icon

Manželovi prišla sms

29. nov 2022

Prosim o radu.
Manzel je aktualne doma na homeoffice. Odbehol z miestnosti. Prisla mu sms-ka. Zobrazila sa hore na liste. Neulozene cislo. Znenie smsky: hotovo. Mozete ju urobit.
Ja som v soku. Moze to byt to, co mi hned preblesklo myslou, alebo som paranoidna? Mam sa tvarit, ue som to nevidela?

mtn112233
29. nov 2022

No mňa .ebne 😀 akože si myslíš že niekto svojmu mužovi napísal povolenie urobiť nejakú ženu? 😀 to je mooc toto.. hotovo 😀 ja som ju urobil, si na rade

terka224
29. nov 2022

Prečo by mu milenka vykala😂

nikpa
29. nov 2022

Akože volaka tretia osoba píše tvoju mužovi, že ,,ju môže urobiť,,
akože pretiahnuť alebo orálne uspokojiť áno? Toto si si myslela? 🤦🤣🤣😅😅 No ja žasnem, ty máš akú predstavivosť 🤣 daj sa liečiť.

ahhola
29. nov 2022

Asi takto

mandarinka555
29. nov 2022

Autorka už neodpovedá...aj mňa by zaujímalo, čo jej "prebehlo mysľou" 😝 Lebo mňa napadlo jediné...hotovo...môžete ju urobiť...vypracovať nejakú správu do práce....

majka2086
Autor odpoveď zmazal
patuska00
29. nov 2022

🍿🍿

kitycat
29. nov 2022

Sviniam sa len o valove sniva 🤣🤣

masinka
29. nov 2022
ivik4
29. nov 2022

Strasne sa smejem 😄😄😄 hej, pisala mladej mamka ze uz sa na nu mozes chystat 😄😄

eva_eva
29. nov 2022

Bože žena, to ako z takejto sms si akože vydedukovala, že má niekde bokovku? Mala by si asi začať radšej piecť na Vianoce, aby si nemala na takéto hlúposti čas

taga
29. nov 2022

🤣 Ja si hned predstavim tvar takeho chudaka chlapa, keby zistil, ze jeho zena taketo hlupotiny riesi O NOM s cudzimi ludmi na MK...ved tomu by bolo trapne este rok aj za nu 🤦‍♀️

dilino
29. nov 2022
dilino
29. nov 2022

@elam1234 100 bodov

sticker
0kristina0
29. nov 2022

Toto je fake tema, nabeton.

lienka.7
29. nov 2022

@autorka Pracuje na home office.... ziadal niečo zapracovať, napr.do zmluvy alebo co ja viem co.
Alebo opraviť chybu.
Ja som bezne šéfovi posielala na opravu veci do systému a jeho odpoveď... UŽ SOM 🤣
(Aby si chápala, uz som opravil)
No co by si si tak myslela????

gabikaa96
29. nov 2022

Raz som v práci potrebovala pomoc kolegu na stoličku si položil mikinu ktorú si tam aj zabudol, odchádzala som neskôr ako on tak som ju dala k sebe do skrinky, po ceste domov som mu písala že si zabudol mikinu je u mňa v skrinke. A par hodín neskôr dôjde sms akurát som niečo robila tak hovorím mamine nech mi prečíta kto a čo písal. A text bol ďakujem moja ja som po tom zážitku na to úplne zabudol 😅😅 na ten výraz mami nikdy nezabudnem 😅

mariaveronikag
29. nov 2022

@gabikaa96 🤣🤣🤣

sinusoida
29. nov 2022

Ja v tej sms nevidím nič osobné, má to jednoznačne pracovné znenie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
888elizabeth
29. nov 2022

takto dobre som sa dávno nezasmiala :D

guiseppinka
29. nov 2022

@adulka07 vies, ze mne sa raz stalo podobne? Poslala som dost pikantnu sms vtedajsiemu frajerovi a o cca 2 hodiny mi volal chlapik nieco v zmysle, ze jeho zena sa s nim ide pomaly rozviest a ze sa jej snazi vysvetlit, ze sa vobec nepozname a ocakava to aj odo mna, aby som jej to potvrdila... On niekde z juhu, lebo silny madarsky akcent a ja spod tatier, ja este na gympli. Nabehla som k operatorovi, ze kde je problem a oni mali tu sms poslanu mojmu frajerovi... Normalne mi to ukazali... Doteraz nechapem, ako to bolo mozne, ale stalo sa to... Ked tak citam tuto zenu a spomeniem si na to, tak by ma aj celkom zaujimalo, ze ako dopadli...

mariaveronikag
29. nov 2022

@guiseppinka juuuj, toto je dobré krimi 🙂 ako to dopadlo? Si jej vysvetlila, či čo? Ciii..blbá situácia 🙂

patuska00
29. nov 2022

Veď sa normálne opýtaj manžela že o čom to ide vlastne.ked mu neveríš alebo máš nejaké pochybnosti.

guiseppinka
29. nov 2022

@mariaveronikag neviem. Fskt by to aj mna zaujimalo... Ako musela som ozaj v kocke, lebo mi zacinala biola vtedy (normalne si pamatam celu tu situaciu akoby to bolo dnes)... Dovtedy som v zivote nebola tam, fakt on mohol mat po hlase aj okolo 35 40, ja som mala vtedy 19 asi... Ale vyznel doooost zufalo... Zrejme mal riadnu stihacku...

spadnutaslivka
29. nov 2022

môjmu tiež prišla sms k meninám a že posiela pusu, ale to píplo asi tak hodinu po tom, čo založil novú simku do telefónu, a hlavne vtedy nemal meniny, čiže tipujem, že kedysi patrilo to číslo niekomu inému 😀

bluka2
29. nov 2022

Dúfam, že si využila príležitosť niečo pikantné na to hneď odpísať 😂

koniarova
29. nov 2022

Pobavilo. 🤣🤣🤣

mariaveronikag
29. nov 2022

@guiseppinka akože blbé veľmi, aj on s jeho ženou, no najviac ľutujem teba , lebo ty si v podstate nič neurobila tým manželom, chcela si napísať svojmu frajerovi len. Nechcela by som to zažiť.

andy_sixx24
29. nov 2022

Že ti šibe 🙃🙃🙃🙃