Manželovi prišla sms
Prosim o radu.
Manzel je aktualne doma na homeoffice. Odbehol z miestnosti. Prisla mu sms-ka. Zobrazila sa hore na liste. Neulozene cislo. Znenie smsky: hotovo. Mozete ju urobit.
Ja som v soku. Moze to byt to, co mi hned preblesklo myslou, alebo som paranoidna? Mam sa tvarit, ue som to nevidela?
Prečo by mu milenka vykala😂
Akože volaka tretia osoba píše tvoju mužovi, že ,,ju môže urobiť,,
akože pretiahnuť alebo orálne uspokojiť áno? Toto si si myslela? 🤦🤣🤣😅😅 No ja žasnem, ty máš akú predstavivosť 🤣 daj sa liečiť.
Autorka už neodpovedá...aj mňa by zaujímalo, čo jej "prebehlo mysľou" 😝 Lebo mňa napadlo jediné...hotovo...môžete ju urobiť...vypracovať nejakú správu do práce....
🍿🍿
Sviniam sa len o valove sniva 🤣🤣
Strasne sa smejem 😄😄😄 hej, pisala mladej mamka ze uz sa na nu mozes chystat 😄😄
Bože žena, to ako z takejto sms si akože vydedukovala, že má niekde bokovku? Mala by si asi začať radšej piecť na Vianoce, aby si nemala na takéto hlúposti čas
🤣 Ja si hned predstavim tvar takeho chudaka chlapa, keby zistil, ze jeho zena taketo hlupotiny riesi O NOM s cudzimi ludmi na MK...ved tomu by bolo trapne este rok aj za nu 🤦♀️
Toto je fake tema, nabeton.
Raz som v práci potrebovala pomoc kolegu na stoličku si položil mikinu ktorú si tam aj zabudol, odchádzala som neskôr ako on tak som ju dala k sebe do skrinky, po ceste domov som mu písala že si zabudol mikinu je u mňa v skrinke. A par hodín neskôr dôjde sms akurát som niečo robila tak hovorím mamine nech mi prečíta kto a čo písal. A text bol ďakujem moja ja som po tom zážitku na to úplne zabudol 😅😅 na ten výraz mami nikdy nezabudnem 😅
@gabikaa96 🤣🤣🤣
Ja v tej sms nevidím nič osobné, má to jednoznačne pracovné znenie.
takto dobre som sa dávno nezasmiala :D
@adulka07 vies, ze mne sa raz stalo podobne? Poslala som dost pikantnu sms vtedajsiemu frajerovi a o cca 2 hodiny mi volal chlapik nieco v zmysle, ze jeho zena sa s nim ide pomaly rozviest a ze sa jej snazi vysvetlit, ze sa vobec nepozname a ocakava to aj odo mna, aby som jej to potvrdila... On niekde z juhu, lebo silny madarsky akcent a ja spod tatier, ja este na gympli. Nabehla som k operatorovi, ze kde je problem a oni mali tu sms poslanu mojmu frajerovi... Normalne mi to ukazali... Doteraz nechapem, ako to bolo mozne, ale stalo sa to... Ked tak citam tuto zenu a spomeniem si na to, tak by ma aj celkom zaujimalo, ze ako dopadli...
@guiseppinka juuuj, toto je dobré krimi 🙂 ako to dopadlo? Si jej vysvetlila, či čo? Ciii..blbá situácia 🙂
Veď sa normálne opýtaj manžela že o čom to ide vlastne.ked mu neveríš alebo máš nejaké pochybnosti.
@mariaveronikag neviem. Fskt by to aj mna zaujimalo... Ako musela som ozaj v kocke, lebo mi zacinala biola vtedy (normalne si pamatam celu tu situaciu akoby to bolo dnes)... Dovtedy som v zivote nebola tam, fakt on mohol mat po hlase aj okolo 35 40, ja som mala vtedy 19 asi... Ale vyznel doooost zufalo... Zrejme mal riadnu stihacku...
môjmu tiež prišla sms k meninám a že posiela pusu, ale to píplo asi tak hodinu po tom, čo založil novú simku do telefónu, a hlavne vtedy nemal meniny, čiže tipujem, že kedysi patrilo to číslo niekomu inému 😀
Dúfam, že si využila príležitosť niečo pikantné na to hneď odpísať 😂
Pobavilo. 🤣🤣🤣
@guiseppinka akože blbé veľmi, aj on s jeho ženou, no najviac ľutujem teba , lebo ty si v podstate nič neurobila tým manželom, chcela si napísať svojmu frajerovi len. Nechcela by som to zažiť.
Že ti šibe 🙃🙃🙃🙃

No mňa .ebne 😀 akože si myslíš že niekto svojmu mužovi napísal povolenie urobiť nejakú ženu? 😀 to je mooc toto.. hotovo 😀 ja som ju urobil, si na rade