Môj priateľ a iné ženy
Ahojty baby, mám problém a už neviem ako ďalej. S priateľom sme spolu pol roka, ja mám 24 a on má 26. Všetko nám funguje, či už vzťahy medzi sebou, v rodine aj posteľ. On je finančne dobre zabezpečený, má už vlastný veľký dom, úspešnú firmu. Po každej stránke je pre mňa dokonalý, vysoký blondiak s výraznými zelenými očami a super vlasmi, naozaj krásny chlap. Problém je že kamkoľvek ideme, všade naňho pozerajú iné ženy. Častokrát aj také ktoré majú už partnerov. Ak sú sami nemajú problém s ním flirtovať, neustále pohľady, doslova citím že ho vyzliekajú pohľadom a hovoria ak to mám neslušne napísať, pretiahni ma tu a teraz pred všetkými. Ja takto nedokážem žiť, teraz som ešte mladá, myslím, že aj atraktívna len sa bojím že ma vymení za lepšiu. Bola som aj u psychologičky a vraj je to problém len v mojej hlave.. Prosím poraďte, čo mám robiť, ja už som zúfalá.
@strela7 neviem o tom, že by bol niekto univerzálne celosvetovo uznávaným sexsymbolom, vždy sa nájde niekto, komu sa nepáči.
Pozri, on nemá problém, tie druhé (ak vôbec existujú aj v skutočnosti a nie len v tvojej hlave) nemajú problém, ale ty máš problém. Tak ho rieš. Buď si nájdi nejakého šeredného neschopáka alebo si zaplať fakt dobrú terapiu.
@strela7 zalezi od toho, ako on reaguje na tie zeny. Ak nereaguje, tak neries, ak reaguje, vymen ho za iny model. Ale nechod do extremov...prilis skaredi chlapi vedia tiez dost podvadzat.
@amelia000 bohuzial, fotky sa nedočkáme, max nejakej stiahnutej z netu..
Profil založený august 2020......🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@strela7 ale ved to,ze je aktualne krasny a mlady neznamena,ze taky bude aj o par rokov...krasa je docasna a pominutelna a mladost tiez..😊 ked sa budes spravat ako pipina sama si ho ustves..myslis,ze podvadzaju iba sexosi? Praveze co poznam v okoli tak cim vacsi otras chlap tym mal viac mileniek (platenych aj dobrovolnych...) moj muz je vysoky, vysportovany, brucho tehlicky, aktualne opaleny jak Talian tmavohnede vlasy, zelene oci, jemne strsnisko..ked ideme spolu mozno kazda druha,tretia sa urcite pozrie (vsak aj ja sa pozeram ak ma clovek zaujme) a hned na mna,ze co na mne typek vidi ked som nizka duca 😂 a to nehovorim,ze ked ma v robote uniformu uz som si vypocula kolko navrhov mu padlo od zenatych,rozvedenych alebo nezadanych pipiniek aj chudych modeleciek...kebyze to vkuse riesim zblaznim sa..nebavilo by ma to..viem,zeby ma nepodviedol.nema taku povahu a lubi ma aj nase deti...musi to aj ist z neho...a ked budes frustrovana okusovat si nechty kdekolvek pojdete tak tomu velku perspektivu nedavam.uzivaj si v pritomnosti co mas...zi teraz...mas plno benefitov, kt.by si pri nejakom plesatom pupkatom zrejme nemala..cize rada jedina nelutuj sa, neries...bud mila,sebavedoma aby v tebe videl nadalej co ho uputalo...a daj mu dolu tu nevidtelnu retaz z nohy 😁
🙈😂😂😂😂 o môj bože toto nie 😅😅😅 ty sa v prvom rade preber, objednaj si nejakú terapiu a v druhom rade sa trocha vzchop lebo sám ťa pošle niekam s takýmto prístupom 😁😁😁 to som ešte nezažila ty si z neho dobre mimo 😀😀😀😀
Neviem, či by taký inteligentný, zazobaný Don Juan stál o jednoduchú žienku
@klarissa25 presne takéto nadržané s prepáčením chudery mi vadia, ty si presne ten typ ženy čo naňho zazeráte, len nenávisť a chcete zničiť fungujúci vzťah, nikdy by som sem jeho fotky nedala bez jeho dovolenia, píšem sem naschvál anonymne a už vôbec nie z dôvodu aby tu niekto hodnotil jeho výzor, ďakujem babule tým ktoré ste sa snažili pomôcť, bohužiaľ v niektorých prípadoch len nadržané po fotkách a peniazoch, neviem čo mám robiť, asi to ani nemá zmysel riešiť, keď bude chcieť tak ma podvedie
Dak tu jeho fotku a hned budes pocut nazor. Len si ho idealizujes. Mozno na neho pozeraju ine zeny uplne z ineho dovodu
@strela7 ty si fakt OK?? Takto sa spravas aj v skutocnosti??
Chces radu, baby chcu fotku a ty napises ""presne takéto nadržané s prepáčením chudery mi vadia, ty si presne ten typ ženy čo naňho zazeráte, len nenávisť a chcete zničiť fungujúci vzťah""
""nadržané po fotkách a peniazoch, neviem čo mám robiť""
Nie psycholog, ale smer psychiater.
@veronikaszabova podla mňa toto je chorobná žiarlivosť čo tu vidíme v priamom prenose 😆😆😆 s tym sa musi velmi tazko fungovať 🙈🙈🙈
@strela7 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣 ja mam svojho chlapa a co je zle na tom pozriet sa na ineho? Mne tiez nevadi ked sa chlap pozrie na peknú zenu, 🤦♀️🤣🤣 navstiv rovno psychiatra..
@chellina presne tak - nech sa ide liecit, lebo to, co tu predvadza, je strasne 🙈
@strela7 podla mna si nadrzana ty.. A nemas si s kym... Ved vies co... A vymyslas tu od rana kadejake pribehy 🤣🤦♀️chod sa schladit
@strela7 Jasne, vsetky zeny su nadrzane prave na nejakeho tmavovlaseho blondaka. Co je este na nom take super, ze tak ziarlis? Majetky? Ci nebodaj sexi mozog?🙉
@dskjhfdlkdjhl jej slova : "veď samozrejme aj peniaze sú príjemný bonus, mám ho rada ako celok, pre mňa dokonalý muž, ja by som ho nikdy neopustila"
@veronikaszabova ved prave, to som si tiez vsimla. 🙊
@veronikaszabova to sú také no a potom keď ho takto uštve sa na ňu vykašle a ona ho bude furt naháňať " ja ta nikdy neopustiiiiiiiim bueeee" 🤣🤣🤣
no,,, nie si prva ani posledna,,, ktora ma vedla seba pekneho, uspesneho chlapa... je nas takych viac.. 🙂 ak si rovnako uspesna, pritazliva aj ty pre opacne pohlavie,,, tak ste vyrovnany par,,, ..tak bud Vam to vydrzi, alebo sa rozidete tak ako mnoho inych aj s nie takym krasavcom,, zda sa vsak, ze vo vzhahu tahas za kratsi koniec,,.. a mozno az chorobne sa obavas,,, aby si ho nestratila,,, ak si dobre pamatam, pisala si, ze ma 26 a mal uz vela zien... no pri sucasnom trende,, to vyzera,,, ze kym sa ozeni,,, asi ich este stihne zopar vymenit.... alebo ktovie,,,,🙂..,, ale posobis, ze sa ho zufalo drzis zubami -nechtami...,,aby prave to nebol dovod rozchodu,,,,
Kto je za ,nech ukáže fotku svojho priateľa ?
Riesis problem, ktory nenastal a mozno ani nenastane. Nudis sa? Moja suseda teraz prisla o tlsteho plesateho muza, kvoli inej, takze ziadna zaruka v skaredosti nie je. Ja by som sa nim pisila, robils vsetko preto aby som sa udrziavala a nesfadnela. Nic viac, nic menej. Bude ako to ma byt. A na pekne veci sa tiez rada pozriem, aj na ludi, a sex ma nenapada vobec.

@strela7 chapem ze su typy ktore putaju pozornost.hlavne ak sa pekne upravuje a oblieka. Ale nemozem si pomoct. 90 percent zien?? To akoze vazne? To vsetky su slobodne, su tam na babskej jazde a slintaju? A este vsetky su krasne ako modelky, nie?