icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

mandala77
17. feb 2017

@nestastna12 ono je pre ženu omnoho ťažšie, keď muž má s inou ženou dôverný vzťah. Žena to znáša horšie ako sexuálnu neveru, s ňou sa dokáže vyrovnať ľahšie. U mužov to platí opačne. Je jedno či s ňou spal alebo nie, on k nej niečo cíti a s toto je pre nás omnoho bolestivejšie. Vy ste boli spolu stále, aj v práci. Riešili ste pracovné problémy denne. To pre vzťahy nie je najlepšie. Nesnaž sa, aby mal všetko tip top. Potrebuje to zmenu v Tvojom prístupe, aby mohol zrazu spozornieť. Nerob veci tak, ako si robila. Čas ukáže čo ďalej. Určite sa mu nedoprosuj. Ja som aj za scénu. Ale nie opakovanú. Keby si mu odpustila, neriešiš to tu.

joannita
17. feb 2017

@nestastna12 aby mal vsetko tip top? To kto ti poradil? Tym ta bude este viac lutovat, ze ako sa snazis a zbytocne. Ukaz mu ze si samostatna, s hlavou hore, ze si pekna a atraktivna. Chod von s kamoskou a vrat sa vysmiata a stastna.
Ano lahko sa nam radi, ked v tvojom vnutri je to cele uplne inak....

sissy27
17. feb 2017

@nestastna12 eeeeh, ty sa chceš snažiť aby mal všetko tip-top?? nebuď sprostá... akože on spraví zle a ty ho za to vlastne pochváliš a odmeníš 😨 ešte by si mohla aj upiecť koláč na cestu keď pôjde za ňou, nie?
On nemá dôvod čokoľvek meniť, veď od teba má all inclusive, ešte by si s ním aj sexovala, keby chcel... Ale aj toto by ti malo niečo napovedať - s tebou nespáva, aby vlastne ju nepodvádzal... Halooo, budíček !! On veľmi dobre vie, že keby si ho kopla tam kam treba, tak príde o polovicu domu, majetku, firmy, ešte aj výživné bude musieť platiť a ešte sa aj starať o svoje základné prežitie... No uznaj sama, bol by sprostý, takto ako to je mu to len vyhovuje... A jej tiež - lebo veď nemusí sa ona o nič starať, riešiť jeho oprdené trenky a spotené ponožky, žehliť mu košele a čo ja viem čo ešte, pricvála za ňou len rytier v striebornom brnení... a ty máš doma debila v alobale akurát tak...
On nič meniť nebude, nemá dôvod, jedine, že by aj ona osprostela a tlačila naňho so spoločným životom-manželstvom-dieťaťom (aj keď úprimne by som sa jej za daných okolností čudovala)...
Podľa mňa je zbytočné predlžovať túto agóniu, máš právo byť šťastná, ale pokiaľ budete spolu takto fungovať, tak si veru veľa šťastia neužiješ... Premysli si, aký chceš podiel z domu, z firmy, aké výživné na dieťa a prípadne aj na seba, pekne mu to naservíruj k večeri pri sviečkach miesto steaku a budeš vidieť nevídané 😒

simculllka
17. feb 2017

Ahoj, ak ti tvrdí, že ju milujem, ta by som to riešila tak, že ok, nech teda ide k nej. Ja netvrdím, že nemáš o neho bojovať, ale akože takým štýlom, že ty budeš doma plakať, hovoriť mu, že ho miluješ a on on teba teda síce tiež, ale zároveň bude mať ešte ďalší paralelný vzťah, o ktorom dokonca aj vieš, lebo on miluje aj druhú..tak toto nie. Dala by som mu šancu, ale až vtedy, keď by si to urovnal v hlave, že naozaj vie, čo chce. Teraz má na ruke dve ženy, ktoré ho milujú, no čo si myslíš, že urobí? Jasné, že je to fajn pre neho, hoci ho to možno aj trápi, ale má vás dve. Takto by som mu povedala, ok, choď teda k nej, keď to takto cítiš a nech sa páči, ži svoj život s niekým iným. Nenechaj so sebou zametať a robiť zo seba hlúpu. Vieš, nič nie je horšie, ako žena, ktorá prosíka svojho muža, aby ostal s ňou. Skús sa nejako pozbierať a byť pred ním aspoň naoko v poriadku, uvidíš, ako to na neho zapôsobí. Ak ostane s ňou, tak potom aspoň vieš, že ťa naozaj nemiloval. Ja by som to asi takto urobila, hoci by to bolo ťažké, ale žiť s niekým, kto mi povie, že ma má rád, ale potom ide do druhej izby volať inej, že ju miluje, tak to by som asi nechcela...držím ti palce, je to ťažké, nezávidím ti tvoju situáciu a verím, že sa to vyrieši v tvoj prospech.

salomke
17. feb 2017

no teraz musíš zo seba dostať to, čo mu sa hovorí že ženy sú silné...

v prvom rade máš oproti nej veľkú výhodu, že s tebou ho viaže puto, zvyk a dieťa

ona je novinka, ale v mnohých situáciách ho určite tak nepozná ako ty, neurobila by pre neho to čo ty, to puto tam nie je také silné..to si treba uvedomiť a považovať za svoju silnú stránku

oni sa pohádajú ver tomu, je to otázka času a ty budeš tá od ktorej bude chcieť aby bolo všetko ako predtým..

teraz by som urobila na tvojom mieste to, že mu povieš že ti ide len o jeho šťastie a ked chce nech je s nou

a ty sa začni o seba starať, fintiť sa, ukáž mu ako tebe veci nevadia, aká vieš byť správna a pohodová a hlavne atraktívna pre iných mužov..chod s kamarátkami von a podobne

uvidíš že sa k tebe vráti...a možno to už ani nebudeš chcieť..zapáči sa ti život bez neho..nikdy nevieš

lubkavargova1
17. feb 2017

Dlhu zivotnost to nebude mat...ci uz pozitivnu alebo negativnu..ci bude rozvod alebo nie...chlapov nebavi dlho takto luftovat medzi dvoma zienkami.

majusqa77
17. feb 2017

lubim- nelubim.. ..keby mi toto povedal moj muz, uz ma zbalene kufre..

obsadenemeno
17. feb 2017

a este jedna vec pre autorku temy. Uz som pisala viackrat, ze rovnako ako laska aj nevera je ROZHODNUTIE. On sa tak ROZHODOL. Nikto mu pistol nedrzal pri hlave, ked si s tou druhou pisal/zdoveroval/pocuval/spal s nou. Lebo hocijako sa snazis seba samu presvedcit, ze spolu nespali, tak je to len milosrdne klamstvo z jeho strany (a tu sa znova ukazal, pan charakter, aspon keby priznal CELU pravdu, tak by sme snad mohli vidiek kusok toho "charakteru").

Ci ze on sa ROZHODOL ti ublizit. Nemaluj si ziadne pekne obrazky o charaktere a uzasne minulostio, co ste spolu mali. V pritomnosti si on zvolil JU. Cize radsej to akceptuj a zacni rozmyslat viac prakticky ohl firmy a dietata.

mysicka36
17. feb 2017

A ja stále tvrdím, že kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Nemyslím kamarátov z detstva s ktorými rada pokecám ak sa stretneme. Ale cielené telefonáty hlavne po hádke doma sú jasný signál. Toto bolo treba stopnúť nazačiatku.
Mrzí ma čo prežívaš, ja mám tiež podobne dlhé manželstvo a toto by bolo veľké bodnutie do srdca. 😢

evittam
17. feb 2017

@madana Ano tvrdo ale uprimne. A tvoj nazor ti neberiem. Ja som svoj vyjadrila. Chlapa co miluje inu by som nechcela.

pillipilli
17. feb 2017

Pre boha zeny... este pochopim ked muz ma jednorazovku a uvedomi si ze spravil chybu. ALE tu je on zamilovany ,taha to s nou od boh vie kedy... Ako o co ma bojovat??? O dementa co sa zamiluje do druhej zeny??? Kde je hrdost??? Nikdy nepochopim zeny co sa nechaju podvadzat a este idu rit lizat ,lebo on je pan dokonaly aj ked mrda s druhou.
Ty si vies predstavit vztah po tomto ??? Netrapilo by ta ked by mu zvonil mobil ci to neni ona? Alebo ked by zatvoril dvere ci zasa nesiel za druhou?
Ako to je len moj nazor ale on sa rozhodol (ako pise obsadenemeno) ti vedome ublizit aj za cenu ze strati rodinu,cize mu asi na vas az tak nezalezi...
a este je dokonca verny milenke !!! Tak to uz je hlavicka makovicka.
Tak by som ho kopla do tych smradlavych guli ,ze by sa mu uz nepostavil!!!

simonka77
17. feb 2017

@lubkavargova1 ale bavi🙂doma ma vsetko tip top, postarane o domacnost, dieťa, zena mu lasku vyznava. u tej druhej ma tiez vsetko, lebo aj ta sa snazi, ked pride za nou raz za tyzden (to sa vydrzi kazdy pretvarovat ten jeden den).
preco by sa takehoto servisu dobrovolne vzdal?
pokial doma chlap nedostane ultimatum typu -mas tolko a tolko dni na rozhodnutie a pokial si manzelka nezacne riesit vlastny zivot ( s chlapom ci bez), manzel berie vsetko to, co sa mu u oboch priam nuka na zlatej tacke.

0silvia0
17. feb 2017

no keď to tu tak čítam, tak človek musí byť za každých okolností pripravený na všetko aj v období, keď je všetko ružové a úžasné... Ruku do ohňa človek nemôže dať sám za seba, a už vonkoncom nie za partnera...

evittam
17. feb 2017

@nestastna12 ...aby mal vsetko tip-top?! No,zena,tebe kazda rada draha. 😖

evittam
17. feb 2017

@sissy27 Presne a k tomu kolacu aj cely obed-nech fesanda nemusi varit a nech este aj tasku pradla spat donesie...😖

evittam
17. feb 2017

👏👍

evittam
17. feb 2017

@pillipilli ....to bolo pre teba..,😉

luzzia
17. feb 2017

@nestastna12 tu ti nikto neradil aby si sa snazila mu robit vsetko tip-top.. trosku zle si nas pochopila, lebo pointa bola, ze sa nemas pred nim ponizovat placom, prosenim, otazkami, vysvetlovanim a mas byt silnou zenou, sama sebou, nevsimat si ho aspon istu dobu, kym sa rozhodnes co dalej, proste ho neriesit. staraj sa o seba, venuj sebe cas, rob si radost, bud proste zena, samostatna, hrda, s hodnotou.. a ziadne tip-top, proste nanho s prepacenim uplne ser.. nestaraj sa, nech si robi co chce.

pillipilli
17. feb 2017

@evittam To proste nevysvetlis 😝

evittam
17. feb 2017

@pillipilli Ja nechapem ako je niekto schopny sa takto ponizovat a nemat sebauctu......A este pocuvat jeho zamilovane rozhovory.....😨

emilia25
17. feb 2017

Oko za oko zub za zub.riesila by som to tiez kamaratom a dieta mu proste nechavala nech sa stara aj ked uz je vecsia a nie su to take starosti ako pri malych detoch.ale rozhodne toto riesenie nie je spravne.full servis mal aj predtym a takto to dopadlo.takze je naozaj cas riesit seba.milujuci manzel nema proste cas riesit nejake chudinky ten sa venuje zene detom pomaha v domacnosti smeje sa zo zenou svojou manzelkou a nie ze telefonaty a este stretnutie.kazda zena ma v sebe ten pud ktory jej sam hovori ze sa nieco deje a mysliet si naivne ze to bolo stastne manzelstvo.to by tak veru neskoncilo.

pillipilli
17. feb 2017

@evittam toto robia iba chlapi co vedia ze si to mozu dovolit... preto si hladaju partnerky co sa upinaju na 100% na nich aby mohli s nimi robit co chcu a oni jak sliepocky doma truchlia a cakaju ,kym si vyprazdnia vajca.

malasandrika
17. feb 2017

Sorry, ale ja by som toto nestrpela. Ak sa ,,zamiloval" do inej, po mojom boku pre takéhoto chlapa nie je miesto a už vôbec nie v mojom živote. Treba si naliať čistého vína, pozbierať zvyšky sebavedomia, prestať sa ponižovať a zbaliť mu veci, on si už dávno vybral, že nechce byť s Tebou. A never tomu, že s ňou nič nemal.

dharmasanata
17. feb 2017

Ako baby nič v zlom ale ako niektoré píšete " my sa ľúbime ale potom prišla ona a bola z toho nevera .." NIE! To len vy ste lubili ale váš muž vás nemiloval... keby áno nezamiluje sa do inej prípadne ho nezlákajú ani spomínané pudy a nevychrápe sa s inou. Nebudte naivné...laska je len z vašej strany nie z mužovej ktorý vás podviedol...
Neponižuj sa ak chce inú nech si ide...pravú lásku nezlomí tretia osoba... drž sa a veľa síl <3

mariamaria88
17. feb 2017

Mila nestastna obet...precitaj si este raz svoj uvodny prispevok..hlavne o tom ako tvoj chlap s kludom anglicana chodi za inou. Snad ti docvakne co za sebca mas doma. Alebo ma este napadlo zobrat tu tvoju lasku z ineho "konca"....povedz mu teda ze ho milujes..az tak ze nech si ide za nou, ze chces aby bol stastny...lebo v tomto si v podstate sebecka aj ty..nechces ho pustit hoci on zabuchnuty. Takto sa len trapis

pribinak
17. feb 2017

@emilia25 chuda dieta, otec sa vala v posteli s nejakou slapkou, matka sa vala v posteli boh vie s kym, len aby mu vratila to co spravil on jej
take dieta, skor ci neskor zapadne v "dobrej partii"

otec odide za frajerkou a vo vacsine pripadov take dieta ostane na krku matke, ktora vacsinou ani nie je vyrovnana s tym co spravila

emilia25
17. feb 2017

@pribinak veru veru.

jvlo
17. feb 2017

Vies, mam kamaratku, nikdy nechcela vztah zo zenatym. Stalo sa, tolko ju namotaval, az stratila hlavu. Ona cerstvo po rozchode, on sice zenaty podnikatel, ale podla jeho slov nestastny s manzelkou, rozvod toteraz neriesil, preto ze ma 10 rocnu dceru a nechcel jej ublizit. Zena je podla jeho slov labilna, boji sa ze sa predavkuje lexaurinom. Zena vraj o vztahu vie, kamaratke tvrdi, ze so zenou nespava, zene predpokladam tvrdi to iste o mojej kamaratke...Strasne sa zalubil. Pripomina ti to nieco? Napisem to mozno hnusne, ale mozno chodi s tvojim manzelom...
Vas vztah uz nikdy nebude ako predtym, je to smutne,ale tvoj manzel je bezcitny hajzel, ktory ti splechol do tvare ze sa zalubil len aby ulavil svojmu svedomiu. Ak by mu na tebe zalezalo, ukoncil by to skor ako by si sa to dozvedela. To totiz robi clovek ktory lubi, ochranuje ludi, na ktorych mu zalezi.

moni244
17. feb 2017

@nestastna12 prestan robit zo seba handru, plakat pred nim? Vraviet mu, ako ho milujes? Robit vsetko tak, aby mal doma tip-top? A preco by si sa mala teraz upnut len na dieta? To pre teba je zmysel zivota len to, ked si na niekom chorobne upnuta? Zena, zena, necudovala by som sa, keby tvoj muz mal pocas vasho manzelstva viac bokoviek a len tato prerastla v city. A este ti vadi, ze s tebou nespava, ale zeries mu, ze nespava ani s nou a co asi tak robia, ked hodi ku nej? Hrkutaju si pri hviezdach a potom idu spat kazdy do inej izby? Ak ani toto ti nestaci, aby si sa zobudila, tak potom neviem

mima4
17. feb 2017

@emilia25
a čo by dosiahla ako tym "oko za oko"?

uvedomujes si, ake je to stresujuce pre dieta mat nezodpovedného otca a teraz este by malo aj taku matku?