Manželstvo na týždňovky
Hneď na úvod poviem, že som tu registrovaná pod iným nickom, ale toto je dosť osobné a tak som si vytvorila nový nick. Bude mi slúžiť len na túto diskusiu (teda dúfam, že ho viac nebudem potrebovať). A teraz k veci.
Manžel pracuje na týždňovky, Nič výnimočné, nič nové a nič tragické. Žijeme tak nejaký ten rok a doteraz fungovalo všetko v poriadku. Len v poslednej dobe mám pocit, že som doma len na jednu vec. Na to, aby som mu cez víkend roztiahla nohy. Proste mi sex začína byť nepríjemný, lebo viem, že "musí" byť a viem, kedy bude. Chýba mi "romantika". Len tak spolu pozerať film bez toho, aby sme ho vyplnili sexom. Len tak sa rozprávať bez toho, aby mal neustále narážky, či bude sex a že on ho chce. Aby si ma v priebehu dňa všimol bez toho, aby to malo neustále sexuálny podtón. Viem, že toto všetko je v manželstve priam žiadané, ale viete ako sa hovorí: všetkého veľa škodí. Lezie mi na nervy, že viem, že proste v sobotu ten sex musí byť, lebo v nedeľu už niekedy odchádza do práce. Lezie mi na nervy, že nerešpektuje, že ťažko ma bude zvádzať o 22-tej večer, keď normálne sa v tomto čase už ukladám spať, nakoľko som fakt vyčerpaná (tri deti celý týždeň sama, pričom najmenší nemá ani rok, v noci ho kojím, občas každú hodinu a samozrejme, pri troch deťoch sa u nás choroby, aj keď nie vážne často striedajú). Stále mi "vyčíta" , že máme sex len raz do týždňa, to, že v podstate máme sex v 50% večerov, kedy sme spolu už nevidí. A najviac ma štve, že všetko, po čom mi srdce piští som mu dávno povedala, ale môj manžel je občas ako hluchý. Neviem, či je väčšina chlapov takých, či len ten môj, či sa chce hrať na chlapa a tak hrá tvrdého a nechce povoliť a bude si "húsť" len to svoje, ale viem, že nie som si istá, ako dlho toto vydržím. Bojím sa, aby som sa opäť "nezrútila", nenakričala na neho, nevyvrieskala mu všetko, čo je pravda aj čo pravda nie je a až potom začne niečo robiť. Ľúbim ho, je úžasný otec, snaží sa byť dobrý manžel, pomáha mi v domácnosti vždy keď môže, ale ja pre to všetko začínam sex nenávidieť a to nie je dobré.
Ani neviem, či čakám nejaké rady, neviem, či sa tu nejako poradiť dá, asi som sa hlavne potrebovala vyrozprávať, lebo neviem, či by toto nejaká kamarátka pochopila. Ale ak máte nejaký nápad, budem zaň vďačná a prisahám, že nad ním pouvažujem.
@neznamaznama len tak na okraj - kedy vy ste vlastne spolu? pride v piatok po polnoci a v sobotu pidlik mame a pride v noci :( este napis, ze v nedelu ide do kostola 🙂
... preco nechodite v sobotu s nim?
@neznamaznama aj môj muz chodí na týždňovky a neviem si predstaviť že by chodil k máme keď ma voľno môžu mať ako kolvek dobrý vzťah. A deti mu nechýbajú? Skonči s tým ak ma svokra ešte 2synov nech pomôžu oni. A muž nech sa venuje tebe a rodine.
@neznamaznama juuuj tiez mam muza na dvojtyzdnovkach a co by som dala za co najviac sexu 😀 viem co myslis tou romantikou myslim ze toto je v chlapoch vseobecne, ja to tomu mojmu hovorim milion krat a na milion prvy sa snazi nieco vycarovat ;)
@neznamaznama ja som roky zila s manzelom,ktory chodil na tyzdnovky.Najprv bolo vsetko ok,aj sex ..............a niekolko tyzdnov neskor chodil stale na vikendy a bol stale unaveny.Sex sa pomaly,ale isto vytratil z nasho zivota......co som neskor riesila po svojom- nasla som si milenca 😉
Ak chces nieco zmenit,pohovor si s nim,ved chces predsa ,aby bolo vsetko v poriadku .Taky sex vzdy presne v sobotu.............mne by to napr.bolo take milovanie nacasovane na prichod manzela a chut by som teda nemala,keby som mala tri male decka,chapem ta.Urcite s manzelom hod rec......drzim palce!
pozeraj menej romantických filmov a čím skôr si uvedom, že romantických chlapov je mizivé percento 🙂 Samotný akt skús režírovať sama tak, ako to vyhovuje tebe. Možno pochopí, že nechceš až tak veľa a dokáže ti to splniť
... alebo uloz v sobotu deti spat a lahni si aj ty. a nechaj mu na stole odkaz, ze "veceru mas v trube a zenu v posteli. nastav budik na 4.00 a vtedy dame sex, drahy" :P mozno sa spamata ...
@neznamaznama Tak ved to ročné dieťa cez obed spí a tie dve staršie sa možu kukať na rozprávky a vy šup do spálne. Určite sa to musí dať nejak zorganizovať.
@neznamaznama Požičiam Ti môjho muža ten má nápady na čas a priestor, toľko inšpirácií by Ti poskytol, že až.
@ukulela Spolu sme naozaj málo, ja to viem, vie to on, ale nejako sa nevieme dohodnúť. Nechodím s ním preto, lebo svokra.............. je to na dlho, ale deti berie so sebou, teda tie staršie. To ma "odbremení".
@jujka Ako som spomínala, starších bráva so sebou, najmladšieho nemôže. To, že má ešte dvoch bratov neznamená, že jej pomôžu. Je fakt, že bývajú ďalej, ako my, ale...................... ale to je o inom. Ja ani nechcem, aby tam prestal chodiť, viem, že je pre neho dôležité tam ísť, chce pomôcť mame, ktorá na to fakt sama nestačí a má tam svoje koníčky, len by sa mohol odtiaľ vracať skôr. Napr. teraz ešte stále nie je doma a zatiaľ ani nevolal, že by už boli na ceste (vždy pred odchodom odtiaľ mi dá vedieť). A toto ma dosť vytáča. Zatiaľ pekné dohovárania a vysvetľovanie nepomohlo. Skúsim to opäť dnes večer. Uvidíme o týždeň, či som uspela. 🙂
@zabudnuta Závidím, že sa vôbec snaží niečo vyčarovať, ten môj...................... no, ak zapáli sviečku, tak to už je "ťažká" romantika. Ale blbé je, že viem, prečo to nerobí, vraj preto, lebo to očakávam a tak to nemá ten efekt. Divná logika. 😀 😀 😀
@oli18 Romantické filmy, to je čo? Ja nepotrebujem lupene ruží, dokonca ani tie ruže, nepotrebujem zapálené sviečky a šialene dlhú predohru, nepotrebujem posielať kvety ani kupovať drahé dary............. ja sa chcem rozprávať so svojim manželom, keď deti zaspia, chcem sa ísť v nedeľu po obede prejsť do mesta na zmrzku, kofolu............ (u nás sa musí diaľ stále niečo akčné a som z toho už unavená, kedysi mi to nevadilo, pretože pomedzi to bolo aj to, po čom mi srdce piští, to, čo by som chcela ja a nebolo to plné akcie a "zážitkov" už nebolo ani nepamätám, no, určite viac ako pred 3/4 rokom). A ver, že som mu to povedala už tisíckrát, zatiaľ mu to nedošlo. Asi fakt hovorím inou rečou ako on. Aspoň v tomto 😒
@janickacrazy To by musel byť v sobotu doma a nesmel v nedeľu po obede spať s tým najmenším. Nechci vysvetlenie, prečo je to tak, proste to tak je. S mojím chlapom sa zle hovorí, zle komunikuje, čo nie je z jeho hlavy prechádza veľmi ťažko a len málo vecí mu dokážem "vmanipulovať" .( Znie to zle, ale nie je to také zlé). Ale ono nejde až tak o ten sex, len o to, že mne niečo chýba a tým pádom som nespokojná a tým pádom nemám chuť na sex. Je to asi detinské, ale nechápem, prečo ja nemôžem mať splnené sny (raz za čas) a túžby a on ich musí mať splnené každý víkend. Potom fakt chýba tá chuť na sex. 🙂
@natalym Mne netreba, ale tomu môjmu by sa zišiel. Lebo je zvláštne, že počas chodenia, prípadne aj chvíľu po svadbe mal romantické nápady aj on. Teraz ani náhodou. Neviem, kde sa z neho vytratilo. 😒
@neznamaznama Tak asi už má pocit , že nemusí. 😉
@neznamaznama No to máš potom ťažké s ním, ved keby si mu navrhla, že namiesto spánku v nedeľu s malým, bude niečo lepšie, tak hádam by neprotestoval, či áno? Ja osobne si to neviem predstaviť, ste spolu naozaj málo a všetko musí byť podľa neho. Moj muž tiež veľa pracuje, od rána do večera je cez týžden v práci, ale aspon cez víkend je doma, aj ked koľkokrát má tiež robotu okolo domu, ale večery patria nám dvom, deti zaspia a my pokecáme, atd. a hlavne, stále mi dokáže polichotiť a vyznávať lásku a to je pre mna doležité, nemožem byť bez toho, inak nie som spokojná. Ten tvoj si je tebou asi veľmi istý a vobec sa nesnaží niečo pre teba urobiť, to je fakt smutné. Na tvojom mieste by som asi odišla niekam na 2 týždne, možno by mu niečo docvaklo.
@neznamaznama Hhahahah toto iste povie aj mne :D aj tak mu to vtlkam. Snazim sa nevtieravo 😂😂😂
@neznamaznama a aké ma koníčky? Keď je v nedeľu doma tak aspoň vtedy si spravte spoločný deň. Nech nespí poobede, keď malí zaspi tak ho nezne zobud správ kávičku kolacik a šup na terasu trošku sa rozprávať.keď nemá záujem tak choď niekam poobede a nech povaruje deti. Tebe to dobre spravy a on sa možno prebudí.
@neznamaznama az teraz vidim ako mala moja domaca sikovne zariadenu domacnost. Pocas studii som si prenajimala izbu a isiel ma slak trafit, ze manzelia-domaci sa zamykali v spalni takze ked sa k nim deti rano dobijali trvalo niekedy aj 15 minut kym sa dvere otvorili a cez vikendy ich nechali napospas osudu aj do 9tej (ale ranajky nachystane na stole v kuchyni, aby som nekrivdila). Ked mala najmladsia 4 mesiace sup ju do izby k malym 4 a 2 rocnym a ti ju museli rano varovat. Bolo to dakedy o zivot, ale vsetci prezili:D Ja by som na to asi nemala guraz, ale hold... Mala to dobre poriesene🙂
Ďakujem žienky, každej jednej za jej slová a rady. Môj manžel nie je zlý, aby ste si nemysleli, že je to arogantný sebec, on sa snaží, len mu niektoré veci nedochádzajú a tak som dúfala, či niekto neporadí niečo, čo som ešte nevyskúšala. Viem, že ste to všetko mysleli dobre a na niektoré veci ste mi dali nový pohľad, čo nám možno tiež pomôže.
Ešte raz vďaka za každé jedno slov a písmeno 🙂

@jenny_m Myšlienka krásna, ale nám fakt nemá kto postrážiť tri deti, teda, nemám odvahu dať ich kamarátke, keďže každá jedna má viac ako jedno dieťa, mama nežije, otec pracuje, brat taktiež (nie som si istá, či by zvládli tri deti, jedno áno, dve možno, tri-????? ), svokra jasne povedala, že ona nezvládne ani dve deti (pričom vychovala tri, to mi je záhada), takže sme na to sami. Toto mi ani tak nevadí, s týmto sa viem vysporiadať, tie momenty si môžeme nájsť pre seba, keď deti zaspia, len to by som nemohla byť unavená viac ako tie deti, keď ideme do postele. Ako som už povedala, to prejde, keď podrastú, len aby sme to dovtedy ustáli 🙂