icon

Môj muž pije so svojím otcom

18101995
21. apr 2021

Ahojte je to normálne ak môj muž pije .. zo svojím otcom ? Mi to pripadá ako keby to bola ich tradícia.. svokor príde z práce musi si vypit poobede ked ma voľno tak už od rána a vedie k tomu aj svojho syna .. A už mi to lezie na nervy .. lebo je mladý a ja alkohol neuznávam pokiaľ nieje nejaká prilezitost.. ešte pochopím aj návštevu posedenie .. Ale len tak po práci piť a s otcom mi lezie na nervy toľko koľko 54 ročný vipijem toľko da aj 26 ročnému.. A ja som ta zlá lebo mu zakazuje .. nie celkom ale len tak z nudy aby nepil podotýkam bývame spolu v dome kazdy zvlášť vchod .. neviem ako to riešiť

Strana
z3
zanta3
22. apr 2021

@stanulienkat hmmm veru tak. Niekedy fakt clovek takto nechape, co niektore zienky v takych vztahoch vobec drzii. To sa uz asi ani neda vyhovorit na deti, tie musia neuveritelne v takychto rodinach trpiet

ibrunova
22. apr 2021

@18101995 A vy ste manželia?

bluka2
22. apr 2021

Ale fuj. Nemáš na nič lepšie?

jeliz59
22. apr 2021

Buď rada že sa ukázal pred tým než máte deti....potom je problém odísť z deťmi...keď je žena na materskej alebo rodicaku a je finančne závislá na mužovi.....ale tebe čo bráni..?mladá žena život pred sebou finančné môžeš byť nezávislá....v práci ti nič nebráni tak aký problém čím skôr odídeš tým skôr príde ten pravý....

lesana25
22. apr 2021

Ty nebudeš zrovna najbystrejšia, to fakt toto píše dospelý človek
Mama ťa vychovala, pripravila do života aby vyzeral takto? Čo na to hovorí?

bu1bu
22. apr 2021

Len výhovorky hľadáš ako neodísť. Prosím ťa prečítaj si svoje odpovede a spýtaj sa sama seba, čo by si poradila svojej kamoške, sestre či inej blízkej osobe ak by bola v rovnakej situácii.
Zbaľ veci a padaj preč kym môžeš. Keď prídu deti už sa z toho nedostaneš a určite stiahnu aj teba... To naozaj chceš vychovávať deti v takom prostredí? Utierať grcky a šťanky po svokrovcoch a mužovi do konca života??? (lebo ona to časom určite príde)
NIČ opakujem NIČ ťa tam nedrží!!!
Moja babička prežila život s alkoholikom (50 rokov spolu boli, až kým sa neupil, dôvod na alkoholizmus tam bol iný - veľka tragedia v rodine) a myslíš, že jej deti jej boli za to vďačne?! Kdeže... Otec jej po pohrebe povedal len toľko, že mala odísť a nie takto sebe a obom deťom spackať život. Babička na to povedala, že len chcela aby mali kompletnú rodinu, teta je povedala, že toto nebola rodina to bolo peklo... Prestaň hľadať dôvody prečo nie, baľ veci a utekaj preč.

18101995
autor
22. apr 2021

@andreatytler pekne aj my to tak máme podobne len namiesto toho aby sa dal pred telku alebo sedel somnou tak ide von k rodičom a začne piť len tak .. alebo ked nemá vipite anibsomnou nerozpráva.. A keď ma vipite rozpráva mimo veci ... inak máme podobne dni aj my.. Len je tak vkuse alkohol a svokrovci

18101995
autor
22. apr 2021

@ibrunova nie sme manželia.. mamka mu zakázala.. Asi ma nemá rada a len čaká kedy odídem

ibrunova
22. apr 2021

@18101995 Jaj tak duplom, už by som bola preč, divím sa ti, že si ešte neodišla.

teleskop
22. apr 2021

@18101995 tvojsvokor je alkoholik a aby a necitil pred sebou trapne taha do toho svojich blizkych, je to chrapun!

mariejenka
22. apr 2021

@18101995 moj bežný den pred deťmi..rano vstať , hygiena, raňajky, robota do 16:00 v robote .. chodila som prvá domov,dat prat,so psom na prechádzku, dosla som domov uz bol muz doma,vyvesat oprate, rýchla večera a debata co jak bolo,co nové,opratat kuchynu,ked sme nemali pečivo (lebo po robote sa zabudlo skočiť po potravín) bud spolu do obchodu alebo jeden a druhy si daco robil doma,muz ma doma "fitko" bud si cvičí,abo majstroval abo so psom zabavka, a tak kolom dokola,obcas on alebo ja alebo spolu k svojim rodicomu,sestre, kamoške,kamosovi skrátka tak..co ti to pomôže??? Vedieť ako to maju/mali ini ľudia, len ti luto pride he tvoj alkoholik je taky, ..
Hned dnes ries,ze este raz pôjde po robote najprv chlastacky s ocom, odchádzaš, svokrovcom niesi povinná nic vravieť, ked ta svokor ponúkne, na rozum mu povedz ze nepijes! A nech uz ta nikdy nenuka,a ked budú výčitky ze sa ich ozransky syn zmenil,ze prestal pit s ockom, jasne povedz ze ano, prestal lebo som ho o to požiadala! Co je ma tom!

mariejenka
22. apr 2021

@18101995 🤦🤦🤦 och. bože! Vy neste manzelia? ....nemam.slov, ja by som tam uz nebola, oni nie sú tvoju svokrovci,ale rodičia tvojho priateľa. A keď nin je taky ťuťmak ze pocuva mamku,aby si ta nevzal za ženu,a radsej nasava s ocom,a s tebou ani rozumného slova nema, ako co?? Je aspon v posteli dobrý, alebo čo ťa tam drzi? Nechápem prepáč,ale hlúpa si,odsrat si mlade letá, ešte aby starý po tebe nevystartoval,sak si mu NIC! Fuj .
Choď k mame domov,a nebudet naivná, maldy ťa nemiluje

leuska15leuska15
Autor odpoveď zmazal
martinajurkechova
22. apr 2021

@18101995 mama mu zakázala sa s tebou oženiť a ty si ešte tam? Hrozné, utekaj pokiaľ je čas. Budeš veľmi ľutovať tie premarnene roky v tom dome.

kitycat
22. apr 2021

@martinajurkechova ona nemoze utekat, pravdepodobne plati ten uver na prerabku toho hniezdocka, strateny pripad ved je tam DOBROVOLNE! 🤷‍♀️

martinajurkechova
22. apr 2021

@kitycat ja som to pochopila tak, že ten úver si bral priateľ na prerábku domu jeho rodičov. Neviem teda ako to je v skutočnosti, ale aby ešte nesplacala prerábku domu, ktorý nie je ani z časti jej a neskôr bude musieť odtiaľ odísť s holou zadnicou 😔

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janeninka
22. apr 2021

@18101995 to akoze fakt potrebujes citat o tom, ze nase dni su hlavne teraz pocas korony o tom, ze mimo prace travime väčšinu casu spolu - chodíme sa prechadzat, na vylety doprirody, spolocne planujeme tieto vylety, co budeme varit, kam pojdeme na svadobnu cestu, ako bude vyzerat nasa svadba, dalsie byvanie, vela sa rozpravame, obohacujeme svojimi nazormi, diskutujeme, tešíme z pritomnosti i na budúcnosť. V piatok si otvorime spolu vino, k tomu nieco podzub. Vela sa objimame, hladime, sme vzajomne pozorny k potrebam toho druheho, navzajom sa posuvame v tom ako komunikovat vo vztahu svoje potreby. Kym som ja dnes 1,5 hodiny volala s mojimi dievcatami, on bol na nakupe a spratal kuchynu. Je to clovek s ktorým sa neviem dockat toho co vsetko nas este caka spolu. Toto potrebujes citat aby si si priznala ze nie si v tomto vztahu stastna??

sono2
22. apr 2021

@18101995 Tak, si si fajne vybrala. Nechápem, čo tu riešiš. Ste mali byť dávno spolu sami a korigovať sa čo sa komu neľubi. Ak to nefunguje, od seba.

andreatytler
23. apr 2021

@18101995 Moja zlata... ak nie ste manzelia, zober sa a chod. S nim nie je vobec ziadna buducnost.

petrao2
23. apr 2021

@18101995 preco si este stale vydata?
Aj otec mojho priatela pije
Vsetci v jeho okoli piju
Ale ked som chcela zacat brat vztah vazne a zalozit si rodinu dostal ultimatum
Bud ja alebo flaska
Nepije dodnes.... Nehovorim ze prilezitostne si neda ale je to v norme
Ale vie ze ked bude ako jeho otec v tom momente koncime ja s takym clovekom nebudem ani 5 minut
Mam svoju hrdost a nechcem aby moje dieta vyrastalo v takom prostredi

ibrunova
23. apr 2021

@petrao2 ona nie je vydatá

krystofkal
23. apr 2021

@ibrunova a ja som si myslela, že hej. no tak aký problém potom, ak sa chlap nevie spamätať, tak sa treba pobaliť a odísť

petrao2
23. apr 2021

@ibrunova tak muz tu muz tam jeden by sk myslel ze ju pri nom drzi komplikovanost rozvodu
Tak ma o problem menej len sa zbalit a utekat
Alebo zacat chlastat

laila22
23. apr 2021

@martinajurkechova to snáď nemôže byť ani pravda...

leangela
23. apr 2021

Ak sa toho pitia nevie zdat a prinasa vam to len problemy, treba proste za tym spravit ciaru a odist alebo nech odide on a bud sa spamata alebo nie. podla mna su uz len tieto moznosti. Ja by som to rozhodne neakceptovala

Strana
z3