Matka prezradila tajomstvo priateľovi. Čo teraz?
Ahojte, moja matka vyzradila včera môjmu priateľovi niečo o mne, čo som jej vyslovene zakázala prezradiť a ona s tým súhlasila, žesi to nechá pre seba. Napriek tomu toto urobila, strašne ma nasrala! Teraz neviem, či to mám s priateľom prebrať alebo o tom mlčať. Čo by ste urobili vy?
Hlavne sa nenechaj znechutit, autorka, a nebud smutna kvoli tymto ludram.
@anonym_966927 Nie, nezhnusil. Skôr by mi to prišlo vtipné.
@anonym_autor a co by ti prišlo vtipné?
@abbey1 Presne to som pisala aj ja. Ale niektore sa tu este aj prostitutky zastavaju. Ze vraj co bolo to bolo, hroza. Matka tejto prostitutky strasne zlyhala, ako dopadla jej dcera. Tym sa ani tejto prostitutky nezastavam, mala uz vek ked mala rozmyslat a brigadovat a nie robit nieco tak ponizujice.
@anonym_966927 Mňa tiež udivuje, koľkým ľuďom to príde v poriadku. A ak už niekto predáva svoje telo, prečo má následne potrebu to tajiť dokonca pred svojím partnerom?
@anonym_0f783a Pred cca 8 rokmi som počas VŠ robila niekoľko mesiacov "luxusnú spoločníčku" (prostitútku, štetku, kurvu... nech si každý nazve ako chce). Ja som priateľovi neklamala, proste som mu to nepovedala, lebo to je dávno za mnou a nijak ma to v súčasnosti neovplyvňuje.
@anonym_autor wow 😮😮😮 tak ja by som sa mame podakovala, ze tuto neprijemnu vec tvojmu priatelovi prezradila ona a nemusi ty. a ze ti mozno usetrila do buducna rozvod, keby sa to dozvedel v manzelstve. ak s tebou zostane, nemusis sa bat ze raz to zisti od niekoho cudzieho. ak sa s tebou rozide, nemusite sa raz bolestivo rozvadzat. za mna win win.
Hlavne sa nenechaj znechutit, autorka, a nebud smutna kvoli tymto ludram.
@anonym_fd3ed1 moja zlata, zisti si vyznam slova ludra 😉 pouzivas ho nespravne.
@anonym_autor nemala si takejto zene nic hovorit, a aji do buducna nie je dovod nieco jej hovorit.
@simca06022011 stacilo nerobit kurvu
@simca06022011 stacilo nerobit kurvu
@anonym_f8898d anonymko, ako sa hovori, kto je ebz viny nech hodi kamenom. Tu ide o ine, zena co ma vedoet kedy otvorit usta a s cim, si nevie davat pozor na usta. V nicom. Staci mat normalnu rodinu
@anonym_f8898d anonymko, ako sa hovori, kto je ebz viny nech hodi kamenom. Tu ide o ine, zena co ma vedoet kedy otvorit usta a s cim, si nevie davat pozor na usta. V nicom. Staci mat normalnu rodinu
@simca06022011 staci nerobiť kurvu. Asi musela mater riadne nasrat
@anonym_fd3ed1 moja zlata, zisti si vyznam slova ludra 😉 pouzivas ho nespravne.
@anonym_5ee34b Naopak, to slovo je použité absolútne správne 😘
@anonym_5ee34b Naopak, to slovo je použité absolútne správne 😘
@anonym_fd3ed1 takže ďalšia kurva?
@anonym_fd3ed1 takže ďalšia kurva?
@anonym_f8898d To veru si, ukazuješ to každým príspevkom.
A to pri akej prilezitosti mu to povedala?
@anonym_f8898d To veru si, ukazuješ to každým príspevkom.
@anonym_fd3ed1 toto su komentare. Prispevok dala slapka. Iba šlapka sa bude zastávať šlapky. Teda Ty.
@anonym_fd3ed1 toto su komentare. Prispevok dala slapka. Iba šlapka sa bude zastávať šlapky. Teda Ty.
@anonym_f8898d Bude sa jej zastvat kazdy, kto nesudi druhych podla ich davnych chyb. Teda clovek, ktory ma charakter, empatiu a stipku ludskosti. Ty mas v sebe iba zlobu a nenavist. Si ovela horsim clovekom ako zena, co sa takto zivi/zivila. A asi koniec debaty s tebou. Pekny den 🙂
@anonym_f8898d Bude sa jej zastvat kazdy, kto nesudi druhych podla ich davnych chyb. Teda clovek, ktory ma charakter, empatiu a stipku ludskosti. Ty mas v sebe iba zlobu a nenavist. Si ovela horsim clovekom ako zena, co sa takto zivi/zivila. A asi koniec debaty s tebou. Pekny den 🙂
@anonym_fd3ed1 Bola si tiez luxusna spolocnicka, mala si sugar daddyho alebo rovno na private? Ved ok, nesudim ta, kazdy ma inde postavene moralne hranice, ale ked to je aj pre teba take v poriadku, povedala si to svojmu partnerovi? Ved ked je to take normalne, tak je normalne to netajit.. nie?
@anonym_fd3ed1 fakt? wow. Uz sme tu davno nemali konovsku psychologicku.
Tebe prajem, aby sa tvoja dcera, alebo nevesta živila ako štetka
@anonym_autor a aku si mala taxu? kamarat sa pyta
@anonym_0f783a Pred cca 8 rokmi som počas VŠ robila niekoľko mesiacov "luxusnú spoločníčku" (prostitútku, štetku, kurvu... nech si každý nazve ako chce). Ja som priateľovi neklamala, proste som mu to nepovedala, lebo to je dávno za mnou a nijak ma to v súčasnosti neovplyvňuje.
@anonym_autor to je v pohode, nieje lepšej manželky ako bývalá kurva. Aspoň tvoj muž nemusí chodiť na priváty, má kurvu aj doma. Ináč, nerobila si v BA? Tu vás je dosť, kľudne idete aj do grupakov a tak
To, čo prežívate, je čistá frustrácia zo zrady. Pod týmto hnevom sa však skrýva oveľa hlbšia a zradnejšia dynamika, opakované zverovanie vlastnej zraniteľnosti človeku, o ktorom v hĺbke duše viete, že ju neudrží. Vaša mama vám nedala len lekciu z neudržania tajomstva. Ukázala vám realistickú mapu svojich kapacít. Ak niekomu zveríme citlivú vec s podmienkou „nikomu to nehovor“, často tým podvedome odovzdávame kontrolu nad svojím vlastným pokojom človeku, ktorý na to nemá emocionálnu výbavu. A keď to praskne, hnev smeruje na ňu, no v skutočnosti vás najviac mrzí vlastná naivita, že ste opäť uverili ilúzii, že tentoraz to bude iné. Čo sa týka vášho priateľa, mlčať a predstierať, že sa nic nestalo, znamená dobrovoľne vstúpiť do rovnakej hry tajností a manipulácie, akú predviedla vaša mama. Ak budete mlčať, vytvoríte vo vzťahu nezdravý trojuholník, kde má vaša mama väčšiu moc nad vašou informáciou než vy sama. Nehrajte divadlo. Otvorte to s ním, ale bez dramatizovania či ospravedlňovania mamy. Povedzte mu veci priamo: „Moja mama ti povedala niečo z mojej minulosti, čo nemala právo otvárať a s čím som nesúhlasila. Chcem, aby si počul môj pohľad a vedel, ako sa k tomu staviam ja“. Nemusíte riešiť len to, čo sa dozvedel, ale aj ako sa k tej informácii dostal a čo to vo vás vyvolalo. Keď niekto sľúbi, že niečo zostane medzi vami, a napriek tomu to prezradí, nebolí len samotná informácia. Bolí to, že zrazu neviete, či sa na toho človeka môžete ešte spoľahnúť. Preto je úplne prirodzené, že vo vás vznikol hnev. Čo vás dnes bolí viac, že priateľ pozná tú informáciu, alebo že mama nerešpektovala vašu hranicu? Odpoveď vám napovie, kde je skutočné jadro celej situácie a kam potrebujete nasmerovať svoju energiu.

@anonym_966927 Nepochopila si, nevadi. Ste daleko horsie ako autorka, daleko, daleko horsie.
@anonym_fd3ed1 A ty si potom co? Mna ty neurazis. Prostitucia je dno. A je to tak. Ak tebe by vyhovovalo mat ako partnera byvaleho gigola co sexoval za peniaze. Alebo ak by si bola spokojna, keby si tvoj syn najde zenu, ktora sa zivila prostituciou tak nech sa paci.