icon

Mladší partner - staršia partnerka

y0l0
31. dec 2015

Zdravím som tu nový a povedal som si že založím svoju prvú diskusiu alebo ak chcete - tému.
Zaujíma ma ako vnímate takéto páry, či ste už aj vy mali mladšieho partnera, alebo či by ste chceli mať...
Chcem si prečítať všetky možné názory, takže diskutujme 😀

malabiba
1. jan 2016

@oldman50plus ukáž mi tých 45-50 ročných pánov, s nápadmi v sexe, chcela by som stretnúť 🙂....hľadajú si o poznanie mladšie partnerky, lebo im obvykle dochádza dych a inšpirácia

alaguema
1. jan 2016

@stellamaris videla som tvoj príspevok vyššie, veď práve na to som reagovala. Dva roky manželstva je VEĽKÉ NIČ 🙂 Možno po 30-tich sa vidí niečo 😉

alaguema
1. jan 2016

@stellamaris teraz som dočítala tvoje ďalšie komentáre...švagor je inostranec a sestra 46 ročná chce bábo...nič v zlom, ale nebude on nejaký kurd? A ona ak chce rodiť prvé dieťa v 46 rokoch, tak vážne pochybujem o jej súdnosti.

mimatomo
2. jan 2016

stastny novy rok predovsetkym 🙂)) nebola som teraz par dni na MK, venovala som sa rodine 🙂 a pozeram teraz aj s mm ze woow aka horuca diskusia 🙂 no neda mi nevyjjadrit sa 🙂 baby ktore su v skupinke "mladsi partner - starsia partnerka", ktoru som mimochodom zalozila, vedia, ze mam manzela mladsieho o 20r a 2 mesiace presne 🙂 no vela, urcite, ale ludia ktori nas poznaju, vedia, ze mentalne sme obaja uplne na rovnakej urovni, on je omnoho zrelsi ako jeho rovesnici a ja som asi tochu "pozadu", mam sice 18r syna ale nemam vobec pocit ze by som mala byt nejaka velmi rozumna alebo usadena 🙂 nase okolie to jasne ze nebralo lahko, hlavne jeho rodicia, no kedze sme spolu uz viac ako 4 roky, a mame spolu rocnu dcerku, uz si zvykli 🙂 bola som predtym 18r v manzestve s muzom o 2roky starsim a nakoniec to skoncilo rozvodom, dozvedela som sa ze cele manzelstvo mal pomer so svojou prvou laskou na opacnom konci (byvalej) republiky...takze zaruky vo vztahu jednoducho neexistuju...moja "svokra", ktora je o par mesiacov starsia odo mna, ma samozrejme nenavidi a pytala sa ma minule ze co ma povedat ked sa jej kamaratky pytaju ze ako sa ma jej syn, ze ci ma povedat ze zije so zenou ktora by mu mohla byt matkou...nuz, a co by poovedala keby bol gay? alebo keby bol vo vazeni? alebo keby drogoval? dorobil si pri mne dialkovo skolu, kupili sme dom, mame babo, myslim ze je stastny 🙂 tak nech to svokricka neriesi... viem ze to nie je tradiicny vztah, nuz ale, uz tu niekto pisal, na com su postavene tradicie? a pre koho su vlastne prospesne? moj manzel je uzasny chlap, pomaha mi, stara sa o rodinu, pomaha mi aj vo vychove starsej dcerky, vela toho na dome sam prerobil, neboji sa ziadnej roboty, o malu sa prikladne stara, teraz je dokonca na materskej....a ked ma o par rokov vymeni za mladsiu, nuz stalo to za to 🙂 takze uz koncim, sedi tu vedla mna asmeje sa ze ci pisem sloh 🙂 prajem vam vsetkym vsetko dobre, nech kazdy najde to co hlada, alebo nech ho to najde same, ako v mojom pripade 🙂 a nerieste, nesudte, myslim ze kazdy by sa mal zamyslat predovsetkym nad sebou 🙂 ja som stastna a lubim svoju rodinu a nechcela by som inu ani za nic na svete 🙂 howk

maria1989
2. jan 2016

@malabiba presne tak 😀

oli18
2. jan 2016

@alaguema On je Ind, iná kultúra, vo mne to evokuje pocit, že z jeho strany to je manželstvo z rozumu, čo teraz frčí. Oženiť sa v EU, legalizovať pobyt a potom možno pá. Ale to je môj názor. Ja im prajem, nech budú šťastní, hoci s takým "vzdialeným" cudzincom to môže byť ťažké.

maria1989
2. jan 2016

@oli18 ťažké to môže byť aj so šuhajom z vedľajšieho sídliska 😀

tiwyna
2. jan 2016

@mimatomo je na materskej a ty robis....ono chapem...nasiel mamu,co ho zivi.

dadika41
2. jan 2016

@tiwyna to uz trocha prehanas 😠

maria1989
2. jan 2016

@dadika41 tiež neviem, čo je na tom. niekde je na materskej žena, niekde muž. ako sa kto dohodne. a nerieši sa, kto vtedy koho živí.

tiwyna
2. jan 2016

@dadika41 nie,len hovorim co si myslim...

dadika41
2. jan 2016

@tiwyna ja som to tiez tak chcela riesit s materskou,nevidim v tom nic zle,mame spolocne peniaze a neriesime to sposobom..ja zivim teba alebo ty mna,mozno u vas to tak je..

tiwyna
2. jan 2016

@dadika41 muzi na materskej sa zvyknu nudit a normalny muz zaraba a necha zenu byt matkou. Potom sa zo zeny stane muz a muz utecie za zenou...

mimatomo
2. jan 2016

@tiwyna jasne ze ho zivim, ved matersku ma "len" nejakych 700eur, to mu nepokryje ani len zakladne potreby 🙂 ty si evidentne dobre zakomplexovana, alebo sa mylim? alebo mozno len nedostatok sexu? 🙂

y0l0
autor
2. jan 2016

@mimatomo Manžel je o 20 rokov mladší a klape to? No pekne, tak gratulujem 🙂

mimatomo
2. jan 2016

@y0l0 neklape, ako by aj mohlo, ale pssssssst nikomu nehovor 🙂 😉

mimatomo
2. jan 2016

inak viete na co som prisla? ze najblbsie a najprimitivnejsie a najviac odsudzujuce prispevky zasadne pridavaju ludia, ktorych blog je prazdny...ktori sa hambia alebo jednoducho stitia zdielat cokolvek zo svojho sukromia...schovavaju sa za prazdny blog a profil bez fotky...takych ludi ani v normalne fungujucich skupinach nechcu, neprijmu, taki ludia a ich nazory vacsinou nemaju ziadnu vypovednu hodnotu 🙂

maria1989
2. jan 2016

@mimatomo ach jaj žena, nechceš byť súdená a súdiš

y0l0
autor
2. jan 2016

@mimatomo To má byť narážka na mňa? Veď ja som to nemyslel zle.

maria1989
2. jan 2016

@y0l0 na tiwynu myslím

y0l0
autor
2. jan 2016

@maria1989 To dúfam...

mimatomo
2. jan 2016

@y0l0 urcitie nie i ked aj ty by si mohol dat nejake info o sebe do profilu 🙂

mimatomo
2. jan 2016

@maria1989 😉

janinah
2. jan 2016

@mimatomo nesúhlasím,mám prázdny blog a zásadne nedávam foto rodiny na net- chránim si súkromie,nič viac ,nič menej 😉

mimatomo
2. jan 2016

@janinah ok ale ludia s prazdnym blogom sa vacsinou prave za tento prazdny blog ukryvaju...cest vynimkam...nemusis mat v profile fotky deti a pod...staci datt svoju fotku, vyjst z anonymity...a uviest len zakladne informacie o sebe...baby ktore moderuju skupiny vedia o com hovorim...

y0l0
autor
2. jan 2016

@mimatomo No ešte tu nie som moc dlho, tak preto nemám vyplnený profil. Moc sa tu nevyznám, musím si to tu všetko ešte okukať, ale niekedy si ten profil vyplním 🙂

janinah
2. jan 2016

@mimatomo som tu skoro 10 rokov a moderujem 7 skupín- aj bez fotky 😉 ľudia,ktorí o mne majú čo-to vedieť,to vedia...ale ok,janie som dôležitá,len som chcela trochu vyvrátiť tvoj názor 😉

mimatomo
2. jan 2016

@janinah mas pravdu, vo verejnych skupinach to tak moze byt. no viem ze do sukromky sa s takym profilom nedostanu...

janinah
2. jan 2016

@mimatomo neuveríš,ale dostanú🙂

mimatomo
2. jan 2016

@maria1989 neviem ci sudim, mozno ano, ale kazdopadne si vyhradzujem narok vediet kto je ten co sudi mna...ja hram s odkrytymi kartami a to iste vyzadujem aj od svojich protihracov, v opacnom pripade su mimo hry....