Manželove agresívne reakcie
Ženy, ja som totálne nešťastná. S mužom sme 17 rokov. Čo sa týka empatie ide to s ním dolu vodou.
Napríklad keď máme hádku, kričí, hnusne nadáva a to nemá problém aj pred deťmi.
Dnes som prišla z práce, chcela som sa s ním chvíľu porozprávať ako bolo, či deti poslúchali, plnili si povinnosti, čo budeme tobit zajtra.
On čítal správy na mobile a začal, že čo sa pýtam blbosti. Ja že celý deň sme neboli spolu, či sa nemôžeme spolu rozprávať. Nech na chvíľu odloží mobil. On začal kričať, že do p..... tak sa poďme rozprávať. Toto sú jeho bežné reakcie posledné dva roky.
Keď je kľudný aj sľúbi, že už nebude agresívne reagovať ale stačí, keď mu nie je po vôli a je zle.
Ja som už z toho zničená. Dcéry majú 14 a 8. Staršia nechce aby som sa rozviedla, vraj chce úplnú rodinu. Nie chodiť na striedačku k máme a otcovi. K dceram je dobrý. Na mňa reaguje nepekne. Podľa nich mám zaťať zuby. Pomohla by manželská poradňa?
To su presne tie vydieracske dristy typu,, zostanes sama, nikoho si nenajdes, kto by ta uz len chcel….atd-atd”
Nepocuvaj to! Tvrdy ignor, popripade pritakaj a povedz ze ano, mas pravdu, som nemozna, no vies co? Ja to chcem aj tak skusit! Co ak sa mylis, hmmm???🤔🤔
A nech ho aj slak trafi, debila!
tvoja dcera ma 14 rokov. strnast! ja mam starsie dcery 16 a 18 rokov... a napriek tomu ze su to zlate mudre dievcata...je v nich este vela nezrelosti a neskusenosti, mnohe veci este neprezili a nechapu.
preto by som sa nerozhodovala podla nich. Oni nevedia, co to je vyberat si partnera pre zivot, nevedia ako je to s vychovou deti, partnerstvom, uctou, sex. zivotom v manzelstve, ake su rozne vztahy, aky je zivot komplikovany ...
ja im to nezazlievam...maju na to narok a vek. A prave preto by som zvazovala na tvojom mieste tvoje potreby, tvoje plany do zivota. Oni su doma v rodine len docasne, uz teraz je ta starsia jednou nohou prec... cim dalej tym menej bude pritomna doma.
ale tvoj vztah s partnerom, s tymto co je otec deti, alebo iny, alebo tvoj zivot v samote...to je tvoja uloha to rozhodnut a budovat tu cestu pre ktoru sa rozhodnes. *Rozhodne to NIE JE zodpovednost a uloha tvojich deti.
Žiadne dieťa nechce, aby sa rodičia rozviedli. Lenže sú to deti, ty musíš myslieť teraz LEN na seba a svoje psychické zdravie. Musíš od neho odísť, dcéru proste nepočúvaj, on jej naockoval svoje názory. On si myslí, že nikdy neodides a využiva to. Musíš byť silná, postupne sa priprav na rozvod. Jemu dopredu hlavne nič nehovor. Drž sa.
uz z tvojej vety, ze dcery su princezne a ja ropucha... mi pride ze hlavne starsia dcera sa akoby nominovala na tvoje miesto po boku , tym nemyslim nejake uchylactvo..ale ako by ti vravela... mama ja s ockom ti povieme, co mas robit.
a ty sa poddavas do submisivnej polohy, nielen voci muzovi ale aj voci dceram/dcere.
Ahoj,aj ja mam toto doma,ale deti mladsie a jedno ZTP…kludne mi napis ip,nech tu nerozpitvavam mok pribeh.inak akoby si mala mojho muza😏
@zmrzlinka2021 tazko sa to cita toto😏a mne tazko preziva lebo som detom tiez vybrala takeho otca..
Prosim ta ake mas nanzelstvo ty? Co ti to “dalo” do zivota?
Si ho mala nechať nech skočí z okna. Nabudúce bude v takom afekte aby nevyhodil z okna teba. Afekt je šialenstvo vtedy máš vypnutý mozog na nič nemyslíš. Ked ťa mama týrala a TY toto znášaš od debila. A našla by si si keby si chcela ale teraz sa odsťahuj aby ON nevedel pomalý odnášať veci ked bude v robote. Ak to budeš odkladať aby ťa nedostal na psychiatriu že sa úplne s toho zložíš a bude mať karty v rukách pri rozvode.
Dcera si podvedome odkuka tie blbe vzorce a pokojne si moze najst dobuducna rovnakeho dilina ako je ocinko. A bude trpiet ako ty. Ked bude ona ochotna toto trpiet, nech sa paci, ale mne nebude snad 14 rocna zabranovat v rozvode. A to som sama z rozvedenej rodiny. Ved vas moze mat rada rovnako oboch. Ale ked tatik zahlasi, ze od vas odide, pochopi dievka aj casom, ze az taka princezna pre neho nie je.
Najomnikom daj vypoved a odid, mas kam. Deti si zial zvyknu a tebe bude lepsie ovela. A povedz dcere, ze ano. Radsej byt sama ako v zlej spolocnosti. Sväta pravda.
Prajem ti aby si bola uz coskoro spokojna.
Dcére treba vysvetliť aj to, že byť single nie je žiadna tragédia a že lepšia je inteligentná samota ako blbá spoločnosť. Tvoje šťastie nezávisí na tom, či máš alebo nemáš partnera.
@sashabb muz sa tak nesprava ak ma bokovku, skor je presne ako zena mily a nic nenecha na sebe zbytocne poznat. Muz sa takto sprava ak sa dozvie o nejakom davnejsim romaniku alebo nevere zeny, staci ak mu to niekto povedal alebo ma vaznu pochybnost, ci uz to je pravda alebo nie. Toto je potom typicke spravanie.
Uz sme ti viacere napisali ,ze to co zijes prameni z toho ze si ochotna to znasat. Keby moj muz isiel skakt z okna tak mu poviem ze su tam sietky,a zasmiala by som sa. A ak by pokracoval dvohla by som telefon a na 158ku nahlasila samovraha. By si videla ako rychlo by sa schladil. Ale ty len ospravedlnujes dookola. Proste debil bol, je a bude. A ano ...vekom sa zle vlastnosti stupnuju.
@mamaselu nemyslím si
Autorka, je maximálne od veci aby ti 14-ročné dieťa hovorilo také veci, že si nikoho nenájdeš? že ostaneš sama? čo ju po tom? akože toto sú také reči, čo sa ona vôbec do toho montuje? Manipuluje tebou rovnako ako chlap. A reči, že ostane s otcom? a veď nech ostane. Je rovnako rodič ako ty.
Mas smutnu situaciu doma. Ty uz si viac-menej rozhodnuta. Po tych rokoch je vidiet, ze si uz si skusala zachranit manzelstvo vela krat. Mas ale neuveritelne stastie (rozum), ze mas vlastny byt. To je neuveritelna pomoc pri osamostatneni sa. Trpis ty, trpi mladsia dcera. Ak zostanes s nim, na stare kolena budes zlomena, smutna, ubita, frustrovana zena so zlomenou psychikou. Starsej dcere vysvetluj, preco to musis urobit. Ona o chvilu odide z domu a ty co?
Apropo, ked muz po tebe krici, ty si ticho, alebo mu to vratis?
Už ťa neľúbi a je s tebou len kvôli deťom a rodine. Môj názor.
Autorka prosím ťa, odíď. Staršia dcéra ak nechce ísť, čo chápem (je hrozne odísť z miesta kde vyrástla) povedz jej, že akceptuješ jej rozhodnutie. Neprehovaraj, nepros ju len jej pripomeň, že ju ľúbiš a môže vždy prísť za tebou. Ono tatko ak má milenku (alebo bude mať) dlho uňho nepobudne. Naozaj trošku myslím, že v tom je iná žena, keď je až takýto. A musí si to ospravedlňovať tým, že si zlá, otravná a on vlastne nerobí nič zlé. Povedz mu ze odchádzaš a chceš sa rozviesť. Ak sa pánko opýta prečo šplechla by som mu do tváre ten jeho sľub, že ti nikdy neublíži. Držím ti palce, zvládneš to. Ono máš veľkú výhodu, že máš byt a nie si na debilovi závislá. Ale rieš svoju situáciu.

to je pri tom uplna blbost. Preco by si mala ostat sama? nechapem. Co je ten vulgarny cholerik jediny exemplar na planete? A dokonca aj keby si ostala sama, priklad pre nedostatok prilezitosti alebo vlastnym rozhodnutim... no a co??? Bez muza uz nemas ziadnu hodnotu? ziadnu spolocnost? ziadne aktivity?