icon

Manželská láska

13. aug 2021

Pekný večer, chcem sa spýtať, či je v poriadku keď mi manžel povie po xy rokoch, že najviac na svete miluje svoju matku a ja vždy budem pre neho cudzia žena. Porodila som mu tri deti, som matka jeho detí, stála som pri ňom v dobrom a on mi povie, že to je normálne že má na prvom mieste svoju matku, vraj takých ako ja móže mať aj 20 žien v živote, ale mamička vždy bude jediná. Som ja sebecká že som chcela aby mňa a deti miloval najviac? A trávil čas s nami a nie s ňou?

3tato
13. aug 2021

@zazvorka87 to mi pripomína scenu z filmu Ecce homo Homolka a tu hádku v izbe - matka a nevesta sa hádali kto je viac
"Ludánku, kdo je víc? Manželka nebo matka? Řekni z koho máš strach?"
"Z obou mám strach ..."
😅

dskjhfdlkdjhl
13. aug 2021

Nedalo mi a precitala som to manzelovi. Ten sa pyta, ci to je vtip, lebo pravda to vraj byt nemoze🙉

3tato
13. aug 2021

@taskataska šak ja som pochopil - ale to na veci nič nemení - ve´d asi kvôli niečomu si ju snáď bral - žeby z lásky?

andrea78
13. aug 2021

Aha, no fajn rodinka. Deti syna nie su pokrvne vnucata😂 Uz mi nepripada zvlastny ani vyrok Tvojho muza, take nazory bude mat po niekom.

Lubit matku je ok, nechcela by som doma muza, ktory nema rad svoju mamu a nevazi si ju. Pomahat jej, travit cas, ak je napr. chora aj uprednostnenie pred vlastnou rodinou v urcitej a specifickej situacii je v poriadku, treba pochopit a podporit aj take veci, prihliadat na okolnosti, suvislosti.
Nie je v poriadku to, co Ti povedal manzel. Cele to asi ma este aj ine pozadie, ten vyrok bude uz len ceresnicka na torte.

merlinja
13. aug 2021

Hoď sem fotku tvojho muža, ma zaujíma ako vyzerá (iný "mačo" asi - minimálne v jeho očiach), keď môže mať ďalších dvadsať okrem teba. Jáááj to sebavedomie, kde ho nabrali ...

karolinakr
13. aug 2021

Vy ste jedno telo a jedna duša, ako sa hovori v manželskom zväzku a všetko zdieľate spoločne, keď ťa môže ktokoľvek nahradiť, povedz mu, že je chlípnik, čo ti na to povie

janage
Autor odpoveď zmazal
autor
13. aug 2021

@andrea78 ona je zdrava žena. Ešte nie je ani v dôchodku.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
liljana
13. aug 2021

Ako ste sa vobec dostali k tejto teme? Matku milujes inak, ako milujes otca, zase inak ako svoje deti a partnera. Rodicovska laska je obetava, nesebecka, nevyuzivacna, neskonci hadkou. Na rozdiel od partnerskeho. vztah s rodicmi neskonci, ze sa rozidete, Vztah s partnerom moze skoncit a pride boj o deti a peniaze. Rodicia od teba nic nechcu a skor ti daju, ako by ti zobrali. Ano, vsetky tie lasky su ine. Zbytocne je to rozoberat a porovnavat. Neda sa to porovnat.

3tato
13. aug 2021

za seba poviem jedno ... aj ked mám moju mamu rád, aj pomôžem ked potrebuje, alebo ona mne... ale som dospelý chlap, už mám sám vymedzené hranice, čo si môže a nemôže mama dovoliť - nielen voči mne, ale aj mojej rodine ... a keďže som dospelý chlap. tak si chránim predovšetkým svoju rodinu, deti a ženu - vždy to tak bolo ... skrátka mama nemama, sú určité hranice a konec.

autor
13. aug 2021

Toto som si predstavovala v manželstve, že aj ja budem mať taky vzťah, ale asi máme s mužom odlišné názoryna manželstvo a rodinu

3tato
13. aug 2021

@zazvorka87 na jednu stranu máš pravdu a súhlasím, na druhú stranu treba povedať, že v akej situácii a atmosfére to bolo vypustené z úst.... lebo ak by to povedal ako výčitku, tak je to stále minimálne brané, ako neúcta voči vlastnej manželke ...

liljana
13. aug 2021

Pozri, zeny vsetko rozoberaju, kombinuju, hladaju treti, siesty vyznam... Chlap treskne blbost, hned to zabudne, ide spat. Zena to rozobera este tyzdne s kamaratkami. Urobis lepsie, ked obcas nieco pustis jednym uchom dnu a druhym von a nebudes sa zamyslat nad kazdou blbostou, co povie.

autor
13. aug 2021

@3tato krasne napisane, chranit si zenu a deti..

andrejka1974
13. aug 2021

Tak keby mi povedal ze mamu ma radsej ako mna a ze by takych mohol mat 20 tak ho zabijem a dala by som mu na vyber bud ja a deti alebo matka ak si vyberie matku nech ide vsak on sa vrati ona ho tam nebude chciet dlho a ked ti este raz povie ze takych ako ty moze mat 20 tak mu povedz ty bud rad ze mas mna ktora ina by ta chcela, ked by si musel platit na 3 deti

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
3tato
13. aug 2021

autorka - no vidíš, nakoniec mi to bolo aj tak s prepáčením hovno platné 😅

littlebubble
13. aug 2021

Mal si urobit deti s matkou ak ju tak choro miluje.Prepac, ale tvoj muz je chory na hlavu.

Laska k rodicom je uplne ina nez k partnerom a neda sa porovnavat.

autor
13. aug 2021

@littlebubble takto isto to aj ja vnimam, laska k manzelovi a k detom bola u mna prvorada posvatna, ina ak

3tato
13. aug 2021

@zazvorka87 mýliš sa, naopak, ja veĺmi dobre viem, čoho je žena schopná, keď je v "rauši" a ako dokáže vyprovokovať muža ... mal som 1. ex, ktorá sa v takýchto veciach priam vyžívala, aby ma vyprovokovala.... aby nakoniec mohla ukázať na mňa prstom, že to vlastne ja som to hovado ...
Časom, keď som si začal dávať pozor a ovládal som sa, si hľadala iné finty .... a zašlo to tak ďaleko, že som musel požiadať o rozvod. A teprv len potom začalo moje peklo na zemi...

autor
13. aug 2021

@zazvorka87 tak ti rada odpoviem co ho vyprovokovalo, my nechodime spolu ako.rodina už ani nepamatam, a povedala som mu, že sa leto už pomaly končí, aby sme išli niekam spolu, on mi povedal, že mu nemam zakazovat ísť k mamičke, a ja že ale aj ja chcem byť s tebou, roky ubiehajú a chýbaš mi, tak mi odpovedal ze on miluje najviac svoju mamičku atd..nemá čas aby ho venoval mne. Neviem kde je toto provokácia?

3tato
13. aug 2021

autorka - koľko máte rokov, ak to nieje tajomstvo a ako dlho ste spolu?

ivangeline
13. aug 2021

wtf? :D

janickacrazy
13. aug 2021

Prečo mu k mamičke nenabalis vždy aj všetky deti? Možno by ho to tam tak nebavilo, hmm?

autor
13. aug 2021

@3tato sme spolu este od strednej od 17.rokov pozname sa zo školy a mam 29 a sme spolu 12 rokov

karolinakr
13. aug 2021

nepoznam chlapa na širej zemi, ktory da prednosť mamičke pred sexom s babou

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
luccija
13. aug 2021

Kašli naňho a chod sama s deťmi....nebudeš sa mu prosiť, aby ste trávili čas ako rodina.Je to nevyzrety človek chcel Ti slovne ublížiť a podarilo sa mu to.Myslim si, že Ťa nemá rád a ešte asi nebol zrelý na manželstvo a deti.Asi mu treba dať najavo, že to prehnal či spomenúť, že sa aj rozviesť môžeš...

natalala
13. aug 2021

Ty kokso to je chudak uplny 🤦🏼‍♀️ Nechapem, ze taketo nieco vypusti jeden chlap z ust a este zene s kt ma 3 deti. Ja by som mu zbalila kufor a spytala sa na adresu 1 z tych 20 zien kt by mohol mat, ze mu zavolas taxik.