Matka sa vracia
Milé Žienky,
píšem z roboty, lebo doma sa nedalo. Keď som spoznala mojho partnera žili oddelene od 4 mesiacov ich dcéry, keď som im do života pribudla ja slečna mala takmer 4 roky(teraz bude mať 7). Dcérku mu zverili keď mala 7 mesiacov.
Jeho exmanželka dostala pred 5timi rokmi ako úspešná žena možnosť riadiť banku v inom štáte tak tam odišla, postupne sa vypracovala na vrchol. My sme si s partnerom a dcérou zariadili pokojný život, rodinný. Dcéra je v jeho opatere nakoľko sú dospelý a vedeli sa dohodnúť tak si ju brávala kedy chcela samozrejme po predchádzajúcej dohode. Nebolo to nejako extra často, 2-3 krát do roka. Nikdy sme to neriešili prečo tak málo, prečo práve teraz o 14 dní ju bude chcieť a podobne.
Malá jasne vie, kde je teda bola maminka, nikdy sme o nej nehovorili zle, ja na to nemám nárok, môj partner by sa k ohováraniu nikdy neznížil. Včera však u nás nikto nevybral poštu tak bol ešte pokoj. Dnes ju ale drahý vybral a utekal na poštu po zásielku zo súdu. Jej biologická matka podala žiadosť o zverenie do výchovy. Dnes už aj bola u nás, vraj sa dohodneme alebo pojdeme cez súdy.
Nemala som ani chuť chodiť do práce. Dcére sme nič nevraveli, takže teraz spokojne ju asi tatino kúpe, alebo si čítajú.
Moj chlap však zostarol asi o 10 rokov, viem, že mama je mama, ale kde bola doteraz?
Kým som šla z domu našla som ho na terase plakať. Viem, že teraz budem musieť byť ja tá silnejšia, ale ako?
Pred polrokom mal slabší infarkt, malej diagnostikovali epilepsiu, začala nosiť silné okuliare, mala kiahne, operácie za sebou, šla do školy to všetko s ňou sme absolvovali my dvaja a ona si príde a chce ju nazad?
Je mi z toho zle
@digysa Pre mňa je to papier oprávňujúci ma k mnohým úkonom čo sa týka mňa jeho a dcéry, ale na potvrdenie lásky som ho doteraz naozaj nepotrebovala. V právnych úkonoch však može žena žiť s chlapom aj 100rokov ak nemá papier je to často ťažké hoci aj v nemocnici s podávaním informácií. Uvidíme čo bude a pomaly vo mne rastie nenávisť voči tej žene a trošku aj zášť, že ja vlastné dieťa nikdy mať nebudem...
@niki101988 To je vsetko pekne, ale ako vidis, laska nie je pre vsetko a tak isto sa nepojdes pred sud hajit laskou, ze? Ja nevravim o manzelstve, ako o recepte na lasku a na stastny zivot......Manzelstvo predsa sluzi na 100 dalsich veci, ktore by mali byt pre kazdeho rodica dolezita sucast zivota. Keby to bol iba taky papier, tak aj pravnik ti to povie....ale uz sme mimo temy...
Preco nebudes mat vlastne dieta???
@digysa Isté problémy, z jednej strany genetika a z druhej strany pár potratov aj napriek snahe lekárov im zabrániť
@marse
@andy04
@namornicka
@kikina84
@zuriva
@drobcek26l
@monciky
@mariahpd
@wendy62
A ostatné dámy, ďakujem že ste nám držali palce, dcéra je naša naša a našaaaa
Nemožem tomu ani uveriť matka sa s ňou môže stretávať každý druhý víkend v mesiaci a v prípade iných plánov nás musí kontaktovať aspoň 7 dní vopred.
Matka nemá adekvátne zázemie v ČR a stále sa zdržiava v zahraničí, sťahovanie by dieťatu neprospelo, jaaaaj ja sa teším ani neviete ako
@niki101988 Skvele!!! Velka gratulacia a povzbudive objatie na dialku pre Tvojho partnera. Hrozne mi ho bolo luto ked si pisala ako zle to preziva..

@niki101988 Samozrejme, ze ak ste MANZELIA, tak vsetko je ovela lepsie a ma iny "status", ako keby ste boli iba partneri (frajeri, priatelia, milenci)..... Dobre ste urobili... Drzim palce, informuj nas o pokrokoch. Dufam, ze dcerka bude tiez stastnejsia. Zda, sa ze ta ma rada, ako mamu. 😉
Len tak mimo temu, asi by bolo dobre, keby si zasli za pravnikom viacere dievcata, lebo mne sa zda, ze vela ludi na konovi nechape zmysel manzelstva a ten skvely komentar "o zdrape papiera" sa mi zda uz otrepany. 😖