Môj muž písal mojej kamarátke
Dobré ráno písem takto skoro preto ze sa mi ani neda kvoli tomu spat 😭 ide o to ze moja najlepsie kamosla s detstva bola umna naposledy pred rokom potom sme si este par dni pisali chcela ist vonku ale aby som prisla bez syna ja som vtedy nechapala preco a haneva sa od vtedy sme si ani nepisali , vcera som sa jej ozvala prva pretoze uz dlho ma trapilo preco sa mi neozyva ani k narodeninam mi nezapriala nic ...zavolala mi a kukala sa namna a velmi plakala ze mi to musi povedt a nenoze to dusit v sebe .Ked ju siel vtedy moj miz zaniest domou od nas sedeli v aute este s jednym kamosom a proste chodili jej sms ze pritahujes ma velmi neskusime nieco nikto o tom nebude vediet ona si myslelala ze to pise ten druhy ale on jej povedal ze to pise on ona ona mu vraj povedala ze to by nikdy neurobila ci mu sibe a on to potom prekrutil ze si robil srandu sle ze nech mi to nehovori lebo nam rozbije rodinu ze on len srandoval
Ale povedala ze vie ze nesrandoval 😪 je to premna vela rana velmi ma boli srdce a neviem co mam robit ci mu mam aj povedat ze to viem alebo neviwm fakt vtedy som bola este aj tehot a s nasou druhou dcerkou 😫😭😭 velmi ma to boli
@h2 Ak je to chlap ktorý sa stará príkladne neoziera sa nebije ju neviem čo tak jeden prešľap by som vedela odpustiť ďalej nevieš čo mali doma či im to klapalo po vs stránkach a prišla kamarátka vetrík zafukal mohla po tajme ...aby nevidela a stalo sa .
@zuna1411 Pozri sa na vec uplne inak: Co chces v buducnosti? Stastnu rodinku so svojim muzom? Skutocne sa na to pozri takto. A takym sposobom sa zachovaj. Na tom pracuj. Aj ked by bolo vsetko ako pises, aj tak pracuj na tom, co vo svojej buducnosti chces. Pretoze v rodinach sa stavaju rozne veci, a ludia sa napokon zariadia tak, po com najviac tuzia. Ak je co odpsutat, tak musia skusit odpustit. Ale nemusia hned zahatavat, nicit, palit mosty. To by ti nasepkalo tvoje ubolene ego. Za nieco, co sa stalo len v teoretickej rovine. Mozno by si si kamosku mohla vazit z ato, ze odolala. A muza tak trosku chapat, aj ked sa to zda nepochopitelne, neodpustitelne... no muzi nie su prirodzene monogamni, je to vsetko vynutene len kulturne, spolocnostou, ako zijeme. Ked je zena tehotna a prvy rok po narodeni babatka - vacsinou je tak vytazena prave tym tehotenstvom a staranim o dieta, ze muza trosku zanedbava. A oni, kohutikovia, reaguju na to. Bud sa teda premoz a staraj sa o neho, alebo ho viac zapoj do prace okolo deti, aby ti zostaval cas na neho. Pozri sa okolo seba, vidis rozpadnute vztahy alebo dlhodobe vztahy? A ty chces aky vztah - rozpadnuty alebo dlhodoby? Tak skutocne podla toho sa chovaj. Svet nie je ciernobiely. Nie je len dobre a len zle, ale cela duha faieb. Muzom sa mozu pacit ine zeny, tak ako zenam ini muzi. Istu hranicu prekrocit nesmu, ale bola by loz popierat, ze im sem tam nieco moze ist hlavou... A tak aj vztahy idu v sinusovkach, podla toho, ako vela casu venujes svojemu muzovi, tolko vela casu on venuje tebe. hovor s nim o tom, zdielaj s nim povinnosti.
@h2 Tak v partii sa toho udeje veľa chaty a podobne . Hlavne mladí ľudia to že spolu nikdy nič nemali by som tiež neverila
@kristina2015 Tak autorka písala, že bola vtedy tehotná. Tak neviem, ako to mali so sexom. Ale ak chlap vyštartuje po ženinej kamoške, lebo spolu napríklad nemajú sex, kvôli tehotenstvu (čo nevieme a je to len domnienka), tak mne to teda ako príklad vzorného manžela práve nepríde. A argument o "zdravom chlapovi" tu neobstojí.
@h2 Sama autorka sa musí rozhodnúť kto je pre ňu v živote dôležitejší či kamarátka taká Katka alebo chlap a deti . A ako to vlastne doma majú či je inak dobrý chlap ktorý sa stará príkladne .
@h2 Stávajú sa takéto veci žiaľ .
Áno konfrontovala by som ho... Ale.. Videla si aspoň tie spravy? Lebo totk bude bez dokážu v ruke naozaj len na hádku a on to poprie. Plus keďže sa poznáte všetci dlho a on ju chcel dlho môže za tým byť kadečo... Aj z jej strany. Ja som takto napr priala na to ze moja najlepšia kamoška roky išla po mojom frajerovi, prevalilo sa to veľmi rýchlo a zrazu a vlastne aj keď som sa nehnevá la, lebo už sme boli rozideni... Nikdy viac som ju nevidela. Môže to byť pravda aj nemusí... Treba byť opatrný... 😊
Ak chceš, napíš mi súkromnú správu, prešla som si takým niečím, dovtedy mi bola najlepšou kamoškou a nič mi nepovedala a stále chodila ku mne na návštevy, ja som na to prišla po 3 mesiacoch odkedy jej vypisoval a ona ho akože posielala preč. Tak ho strašne odhanala, ze zabudol kde býva a ze má 2 deti a my sme už 2 roky rozvedení.
@h2 Nerobte z chlapov otrokov to že má žena s nimi deti neznamená že môže na neho dlabat a potom keď jej zahne je vlastne *urevnik.
@andrejkap123 ja mam pristup k jeho mobilu ako nahle pride domou nikdy stym nema problem som na nom ...a aj na fb hocikedy mi zavola povie napis ocovi ja nemam net takze v telfone nema nic ani nic neskriva to viem na 100%
@kristina2015 Tak jasné, že pre každú ženu je dôležitejšia rodina. Smutné na tom je, že vôbec nastáva takáto voľba. Keby sa jej muž nezachoval, ako nadržaný pako, mohla mať aj rodinu, aj kamarátku. Takto sa autorka, bohužiaľ, môže ocitnúť v situácii, že nebude mať vôbec žiadnu kamarátku. A stačí k tomu len to, aby po nej zatúžil jej muž. Obávam sa, že problém sa nevyrieši odstrihnutím kamarátky. ☹️
@h2 To už sama musí vedieť či je chronicky sukničkár a tak sa aj podľa toho zriadiť .Ani to že dvaja spolu majú *ex neznamená že je chlap spokojny. Či mu prejavuje náklonnosť baví ich to spolu vtedy je to fajn a nehľadá inde. Každý jeden
@kristina2015 Bože, Ty furt tých chlapov obhajuješ! Takže ak chlap zahne, tak buď je na vine tá druhá, lebo ho zvádzala, alebo tá prvá, lebo sa mu dostatočne nevenovala? Autorka už písala, že mužovi vychádza v ústrety, čo sa tohto týka. Tak kde bude problém teraz? To fakt vôbec nepripustíš, že aj chlap môže byť vinný? Nie len žena furt?!
@h2 Áno nepripustim. Sexuálny život je dôležitý pre chlapov duplom
@kristina2015 V tom prípade nemám viac k tomu čo povedať. Ale je mi Ťa fakt ľúto.
A kedy by ti zahol s kamoškou keď je stále s vami? Len aby naozaj ta kamoška nerobila u vás len dusno, chcela by som vidieť tie spravy.. Možno len nejaké poznámky zle pochopila alebo co ja viem, čo sa tam dialo keď ju viezli domov... No nechcem súdiť, ale naozaj by som toto s horúcou hlavou a bez dôkazov neriešila, pripadne by som prišla za chlapom že neuverí co mi prezradila kamoška a zaujíma ma co mi na to povie. A vysypala by som to... Co na to povie... Proste cele je to divne.
@h2 Nemá ti byť čo ľúto ja čo sa tyka sex.zivota som spokojná 😁 a myslím že obaja . Myslím keď autorka popracuje stať sa už nestane . Ak teda nie je chronicky sukničkár
@h2 Ale však ok nech sa rozvedie aj to je cesta 😁
@h2 Preto je plná *ex zoznamka na pokeci lebo chlapom to nechýba 😁 Ženatým chlapom....a v klasickej miestnosti záľub sa 2 ja ľudia 😁 Naivita . Ale vlastné áno oni sú zlí 😁 pfuj a ja nie som normálna .
@zuna1411 jediná možnosť je konfrontácia. Sms sa uchovávajú hoci aj rok. Na nich vidno kto komu písal prvý a čo. A neverím že by ich obaja vymazali. Vymaže ich najskôr ten kto má nečisté svedomie....
@h2 Mužské srdce piští po inom a nech sa páči urob prieskum 🤷 vyjdi do ulíc a pýtaj sa . Ženské po sv šatách deti a romantiky. Ja viem že je to tvrdé čo píšem ale aspoň reálne
Možno to bolo jeho jediné zlyhanie, skúsil to.. Ak je naozaj partner, ako píšeš, spolahlivý, starostlivý, nemáš dôvody na podozrievanie, ja by som od neho očakávala vysvetlenie, ak bude úprimný a bude to úprimne lutovať, určite by som rodinu netrhala a dala by som mu šancu. Ak bude zatlkať,, bola by som obozretná. Hlavne jednaj v klude, aby si ho nevystrašila, aby mal priestor vyjadriť sa k celej veci pravdivo.
Karpina ti dobre radi a hlavne dávaj bacha koho si pustas do bytu. Sú rôzne ženy v tvári med v srdci jed.
@martina1201 ona povedala ze on ich vyzamal hned ze uz ked bol pred barakom napisal jej dobre uz nepis idem imuz hore aby to Moja zena nevidela tak to mazem a ona ich uz nema lebo vimenila telefon😰 to je tazko bez dokazov ozaj ach

@kristina2015 Oni spolu niečo mali? Ja som videla len to, že boli v jednej partii a on chcel skôr tú kamarátku. Ale ona asi jeho nie, preto si začal s terajšou manželkou.
To, že si žena nevie udržať chlapa, neznamená, že bude robiť "oči" na ženatého otca rodiny, manžela najlepšej kamarátky.