyknuti ako kolegovia a nemyslim si,ze by robilo dobrotu,keby cokolvek spolu maju aj z tohto dovodu. Neviem preco si kazdy mysli,ze slusobky su o tom ako si niekto ide zahnut s nejakou kolegynkou,ci inou neznamou cicou. Ja ked mojho muza vyzdvihnem z letiska,tak je casto uplne zniceny,ale ne od nejakeho sexu s inou,ale od rokovani, od veci,co tam musi stihnut a potom sa este odtrepat na letisko, kde to casto byva uplna morda. Toto je nezmyselna ziarlivost z Tvojej strany. Bolo by Ti prijemne,keby musis Ty kdesi do Frankfurtu na sluzobku a poslu Ta s 30 rocnym kolegom a Tvoj muz zacne robit peklo,ze sa tam ides toto s tym mladym? pritom Ty mas stresy z toho,aby tam vsetky jednania dobre prebehli a mas tam uple ine ciele ako po niekom pozerat. Urcite by si bola tiez vytocena a pridalo by ti to na strese z celej sluzobky,lebo by si to doma nikdy tomu partnerovi nevysvetlila. Hadam nebudem robit inym to, co nechcem aby robili mne. 😉
@eeffka samozrejme že nestrážim...ale viem, s kým pracujem 🙂 poznám toho človeka, viem aké hodnoty uznáva a viem, že rodina a manželka je pre neho na prvom mieste..
@ivmila základ je dôvera, samozrejme, že aj žiarlivosť je na mieste, ale taká triezva, nie hysterická. ako si sama napísala, že aj keby ťa podviedol, nikdy sa to nedozvieš.....tým nechcem povedať, že ťa podvedie, alebo na to čo i len pomyslí....každopádne ho sama poznáš najlepšie a vieš, čo môžeš očakávať. služobná cesta s mladšou, chudšou kolegyňou neznamená hneď, že sa obaja tešia na vášnivú noc strávenú v hoteli......musíš mu veriť, nie každý chlap je schopný nevery 🙂
@ivmila večer pred sluzobkou ho toto...sak vieš čo 😀 😀 😀 aby vedel, prečo sa má vrátiť a aj darček ti donesie 😀
omg 😀 ja na mieste zakladateľky témy neriešim, či ma muž odvedie s nejakou cicou o 20 kg ľahšou, ale snažím sa byť sexi a o 20 kg ľahšia 😀 Podľa mňa je zakladateľka frustrovaná, chápem tri deti na krku...
popravde, manžel chodí tiež na služobky - a poznám ho natoľko, že si to nedovolí spraviť, lebo ho priťahujem a miluje ma. Ja chodím na služobky s chlapom o 10 rokov starším odo mňa, má 3 BMW, plno prachov, luxusný dom a ani ma nenapadne s ním niečo mať 😀 ani v rámci flirtu 😀 ide o to, že je tam to morálne hľadisko, nejaký odstup, ktorý musí byť v takej práci a ak 😀
želám Ti, aby si sa vyrovnala s faktom a začala na tom pracovať. Ak máš takéto pochybnosti - asi sú v niečom opodstatnené, nemyslíš?
moj muz tiez chodi na sluzobne cesty casto.. chodi sam, alebo vacsinou s kolegom - tam ale kam idu je vzdy vela zien a aj krasnych podla fotiek.. uprimne priznam, ze ziarliva som, ale so sluzobkami nic nenarobim a muzovi vlastne verim, ze si na sluzobky nejde uzivat, ale pracovat.. ked muz chce, podvedie kedykolvek, nie len na sluzobke..
ma tiez par krasnych kolegyn s ktorymi je denne v kontakte.. nemyslim si ani nahodou ze by ma podvadzal - ani nema kedy.. skor ma obcas napadne, ci sa do nejakej nezalubi.. ale to uz je osud, s tym dopredu nic nenarobim..
v kazdom pripade si vsak myslim, ze ak je muz normalny, zasady ma aj za hranicami - tym ze sa vzdiali od rodiny, nestane sa, ze mu zrazu vypne mozog a zacne uvazovat penisom 😀
@ivmila je nejaky dovod, aby ta podviedol aj po par pohárikoch?
ludia sice vtedy stracaju zabrany. ale len ked su pripraveni podviest. inak ani alkohol ich nenakopne k nevere.
su sice milsi, priatelskejsi, zovialnejsi, ale netuzia zasuvat. len sa dobre zabavit.
a pamataj - pozehnana nevedomost.
ked sa to nikdy nedozvies, nikdy sa tym nebudes trapit. bude to jeho sukromna nocna mora a hanba. nech si ju pekne vyzere sam. nepotrebujes to utrpenie preberat na svoje plecia.
a modli sa, ze keby sa nieco tam stalo, nech ho nikdy nepochyti zachvat uprimnosti. ani po rokoch.
ak budete mat peknu spokojnu rodinu, iba co ju tym rozbijete.
naozaj netuz vediet nic, lebo netusis, aky bic si tym na seba pleties.
lebo vies co sa stane, ked sa to dozvies? das si na jednu misku vah pekne spolocne roky a na druhu urazenu hrdost. a co ti vyjde? ze je hlupost pre jednu nahodnu (nie planovanu) neveru zahodit vsetko. a co budes musiet urobit? prekusnut urazenu hrdost, zmierit sa s tym a aj tak nakoniec odpustit. a jemu odlahne a ty sa budes trapit.
alebo sa rozvedies a budes nestastna z toho, ze si nevies pomoct, ale hrdost je hrdost.
ver, ze pride den, ked si povies: kiezby som sa to nikdy nedozvedela.
necitala som komenty, ale v prvom rade to nakoplo teba. Neveris si, podcenujes sa a vnimas v nej hned konkurenciu.
Mas teda dostatocnu motivaciu zacat na sebe makat, schudnut, aby si bola kost aj ty, resp, aby si sa mala rada a bola so sebou spokojna, potom ti taketo myslienky nebudu behat po rozume.
Na neveru musia byt dvaja, neuraz sa, ale manzel je nejaky adonis? Preco by "kost"mlada baba sa mala zapliest so zenacom, otcom 3 deti? Ked ma vsetkych pohromade, bude hladat normalneho nezadaneho chlapa. Ako vies, ze ona nema vztah?
Mna by skor zamrzelo, ze ho nebude 3 dni doma, ale nie ze s kym ide, ale taky je business, aj sluzobky musia byt
@ivmila neviem, či ťa to poteší, a či my teda sme normálni....ale ke´d ideme na školenie s kolegom(gami), tak cestou preberáme výchovné a vzdelávacie záležitosti okolo našich detí, nejaké tie pracovné klepy ale aj záležitosti, večer, keď sa vypije, tak s ostatnými v zásade odborné veci a organizačné čo sa jednotlivých prevádzok týka.........rozhodne na služobky a školenia nechodíme za účelom podviesť partnerov a zasexovať si.
ako radia ine baby, vyuzi tie tri dni na to, aby si sa nakopla a sama chcela byt tou, na ktoru budu zeny v jeho okoli ziarlit 😉
A preco by ta pekna kost chcela prave tvojho muza? Myslis ze akurat jeho potrebuje?
Ja si myslím ze by si mala niečo robiť pre seba aby si sa páčila sama sebe a aj svojmu mužovi ak ty si presvedcena ze si škaredka co si ma myslieť tvoj muž. My mame tiež tri deti ale ked ide moj na sluzobku minimálne vecer pred tým si dam košielku a romantiku aby sa mu ani nechcelo odísť a ked odíde tak okrem prace mysli len na to kedy sa uz vráti treba sa maľovať a voňať pekne obliecť aj ked si iba doma upraviť si vlasy byt pre muža krásna aj ked si iba doma s deťmi a potom je šanca ze nebude mat potrebu pozerať po iných alebo bude maximálne len pozerať lebo sak zase aj my ženy sa obzrieme za pekným chlapom ale to je vsetko. Hlavne mu nedaj pocítiť ze ziarlis to je to najhoršie, ked som bola tehotná s cdcerou preháňala som to zo žiarlivosťou presne ako ty mal kolegyne hocijaké a mali pracovne večere koľkokrát aj do pol noci a ja som ho podozrievala zo všetkého a bolo to fakt zle lebo on bol chudák unavený po celom dni v práci do noci na nudnej večery a este ked prišiel domov som spustila na neho ja no čistá katastrofa. Úkaz mu ze ho miluješ a veríš mu a on ta nesklame sak mate tri detičky tak asi je pri tebe šťastný ver si aj aj jemu 😉
dopraj mu dobrý sex pred odchodom :D nech mysli len na teba...a potom ostava už len doverovat 🙂
Nuz, ja ta chapem. Ja mam muza fesaka, tiez chodi na sluzobky a preukazatelne po nom idu v praci 2 kolegyne (on si z toho akurat tak robi srandu)... Sme spolu 15 rokov, cakame druhe babo, tiez uz nemam 60kg. Ale povedala som si, ze nema vyznam sa tym zaoberat, ved to by sa clovek zblaznil a co sa ma stat sa stane... Ak chce niekto podviest, tak podvedie a nemusi chodit na ziadne sluzobky....
@ivmila aká si zlatá, že ..."môj muž nevyzerá ako brad pit, ale skoro..." 🙂 ... no, tak potom ťa chápem😉 a kľudne mu povedz, že dúfaš, že na tú služobku nepôjde a keď fakt bude musieť ísť, tak si budeš určite namýšľať, že bude mať niečo s kolegyňou ...
PS: mne sa ťažko radí, lebo ja som jedna z tých báb, ktoré si vychutnávajú voľno, keď je ich chlap na služobke ... 😉
@ivmila ja si myslím že sa nemusíš trápiť, pár pohárikov si môže dať aj keď je v krčme za domomov a barmanka je sexyca, ak ťa chce podvádzať tak to urobí či je v Nemecku alebo v Hornej Dolnej, netreba sa tým zaťažovať a trápiť. Zbal mu najškaredšie trenky aké má a pošli ho do sveta 🙂
ako mojmu muzovi sa v budapesti na sluzobke normalne pre hotelom ponukali lahke devuchy...on mi to potom hovoril ako strasnu srandu, na to cumel,lebo este sa mu to takto okato nestalo,ze vyjdes pred hotel a tam baba, ci nechce ist s nou na kavicku a potom aj ine veci za 70 eur. Takze keby ti chlapi chcu,tak to poriesia velmo rychlo. Ale evidentne nie vsetci muzi potrebuju s niecim kozatym nohatym skakat do postele 😉
a este ked bol v Sofii na sluzobke,tak to mi potom hovoril tiez podobne zazitky, kolega co tam bol s nim tomu vlasy stali dupkom, vraj pre neho divoky juh :D

@ivmila tym,ze budes nervacit nic nezmenis,len ho nakopnes k tomu,aby ta podviedol.nesmies sa teraz s nim hadat,byt nanho zla,nesmie z domu odist nahnevany a skocit rovno do narucia kolegyni.je sice pravda,ze na sluzobkach pravidelne skoro kazdy kolegovci spolu koncia v posteli,ale to iste sa deje aj na firemnych vecierkoch,sportovych dnoch atd.a tie si uz prezila,nie?ja by som tiez penila,lebo ked vidim ako sa to u nas kur....i jedno cez druhe,zeny nemaju zabrany pred nicim a chlapi sa nechaju,az mi je grcanie z toho.a pozri ved tu kolegynu ma na ociach cele dni,keby chcel uz davno ju supne niekde v kuchynke,tak ako som sa ja moju kolegynu nacapala v kuchynke s vyhrnutou suknou a nad nou funal otec dvoch deti...prvy den budu unaveny z cesty,druhy den unaveny z vystavy a treti den pojdu domov.tak kedy to ma stihnut?