Môj manžel a jeho zvyky po svokre
Ženy ťažko opísať čo mi najviac vadí. S mužom sa poznáme tridsať rokov, z toho manželia 25,nebohá svokra ma nikdy nemusela, postupom času mi vadilo aj počuť jej hlas. Ale muž pochopil čo mi na nej vadí, že jej životný štýl nie je ,, normálny,,. Bola strašne zatažená na hmotné veci . Len také príklady. Zo všetkého potrebovala mať viac kusov. Dve chladničky, dva sporáky, päť televízorov, dve bicykle hoci ani nikdy neprešla ani kilometer, kompletné dve obývačkové zostavy v jednej obývačke, len čo má.rýchlo napadne. Ok, každý má nejaké to hobby ale ona na tom nebola tak finančne a všetko riešila úvermi, nebankovkami a pôžičkami od rodiny. Muž jej veľa krát snažil dohovoriť a aj sľúbila, že už nebude bezhlavo nakupovať a vydržala do druhého dňa.
Muž je v tom veku, keď to o svokry prepuklo naplno. Najprv si objednal iba dve kolesá na fúrik, aby mal rezervu ale teraz už máme tri čerpadlá na vodu, tri bike, tri vŕtačky, dva kompresory, dva notebooky, štyri hodinky, nespočetné možnosti náradie, niečo v drevárni, niečo v dielni,. niečo v pivnici, niečo v garáži. Má často nočné a cez deň si kuriéri podávali, kľučky. Vyvrcholilo to hádkou minulý víkend, keď bol za radom 3-4x v meste autom pre prkotiny. Pred pár rokmi by si tú prkotinu objednal za euro z Aliexpressu a vyčkal kým príde a teraz dá aj 5-10€, len aby mal hneď.
Tak mu daj ultimatum..bud psychiater alebo odovzda vsetky kreditky..blokovanie online nakupu a dostane len vreckove ..inak kasu drzi len ty ... a ak nie moze sa zbalit a ist
@ukgirls môže si začať požičiavať on ma nutkanie niečo na spôsob zavyslosti to bude robiť ďalej keď to na neho príde peniaze aj ukradne. Poznám zavyslaka čo mi povedal že keď to na neho príde utečie aj v noci z domu mohla by som ho prilepiť o stoličku pobeží aj s ňou
Ja by som riesila rozdelenie BSM. Objednaj ho k psychiatrovi,naloz do auta a musi ist. Zabudol uz,co vsetko svokra povyvadzala?
@marca12 nasilu k psychiatrovi je zbytočne keď nechce musela by ho zbaviť svojprávnosti a liečiť nasilu povie že mu nič nie je len žena ho tam ktovie prečo dotiahla a hotovo
@laurikagab 6 tv? To by som nepredýchala, máme jedno, tv a projektor, niekedy na tom pozerá zápasy z postele, niekedy vonku v altánku. Vie že mňe z futbalu naskakuje husia koža. A nefunkčné haraburdy dávam do elektroodpadu,, ak s nimi viem sama pohnúť. Niečo z toho má aj na bazoši.
Smer psycholog alebo asi aj psychiater ,to nie je náhoda ze matka aj syn nezriadene nakupujú.To bude dedičná psychiatrická porucha.Treba ho tam dotlacit ci chce ci nechce.Ja osobne by som pohrozila rozvodom ked sa odmieta liečiť
Lieky na tlak sú nevyhnutné. Poznala som človeka, mal 47 rokov, lieky na tlak vybral, ale neuzival. Dostal mozgovú príhodu a zomrel. S tlakom sa nezahráva, je to tichý zabijak.
oniomania treba to riešiť. ono s vekom su hormonalne zmeny hlavne po 45 aj u muzov aj u zien cize sa to mohlo zhoršiť.

Väčšinou sa tieto rodinné veci ťahajú ďalej. Je dobré na začiatku vzťahu spoznať pôvodnú rodinu. Väčšinou to čo tam vidíš budeš mať o xy r doma. Zhrnanie a zhromažďovanie veci je ocd porucha. Sú ľudia čo zhromažďujú veci ľudia co všetko kontrolujú alebo sa v kuse umývajú. Ak s tým nechce nič robit nič neurobis. V rodine máme takú osobu. U psychológa bola dostala vraj diagnózu adhd tým pádom ma ona ospravedlnenku s tým že ona má diagnózu takto žije a zbytok sveta to má akceptovať. Štýlom ja mám poruchu robím si co chcem a vy si trhnite. Pre ňu vyriešené