Môj muž je sebec
ahojte, chcela by som sa poradit, lebo uz neviem velmi ako dalej, a mozno by som potrebovala len nezainteresovanu stranu. Moj muz je uplny sebec , som vydata 6 rokov a mame dve male deti a ja mam pocit ze sa len 6 rokov prosim aby si ma vsimal. Ako otec je dobry, ale ano manžel nikdy nedodrží co povie, ked sa dohodneme aby prisiel vtedy y vtedy nepride nezavola. Ked potrebujem pomoc nepride, Ked som chora a zavolam mu ze potrebujem pomoc s detmi tak mi zlozi telefon ze nevie prist. Ja som dost sebestacna vela veci zvladnem sama a na to si asi zvykol. Vsetky sviatky co mame odignoruje, Ked chcem aby sme sa snazili si uzivat nejaky cas spolu nechce sa mu. Nema vela kamaratov ale ma svoje aktivity. Co by mi nevadilo ale ten nezaujem o mna je znicujuci. Ideme prec ani nezavola ci sme prisli ok . Uz neviem ako dalej. Ale aj ked sa pohjadame vzdy som ja co to chcem riesit a jemu mam pocit ze je to úplně jedno.
hladaj stastie inde. tento clovek ho s tebou zdielat nikdy nebude a nestoji za to stracat dalsi cas. 6 rokov staci. takto funkcny vztah nevyzera. ano su aj horsie ale s tym sa rozhodne neuspokoj. chod dalej. chvilu to bude tazsie ale toto co zijes nie je nic pekne.
co tak si s nim sadnut a porozpravat sa s nim? Bez deti, bez emocii...vysvetli mu, ako sa citis, ako to beries...najlepsie rady su typu ,,rozved sa a hladaj inde,,...to by malo byt to posledne riesenie...mam pocit, ze dnes su aj vztahy o konzume...kokazi sa nieco, tak vymenim...ale v tomto vztahu su aj deti...vymenit si rychlo mohla pred nimi...treba riesit konflikt a nie sa hned vzdat...najdite si spolocneho konicka...co bavi vas oboch
@sisaaa22 po narodeni dietata sa zene zlozia ruzove okuliare a vsetko vidi triezvejsie. Takze ten tvoj bol taky od zaciatku len ty si to nevidela, mozno nechcela vidiet a po detoch zena vidi na chlapovi aj to co nechce.
ano skusim sa snim este porozpravat po X krat, a uvidime chce to snahu z obočí stran ja tu snahu mam přesně kvoli tym datom nechcem hned rozbíjet rodinu. Myslim , ze key sa abaja velmi snažíme moře sa nieco zmenit ale presje je tu velmi podstatná věc musia sa chciet snazit obaja. Clovek sa moze snazit len dovtedy pokial nestrati svoju sebauctu. Vsetko som si precitala a urcite mi pomohol aj Vas nazor na danu vec
( cudne mi prepisuje počítat tie slova :D )
Toto sú ťažké povahy. Ich ego a narcizmus dokáže zlomiť aj silnú ženu. Niečo podobné som mala aj ja. A jedine čo mi pomohlo bol rozvod. No ten môj ex nebol ani dobrý otec tak som nebola tak na vážkach ako ty.
Trochu mi to pripomína príbeh jednej mojej kamarátky. Nádherný začiatok, obaja vyzerali šťastní spokojní, zamilovaní. Vydala sa, narodilo sa dieťa a muž postupne začal "sa vzdalovat" kvôli tomu, ze pracoval. A postupne pracoval čoraz viac a viac, doslova od rána do večera (bral aj fusky). Mal zafixovane, že on ako chlap musí dobre zabezpečit rodinu. Ona spočiatku sa snažila vydržať, tešila sa, že môžu si dovoliť trebárs kúpiť nové zariadenie do bytu, že nemusí počítať každú korunu, aj keď ona nikdy nebola nejaký rozhadzovacmy typ, aj pre dieťa nežiadala nejaké drahé značkové veci, celú výbavu mala z druhej ruky. No postupne sú uvedomovala, že stále je len sama so synom, muža videla 5 minút ráno a 5 minút večer a v nedeľu akurát. Keď boli kvázi ako rodina spolu. No tam už postupne bolo vidno, že on ani nevie už s nimi tráviť čas. Aj by možno chcel, ale nevedel to. Príliš sa odcudzili, nedokázali a nemali si co povedať, on začal doslova utekať do práce, a ona bola čoraz viac a viac osamelá. On nedokázal vidieť, že ona chce aj jeho záujem, čas, nie len peniaze. A v tej posadnutosti prácou ho v podstate to ani nezaujímalo. Hádali sa pre všetko, celkom si od seba odvykli, a netrvalo to ani dlho, chlapec mal ledva 4 roky, keď šli od seba.
Momentálne sice nie sú rozvedení, ale stále žijú oddelene. Keďže dobre poznám aj jeho (respektíve cez muža, je to jeho kolega) raz som sa ho spýtala,na jeho názor. Smutne len mykol plecom, že tak veľmi chcel rodinu zabezpečit, až mu uniklo, že už vlastne ani rodinu nemá.
@sisaaa22 nerozumiem zámena čo si s takýmto muzom spravia deti?
To sko naši susedia arogantny debilko na audinke, doma žene nadava vrieska na celu bytovku slizak jeden bezne chodi v noci domov a zena cusi spokojna a ešte stavaju aj dom predpokladam že si da spravit aj druhe dieťa🤭 nadhera
Take veci typu ze naco si s nim robila deti...a ze uz musel byt taky, danej autorke nepmoze ano je to fakt, ze musela prehliadat iste veci. A je to v podstate jej cbyba ze dalej nechavala v zivote cloveka ktory si tam realne nezasluzil byt...ale to sa stava. Stalo sa aj mne a stale som hlupo dufala a verila ze tych par peknych dni uz raz naozaj budu trvat dlhsie ...a dufate ze proste sa to napravi. Snazite sa , skusate to a hento. Lenze mne to nevyslo moja snaha nijakym spsobom. Ten clovek ma nelubil a o tom to bolo. Nikdy by som nenechala smutneho cloveka po mojom boku co chce len tie zakladne veci. To tam proste bud je alebo nie je.bohuzial....ale po vojne je kazdy general. 🙂
@elizabet173 presne iba prisposobuju situacii. Ked je zle su zlaticka ked je dobre nevedia co od rozkosu
Ved pises, ze celych 6 rokov to tak je.
Hlavu hore, najdi si ineho.
@elizabet173 jeha preco ste take drsne krute

Ako otec je vraj dobry...no neviem.. Robi nieco v domacnosti?? Neverim, ze ich kupe kazdy den a hra sa s nimi denne viac ako pol hodinu. S nim by som veru druhe dieta nemala. Chcel ho vobec, alebo si si ho vydupala? Pomaly pomyslaj na samostatne fungovanie.....